Nyheter om Adrian


Jansrud avsluttet på pallen

Verdenscupfinalen i utfor i Andorra ble en opptur for Kjetil Jansrud, som har slitt i utfor i verdenscupen denne sesongen. Dominik Paris fra Italia vant rennet foran Jansrud, mens Otmar Striedinger fra Østerrike endte på tredjeplass.

Slik kan omgangssyken ha hjulpet Adrian (22) til NM-gull

OSLO: Adrian Haug (22) trøblet med omgangssyke i forkant av NM i boksing, og måtte dermed ned en vektklasse. Der hadde han ingen problemer med å ta sitt første NM-gull i senior.
Les mer om:

Stor konsert til helgen: Litt av en trio på scenen!

- Dette kommer til å bli noe av det morsomste vi har gjort til nå, tror Petter Larsen i Torshov Janitsjarorkester, om samarbeidet med Benedicte Adrian og Nordbergkoret.

KEiiNO til Eurovision Song Contest

Dermed får Tom Hugo, Fred Buljo og Alexandra Rotan i KEiiNO representere Norge i Tel Aviv i Israel i mai. Trioen vant fram med låten Spirit in the Sky. – Hva skjedde nå, sa Rotan da seieren ble sikret. Trioen var tydelig rørt over triumfen lørdag kveld. Forhåndsfavoritt KEiiNOs låt ble i forkant av finalen sammenlignet med Eurovision-vinnere som Heroes og Euphoria, og det er ikke bare fans av sangkonkurransen i inn- og utland som liker den.

KEiiNO vant Melodi Grand Prix

KEiiNO stakk av med seieren i den norske Melodi Grand Prix-finalen etter en duell med Adrian Jørgensen.

Keiino vant Melodi Grand Prix

Keiino vant Melodi Grand Prix etter å ha slått Adrian Jørgensen i finalen.

D'Sound nådde ikke til topps

Keiino vant Melodi Grand Prix etter å ha slått Adrian Jørgensen i finalen.

Disse fire er nærmere en seier i Melodi Grand Prix

Adrian Jørgensen, Anna-Lisa Kumoji, Keiino og D’Sound gikk videre i Melodi Grand Prix-finalen.

Keiino er årets MGP-vinner!

Seiret over i Adrian Jørgensen i den avsluttende gullduellen.
Les mer om:

Ingen suksess på hjemmebane

Hverken Aleksander Aamodt Kilde eller Adrian Smiseth Sejersted klarte å hevde seg helt i toppen i utforen på Kvitfjell. Rasmus Windingstad kjørte ut.
Les mer om:

Adrian er fiskerøkter – lørdag opptrer han for 1 million

Den unge fiskerøkteren fra Bindal i Nordland kan knapt tro at han er en av favorittene til å vinne finalen.
Les mer om:

To norske raskest på Kvitfjell

Kjetil Jansrud og Adrian Smiseth Sejersted var raskest ned utforløypa i Kvitfjell under trening fredag. Den ferske verdensmesteren i utfor fikk tiden 1.47,67. Nærmest var Adrian Smiseth Sejersted. kun ett tidel bak lagkameraten.
Les mer om:

Svensk Hollywood-frue brutalt ranet i Stockholm

Svenske aviser omtalte ranet da det skjedde 1. februar, men først nå står TV-kjendis Isabel Adrian (41) frem og sier at hun er offeret.
Les mer om:

Hadde null erfaring fra skuespill da han ble castet til Heimebane

17 år gamle Bendik Mauseth var på fotballtrening da castingbyrået Motlys plutselig dukket opp på banen. Nå har Molde-gutten fylt 18, og er aktuell i sesong 2 av NRK-satsingen Heimebane. (Les vår anmeldelse av de nye episodene her.) Vi tok en prat med den unge debutanten! Hei, Bendik! Kan du fortelle litt om hvordan du kapret rollen i Heimebane? – Du, det var faktisk ren flaks! Det hang masse plakater om audition til en NRK-serie på skolen, men jeg skulle spille kamp så jeg kunne ikke dra.

Adrian (15) følger drømmen. Nå får han en mulighet som ingen andre har fått før

Nord-Troms videregåendeskole blir den første landslinjen i Norge som tilbyr yrkesfaglig utdanning til ungdommer som vil satse på langrenn og skiskyting. Det er Adrian Rydningen og Henning Berg Frantzen glad for.

– Flere bør tvangsbehandles

Terskelen for tvangsinnleggelse bør senkes slik at flere alvorlig skadede rusmisbrukere kan få forbedret sin livskvalitet, mener overlege Adrian Pasareanu på Sørlandet sykehus.
Les mer om:

Adrian Rabiot ga sin mor sparken etter Barcelona overgang falt i fisk

Det gir et helt spesielt inntrykk for en eventuell ny arbeidsgiver når den du lurer på å ansette kommer dragene med sin mor.

Bookmakerne har mest tro på denne låta i Melodi Grand Prix-finalen

En måneds tid etter at årets deltakere og låter ble presentert, har bookmakerne pekt ut sine favoritter. KEiiNO, som er et norsk-samisk samarbeidsprosjekt mellom artistene Fred Buljo, Alexandra Rotan og Tom Hugo, har ifølge bookmakerne den største vinnersjansen, med 38 prosent. De stiller med sangen Spirit in the Sky. LES OGSÅ: Slik vil hun styrke kvinners rolle i musikkbransjen. På plassen som følger, kommer Kjetil Mørland med sangen En livredd mann med 14 prosent.

«Heimebane»-Emma om sitt første kyss som fersk skuespiller

Første kyss mellom Camilla Mikkelsen og Adrian Austnes var skuespiller Emma Bones' første kyss på skjermen.
Les mer om:

Sparta reagerer på utestengelse: – De konkluderer helt feil

Kampstraffen til Didrik Nøkleby Svendsen og Adrian Saxrud Danielsen klare. Nå reagerer Sparta Sarpsborg på at førstnevnte får strengest straff.

730 anmelder Heimebane sesong 2: Fotball har aldri vært så gøy!

Sesong 1 av Heimebane engasjerte hele Norge ved å sette kvinner i toppfotballen på dagsordenen. Ane Dahl Torp fortsetter som trener i sesong 2, men denne gangen vier de fokuset til flere viktige temaer. Uønsket graviditet, anstrengte familieforhold og ikke minst homofili i toppidrett er bare en liten del av det. Om du ikke har sett sesong 1 handler NRK-serien Heimebane kort fortalt om fotballklubben Varg lokalisert på Sunnmøre, nærmere bestemt Ulsteinvik. Helena Mikkelsen (Ane Dahl Torp) blir den første kvinnelige fotballtreneren på toppnivå, nettopp for fotballaget Varg.

Axel Bøyum: – Jeg føler at jeg må prestere i alt jeg gjør, og jeg er livredd for at jeg skal gjøre noe som ikke er troverdig

Axel Bøyum (24) er prisbelønnet for rollen som den angstfylte fotballproffen Adrian Austnes i Heimebane. Selv frykter han fortsatt de ansiktsløse mobberne fra ungdomstiden.
Les mer om:

Se de utrolige triksene til Adrian (23): – 13 år gammel sto jeg ute i shorts og trikset i 15 minusgrader

Han er kåret til verdens beste, samarbeider med milliardselskaper og har holdt oppvisning for gamle fotballstjerner. Adrian Krog (23) har gjort fotballtriksing til sitt levebrød.
Les mer om:

Businessmann, modell og musiker(?)

Er Adrian Sellevoll bare en blitzregnglad representant for sin tid og sin tids meningsløse musikk som ingen forstår noe av? Et prakteksemplar på dagens ungdom; uten smak, kritisk sans, helt kokt på alle mulige måter? Eller er det noe mer bak de billedskjønne gluggene. Vi gratulerer Adrian med singelslipp, og lurer på hvordan 2019 har vært så langt. Adrian forklarer at det er viktig å ha en bra pakke med relevant musikk som setter preg. – 2019 kommer til å bli et jævlig upcoming år for meg og selskapet som jeg er medeier i (Nonstop Music) sammen med min manager og mentor Hef Augusto.

Hadde bestemt seg for å legge opp - nå får Fredrikstad-keeperen hovedrollen i jakten på Comet-opprykk

Adrian Johnsen hadde egentlig bestemt seg for å legge opp. Nå kan 23-åringen fra Fredrikstad være med på et historisk Comet-opprykk.
Les mer om: