Nyheter om Adrian


De ble ødelagt av steroider

Robert var en av Oslos verste kriminelle, og pumpet seg full av steroider. Til slutt kollapset han på badegulvet med ødelagt kropp. Adrian digget å være kongen i kompisgjengen. Den alle jentene vil ha. Men steroidene frarøvet ham både potensen og lysten til å leve.
Les mer om:

To frikjent for ran av svensk Hollywood-frue

I februar ble den svenske Hollywood-fruen Isabel Adrian (41) brutalt ranet i Stockholm. I mai ble tre menn dømt i tingretten, men dommen ble anket og nå er to av dem frikjent.

– Jeg var i Oslo da jeg ble avslørt, den turen hjem husker jeg nesten ingenting av, alt er svart

PORSGRUNN: Jeg møter ham der han står i rådhustrappa nedenfor Porsgrunn rådhus. Han har ikke gått i byen siden saken smalt 25. mars i år. Adrian Ness Løvsjø (29) ser litt nervøs ut, men er fortsatt den blide unge mannen han pleide å være. Eller, han er en ti kilo lettere utgave av den blide mannen. Han har gått ned ganske mye siden i mars. Å bli avslørt som butikktyv har tatt på.
Les mer om:

Molde-midtstopperen slo til med mål og målgivende: – Husker ikke sist jeg scoret

Moldes andrelag 2 tapte med seks mål sist – vant med seks mål søndag. Tobias Hestad scoret hat trick, mens forsvareren Adrian Ugelvik overrasket med sine offensive bidrag.
Les mer om:

Molde-midtstopperen slo til med mål og målgivende: – Husker ikke sist jeg scoret

Moldes andrelag 2 tapte med seks mål sist – vant med seks mål søndag. Tobias Hestad scoret hat trick, mens forsvareren Adrian Ugelvik overrasket med sine offensive bidrag.
Les mer om:

Dette er Adrian Ness Løvsjøs nye karriere

PORSGRUNN: Ett av de 20 nye selskapene som ble startet opp i Telemark denne uken tilhører Adrian Ness Løvsjø. Han har startet Flashpolitics – der formålet er nyhetsformidling, blogging, formidling av politiske nyheter – og være en medieaktør.
Les mer om:

18-åringen spilte så mye at klubben måtte gi ham proffkontrakt

Adrian Sandbukt (18) har signert for TUIL ut sesongen.
Les mer om:

18-åringen spilte så mye at klubben måtte gi ham proffkontrakt

Adrian Sandbukt (18) har signert for TUIL ut sesongen.
Les mer om:

Advarer mot farlige situasjoner på sjøen

Sommer er høysesong for ulykker på sjøen. Tobias, Adrian (begge 16) og Norled ber båtførere om å være obs på sjøen.
Les mer om:

Trodde de skulle bli kjørt i senk av hurtigbåt - slapp med skrekken

Kameratene Tobias og Adrian (begge 16) ble nesten kjørt i senk av en hurtigbåt ved Bybrua i Stavanger. Norled forklarer at de hadde kontroll.
Les mer om:

Adrian Sellevoll rett fra «Farmen kjendis» til VG-listaturneen

VG-lista tar turen til Trondheim og Bergen og får med seg en gårdsfersk reality-deltager på scenen.
Les mer om:

Norsk sommer 3019 med Amara og Tomy – se videopremieren

I vår slapp sangeren/rapperen/låtskriveren/produsenten Adrian Amara alias Amara sin debut-EP Atlantis. I dag kom oppfølgeren Sommer 3019. Denne gangen med sin musikkpartner Tomy alias Tomas Borg Coucheron. De to 22-åringene fra Oslo serverer fire lette sommersanger – med en tynn rød tråd for dem som lytter. Se premieren på musikkvideoen til «3019» nedenfor vår prat med gutta. Sommer 3019. Amara, er dere veldige forut for deres tid? – Dette er musikk du kan ta det rolig med i tusen år fremover. Fremtiden blir syk, bro.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Adrian (6) har saumfart to av byens strender: – Dette er helt ekte arbeid. Det er ikke noe tull

Adrian Kristiansen har samlet 36 kg glass i bukta. Det får ordføreren til å ta fram storskryten.
Les mer om:

Her brekker Adrian (25) ryggen

Sjefen: - Vi priser oss lykkelige. Det kunne gått enda verre.
Les mer om:

Adrian (25) pådro seg bruddskader i travulykke: – Det gjør fryktelig vondt

Vear-kusken Adrian Solberg Akselsen (25) pådro seg to brudd i ulykken som inntrakk under travløpene på Momarken tirsdag kveld.
Les mer om:

To til sykehus etter ulykke på Momarken

Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en travulykke på Momarken tirsdag kveld. Adrian Solberg Akselsen er også skadd.

Alvorlig ulykke på Momarken

Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

Adrian Lund fikk Døråpner-pris: - Har ikke alltid vært lett å være annerledes

Hadselværingen Adrian Lund ble mandag tildelt Nordland Fylkeskommunes Døråpner-pris under fylkestinget på Mo i Rana.

Adrian (17) og Herman (16) vil ha bysykler til Nordstrand:- Noe av det viktigste politikerene kan gjøre for klima

De to unge politikerne mener el-sykler som en del av en eventuell bysykkel-ordning i de ytre bydelene vil kunne avlaste kollektivtilbudet og gjøre det lettere for folk å ta miljøvennlige valg.
Les mer om:

Polske perler gjorde susen

Ingen tvil om hvem som var helten da Flint avgjorde en jevn kamp til sin fordel. Adrian Krysian leverte igjen.
Les mer om:

Arild spilte første tone

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den kunstneriske lederen for kammerorkesteret, Henning Kraggerud, var godt fornøyd med samarbeidet. - Jeg var veldig imponert over nivået på koret, det var tydelig at de hadde øvd godt, forteller han. De fikk bare øve sammen i en snau halvtime før konserten skulle starte. Stykket de fremførte var Mozarts Ave Verum Corpus. - Det er et veldig fint stykke vi skulle fremføre sammen, så det var viktig at de var flinke.

Løvsjø innrømmer tyveri fra to butikker – politiet utsetter saken på grunn av sprengt kapasitet

PORSGRUNN: Politiet opplyser at saken mot Adrian Næss Løvsjø nå er ferdig etterforsket.