Nyheter om Advokat


37-åring i varetekt etter at mann forsvant på havet: – En tragisk ulykke

– Etter vår oppfatning er det som skjedde på havet sist fredag en tragisk ulykke, ikke en alvorlig kriminell handling, sier advokat John-Petter Karlsen.
Les mer om:

Full splid blant aksjonærene i Indigo-selskap

Indigo-gründer Thor Stian Kennedy Normann får utbetalt 325.600 kroner etter generalforsamlingen i et tidligere Indigo-selskap. – Vi stemte imot, sier advokat Marianne Rytter Huseby, som representerte to av aksjonærene.

Vil ikke betale advokat for fengslet Sandnes-kvinne

Norske myndigheter vil ikke betale for at den 33 år gamle Sandnes-kvinnen som i over en måned har vært fengslet i Tunisia sammen med sin lille datter (1,5 år) skal få advokatbistand. Snart skal hun fremstilles for en domstol for andre gang.
Les mer om:

Skiforbundet slår tilbake mot Klæbo-advokat

Skiforbundets markedssjef Espen Bjervig er ikke enig med Johannes Høsflot Klæbos advokat Pål Kleven i at de feiltolker Norges Idrettsforbunds lov.
Les mer om:

Storrvik: - Situasjonen til Breivik er blitt enda verre

Breiviks advokat Øystein Storrvik sier begrunnelsen til Strasbourg er grundig, men mener livssituasjonen til massedrapsdømte Anders Behring Breivik er uholdbar.
Les mer om:

Storrvik: – Situasjonen til Breivik er blitt verre

Advokat Øystein Storrvik sier begrunnelsen til Strasbourg er grundig, men mener livssituasjonen til massedrapsdømte Anders Behring Breivik er uholdbar.
Les mer om:

Mener skiforbundet tar feil: – Dramatisk om Klæbo-advokat har rett

Advokat Pål Kleven hjalp nylig Johannes Høsflot Klæbo i forhandlingene med Norges Skiforbund. Nå mener han at skiforbundet har gått for langt med tanke på hvem som eier markedsrettighetene til skistjernene.

Forbrukertilsynet varsler skyhøyt gebyr mot Rørleggervakta 24vvs: – Det er snakk om grove lovbrudd

Bergensfirmaet Rørleggervakta 24vvs AS har villedet forbrukerne mener Forbrukertilsynet. Nå varsler de straffegebyr både mot selskapet og innehaver Øystein Helgheim på flere hundre tusen kroner. – Det foreligger intet lovbrudd, hevder hans advokat.
Les mer om:

Søviknes-saken blir ikke gjenopptatt

Voldtektssaken mot olje- og energiminister Terje Søviknes blir ikke gjenåpnet. Kvinnens advokat varsler at avgjørelsen vil bli påklaget til Riksadvokaten.
Les mer om:

Søviknes-saken blir ikke gjenopptatt

OSLO/ BAMBLE: Voldtektssaken mot olje- og energiminister Terje Søviknes blir ikke gjenåpnet. Kvinnens advokat varsler at avgjørelsen vil bli påklaget til Riksadvokaten.

Søviknes-saken blir ikke gjenopptatt

Voldtektssaken mot olje- og energiminister Terje Søviknes blir ikke gjenåpnet. Kvinnens advokat varsler at avgjørelsen vil bli påklaget til Riksadvokaten.
Les mer om:

Statsadvokaten forkaster begjæring. Gjenopptar ikke etterforskning av Søviknes-saken

Kvinnen begjærte ny etterforskning i Søviknes-saken. Nå har statsadvokaten forkastet begjæringen. - Vil bli påklaget til Riksadvokaten, sier hennes advokat.
Les mer om:

Nordmenn betaler titusenvis for å finne kjærligheten: – Som å gå til advokat – du får regningen etterpå

HØVIK (TV 2): I jakten på den store kjærligheten, er det noen som er villige til å gå lengre enn andre.

Kommunen går inn for fjerning av platting og mur i Langvikveien 94. Advokat: - Da vil det fremmes krav om erstatning mot kommunen

Saken om flere tiltak i strandkanten på en fritidseiendom i Langvikveien 94 på Tjøme, var en gjenganger både i Tjøme kommune og hos Fylkesmannen. Nå har Færder kommune overtatt den, og når saken kommer opp politisk til torsdag, går rådmannen inn for at eierne må fjerne en platting og en forstøtningsmur.
Les mer om:

Toppadvokat mener bilist stakk av etter datterens mopedulykke

Nå forsøker advokat Christian Lundin å finne ut hvem han er.
Les mer om:

Tiltalt for grov vold mot sønn

En 30 år gammel mann møter mandag i Glåmdal tingrett tiltalt for svært grov vold mot sin seks uker gamle sønn. Mannen erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans advokat til NTB.
Les mer om:

Advokat gikk rundt naken, skrek og slo rundt seg med en dildo – nå har han blitt dømt

En kjent Oslo-advokat er dømt for en rekke hendelser knyttet til oppbevaring og bruk av narkotika.
Les mer om:

Advokat dømt for GHB-besittelse og dildovifting på nudistbadeplass

En tidligere advokat er i Oslo tingrett dømt til 75 timers samfunnsstraff for bruk og besittelse av narkotika, ordensforstyrrelse og skadeverk.

Bergs advokat: – Han har det veldig tungt psykisk

Den spionsiktede nordmannen Frode Berg må sannsynligvis sitte i varetekt i Russland i minst ett år etter at en domstol i Moskva torsdag forkastet anken hans.
Les mer om:

Advokat: – Situasjonen for Frode Berg er blitt vanskeligere

MOSKVA/OSLO (NRK): I dag skal byretten i Moskva vurdere om 62 år gamle Berg, som sitter varetektsfengslet, kan bli løslatt mot kausjon.
Les mer om:

– Har gått etter oppskrifta(pluss)

– Det er eit sal som er gjort av tingretten og medhjelpar, og det har gått etter oppskrifta, seier advokat Olav Chr. Myhr.
Les mer om:

– Lite interesse(pluss)

– Det kom ikkje inn andre bod, seier advokat Jørund Knardal, som fekk oppgåva med å selje leilegheitene.
Les mer om:

Advokat mener bystyret ender med et ulovlig vedtak i morgen

Alt ligger til rette for at flertallet i bystyret på torsdag vedtar hotellutbyggingen i Sjøgata. Nå har advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA overlevert sin juridiske vurdering av saksbehandlingen. Den er nådeløs.
Les mer om:

Kommunen varsler omgjøring etter ulovlige arbeider på Hvasser-hytta

En rekke avvik ble funnet da kommunen kom på tilsyn under byggingen av en fritidsbolig i Langestrandveien, og nå varsles omgjøring. Planen er å få saken opp politisk før sommeren, og eierne har hyret advokat.
Les mer om:

ABC: Tidligere Trump-advokat vil trolig samarbeide i Stormy Daniels-saken

Michael Cohen, Trumps advokat gjennom mange år, etterforskes av FBI for flere forhold. Hans advokater skal nå ha forlatt saken, noe som kan tyde på at han vil samarbeide.
Les mer om: