Nyheter om Administrasjon


Amerikansk Oslo-rektor raser mot USAs nye grensepolitikk: – Det er hinsides avskyelig

Donald Trump og hans administrasjon får flere til å rase etter at barn helt ned i spedbarnsalder blir adskilt fra sine foreldre når de prøver å søke asyl i USA.

Oslo kommune med ekstern gransking av arbeidsmiljøet i Utdanningsetaten

Oslo kommune iverksetter en ekstern gransking av arbeidsmiljøet i Utdanningsetatens administrasjon, opplyser kommunaldirektør Bente T. Fagerli til Aftenposten.

Nyutdannede Kari Anne (25) danket ut nesten 700 søkere

Allerede før Kari Anne Larsen var ferdig med sin bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen på Vestlandet (HVL) fikk hun seg fast jobb. Haugesunderen kapret en økonomistilling som mange hundre andre ønsket seg.

Hun fikk toppjobben

PORSGRUNN: Kari Teigen (39) er ansatt som Kommunalsjef for administrasjon og støtte.

Disse to og 40 andre vil ha den nye toppjobben

PORSGRUNN: I søkerlista til den nyopprettede stillingen som Kommunalsjef for administrasjon og støtte er hele sju navn hemmeligholdt.

Den lokale legeforeningen slår alarm om fastlegekrisa(pluss)

Hovedtillitsvalgt i den Norske legeforening, Christine Strøm Skogstad, og styremedlem Stein Pedersen har skrevet et brev til utvalg for omsorg der de konkluderer med at situasjonen er så kritisk at de krever omgående og aktiv handling fra politikere og administrasjon.

Den lokale legeforeningen slår alarm om fastlegekrisa.(pluss)

Hovedtillitsvalgt i den Norske legeforening, Christine Strøm Skogstad, og styremedlem Stein Pedersen har skrevet et brev til utvalg for omsorg der de konkluderer med at situasjonen er så kritisk at de krever omgående og aktiv handling fra politikere og administrasjon.

Kim får kalde føtter

PRESS: Mens Trump overkjørte sine allierte og skrotet atomavtalen med Iran i forrige uke, ser det ut til at haukene i hans administrasjon saboterer forhandlingene med Nord-Korea før de har begynt.

– Mesteparten av skogpengene til Kongo har gått til administrasjon

Norge har brukt én milliard kroner på å prøve å redde verdens nest største regnskog. Men hogsten i Kongo øker, og kritikere mener altfor mye penger har blitt sløst bort i administrasjon.

Tidligere CIA-sjef advarer: – Ikke jobb for Trump

Michael Hayden sier han vil fraråde folk å jobbe i president Donald Trumps administrasjon.

Trump talte til NRA

President Donald Trump understreket at hans administrasjon kjemper for å beskytte amerikanernes grunnlovsrett til å bære våpen da han talte på årsmøtet til NRA.

Trump talte til våpentilhengerne

President Donald Trump understreket at hans administrasjon kjemper for å beskytte amerikanernes grunnlovsrett til å bære våpen da han talte på årsmøtet til NRA.

Ikke engang Trump er hevet over loven

Spenningen mellom New York Times og Trumps administrasjon er veldig tydelig, skriver Audun Tjomsland.

Innstiller på flytting til Sand

Om få år blir ungdomssteget i Øvre Suldal mikroskopisk. Rådmannen meiner flytting til Sand skule må til frå og med 2021 og vil løysa reiseveg-problemet med direkteskyss. På tvers av høyringssvara Innstillinga går på tvers av alle høyringssvar; samarbeidsutvalet, grendeutvalet, elevrådet og klubben ved skulen vil alle at ungdomssteget blir i bygda. Alternativa om delt veke mellom Nesflaten og Sand og det å flytta til Røldal er parkerte. Det er kommunestyret som har bede rådmannen om å vurdera framtida til ungdomssteget på Nesflaten.

Angående Tronstadvannsaken

Hva gjør en når folk mister fornuften og en er så uheldig at nettopp disse sitter i offentlig administrasjon og folkevalgte organer?
Les mer om:

Hun får jobben med å rydde opp i milliardrotet

Stortinget besluttet 5. april, etter innstilling fra presidentskapet, å tilsette Marianne Andreassen som direktør for Stortingets administrasjon.

Stortingets nye direktør vil unngå ny byggesprekk

Marianne Andreassen (56) lover å sette alle krefter inn på å holde byggeprosjektets budsjett når hun overtar som direktør i Stortingets administrasjon.

Dommer stanser Trumps abortforbud for fengslede innvandrere

En dommer i USA hindrer Donald Trumps administrasjon å nekte å tilby abort til gravide ungjenter, som sitter i varetekt for å ha kommet til landet ulovlig.

«Står ved et veiskille»

Start-direktør Even Øgrey Brandsdal gir seg i klubben, han var på vei ut allerede i høst etter klubben fikk inn betting penger. «Jeg føler klubben nå står ved et veiskille. Vi har vært ute på en veldig lang reise og jeg føler vi nå har løpt over målstreken.

Et annerledes helsetilbud: Disse legene har alltid tid til deg

For tre år siden sluttet Cecilie Nilsen som fastlege. Hun syntes det ble for mye administrasjon, og for lite tid til pasientene. Nå starter hun et helt annerledes legetilbud i Tønsberg, med hele Vestfold som marked.

Det minste var størst

Årets store samling for regionens ledere fra næringsliv, politikk, offentlig administrasjon og organisasjoner gikk av stabelen fredag. Vi har anmeldt både foredragsholdere og selve konferansen.
Les mer om:

Yngst på Hareid rådhus(pluss)

– Eg synest det verka spennande å jobbe i offentleg administrasjon, seier Silja Øvrelid (26) som er yngst på Hareid rådhus og leiar for plan, byggjesak og geodata.

Foreldre fryktar pris-hopp med nye ordning

Maria Klungtveit og Maren Landsnes fryktar at det SFO-behovet majoriteten av suldalsforeldra i dag brukar, i praksis vil bli dyrare etter levekårets vedtak. Tidlegare kunne suldalsforeldre shoppa SFO-timar og skreddarsy barnas opphald til sitt behov.

Olemic Thommessen foreslår krisetiltak for å dekke inn gigantsprekk

Stortingspresident Olemic Thommessen (H) lover bot og bedring etter stortingsskandalen. Han vil onsdag foreslå ansettelsesstopp i Stortingets administrasjon og at alle nye bygge- og oppussingsprosjekt legges på is.