Nyheter om AF


Takker nei til 100.000 i erstatning etter hjullaster-velt i Ryfast

Ronnie Vindheim har avslått tilbudet om 100.000 kroner i yrkesskadeerstatning etter velten med hjullaster i Ryfylketunnelen. Han tar kampen opp mot forsikringsselskapet. Statens vegvesen vil ta saken videre med AF Gruppen, som ikke rapporterte arbeidsulykken til Arbeidstilsynet.

Arne kjøpte aksjer på jobben – nå er de verdt over 300 millioner kroner

VINJE: I 26 jobbet Arne Skogheim fra Haukeli som anleggsarbeider i entreprenøren AF Gruppen. Når anledningen bød seg kjøpte han aksjer i sin egen arbeidsplass. Det har han ikke angret på.

Jon (24) fekk fast jobb eit halvt år før han fullfører mastergraden: – Det er veldig kamp om hovuda

I fjor starta AF Gruppen ei talentjakt der dei tilbyr konkurransevinnarane gratis kollektiv og fagleg rettleiing. No er dei i gang med ein ny runde.
Les mer om:

Snakkis i Sverige: «Motbydelige»

- Serien er en kontrast til hvordan vi tror at nordmenn er. Vi tror nordmenn er så prektige, og så får vi dette bildet, sier Elin af Klintberg i Svenska Dagbladet.
Les mer om:

730 x Why Don’t We om samarbeid med Ed Sheeran og hvorfor de elsker jenter

Du lurer kanskje på om populære boyband fortsatt eksisterer i 2019? Ja, i aller høyeste grad! 730.no var så heldige å få ta en prat med gutta i Why Don’t We da de var i Oslo. WDW består av Zach Herron (18), Daniel Seavsey (20), Corbyn Besson (20), Jack Avery (20) og Jonah Marais (21). I 2016 bestemte de seg for å slå sammen sine separate musikkarrierer og startet boybandet. Gruppen har gitt ut en rekke hits de siste årene blant annet, «Big Plans», «8 Letters» og «I Don’t Belong In This Club», sistnevnte med rapperen Macklemore.

Glad Nicklas Bendtner: «Trenger ikke snakke kontrakt»

For første gang var Nicklas Bendtner på resultattavlen for FC København da københavnerne slo FC Nordsjælland i «Sydbank Pokalen». Til og med ‘Lord Bendtner’ var glad for sin første scoring: «Jeg er glad jeg scoret mitt første mål. Det var noe jeg hadde ventet lenge på. Jeg vil dedikere målet til fansen og måten de har ønsket meg velkommen siden jeg begynte i klubben». Les: Matti Lund Nielsen tar avskjed med Sarpsborg 08 Efter det første FCK-mål af Nicklas Bendtner, et af Pieros og to mål af Daramy, bookede vi billetten til kvartfinalen i Sydbank Pokalen efter en 4-1-sejr over FCN.

Brødrene af Sand i jektefart igjen

I vakkert oktoberlys la Brødrene af Sand i dag tidleg ut frå Hydrokaien med tømmerlast om bord. Til Stavanger med stavkonstruksjon Første stopp var Jelsa og meir tømmer, før ferda gjekk vidare til Engøyholmen Kystkultursenter utanfor Stavanger. Der skal handtverkarane frå Ryfylkemuseet setja opp ein stavkonstruksjon som skal bli pausebu for kultursenteret.
Les mer om:

Avdelingsdirektøren lover: Vanndammen er borte innen to uker

Avdelingsdirektør i AF Gruppen har talt.
Les mer om:

Stilig reklame for norsk natur via live DJ-sett fra Preikestolen

Bedre luft enn i klubben. Nordmenn er stort sett godt vant til Preikestolen alias Prekestolen. Men for folk flest er fjellplatået på nordsiden av Lysefjorden i Forsand kommune i Rogaland lit af. De tyske artistene Jonas Saalbach og Einmusik synes i alle fall Preikestolen er stor stas, og denne uken tok de helikopter til toppen med utstyret sitt og serverte et raust deep house-sett. Det hele ble streamet live via Facebook fra fjellkanten 604 meter over havet. Se opptaket her. Fortsetter nedenfor videoen. EINMUSIK b2b Jonas Saalbach live @ Preikestolen EINMUSIK b2b Jonas Saalbach live @ Preik

Nicklas Bendtner skaper kaos i København

Han har fortsatt til gode å levere foran supporterne. Likevel har byens borgere løpt til shoppen for å sikre seg en hjemmedrakt etter at Lord Bendtner returnerte til København. Glemt er den siste tiden til 31-åringen der han satt bortgjemt i Trondheim. For FC København-supporterne er Bendtner fortsatt en av byens store sønner. På tirsdag – én dag etter at Lorden signerte – måtte klubben melde om at de var utsolgt for hjemmedrakter i voksenstørrelser.

De som håpet karrieren til Nicklas Bendtner var over blir nå kraftig skuffet

Rosenborg bekrefter gjennom Twitter at Nicklas Bendtner (31) nå forlater klubben til fordel for Nordens største klubb FC København. – Ståle Solbakken som kan bli landslagssjef for Norge i det øyeblikket han har lyst, har et akutt problem i sin angrepsrekke.

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Satser her takket være nye E18: Norges største anleggsentreprenør bygger opp sørlandskontor

Ny E18 mellom Tvedestrand og Arendal er ferdig bygget, og AF Gruppen har forlatt brakkene på Slotta. Nå flytter andre inn. Risa, Norges største anleggsentreprenør, etablerer Sørlands-kontor i næringsparken.

Ståle Solbakken får nok en smell i trynet

De som tror det er en enkel jobb å trene en toppklubb bør ta seg en tur til København.  For noen dager siden ble FC København-spiller Dame N´Doye satt ut med en langvarig skade. På onsdag fikk manager Ståle Solbakken beskjeden at også den andre toppspissen ikke blir tilgjengelig på banen: Jonas Wind blir ute for resten av høsten. Jonas Wind er desværre blevet ramt af en langvarig skade efter et uheldigt vrid under tirsdagens træning og kan være ude resten af efteråret #fcklive https://t.co/3gK8GIbjjW pic.twitter.com/pTX4NXRyz4 — F.C.

730.no x Karpe etter Øya: – Magdi viste en menneskelig side

SAS PLUS / SAS PUSSY har flydd Chirag og Magdi rundt i Norge og Europa i et halv år. Turnéen startet i Telemark i mars og svingte innom blant andre Berlin og London.

- Vi skal ta det med i interne prosesser så vi ikke glemmer det

Erik Frogner, avdelingsdirektør i AF Gruppen, lover at trafikkbassenget på Bergsmyr skal bli utbedret.
Les mer om:

BT: Dansk midtstopper på vei til Eliteserien

Da Pasqal Gregor kom til FC Helsingør i 2018 ble han omtalt som et av de største talentene i Danmark. Nå kan han være på vei til Eliteserien. Ifølge den danske avisen er det FK Haugesund som er forventet å bli nytt arbeidssted for forsvarsspilleren. Og hvem er Gregor? Her har du hvordan midtstopperen ble møtt hos Helsingør i 2018 (vi beholdt det vakre danske språket): Cheftræner Christian Lønstrup er begejstret for sin nye spiller: – Gregor er et af de største forsvarstalenter i Danmark, og kommer med et godt cv og en god skoling fra FCN.

Fallet er stort fra Rosenborg og Villarreal til Ishøj IF

Den danske klubben Ishøj IF har ambisjoner eller som de skriver på sine Twittersider til sine 3 følgere: «Ishøj IF er en af landets mest promoverede fodboldklubber, vi ligger lige pt i Danmarksserien og har et kæmpe potientiale som endnu ikke er løst». Nå har de hentet inn tidligere Rosenborg spiller og bekreftet urokråke Nicki Bille Nielsen fra fengsel for å hjelpe klubben med å nå sitt «kjempe» potensiale. Les: Sky Sports: Zaha-bud på 650 millioner kroner Nicki Bille Nielsen sonet nylig en fengselsdom for deriblant vold.  Nielsen sa for noen uker siden han ville fortsette sin karriere, men a

Wilhelm har passet på skogen i 34 år og fikk heder for jobben på Skogvokterdagen

(SALTDAL) Årets Skogvokter-prisen gikk i år til Wilhelm von Munthe af Morgenstierne, som i 34 år var sjef for skogbruk i Fauske og Saltdal.
Les mer om:

UTTAK: Team AF Håndverk

Følgende løpere er tatt ut på Team AF Håndverk sesongen 2019/2020.
Les mer om:

Nikolai Baden etter 1 år hos Juventus: Vi er alle fiender

Når janteloven blir beskrevet av en dansk 19-åring som noe man må skrote som fotballspiller i utlandet, kjenner vi oss igjen.

Om tre uker er det stor festivitas her: Grenstøl-krysset er snart helt ferdig

- Veien skal åpnes 2. juli! Det er det iallfall ingen tvil om, fastslår AF Gruppens prosjektsekretær Marianne Nielsen da hun tok pressen med på en visning på det nye veianlegget i dag.
Les mer om:

Fantastisk med en spiller som faktisk feirer med åpne ølkraner

Det knøttlille laget Hobro i dansk Superliga er så heldige å ha Pål Alexander Kirkevold på laget, ikke bare er han en målfarlig type, han er også lojal ovenfor klubben så den dagen han drar vi dere vil klubben tjene mer enn de noen gang tidligere har gjort.  Det sier noe om størrelse når vi registrere at de har 4247 som følger dem på Twitter.