Nyheter om Affære


Välbe endret seg etter massiv kritikk i flere dager: – Ville gi dem et spark i ræva

OBERSTDORF (NRK): Etter en VM-uke der kun Aleksandr Bolsjunov har levert resultat for det russiske skiforbundet, kritikken har haglet mellom lagene og damene har sviktet, tok skipresident Jelena Välbe affære.
Les mer om:

Poengdeling i toppkampen

Runde seks i Telialigaen gikk av stabelen Mandag kveld, og rundens hovedkamp var Apeks mot 777. Det ble en jevn affære og endte til slutt uavgjort.
Les mer om:

Var ute å kjøre helt til Alexander Sørloth ble satt innpå

RB Leipzig manager Julian Nagelsmann har virkelig begynt å ha nytte av at de i sommer hentet toppscoreren fra tyrkisk serie i fjor sommer. – Det har tatt tid, men nå har Alexander Sørloth funnet formen og tempoet i Bundesliga. Første omgang var en trist affære sett med Leipzig øyne. Borussia Mönchengladbach kontrollerte alt og lå foran 2 – 0 da det ble blåst til pause. – I andre omgang kom Alexander Sørloth innpå og hele kampen snudde 180 grader.

Da Braut Haaland fikk høre hvordan Jærhallen ble til, ville han gjøre noe spesielt

Verdensstjernen Erling Braut Haaland glemmer aldri hvem som har hjulpet ham.Da han nylig fikk høre om Reidar Omdal, Jærhallens opphavsmann, ba han far Alfie ta affære.
Les mer om:

Treneren måtte bremse gullvinnerens treningsiver

OBERSTDORF: For et par uker siden skjønte trener Arild Monsen og morfar og trener Kåre Høsflot at de måtte ta affære. Johannes Høsflot Klæbo trente for mye.
Les mer om:

Først etter to uker ble mannen som ga gutt (16) den dødelige MDMA-dosen avhørt. Nå mener statsadvokaten han kan ha brutt hjelpeplikten

Da politiet innstilte på henleggelse tok Hugo Henstein affære. Nå er kjæresteparet, som ga 16-åringen den dødelige dosen med MDMA, mistenkte i saken.
Les mer om:

Denne fortjente Zidane og Real Madrid

Kanskje med unntak av Liverpool, er det få andre som har vært rammet av skader den siste tiden som Real Madrid. På onsdag var det duket for første 8-delsfinalekamp mot Atalanta, der Madrid-klubben hadde et klart mål. Oppgaven for Zidane ble adskillig lettere da Atalanta måtte klare seg med ti mann fra etter 20 minutters spiller, men da også Serie A-klubben trakk seg tilbake for å redde kampen, ble det heller en langdryg affære for oss som hadde satt av noen timer til fotballens Mesternes Mester. Les: Zuccarello scorer fra død vinkel Først i det 86.

Ble jaget ut av hotell i Haugesund

Mannen lusket rundt i natt. Da tok personalet affære.
Les mer om:

Wolves vant etter selvmål

Det ble ikke en sjanserik affære på Molineux fredag kveld.

Hundebæsjposer ved drikkevannet: Vann- og avløpsetaten tar affære!

Ikke bare har Vann- og avløpsetaten ryddet opp, torsdag, i tillegg setter de ut søppelkasse.
Les mer om:

Her tar de affære: – Det er noe svineri. Det skal bort med en gang

Henrik Romsaas reagerte kjapt da han leste om Margrethes tur gjennom Tromsø sentrum.
Les mer om:

Chelsea-manageren har «gitt opp» etter første kamp

Bildene av den nye Chelsea-manageren var tatt, første trening unnagjort – og rett inn i Premier League-kamp mot Ulvene til Nuno Santo på Stamford Bridge. Det ble en smågjespende affære som endte med 0-0. Chelsea lånte knapt bort ballen til Wolverhampton med 80 prosent i ballbesittelse, noe som tillot Wolves null skudd på Edouard Mendy. Chelsea kontrollerte alt, men dessverre ikke sine egne skudd på mål. Les: Et skikkelig Rodriguez show holdt nesten for Everton Etter kampen var Tuchel klar for første pressekonferanse som kampleder.

UVISS FREMTID FOR VERDENS BESTE LANGLØPERE

La Diagonela i Ski Classics 2021 ble en iskald affære. For flere løpere, også de aller beste, gikk det hardt utover føtter og tær.
Les mer om:

Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert. Direkte rødt kort til verdens beste spiller.

Kan ha tatt «gråterekord»

Maria Menas kveld ble en tårevåt affære, med nesten et kvarter med på tårer på skjerm.
Les mer om:

Brøt covid-regler – politiet måtte ta affære

Kranglete og klengende gjester på utesteder. Fest og bråk på boligadresser. Årets første helg kort oppsummert.
Les mer om:

Hvis du ser barnet ditt gjøre dette, må du ta affære: – Foreldre bør være obs

Aldri før har antallet barn og unge med depresjon og angst som er henvist til BUPA økt mer.
Les mer om:

Da Hurtigruten ikke dukket opp tok Liss affære: – Det er sjelden jeg blir sint

Juleturen til Hammerfest gikk ikke som planlagt.

Anne-Lise (90) sikret seg stolpe nummer 90

Anne-Lise Ruud fra Furuset fant frem til 89 av 90 stolper i årets stolpejakt. Hun var nær ved å klare den siste, men den lå litt for utilgjengelig til for at hun skulle nå frem til den med rullatoren. Da tok stolpesjef Vidar Benjaminsen affære.
Les mer om:

- Kall ambassadøren inn på teppet

Opposisjonspartiene ber utenriksministeren ta affære etter Dagbladets avsløringer av Saudi-Arabias aktiviteter i Norge.
Les mer om:

Dette er hendelsene som førte til seilingsnekt: – Utrolig skremmende

Summen av urapporterte hendelser førte til at Sjøfartsdirektoratet tok affære. Boreal innrømmer at de ikke har vært gode nok.
Les mer om:

Skjerper smitteverntiltakene i kommunen

Sørreisa kommune tar affære i forbindelse med smitteutbruddet i nabokommunen Senja.
Les mer om:

Fagernes J17 vant KM-tittelen med 2–1 seier over Brumunddal søndag

Finalen i KM for jenter 17 år i Indre Østland fotballkrets har blitt utsatt en del pga. koronapandemien, men endelig så kunne Fagernes og Brumunddal møtes til kamp i Valdres Storhall søndag. Det ble en nervepirrende affære, der valdrisene dro i land en 2–1 seier. Fagernes ble dermed kretsmestere i 1. divisjon.
Les mer om:

Manchester-derbyet kalt «historiens verste» etter tannløs og sjansefattig affære

(Manchester United - Manchester City 0–0) En «annullert» straffe var det nærmeste man kom en avgjørelse på Old Trafford.