Nyheter om Advokat


Bryter tausheten

For første gang etter pågripelsen kommer det en uttalelse fra Maxwells advokat.
Les mer om:

Trumps eksadvokat pågrepet igjen

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen er pågrepet og tilbakeført til fengsel igjen, opplyser amerikanske fengselsmyndigheter.
Les mer om:

Michael Cohen pågrepet

Trumps tidligere advokat ble løslatt fra fengsel for å sone resten av dommen i husarrest grunnet koronapandemien. Torsdag melder flere amerikanske medier at han er pågrepet igjen.
Les mer om:

Russland: Advokat kaller spionanklagen mot eksjournalist fabrikkert

Advokaten til den tidligere russiske journalisten som er siktet for spionasje, kaller saken fabrikkert og sier det mangler bevis for anklagene mot Safronov.
Les mer om:

Johnny Depp hudfletter eks-kona Amber Heard: – Hun er en sosiopat!

Hollywood-legenden Johnny Depp saksøker The Sun for ærekrenkelse etter at de kalte han «konemishandler» i en overskrift i 2018. I dagens åpningsrunde i høyesterett i London tok Johnny Depp selv plass i vitneboksen og forklarte seg rundt påstandene, i det som er et sivilt søksmål mot sjefsredaktør Dan Wooton i den britiske tabloidavisen. Filmstjernen beskrev beskyldningene mot han som «syke og fullstendig falske». For deretter å gå til verbal motangrep på eks-kona, Amber Heard. Dagens kanskje mest sjokkerende avsløring fra Johnny var selve årsaken til bruddet.

Sammenligner Mannegruppa Ottars gapestokk med forhistorisk straff

Mannegruppa Ottar legger ut både navn og bilder av overgrepsdømte. Advokat sammenligner metodene med avstraffelser som Norge sluttet med for 200 år siden.
Les mer om:

To nordmenn fengslet i Tyskland

Ifølge advokat Patrick Lundevall-Unger ble nordmennene tatt med 70 kilo narkotika forrige uke.

Klagar på Raudsand-vedtak(pluss)

Advokat meiner det bør innkallast til ekstraordinært kommunestyremøte.
Les mer om:

- Knusende, grusomt og barbarisk

Familiens advokat bekrefter at levningene etter soldaten Vanessa Guillen (20) har blitt funnet.
Les mer om:

Varsler erstatningskrav (pluss)

De to grunneiere på Søre Bjørnsund som er blitt bedt om å fjerne private overvåkingskameraer varsler nå erstatningskrav mot fungerende styreleder i velforeningen. Grunneiernes advokat skriver i et brev at de vil forfølge fungerende styreleder med "alle tilgjengelige midler."
Les mer om:

Boligene ble forsinket, men utbygger ville ikke betale dagbøter. Slik fikk kjøperne millioner.

Det er særlig tre ting som har hjulpet kjøperne underveis og som nå gjør at de får pengene de har krav på, mener kjøpernes advokat.
Les mer om:

Boligene ble forsinket, men utbygger ville ikke betale dagbøter. Slik fikk kjøperne millioner

Det er særlig tre ting som har hjulpet kjøperne underveis og som nå gjør at de får pengene de har krav på, mener kjøpernes advokat.
Les mer om:

Krekar overført til høysikkerhetsfengsel

Mulla Krekar har blitt flyttet til det beryktede høysikkerhetsfengselet Badu 'e Carros på Sardinia. Det sier Krekars italienske advokat til TV 2.
Les mer om:

Profilert advokat tvinges til å rydde opp på eiendommen

SKIEN: Den profilerte Oslo-advokaten ble nylig tiltalt for grov korrupsjon. Nå anklages han for forsøpling av Skien kommune, som vil tvinge ham til å rydde opp på en eiendom ved Skienselva.

Ber Stensrud om å trekke anklagene

DRANGEDAL: Advokat Sigurd Klomsæt ber igjen om at anklagene mot hans klient Magnus Straume blir trukket tilbake.

Fetteren har fått avslag i 22 år: Nå anker han til Høyesterett

Fetterens forsvarer advokat Arvid Sjødin omtaler kjennelsen fra Agder lagmannsrett som «et feilgrep». Nå er avslaget på å få gjenopptatt saken anket til Høyesterett.
Les mer om:

Lime-advokat: Forstår ikke hvorfor VG skal ødelegge og lage en konspirasjon

Advokat Patrick Lundevall-Unger mener både Høyre-politiker Peter Frølich og statsadvokat Geir Evanger har uttalt seg om ting de ikke vet noe om.
Les mer om:

Advokat:– Aldri vært i tvil om saken(pluss)

Familien Collin har anket frifinnelsen av UNE fra Oslo tingrett. Advokaten har tro på at Borgarting lagmannsrett kan snu i saken.
Les mer om:

Byggebransjen og advokat Tellefsen klaget på kommunen – nådde ikke frem

Sivilombudsmannen har ikke sett det nødvendig å undersøke behandling av byggesaker i Færder kommune slik advokat Anne Tellefsen anmodet om.
Les mer om:

Advokat tiltalt for å skjule vitne i huset sitt – nå er han frikjent

Mens et sentralt vitne i en alvorlig kidnappingssak var etterlyst av politiet, gjemte hun seg i sokkelleiligheten til en advokat. Advokaten er likevel frikjent, fordi han hevder han ikke kjente til etterlysningen.
Les mer om:

Vil gi politiet tidsfrist for besøksforbud

Så seint som i februar i år understreket riksadvokaten at besøksforbud ikke følges opp med «tilstrekkelig hurtighet og fasthet». Advokat Mette Yvonne Larsen mener det bør innføres tydelige tidsfrister for politiets inngripen.
Les mer om:

Svensk bryter utestengt i fire år

Sveriges bryteyndling Jenny Fransson (32) utestenges i fire år for brudd på dopingreglementet, skriver Dagens Nyheter. – Dommen blir anket, sier Franssons advokat Mats Larsson. Jenny Fransson testet positivt på det anabole steroidet metyltestosteron i januar. B-prøven var også positiv.
Les mer om:

Fulle og glemske: Ingen husker å ha sett drapet som skjedde innenfor disse veggene

Advokat Marius Ihlebæk forsvarer den tiltalte i Lakselv-drapet. Ihlebæk mener han har hatt en god dag på jobben, etter tirsdagens utspørring av de to kronvitnene i saken.
Les mer om: