Nyheter om AFP


Omfattende politioperasjon etter mistanker om svindel i belgisk fotball

Mistanker om kampfiksing og juks med spilleroverganger i belgisk fotball har onsdag ført til 57 politiraid i sju ulike land, melder nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Juventus-aksjen stuper etter Ronaldo-anklage

Fotballklubben Juventus' verdi på aksjemarkedet har falt over fem prosent i kjølvannet av voldtektsanklagen mot stjernespilleren Cristiano Ronaldo, melder AFP.
Les mer om:

Knut-Erik (62) tok AFP og startet egen flynettavis

– Folk må ikke sitte å tenke på hva de vil gjøre - de må gjøre det!
Les mer om:

FIFA vil mylderet av leieavtaler til livs

Mange av de store klubbene har flere på leieavtaler enn de har i stallen. Det er en situasjon som FIFA nå vil begrense. – Mange klubber kjøper spillere de på forhånd vet de ikke trenger, spillerne blir en investering som lønner seg hvis de «slår» igjennom.  Leieavtaler er en ting som er med på å drive overgangsmarkedet, og i sommer gikk det over alle støvelskaft.

Tanknemlig og emosjonell etter Sør-Korea gull

Sør-Korea har lang og obligatorisk verneplikt, det eneste som gjør at du kan slippe er medalje i Olympiske leker, Verdensmesterskap eller Asiatiske leker.  – Det holder ikke å være fotballstjerne og spille for Tottenham slik Son Heung-min gjør. Siste sjanse var under 23 Asian Games i Jakarta hvor Sør Korea måtte ta gullmedalje. Det måtte mye arbeid til for å få det til, for det første er Son Heung-min 26 år gammel og han måtte få fri fra Tottenham. Etter kampen kom følelsene Hvert lag har mulighet til å ta med tre spillere som er eldre enn 23 og Son Heung-min ble en av de.

Ny offentlig AFP eller høyere tjenestepensjon?

Det er altså ingenting som heter «litt AFP». Dette er noe mange i privat sektor smertelig har fått erfare, skriver Alexandra Plahte.
Les mer om:

Jeremy Hunt vil be USA og EU stå sammen mot Russland

Storbritannias nye utenriksminister Jeremy Hunt vil tirsdag oppfordre USA og Europa til å gjøre mer for å stille Russland til veggs, ifølge nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Gratulerer: Alexander Kristoff syklet inn til sin første etappeseier i Tour de France

På den aller siste etappen i årets Tour de France brygget det opp til massespurt opp Champs-Élysées i Paris og raskest av dem alle Alexander Kristoff. Den siste etappen i årets Tour de France ble Kristoff sin første etappeseier. #TDF2018 – Etape 21 / Stage 21 C'était hier…la dernière étape….les Champs-Elysées et l'heure de tirer un premier bilan. It was yesterday…the last stage…les Champs-Elysées and time for a first assessment.#ALLEZALM – © AFP pic.twitter.com/U4iUHalHAt — AG2RLM Pro Cycling Team (@AG2RLMCyclisme) July 30, 2018 «Det er en drøm som går i oppfyllelse, jeg har drømt om denne

AFP: Over 220 mennesker drept i flere selvmordsangrep sør i Syria

Ekstremistgruppa IS har drept over 220 mennesker i flere selvmordsaksjoner og andre angrep sør i Syria, ifølge AFP.
Les mer om:

Kilde: Egyptisk politi har skutt og drept 13 jihadister i Sinai

Egyptisk politi har drept 13 jihadister i en skuddutveksling nord på Sinai-halvøya, opplyser en regjeringskilde til AFP.
Les mer om:

AFP: Evakuering av sivile fra to syriske byer er begynt

Busser med sivile kjørte torsdag morgen ut av Foua og Kefraya i Syria, ifølge AFP. Flere tusen skal få forlate områdene som har vært beleiret siden 2015.
Les mer om:

Kilder: Våpenhvile i Midtøsten

Israel og Hamas har inngått en våpenhvile for å få slutt på den siste runden med krigshandlinger, opplyser palestinske kilder. Både AFP og Reuters melder dette.
Les mer om:

USA ber om stans i oljeleveranser til Nord-Korea

USA ber FNs sikkerhetsråd om å beordre stans av alle leveranser av raffinerte oljeprodukter til Nord-Korea, melder nyhetsbyrået AFP.<
Les mer om:

USA ber om stans i oljeleveranser til Nord-Korea

USA ber FNs sikkerhetsråd om å beordre stans av alle leveranser av raffinerte oljeprodukter til Nord-Korea, melder nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

Hedgefond tar kontroll over Milan

Den italienske storklubben Milan overtas av det amerikanske hedgefondet Elliott, melder nyhetsbyrået AFP. San Siro-laget har havnet i økonomiske problemer.
Les mer om:

Klarte ikke betale regningene - hedgefond tar over Milan

Den italienske storklubben Milan overtas av det amerikanske hedgefondet Elliott, melder nyhetsbyrået AFP. San Siro-laget har havnet i økonomiske problemer.
Les mer om:

Rooney reiser til USA for å fullføre MLS-overgang

Wayne Rooney vil ankomme Washington torsdag for å fullføre overgangen til MLS-klubben DC United, har en kilde bekreftet til nyhetsbyrået AFP.
Les mer om:

AFP: Minst 32 personer drept i massakre i Mali

Minst 32 sivile, deriblant barn, skal være død etter et angrep på en isolert landsby sentralt i Mali.
Les mer om:

Polen, Slovakia, Tsjekkia og Ungarn boikotter EU-møte om migrasjon

Polen, Slovakia, Tsjekkia og Ungarn boikotter EUs ekstraordinære møte om migrasjon og asyl, melder AFP.
Les mer om:

FN: Deler av Jemen-missiler mot Saudi-Arabia var laget i Iran

Noen av komponentene fra fem missiler skutt mot Saudi-Arabia fra Jemen, ble produsert i Iran, ifølge en konfidensiell rapport AFP har fått tilgang til.
Les mer om:

– Total nedrustning

Nord-Korea forplikter seg til totalt nedrustning av atomprogrammet sitt etter møtet mellom Kim Jong-un og Donald Trump, skriver AFP.

Kim signerte historisk dokument: – Verden vil se en stor endring

USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un signerte det historiske dokumentet i dag morges norsk tid. Ifølge nyhetsbyrået AFP har Nord-Korea forpliktet seg til full atomnedrustning.

Trudeau: G7-landene enige om felles erklæring etter splittet møte

Canadas statsminister Justin Trudeau bekrefter at G7-landene er enige om en felles slutterklæring etter et svært splittet toppmøte i Quebec, melder AFP.
Les mer om:

Løver, tigre og jaguar brøt seg ut av dyrehage i Tyskland

To løver, to tigre og en jaguar brøt seg ut av en dyrehage i delstaten Rheinland-Pfalz i Tyskland. Nyhetsbyrået AFP melder 14.06 at dyrene som rømte er fanget igjen og tilbake i burene sine. Dyrene ble sporet opp ved hjelp av en drone.
Les mer om:

AFP: Ni russiske og 26 syriske soldater drept i IS-angrep i Syria

Ni russiske soldater og 26 syriske soldater ble drept da IS angrep en syrisk militærbase i Deir Ezzor-provinsen, øst i Syria, ifølge AFP.
Les mer om: