Nyheter om AF


730.no x Karpe etter Øya: – Magdi viste en menneskelig side

SAS PLUS / SAS PUSSY har flydd Chirag og Magdi rundt i Norge og Europa i et halv år. Turnéen startet i Telemark i mars og svingte innom blant andre Berlin og London.

- Vi skal ta det med i interne prosesser så vi ikke glemmer det

Erik Frogner, avdelingsdirektør i AF Gruppen, lover at trafikkbassenget på Bergsmyr skal bli utbedret.
Les mer om:

BT: Dansk midtstopper på vei til Eliteserien

Da Pasqal Gregor kom til FC Helsingør i 2018 ble han omtalt som et av de største talentene i Danmark. Nå kan han være på vei til Eliteserien. Ifølge den danske avisen er det FK Haugesund som er forventet å bli nytt arbeidssted for forsvarsspilleren. Og hvem er Gregor? Her har du hvordan midtstopperen ble møtt hos Helsingør i 2018 (vi beholdt det vakre danske språket): Cheftræner Christian Lønstrup er begejstret for sin nye spiller: – Gregor er et af de største forsvarstalenter i Danmark, og kommer med et godt cv og en god skoling fra FCN.

Fallet er stort fra Rosenborg og Villarreal til Ishøj IF

Den danske klubben Ishøj IF har ambisjoner eller som de skriver på sine Twittersider til sine 3 følgere: «Ishøj IF er en af landets mest promoverede fodboldklubber, vi ligger lige pt i Danmarksserien og har et kæmpe potientiale som endnu ikke er løst». Nå har de hentet inn tidligere Rosenborg spiller og bekreftet urokråke Nicki Bille Nielsen fra fengsel for å hjelpe klubben med å nå sitt «kjempe» potensiale. Les: Sky Sports: Zaha-bud på 650 millioner kroner Nicki Bille Nielsen sonet nylig en fengselsdom for deriblant vold.  Nielsen sa for noen uker siden han ville fortsette sin karriere, men a

Wilhelm har passet på skogen i 34 år og fikk heder for jobben på Skogvokterdagen

(SALTDAL) Årets Skogvokter-prisen gikk i år til Wilhelm von Munthe af Morgenstierne, som i 34 år var sjef for skogbruk i Fauske og Saltdal.
Les mer om:

UTTAK: Team AF Håndverk

Følgende løpere er tatt ut på Team AF Håndverk sesongen 2019/2020.
Les mer om:

Nikolai Baden etter 1 år hos Juventus: Vi er alle fiender

Når janteloven blir beskrevet av en dansk 19-åring som noe man må skrote som fotballspiller i utlandet, kjenner vi oss igjen.

Om tre uker er det stor festivitas her: Grenstøl-krysset er snart helt ferdig

- Veien skal åpnes 2. juli! Det er det iallfall ingen tvil om, fastslår AF Gruppens prosjektsekretær Marianne Nielsen da hun tok pressen med på en visning på det nye veianlegget i dag.
Les mer om:

Fantastisk med en spiller som faktisk feirer med åpne ølkraner

Det knøttlille laget Hobro i dansk Superliga er så heldige å ha Pål Alexander Kirkevold på laget, ikke bare er han en målfarlig type, han er også lojal ovenfor klubben så den dagen han drar vi dere vil klubben tjene mer enn de noen gang tidligere har gjort.  Det sier noe om størrelse når vi registrere at de har 4247 som følger dem på Twitter.

– Fornærmede brakte på bane en langvarig og bitter konflikt, som tilsynelatende fortsatt preger Nedre Vats

Mannen møtte midt på natta opp på naustfesten for å ta et oppgjør med brannstifteren som hadde trukket ham inn i straffesaken. Den betente bygdestriden rundt AF Decoms etablering i Nedre Vats, danner bakteppet for slagsmålet som oppsto.
Les mer om:

– Vi er ikke Nord-Europas best bevarte festningsby for ingenting

Medlemmer fra både Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704, Tordenskiolds soldater, Nordre Skanse, Akershus Slottsdansere og Bohus Elfsborghs Caroliner gikk lørdag formiddag sammen om oppvisning i stridsmetoder ved Kongsten fort – til stor glede for de oppmøtte.
Les mer om:

Tambourafdelingen har økt medlemsmassen siden årsmøtet i februar – nå er de klare for «Kongen kommer»

Styret i Tambourafdelingen – Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704 forteller at de har lagt bråket i vinter bak seg, og at de nå ser fremover mot et år med store og små oppdrag. Først ut er helgens «Kongen kommer».
Les mer om:

Det nye Innbyggerhuset på Lambertseter

For ett år siden startet arbeidene med det nye innbyggerhuset på Lambertseter senter sør. Nordstrands Blad fikk være med inn i bygget som skal stå ferdig i januar 2020. Delegater fra Bydel Nordstrand, Obos og Deichmann var også med entreprenøren AF Gruppen på befaringen.

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gjester i hemmelig bryllup i Danmark

Prinsessen tok med sin nye kjæreste i det intime bryllupet til sin nære venninne, prinsesse Alexandra af Berleburg.

Åpnet ny kunstgressbane for to år siden, men oppfyller ikke kravene til «jevnhet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ:I 2016 ble Kringsjå kunstgressbane rehabilitert. Kort tid etter ble det klart at dreneringen i forbindelse med rehabiliteringen, ikke var bra nok.Det ble såkalte svanker fordelt primært langs banens østre og vestre langside. Det ble i ettertid påvist at finavretting under banens undervarmerør var tett.

Åpnet ny kunstgressbane i 2016, nå må den rehabiliteres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ:I 2016 ble Kringsjå kunstgressbane rehabilitert. Kort tid etter ble det klart at dreneringen i forbindelse med rehabiliteringen, ikke var bra nok.Det ble såkalte svanker fordelt primært langs banens østre og vestre langside. Det ble i ettertid påvist at finavretting under banens undervarmerør var tett.

Lars Vaular: – Ingen har funnet seg selv før de mister seg selv

Eg vet du elskar mitt kroppsspråk…  Lars Vaular er tilbake i god danseform på sin kliss nye singel. «Kroppsspråk» trekkes som seg hør og bør frem først i vår oppsummering av dagens beste slipp – sjekk ut resten av helgens norske musikknyheter her. Den deilige house-singelen er produsert av Frode Kvinge Flatland. Se vår kjappe prat med bergenseren nedenfor:  Hei Lars! Hva er essensen i teksten til «Kroppsspråk» for deg? – Den handler om at det er vanskelig å gi slipp, men at ingen har funnet seg selv før de mister seg selv. Ikke sant.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Booksmart: Årets mest funny komedie?

Heia folk som ikke kaster bort vgs på fest og fanteri. Men kanskje non-stop studier kan bli for mye av det gode? Eventuelt for lite av det gode. Booksmart følger to bestevenner som er akademiske superstjerner, men som brått angrer på at de har brukt all tiden sin på å være pliktoppfyllende flinkiser. Nå skal det bli andre boller. Kvelden før skoleavslutningen bestemmer de seg for å ta igjen for de tamme årene i løpet av én heftig aften. Typ lit af. Ja, dette er en komedie. Og ja, den både ser og høres teit ut.

Turisme: Grønlands hovedstad henter inspiration

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Udvalg for Økonomi og Erhverv med borgmester Asii Chemnitz Narup i spidsen besøgte i februar Svalbard og Longyearbyen. Temaet var todelt, i henholdsvis cirkulær økonomi og turisme.

Hels på jasen Todleiv

Dei lokale påskejasane som har vore i sving, starta det heile for fleire månadar sidan. 20. desember på dagen hennar, hadde Doris Elin Bratland, selskap med vener og der blei ideen klekt ut. Påskesprell – Då var eg så dritlei jul. Skal me ikkje finna på noko?, sa eg og føreslo at eg skulle skjera ut ein jase. Ho smiler. Ikkje alle vennene som var på bursdagsbesøk trudde henne. – Ikkje sei til henne at det ikkje går, for då gjer ho det, sa sønene til vennene.

Håper på napp i Miami

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sea Trade Cruise Global Exhibition i Miami, Florida - samler 11.000 deltagere fra over 130 land.

Sier nei til kunst for 400.000 kroner

Nye Veier og AF Gruppen vil heller forære Tvedestrand kommune kunst for 400.000 kroner enn å bygge gjennomsiktig støyskjerming på Grenstøl. Det vil ikke politikerne høre snakk om.

Ståle Solbakken kjøper norsk landslagsspiller!

Spilleren med godt over hundre kamper for Aalesund har brukt utstillingsvinduet hos danske OB godt. Veldig godt. Nå hentes Sten Grytebust til klubben som gir mulighetene til spill mot noen av verdens beste klubber. Ifølge Ekstra Bladet er keeperen allerede enig med FC København om en avtale, der bare underskriftene mangler. I det nye nummer af Indersiden bringer vi et stort interview med Sten Grytebust.

♫ BANGER fra Broiler – hør her

Hitvarsel! Og da mener vi hitvarsel Broiler er endelig tilbake, og dét med en gigantisk banger i bagasjen. Party like it’s 2013? Ja, men lit af lell.  På «Do It» (som gjestes av en mystisk vokalist… Mio på helium, mon tro?) tar Mikkel og Simen det tilbake til russetiden din – nesten uansett hvilket år du var russ. Du skjønner når du hører. Og dét kan du gjøre her: Grattis med et sertifisert russe-anthem, Broiler! Vi fikk sporenstreks gåsehud og bestilte piratrussedress.