Nyheter om Affære


Sykehusdirektøren tok affære: Nå skal ikke pårørende betale mer enn 300 kroner for parkering

Sykehusdirektøren har tatt affære etter høstens oppslag i Fredriksstad Blad. 16. januar ble prisene for langtidsparkering redusert med over 70 prosent.
Les mer om:

Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Det er ikke en fornøyd fremtidig superstjerne som gikk av banen etter Sporting sin knokkelkampen og nederlag 2-1 mot Braga tirsdag kveld. – Det var etter alle solemerker Bruno Fernandes sin siste kamp for klubben, men veien videre til Old Trafford og Manchester United er fortsatt usikkert. Det er vanlig i det minste å vinke i retning av supporterne når man går av banen, det var ikke antydning til hverken det eller et eneste smil da han gikk av banen og vel inne i spillertunnelen slo han i retning av kameramannen.

Anmeldelse: The Grudge (2020) er vemmelig, men en tam versjon av originalen

The Grudge er ingenting annet enn en smertefull affære. Den amerikanske filmskaperen Nicolas Pesce har gitt et nytt liv (prøver i alle fall) til The Grudge fra tidlig 2000-tallet. Filmserien er opprinnelig japansk, men tok for alvor av i Nord-Amerika og Europa da den amerikanske versjonen ble lansert i 2004. Som vi skrev i fjor er nye The Grudge en slags kombinasjon av oppfølger og reboot.

Reddet Arsenal

En svært dramatisk affære på Stamford Bridge endte i poengdeling.
Les mer om:

Ny hendelse på Cicignon skole: Pøbler tente på søppelkasse

Før helgen måtte ledelsen ved Cicignon skole ta affære da en elev fyrte av fyrverkeri inne på Cicignon skole. Mandag formiddag var det nok en gang tilløp til dramatikk da noen skal ha tent på en søppelbøtte inne på skolen.
Les mer om:

Dronningen skal ha tatt affære – og Meghan har fått Disney-oppdrag

Dronning Elizabeth skal ha tatt styringen og satt en tidsfrist for å finne en løsning hertugpar-dilemmaet. Samtidig skal hertuginne Meghan ha inngått ny avtale.

Dronningen skal ha tatt affære – og Meghan har fått Disney-oppdrag

Dronning Elizabeth skal ha tatt styringen og satt en tidsfrist for å finne en løsning hertugpar-dilemmaet. Samtidig skal hertuginne Meghan ha inngått ny avtale.

Du vil ikke tro hva det kostet å sparke Antonio Conte

Vi vet at det kan være en dyr affære å kvitte seg med en manager mens de er under kontrakt, men Chelsea har betalt noe helt vanvittig for å kvitte seg med deres italienske suksesstrener Antonio Conte. Sommeren 2018 bestemte den engelske klubben Chelsea å sparke Antonio Conte og hans assistenter, på det tidspunktet ville ingen fortelle hva det kostet, men nå har regnskapet blitt lagt frem. I følge The Guardian viser Chelseas kontoer at klubben betalte totalt 26,6 millioner pund i erstatning og advokatsalær for å bli kvitt trenerstaben. Dette tilsvarer 309 millioner kroner. Antonio

Hysj! Ta første intense titt på A Quiet Place: Part II

– The people that are left, they are not the kind of people worth saving… Gud bedre, oppfølgeren til 2018s kanskje feteste gyser ser ut til å bli en vill affære. Heldigvis er tittelen enkelt og greit A Quiet Place: Part II.
Les mer om:

Da det begynte å brenne på kjøpesenteret, tok vekteren raskt affære

Det var klokken 15:30 mandag ettermiddag at politiet mottok melding om en brann inne på Metrosenteret i Lørenskog.

Advarer mot råtne telefonstolper. Telenor vil ta affære

– Telenor bør sørge for å rydde opp i alt av råtne telefonstolper rundt om i landet.
Les mer om:

Tvinges til å granske tvangshenting

13-åringen ble dratt gråtende vekk fra familien i håndjern, uten at fylkesmannen tok affære. Nå blir tilsynsmyndigheten pålagt å granske hendelsen.
Les mer om:

Fortsetter å tape mot dårligere lag

Det var en gigantisk tabbe fra stjernekeeper David De Gea som endret utfallet av kampen mellom bunnlaget Watford som bare en gang tidligere har vunnet så langt i Premier League sesongen.  United hadde Paul Pogba tilbake i troppen etter en lengre skadepause, men franskmannen inntok sin plass på benken fra start. Les: Daley Blind var svimmel og har fått påvist hjerteproblemer Den første omgangen ble en lavmælt affære uten noe særlig å melde fra noen av lagene.

Her ble det skapt 23 nye arbeidsplasser

KRAGERØ: Da kommunen og omstillingsprogrammet mot slutten av året skulle telle opp hvor mange arbeidsplasser som er opprettet og sikret i året som har gått, ble det en gledelig affære. Bare ved Vestmar Production er tallet oppe i 23.
Les mer om:

Bruker ellevill sum på julegaver

Det er ingen billig affære for dronning Elizabeth å kjøpe inn julegaver til ansatte og familie.

«Politikk – eller?»

«Lokalpolitisk har det i høst utspilt seg en selsom forestilling i Bjugn/Ørland. Det er ingen vakker affære.» Slik starter dette leserinnlegget fra Trond Grong.
Les mer om:

Ammerudklubben åpner døra for nærmiljøet på juleaften

Da Habib Tahir fikk en telefon fra en gutt som ønsket å feire juleaften på Ammerudklubben tok seksjonslederen affære. På tirsdag åpner Ammerudklubben dørene for nærmiljøet på juleaften for tiende år på rad.
Les mer om:

Julepriskrigen et tapssluk for lavpriskjedene

Julepriskrigen er en kostbar affære for lavpriskjedene. Coop sier de taper millioner av kroner på tilbudsfesten.
Les mer om:

Julepriskrigen et tapssluk for lavpriskjedene

Julepriskrigen er en kostbar affære for lavpriskjedene. Coop sier de taper millioner av kroner på tilbudsfesten.
Les mer om:

Julepriskrigen et tapssluk for lavpriskjedene

Julepriskrigen er en kostbar affære for lavpriskjedene. Coop sier de taper millioner av kroner på tilbudsfesten.
Les mer om:

Da Haakon (19) hørte skrik fra oppgangen styrtet han ut av leiligheten: – Jeg fikk sjokk

19-åringen satt hjemme og så på TV da han plutselig hørte en dame skrike i gangen utenfor. Så tok han affære.
Les mer om:

Craig Shakespeare tilbake i Premier League – skal gjenta miraklet

Husker du Shakespeare? Assistenttreneren til Claudio Ranieri som fikk smake på Leicester-mirakelet i Premier League 2015/16. Nå skal han bruke denne erfaringen til å overbevise Watford-spillerne om at mirakler skjer, selv når alt ser belgmørkt ut. Shakespeare har fått være med på mye de siste årene. Premier League-trofé som assistent, 26 kamper som hovedtrener for Leicester og en kortere affære som assistent for Sam Allardyce i Everton.

Når det siste treet faller skal gården brenne, sier sagnet. Nå vil leiringer ha sikret Søstertølladn

Når det siste av «Søstertølladn» faller skal Skavelden-gården på Leira brenne, ifølge spådommene i det gamle sagnet. Nå er det iøynefallende, sagnomsuste furutreet i ferd med å falle. Skavelden-beboerne håper kommunen tar affære for å sikre treet før det er for seint.
Les mer om:

Offset utro igjen? Eller er teorien til Cardi B om hacking korrekt?

Drama også denne julen? Kanskje ikke. Cardi B nekter nemlig for at ektemannen igjen har vært ute og luftet bamsen. En snutt fra Sarah Wattley alias Jade, on/off-dama til fengselsfuglen 6ix9ine, viser en DM fra kl. 1:36 på natten sendt til henne fra Instagram-kontoen til Offset hvor det står «savner deg på ekte» («miss u fr»). I fjor ble Cardi B anklaget for å ha fått folk til å angripe Jade etter en angivelig affære med Migos-medlemmet.

Se «cupfinalen» mellom Viking og Haugesund: – Resultatet er en katastrofe!

FIFA-cupfinalen ble en pinlig affære for de mørkeblå.
Les mer om: