Nyheter om Adrian


Adrian Sellevoll ute av «Skal vi danse»

- Forventet.
Les mer om:

Adrian har tatt store steg

(TRONDHEIM/VALNESFJORD) Adrian Lillevold fra Valnesfjord har trent godt i år, og ser fram til skisesongen starter.
Les mer om:

Emery fortalt tiden renner ut, mens Arsenal blir oppfordret til å gå for Mourinho

Arsenal skulle avskjedige Unai Emery på en gang og få inn Jose Mourinho som hans etterfølger, ifølge en kontroversiell TalkSPORT skribent.  På søndag klarte Gunners å gi fra seg en 2-0 ledelse på Vicarage Road og ende opp med et 2 -2 resultat mot Watford.

Ung mann omkom etter MC-ulukka i Fjaler

Det var 19 år gamle Adrian Grimsbø Djupvik som omkom etter motorsykkelulukka i Fjaler tysdag kveld. Ein mann i 20-åra er framleis hardt skada.
Les mer om:

MC-fører omkom i ulykke i Fjaler

Adrian Grimsbø Djupvik (19) fra Førde mistet livet etter å ha kjørt av veien i Fjaler kommune. En mann i 20-årene er fortsatt hardt skadet.
Les mer om:

Hele nabolag knust til pinneved etter monsterorkanen: «Vi går rundt som zombier»

Først mistet Adrian Farringto (38) sønnen. Deretter ble han vitne til en hel familie som forsvant i stormfloen. Monsterorkanen har etterlatt seg hele nabolag i ruiner.
Les mer om:

Anne Grete Preus bisatt

Kirken har plass til 650 mennesker og var fylt til trengsel. Blant dem som var til stede foruten familien, var kronprinsesse Mette-Marit og kulturminister Trine Skei Grande (V). Sistnevnte holdt en minnetale under seremonien. Artisten Maria Mena sang Preus’ egen låt Ro meg over i bisettelsen. Bare akkompagnert av en akustisk gitar, fylte Mena kirkerommet med sin stemme. – Det føles alltid godt å gjøre noe når ting er så håpløse som de er. Jeg finner ikke så mye mening i dette.

USA svartelister iransk oljetanker

USAs finansdepartement svartelister den iranske oljetankeren Adrian Darya, som har havnet i sentrum av en konfrontasjon mellom landene.
Les mer om:

Slagordet er ikke «never change a loosing team»

Før årets sesong forlot suksesstrener Gaute Helstrup Tromsdalen etter 8 år og ble ny  trener for HamKam. – Den gamle toppklubben har som nyopprykket i OBOS-ligaen ambisjoner og hentet en trener med erfaring på høyt nivå, men som samtidig var vant med små budsjetter.  Gaute møter forøvrig sin gamle klubb på søndag. Les: Sky: Tidligere Tottenham-spiller Fernando Llorente har signert Vårsesongen har vært dårlig for HamKam, men den har vært katastrofal for Tromsdalen.

FREDAGSFJAS med Adrian Sellevoll: – Sender kanskje melding til en gammel eks

Endelig fredag og helg! Denne uken har vi fjaset med et sertifisert favorittfjes: Adrian Sellevoll. Det er ikke bare på Farmen kjendis du får se den tidligere Ex on the Beach-deltakeren (nå alt-mulig-mann) på skjermen i høst. Lørdag skal han svinge seg på parketten i Skal vi danse for første gang. Der kan vi sannsynligvis forvente litt mindre chainz og litt mer strass av bergenseren, og alle hjerter gleder seg. Kan Adrian komme til dansegulvet for sin tango? (instagram/adriansellevoll) Hei Adrian! Hvordan har du det om dagen?  – Jeg har det helt fantastisk egentlig!

Den 20 år gamle midtbanespilleren, Joakim Stormo Halsen har signert

Joakim Halsen, opprinnelig fra Brønnøysund, har signert på en amatørkontrakt med LFK, det er lite penger i PostNord ligaen som Levanger ser ut til å ha etablert seg i etter nedrykket fra OBOS-ligaen.  Han kommer etter å ha spilt for Træff siden 2018 og har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut neste sesong. Les: Formel 1 fem ganger verdensmester Lewis Hamilton åpner vegan burgersjappe Joakim har begynt på idrettsvitenskap på Nord Universitet, sammen med Adrian Teigen og vil kombinere fotball med studier. Brønnøysundværingen har trent med Levanger siden i sommer og har gjort sakene s

Etter ranet: - Jeg tør ikke forlate huset

Isabel Adrian tør ikke forlate sitt eget hjem etter det brutale ranet.
Les mer om:

Oljen om bord i iransk tankskip er solgt

Oljelasten om bord i den iranske oljetankeren Grace 1, som nylig ble omdøpt til Adrian Darya-1, er nå solgt. Det er ikke kjent hvem som er kjøperen.
Les mer om:

Kritisk til tankskip-frigivelse

USAs utenriksminister Mike Pompeo er sterkt kritisk til Gibraltars beslutning om å frigi det iranske tankskipet Adrian Darya-1, som har satt kursen mot Hellas.
Les mer om:

Pompeo: – Veldig uheldig at tankskipet ble frigitt

USAs utenriksminister Mike Pompeo er sterkt kritisk til Gibraltars beslutning om å frigi det iranske tankskipet Adrian Darya-1, som har satt kursen mot Hellas.
Les mer om:

USA advarer Hellas mot å bistå iransk tankskip

USA oppfordrer Hellas til å ikke bistå det iranske tankskipet Adrian Darya-1, som har satt kurs mot Kalamata i Hellas.
Les mer om:

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

Iran advarer USA mot å ta arrest i oljetanker

Iran advarer USA mot å gjøre et nytt forsøk på å ta arrest i oljetankeren Grace 1, som nå er omdøpt til Adrian Darya-1 og seiler under iransk flagg.
Les mer om:

Viking-ungguttens scoring – og feiring – fikk sjefen til å danse samba

Da Adrian Pereira danset seg gjennom Godset-forsvaret og vartet opp med et «Messi-mål» like før slutt, kastet Bjarne Berntsen alle hemninger og hentet fram sambatrinnene.
Les mer om:

Viking-ungguttens scoring – og feiring – fikk sjefen til å danse samba

Da Adrian Pereira danset seg gjennom Godset-forsvaret og vartet opp med et «Messi-mål» like før slutt, kastet Bjarne Berntsen alle hemninger og hentet fram sambatrinnene.
Les mer om:

20 år og omsetter for millioner. Du vil aldri gjette hva han har i garasjen(pluss)

Adrian Farstad jobbet hos biloppretter og var snekkerlærling før han bestemte seg for å starte egen virksomhet. I dag har han eget hus, en McLaren og Mercedes 500 AMG i garasjen og 24 leiligheter som han leier ut. - Jeg er ennå ung, sier 20-åringen. 
Les mer om:

Stor keepertabbe da Liverpool vant

Liverpools reservekeeper Adrian vartet opp med en kjempetabbe og forærte Danny Ings og Southampton en redusering like før slutt. Men ett mål hver av Sadio Mané og Roberto Firmino sørget for at Liverpool slo Southampton 2-1 lørdag.
Les mer om:

Liverpool-seier tross gigatabbe av Adrian – King med sesongens første mål

SOUTHAMPTON/OSLO (VG) (Southampton – Liverpool 1–2, Aston Villa-Bournemouth 1–2) Liverpool-keeper Adrian (32) holdt på å gå fra helt til synder, men slapp unna da Danny Ings (27) bommet fra fem meter. Joshua Kings (27) første scoring kom på straffespark for Bournemouth.
Les mer om:

Klopp kritiserer banestormere: – Hvem vil se en mann som svinger med tissen?

Liverpool-manager Jürgen Klopp tar et oppgjør med supportere som tar seg inn på banen etter den absurde skaden til keeper Adrian.
Les mer om:

Klopp freser mot modell

Jürgen Klopp var alt annet enn fornøyd da han fortalte at Liverpools andrekeeper Adrian kan miste helgas Premier League-oppgjør.
Les mer om: