Nyheter om Administrasjon


Hva fagpersoner, administrasjon og leder av helse- og velferdsutvalget må svare på

«Vurderer fagfolk at eldre pleietrengende er sykere enn de faktisk er når de mener det skal søkes fast plass på sykehjem? Eller er det rett og slett sånn at det mangler sykehjemsplasser?»
Les mer om:

Utelukker ikke nedbemanning: - Vi er midt inne i en prosess

Til tross for har flere allerede har sluttet i FKHs administrasjon, kan ikke klubben garantere at ikke flere kan forsvinne.
Les mer om:

FBI etterforsker Cuomo-skandale

New Yorks guvernør Andrew Cuomo er i hardt vært etter at hans administrasjon underrapporterte koronarelaterte dødsfall på sykehjem. Nå etterforskes saken av FBI og statsadvokaten.
Les mer om:

Grunneier er skuffet: - Kommunens administrasjon har konsekvent innstilt negativt på alle søknader som de siste år har vært fremmet herfra

Politikerne vil ikke gi tillatelse til at et tidligere uthus på Gjesøya kan bygges opp igjen og innredes som bolig. Grunneier Leif Kahrs Jæger sier vedtaket vil bli påklaget til Statsforvalteren i Agder.

Ja til søndagsåpent møter motstand: - At man kjører innom på veien, betyr ikke at det er turiststed

PORSGRUNN: Meny Telemarksporten vil ha hele butikken åpen på søndager og får ja fra kommunens administrasjon. LO- forbundet Handel og kontor varsler kamp.

Bidens folk har begynt krisepakkesamtaler i Senatet

Representanter for Joe Bidens administrasjon har begynt å snakke med senatorer fra begge partier om en coronakrisepakke på 16 billioner kroner.
Les mer om:

Hele kommunens administrasjon inhabil – Bærum skal håndtere ulovlighetsoppfølging av skredkatastrofe

Tre personer mistet livet i kvikkleireskedet på Asak i tidligere Sørum kommune. Snart starter ulovlighetsoppfølgingen fra kommunalt hold, men det blir ikke Lillestrøm kommune som håndterer saken – årsaken er kommunedirektørens inhabilitet.

Desperat Jesse Lingard sparker i gang Ole Gunnar Solskjær

Det har vært en dårlig skjult sannhet av Jesse Lindgard, som har vært i Manchester United i evigheter begynner å bli desperat etter å få spille fotball. – En rekke klubber har vært i kontakt med folkene til Lindgard og Manchester Uniteds administrasjon med lovnader om spilletid. Nå sist var en låneavtale til Sheffield United så og si klar. – Før det har Tottenham, West Ham, Marseille, Porto og Inter Milan kommet med forslag om kjøp. ESPN melder i dag at Ole Gunnar Solskjør har på bremsene for at Jesse Lingard skal forlate Old Trafford.

Dette er Bidens utvalgte

Mens Donald Trump gikk inn i Det hvite hus i stor grad omringet av hvite menn med lite myndighetserfaring, fremstår Joe Bidens administrasjon som en gjenforeningsfest med vekt på mangfold. Og med flere «norske» innslag.

Flere hundre forlagsfolk går imot at Trump får utgi bøker

Over 250 forfattere, forleggere og andre i USAs bokverden krever i et åpent brev at ingen forlag utgir bøker av Donald Trump eller noen i hans administrasjon.

Flere hundre forlagsfolk går imot at Trump får utgi bøker

Over 250 forfattere, forleggere og andre i USAs bokverden krever i et åpent brev at ingen forlag utgir bøker av Donald Trump eller noen i hans administrasjon.

Har vært på Lundevann Krise- og omsorgsenter siden 90-tallet: - Det er ikke helt stille, men det er ikke som før

På det meste var det ni ansatte på Lundevann Krise- og omsorgsenter i Tvedestrand. Døgnplasser, administrasjon, produksjon av lekeutstyr, barnehage og systue fylte Misjonssambandets gamle leirskolelokaler med liv og røre. Nå er det lite stemmer å høre i gangene på 70-tallsbygget.

Trump innrømmer valgnederlag

USAs avtroppende president Donald Trump fordømmer angrepet på Kongressen og erkjenner at en ny administrasjon skifter ham ut 20. januar.

Trump erkjenner nederlag: – Å være deres president har vært mitt livs største ære

Etter stormingen av Kongressen onsdag, sier USAs president Donald Trump at en ny administrasjon skal tas i ed 20. januar. Tonen mot demonstrantene er langt tøffere enn den var for et døgn siden.

Wigan sender beiler på dør etter skambud

Den tradisjonsrike klubben Wigan Athletic har over lang tid bygget opp noen alvorlige økonomiske problemer. – I Sommer kom den heldige konsekvensen av overforbruket ved att de ble satt under administrasjon, fratatt 12 poeng som var nok til å rykke ned fra Championship og det som må kalles en spillerflukt. Siden da har de forhandlet med potensielle nye eiere og for å si det forsiktig, kaoset har fortsatt. Wigan ligger på 22 plass i League One med et poeng opp til sikker plass.

Stolte Wigan Athletic skulle reddes i helgen, så kom det spanske mildværet

Wigan ble stiftet i 1932 og invitert inn i Football League i 1978. Den stolte klubben måtte ned i økonomisk knestående i sommer og ble satt under administrasjon. Staffen for å ikke ha hatt orden på økonomien førte til dumping fra Championship etter en straff på 12 minuspoeng. I helgen skulle en spansk redningsmann kjøpe klubben. Felipe Moreno eier fra før Segunda Division-klubben Leganes, klubben som ligger åtte poeng fra toppen og potensielt opprykk til La Liga. I helgen satt investoren i forhandlinger med Wigan om et kjøp av klubben.

Frp kaster ut fylkesleder i Oslo – setter fylkeslaget under administrasjon

Følg partilinjen eller finn noe annet å gjøre, er Frp-ledelsens klare beskjed til medlemmer. Tirsdag ble Oslo Frps fylkesleder Geir Ugland Jacobsen ekskludert.

Tybring-Gjedde sjokkert over at Oslo Frp settes under administrasjon

Målløs og sjokkert. Slik beskriver Frps stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde sin reaksjon på at Oslo Frp settes under administrasjon.

Frp kaster ut fylkesleder i Oslo – setter fylkeslaget under administrasjon

Følg partilinjen eller finn noe annet å gjøre, er Frp-ledelsens klare beskjed til medlemmer. Tirsdag ble Oslo Frps fylkesleder Geir Ugland Jacobsen ekskludert.

Fylkesleder Geir Ugland Jacobsen ekskluderes fra Frp

Oslo Frps fylkesleder Geir Ugland Jacobsen er ekskludert fra partiet etter det sentralstyret mener er flere overtramp. Fylkeslaget settes under administrasjon.

Oslo Frp satt under administrasjon

Oslo Frp er satt under administrasjon etter å ha «blitt et problem for mange i partiet», sier Frp-leder Siv Jensen.

Oslo Frps leder ekskludert fra partiet – Oslo Frp satt under administrasjon

Geir Ugland Jacobsen blir ekskludert fra Frp. Det besluttet Frps sentralstyre med tirsdag. Tirsdag ble det også vedtatt å sette lokallaget i Oslo under administrasjon.

Oslo Frps leder ekskludert fra partiet – partilaget satt under administrasjon

Geir Ugland Jacobsen blir ekskludert fra Frp. Det besluttet Frps sentralstyre med tirsdag. Tirsdag ble det også vedtatt å sette lokallaget i Oslo under administrasjon.

Frp-fylkesleder er ekskludert

Sentralstyret i Frp har besluttet å ekskludere den omstridte fylkeslederen Geir Ugland Jacobsen i Oslo Frp tirsdag. I tillegg settes Oslo Frp under administrasjon.

TB mener: Langs den smale vei

Siden mai har det vært kjent at administrasjon og politikere i fylkeskommunen og Tønsberg og Færder kommuner vurderer å nedskalere fastlandsforbindelsen fra fire- til tofeltsvei for å spare kostnader.