Nyheter om Adrian


Bond-film vil spille inn i Norge

Av de elleve søkerne er det ett prosjekt som bare er navngitt som «B25». Det var Bergens Tidende som først omtalte at det dreide seg om den neste filmen om den britiske spionen James Bond, en film som omtales som «Bond 25» og har Daniel Craig i hovedrollen.

Adrian flytter hjem for å gifte seg: - Svalbard er en plass for single

Det ble bare halvannet år på Svalbard. Nå flytter gruvebusen Adrian Ottemo (27) tilbake til fastlandet.
Les mer om:

Adrian og Stabæk vant

Det er lenge mellom hver gang Valdres får norgesmestere i fotball. Fredag ettermiddag kunne imidlertid en 16 år gammel Fagernes-gutt juble over å ha blitt det.
Les mer om:

Maria og Adrian lukket dørene til restaurantdrømmen for siste gang: – Både trist og en lettelse å stenge nå

Drømmen om egen restaurant ble kortvarig for det polske samboerparet. Fredag serverte Maria og Adrian den aller siste middagen i Håkon Gamles gate.
Les mer om:

Lokale skihåp fikk stjernebank på Gålå

Brian Nymo Holmstrøm (20) og Adrian Sandnes Lillevoll (20) fikk det tøft i helgens Norgescup på ski. Startfeltet var brutalt godt.

Smiseth Sejersted med sterk åttendeplass da Jansrud vant

Adrian Smiseth Sejersted fra Stabæk IF tok sin nest beste plassering i verdenscupen noensinne under søndagens superG. Alexander Aamodt Kilde ble nummer tolv - i rennet landsmannen Kjetil Jansrud fra Vinstra vant. På kvinnesiden kjørte Kristin Lysdahl en god andreomgang.
Les mer om:

Triksefeber på Bøler Cup

Adrian Krog gjør de fleste triks med fotballen. Nylig inspirerte han fotballspillerne på Bøler Cup i Vallhall Arena.
Les mer om:

Kilde best av de norske på trening

Alexander Aamodt Kilde kjørte inn til 7. plass, og beste nordmann på torsdagens utfortrening i kanadiske Lake Louise. Adrian Smiseth Sejersted fulgte to plasser bak. Jansrud fulgte på 14.-plass, mens Aksel Lund Svindal endte helt nede på 45.-plass.

Fire år etter skandalen slår NFL-stjernen fremdeles barna med belte

Adrian Peterson (33) vekker reaksjoner med nye uttalelser fire år etter at han ble utestengt for vold mot sitt eget barn.
Les mer om:

Adrian Berntsen klar for Sandnes Ulf

19-åringen fra Bryne har signert toårskontrakt med de lyseblå.

Har stor tro på 19 år gammel midtbanespiller

Sandnes Ulf ser nå fremover igjen etter å havnet på en skuffende 10.plass i OBOS-Ligaen.  Mandag ettermiddag signerte Adrian Berntsen under en 2-årskontrakt med de lyseblå. Den 19 år gamle midtbanespilleren har tidligere spilt for Bryne og Brodd. Berntsen har trent jevnlig med Sandnes Ulf siden i sommer, og det var en av hovedårsakene til at valget falt på Sandnes Ulf for jærbuen. Les: Danmark bedømmer Hareide fra kamp til kamp – Først og fremst valgte jeg Sandnes Ulf ettersom jeg har vært en del av miljøet, og blitt tatt godt i mot av alle i klubben.

Adrian nekter å la diagnosen stå i veien. Nå har han takket ja til utfordringen fra Tromsø

– Når man har Tourettes havner man i en del komiske situasjoner. Jeg har litt å by på, både frivillig og ufrivillig, sier Adrian Lund.
Les mer om:

Adrian fra Tromsø hedrer søsteren som hjalp ham gjennom den vanskelige prosessen

Nå skal operasangeren Adrian Angelico (36) fra Tromsø hedre søsteren i den nye sesongen av NRKs «Muitte Mu».
Les mer om:

- Mange kommer til å tro at den handler om Melina

Adrian Sellevolls nye låt «Ha meg» inneholder derimot et lite stikk til eksen.
Les mer om:

Vekker oppsikt i byen med spesialsykkel

Adrian Hageland (20) vekker oppsikt i sin nye jobb som sykkelbud på en spesialsykkel med plass til én kubikkmeter med pakker. Kristiansand kommune applauderer tiltaket.

– Arbeidsgivere mister mange diamanter i den store sandkassen

Daglig leder i markedsbyrået CompEdge Consulting, Adrian Søbyskogen, mener skole betyr svært lite dersom alternativet er at du har erfaring og er lærevillig.
Les mer om:

Tordner mot kutt på Sanderud

Adrian Lorentsson, tidligere leder for Mental Helse Ungdom, er forbannet over forslaget om å gjøre kutt i barne- og ungdomspsykiatrien.
Les mer om:

Denne møteplassen får Adrian (15) til å smile: – Her får jeg en pause fra det som er kjipt

Adrian Ditmansen (15) har en familiehistorie som gir han mye vonde tanker, men hos Kreftforeningens møteplass «Treffpunkt» får han alltid et positivt pust i det triste.
Les mer om:

Eiken tok sin første

Horten-traveren Eiken har innledet karrieren jevnt og fint, men prikken over i-en manglet. Før nå. Adrian Solberg Akselsen kusket hesten til Vidar Kalnes etter alle kunstens regler. Seieren ble sikker, på ny rekord.

Rune Grammofon feirer 20 år

Ikke bare fyller det særegne, internasjonalt kjente selskapet, drevet av Rune Kristoffersen, 20 år. Man runder også 200 utgivelser. Det markeres med en jubileumsbok, kalt «Put It to Music – 20 Years of Rune Grammofon», som er satt sammen av plateselskapets «husdesigner» Kim Hiorthøy.

Frykter angiverkultur etter boplikt-brev

BREVIK: Velforeningen på Sandøya har sendt brev til seks husstander der de ber om svar på hvordan de oppfyller boplikten. – Det skaper en angiverkultur som jeg ikke synes hører hjemme på øya, sier gruppeleder Adrian Ness Løvsjø (Frp).
Les mer om:

Skulle bli den store stjerna i Chelsea. Nå skylder han klubben 160 millioner

Alt så lyst ut. Så snuste Adrian Mutu på det hvite pulveret.
Les mer om:

Adrian (13) spiller i åtte timer hver dag

Mange hundre spillentusiaster var denne uken samlet i Lillestrøm for Norges første godkjente Fortnite-turnering.
Les mer om:

Slik gikk det da politikerne smakte på sykehjemsmaten

PORSGRUNN: Adrian Ness Løvsjø (Frp) gikk inn i en tre år lang boikott av møtemat, etter at politikerne vedtok å bygge et sentralkjøkken for alle sykehjemmene. Nå triller han en treer og en firer på terningen etter å ha prøvesmakt svinekjøtt og laks ved Vestsiden sykehjem.
Les mer om: