Nyheter om Adresseavisen


Benkeforslag mot Giske på Folkets Hus i Trondheim

Det er varslet benkeforslag mot Trond Giske når det mandag skal velges ny styreleder for Folkets Hus i Trondheim, ifølge Adresseavisen.

Gikk konkurs i 2017. Nå vil det 53 år gamle konsernet på børs igjen.

TRONDHEIM (Adresseavisen): Selskapet vil ha tilgang til mer penger for å finansiere videre vekst.

Trond Giske innstilt til nytt lederverv i Trondheim

Trond Giske er innstilt som styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, melder Adresseavisen.

Adressa: «Rosenborg takket nei til 30 millioner kroner»

Det er veldig mye som ikke har stemt en god stund i Rosenborg og det har begynt å gi negative resultater også for klubbens økonomi. – Det er slik med supportere at de aller fleste liker å vinne, og når det blir slik det har vært i det siste har det å møte opp på kamp på Lerkendal vært forbundet med en stor sjanse for tap og nedtur. Så lenge resultatene uteblir holder mange supportere seg hjemme, som resultat, Rosenborg har blitt nødt til å spare penger.

RBK forlenget Bendtners ferie

Nicklas Bendtner var ikke med da RBK-trener Eirik Horneland samlet sin spillertropp til trening etter en ukes ferie fredag. Til Adresseavisen bekrefter Horneland at Bendtner først dukker opp igjen på Lerkendal kommende tirsdag.
Les mer om:

Adressa-design hedret med «Best in show» i København

Adresseavisen kåret til Best in show og flere medaljer under utdeling av den skandinaviske nyhetsdesigprisen SNDS.

Rosenborg må spare

Rosenborg Ballklub må fram med sparekniven. Ledelsen antyder kutt på opp mot 20 millioner kroner neste år, skriver Adresseavisen.

Rosenborg må spare

Rosenborg Ballklub må fram med sparekniven. Ledelsen antyder kutt på opp mot 20 millioner kroner neste år, skriver Adresseavisen.

Rosenborg må spare

Rosenborg Ballklub må fram med sparekniven. Ledelsen antyder kutt på opp mot 20 millioner kroner neste år, skriver Adresseavisen.

Rosenborg må spare 20 mill

Rosenborg må fram med sparekniven og antyder kutt på opp mot 20 millioner kroner neste år, skriver Adresseavisen. Daglig leder Tove Moe Dyrhaug sier at klubbledelsen allerede i år vil se på spillerstall og støtteapparat for å nå målet om kostnadskutt

Brann i en gassflaske i Trondheim

Det brenner i en gassflaske, forteller brannmester til Adresseavisen.

Endelig har Nicklas Bendtner fått beskjed om hvorfor han ikke spiller

På søndag reiser Rosenborg til Brannstadion også kampen mot Brann blir uten deres danske superstjerne Nicklas Bendtner.  – Den tidligere storklubben har klatret opp av gjørma og befinner seg nå over nedrykksstreken, det skjedde forrige helg da de vant 3 – 2 mot Mjøndalen.  Hovedtrener Eirik Horneland er til tross for at det ikke er helsvart lenger ikke hevet over kritikken som er konstant og kraftig.

Adressa: – RBK-spillerne lei særbehandling av Bendtner

Nicklas Bendtner har ikke vært i Rosenborgs fire siste kamptropper. Ifølge Adresseavisen er flertallet i spillergruppa misfornøyd med særbehandling av dansken.
Les mer om:

Adresseavisen: – Taper RBK den kampen, må noe skje for å dempe trykket

Rosenborg-krisen spisset seg ytterligere til med 0-2-tap hjemme for Haugesund 16. mai. Avisen Adresseavisen tror tiden er i ferd med å renne ut for laget.
Les mer om:

2018-evalueringen: Over halvparten av RBK-spillerne mener lagkameratene ikke gir alt

Adresseavisen har fått tilgang til deler av den hemmeligstemplede Rosenborg-rapporten. Den viser at 64 prosent av RBK-spillerne er «uenig» eller «svært uenig» i at alle yter maksimalt på trening.
Les mer om:

Støtter Sivs tale: - Jeg kan forsikre om at det var humoristisk ment og med glimt i øyet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Etter Frps landsmøte i helga er det mange som har mobilisert mot partileder Siv Jensens tale der hun kommer med uttalelsen "Dette må jo være det beste kick-offet i verden. Det er bare å brette opp ermene, dundre ut, og knuse disse jævla sosialistene".

Helland mister Sarpsborg-kampen

Rosenborgs Pål André Helland trøbler med et lår og spares i søndagens kamp i Eliteserien mot Sarpsborg, bekrefter RBK-lege Reidar Due overfor Adresseavisen. Det er usikkert hvor lenge vingen er satt ute av spill. Venstreback Birger Meling kan derimot bli klar etter ankelskaden tidligere enn antatt.

Ingebrigtsen har tilbud fra Belgia

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen vurderer om han skal ta trenerjobben i belgiske Oostende. Adresseavisen hevder samtidig å kjenne til at Ingebrigtsen inntil videre sitter på gjerdet, bl.a fordi han også er en kandidat til trenerjobben i danske Brøndby.

Slutter som redaktør i Fosna-Folket. Har fått ny jobb

Fosna-Folkets redaktør, Alexander Killingberg (29), slutter som redaktør i lokalavisa for å begynne i jobben som nyhetsjournalist i Adresseavisen.

Adresseavisen hedret med amerikansk designpris

«Barna vi sletter», Adresseavisens reportasje om overgrep, ble torsdag hedret med sølv i den amerikanske konkurransen «Best of Digital Design».
Les mer om:

Adresseavisen vant amerikansk prestisjepris

Barneovergrepsreportasjen «Barna vi sletter» fikk torsdag utdelt sølvmedalje i prestisjekonkurransen «Best of Digital Design».
Les mer om:

Magnus Moan fortsetter i kombinertmiljøet

For kort tid siden la Magnus Moan opp som aktiv kombinertløper, en imponerende karriere var over, han har ti medaljer fra olympiske leker og verdensmesterskap med seg hjem og bøtter med erfaring.  Adresseavisen skriver at Moan på mandag begynte i en prosjektstilling i Norges Skiforbund. Målet er å bisto kombinertsjef Ivar Stuan på markedssiden. I første omgang har prosjektstillingen en tidsramme på tre måneder. Les: Forlenger: «Den eneste klubben i Norge jeg vil spille for» – Min jobb blir å følge opp sponsorater slik at begge partene får et godt utbytte.

RBK jaktet trønder mandag kveld: - Jobbet med noen alternativer

Etter det Adresseavisen erfarer, var Kristiansund-back Christoffer Aasbak høyt på RBK-lista mandag kveld.
Les mer om:

RBK jaktet trønder mandag kveld: - Jobbet med noen alternativer

Etter det Adresseavisen erfarer, var Kristiansund-back Christoffer Aasbak svært høyt på RBK-lista mandag kveld.
Les mer om:

Ved midnatt stenger overgangsvinduet: Hektisk aktivitet på Brakka

Slik Adresseavisen forstår jobbes det med en konkret spiller sent mandag kveld.
Les mer om: