Nyheter om Advokat


Døde på organisert fjelltur - advokat mener Turlaget må straffes

Kari Rødsand falt, skled ned ei snørenne, slo hodet i en stein og døde på en fjelltur i Lofoten. Bistandsadvokaten til de etterlatte mener Den Norske Turistforening må få foretaksstraff fordi sikkerheten ikke var god nok.
Les mer om:

Forsvarer om at Breivik forstyrret aktor: – Ikke heldig

TELEMARK TINGRETT (VG) Advokat Øystein Storrvik var forberedt på at Anders Behring Breivik ville komme med utspill under rettssaken.
Les mer om:

Advokat: – Risikerer å bli sittende med et ubeboelig hus

Boligdrømmen til Melanie Andreassen (26) og Fredrik Carlsen (30) har vært et mareritt siden de flyttet inn. Nå fester de all sin lit til rettsapparatet. Taper de kan de bli sittende igjen med både advokatregninger og et ubeboelig hus.

Nye DNA-resultater

- Dette endrer ingenting, sier den drapssiktede mannens advokat.
Les mer om:

Kommunens advokat er overrasket etter milliondom: - Den er feil

Formannskapet i Bodø skal avgjøre om saken skal ankes.
Les mer om:

Advokat-slakt av skiforbundets Bråthen-evaluering

Clas Brede Bråthens advokat reagerer på hvordan Norges Skiforbund har satt ned et utvalg som skal se på håndteringen av den betente hoppstriden. Skipresident Erik Røste kaller kritikken for merkelig.

Hevder Lyngen kommune tar lett på midlertidige ansettelser: - Virker å ha en fast praksis som er på utsiden av arbeidsmiljøloven

Katrine Karlsen ber om erstatning på over 100.000 kroner. Hennes advokat mener kommunen har en praksis rundt midlertidige stillinger som ikke er i tråd med arbeidsmiljøloven.
Les mer om:

Politiet lagret informasjon om nettaktiviteten til samfunnsdebattant

Helt siden 2014 har politiet registrert Hege Grostads aktiviteter og meninger på sosiale medier. Fremstår som grovt, sier hennes advokat John Christian Elden.

Odd og Nornes enige om sluttavtale

Eliteserieklubben Odd og tidligere trener Jan Frode Nornes har kommet til enighet om en sluttpakke. Det skriver klubben på sine nettsider. – Etter denne avtalen kommer partene ikke til å offentliggjøre eller kommentere nærmere utover det som blir meddelt i denne uttalelsen, heter det der. Sist helg ble det klart at Nornes ikke får fortsette i trenerrollen i klubben, men han ble tilbudt en annen rolle i klubben. Nornes engasjerte advokat og formidlet via ham at det ikke var aktuelt for ham å fortsette i en annen rolle.
Les mer om:

Fetterens advokat: Foreldrene til Birgitte Tengs motsetter gjenopptakelse av saken mot fetteren

Foreldrene til Birgitte Tengs mener fetterens begjæring om gjenopptakelse av den sivile dommen, må vente til saken mot den nye drapssiktede er avgjort.
Les mer om:

Foreldrene til Birgitte Tengs motsetter seg gjenopptakelse

Foreldrene til Birgitte Tengs har motsatt seg frifinnelse i den sivile saken mot fetteren til Birgitte, sier advokat Arvid Sjødin til TV 2. Til Haugesunds Avis sier faren til fetteren at han er dypt rystet.
Les mer om:

Usikker vei videre etter Nornes-sparkingen: - Avstanden er stor

SKIEN: Jan-Frode Nornes' advokat forteller om stor avstand i forhandlingene med Odd. Slik det ser ut nå, vil den uønskede treneren møte på jobb onsdag.
Les mer om:

Advokat sammenligner juletre-plagiat med Batman-tvist

Henter gammel kjenning
Les mer om:

Kjendisadvokat ber om ulovlighetsoppfølging på 15 adresser: - Relevans for byggesaken

BAMBLE: Advokat John Christian Elden vil ha ulovlighetsoppfølging på 15 utpekte adresser i Bamble. Dette som et ledd arbeidet med byggesaken i Stathelleveien 279 B.

Dette sier advokaten i Nornes-saken

SKIEN: Jan-Frode Nornes har sin dialog med klubben gjennom advokat Sten Nornes.
Les mer om:

Nornes er forbannet - har kontaktet advokat

SKIEN: Jan-Frode Nornes (49) er sint og skuffet over måten Odd har behandlet ham på.
Les mer om:

Advokat vurderer Inger-Tones mulighet for erstatning

Klubbene lå langflate – nå har han bestemt seg
Les mer om:

Profilert advokat: - I praksis er pålegget om fjerning av både beplantningen og gjerde ulovlig

I strømgjerde-saken på Papper mener advokat Helge Skaraas at Hvaler kommune ikke har hjemmel for å kreve fjerning av verken gjerde eller tujahekk. Han krever derfor at kommunen går tilbake på sitt vedtak.
Les mer om:

Bekymret advokat: - Voldsomme lekkasjer

- Jeg er bekymret, sier advokat Harald Grape, som har hatt flere samtaler med politiet.
Les mer om:

Ny leder i Øverbø Gjørtz(pluss)

Advokat og partner Finn Lervik (55) tok fra årsskiftet over som daglig leder i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS, med ca. 40 ansatte i Molde, Ålesund, Kristiansund og Ørsta.

Advokat har samlet en halv million strøm­kriti­kere: – Kompen­sasjonen er i reali­teten et tyveri

Kjendisadvokat Olav Sylte i Kristiansand har samlet en halv million forbannede strømkunder på Facebook. Sammen skal de kreve billigere strøm, et tak på 50 øre kilowattimen og be staten ta resten av regningen.

Hyret inn advokat og krever erstatning: - Jeg lar meg ikke pelle på nesa

SKIEN: En grunneier krever nå at kommunen punger ut etter en mislykket hogst.
Les mer om:

Boligdrømmen ble et mareritt for førstegangskjøper Marie (25)

Summen for å få leiligheten i beboelig tilstand beløper seg til minst 340.000 kroner. Penger førstegangskjøperen ikke har. – Mange blir sittende i en svært vanskelig økonomisk situasjon, sier advokat.
Les mer om:

Har ikke gitt opp Torgersen-saken

I sommer ble Fredrik Fasting Torgersen-saken avvist av Gjenopptakelseskommisjonen for sjette gang. Nå går advokat Cato Schiøtz nye veier.
Les mer om:

Barbara fikk telefonen hun ikke trodde skulle komme: - Å hjelp, det er Rune

PORSGRUNN/OSLO/MEXICO: «Vil du treffe mannen i ditt liv?» I Mexico City brukte advokat Barbara Estrada lunsjpausen sin foran pc-en. For moro skyld fylte hun ut skjema om høyde, hårfarge og utdannelse på hennes drømmemann. Da dukket porsgrunnsmannen Rune Johansen opp på skjermen. Et år senere møttes de i det de begge betegner som et «magisk øyeblikk» på flyplassen i den mexicanske storbyen. Usikkerhet om hva ulik kultur ville bety for samlivet, gjorde at Rune måtte fri tre ganger før Barbara sa ja. Magisk ble dét også, da de fikk et tegn fra Barbaras døde pappa om godkjennelse til giftemål.