Nyheter om Administrasjon


Studentsamskipnaden SiO permitterer 350 ansatte

Det er ansatte ved SiOs treningssentre, serveringssteder, tannhelsetjeneste og administrasjon som blir permittert.
Les mer om:

SiO permitterer 350 ansatte

Det er ansatte ved studentsamskipnaden SiOs treningssentre, serveringssteder, tannhelsetjeneste og administrasjon som blir permittert.
Les mer om:

Permitterer hele spillertroppen

Eliteserieklubben Mjøndalen går til permittering av hele sin spillertropp. Permitteringene gjelder fra 29. mars da spillerne er ferdig med karantene. – Med bakgrunn i denne ekstreme situasjonen som har oppstått og at vi ikke får trent og jobbet sammen, var permittering et valg vi måtte ta. Det var selvsagt en avgjørelse som ble tatt med tungt hjerte, og per i dag er alle i klubben, både administrasjon, akademi, spillere og trenere berørt, sier André Nevstad, daglig leder i Mjøndalen i en pressemelding.
Les mer om:

Økonomi og administrasjon det mest populære studiet

Bachelorutdanning i økonomiske og administrative fag var det klart mest populære studiet i 2019. Samtidig har tallet på studenter i Norge aldri vært høyere.
Les mer om:

Nå får vi svi for dårlig politisk arbeid

Det er nå vi ser mangelen på nærhet til administrasjon og politikere i denne stormen som nå ries av.
Les mer om:

Trump vil innføre malariamedisin mot korona umiddelbart. Det skaper bekymring

På rekordtid har Donald Trump og hans administrasjon godkjent en malariamedisin som skal testes på mennesker smittet av koronaviruset. Norske leger har hamstret det samme legemiddelet i flere uker.

Strømmen permitterer nesten alle – Ull/Kisa bestemmer seg torsdag

Strømmen har valgt å permittere sine spillere, trenere og administrasjon.

Politiet skeptiske, men Heim får trolig ja til selvtapping av øl

Selv om politiet er en smule skeptiske til Heims planer om selvbetjeningstapping av øl, vil ordfører og administrasjon la dem prøve ut konseptet frem til høsten.

To nye år for Visit Fredrikstad & Hvaler – uenighet om veien videre

Visit Fredrikstad og Hvaler vil trolig få en avtale på to nye år med Fredrikstad kommune, men etter det må disse tjenestene organiseres på annen måte. Administrasjon og ordfører er helt uenige om hvordan det skal gjøres.

Ny spiller klar for Ull/Kisa: – Aldri signert for en klubb i en mer spesiell situasjon

Samme dag som Ull/Kisa ga ansatte i egen administrasjon permitteringsvarsel, ble en ny spiller signert.
Les mer om:

Avaldsnes permitterer

Avaldsnes Idrettslag skriver på sin hjemmeside at de har sendt ut permitteringsvarsler til alle som mottar lønn i klubben. – Ingen av våre spillere, trenere, støtteapparat eller administrasjon får gjort jobben sin med de nåværende reglene for arrangementer og fellestreninger. Samtidig ser vi at Koronakrisen også gir store utfordringer for våre økonomiske støttespillere, sier styreleder Hallgeir Broen. Avaldsnes endte på femteplass i fjorårets Toppserie.

Sandefjord Fotball permitterer 14 – utelukker ikke flere

Sandefjord Fotball har sendt ut permitteringsvarsel til ansatte i administrasjon og drift. Samtidig avviser ikke SFs daglige leder at resten av klubben får samme beskjed.

Permitterte alle i klubben: – Vi er uhyre sårbare

Spillere, trenere og administrasjon i Nøtterøy Håndball er permittert på ubestemt tid. Uten inntekter går klubben en uviss framtid i møte.

En administrasjon i utakt med politikere. Høyre ønsker grenseoppgang

– En må stille de grunnleggende spørsmål; hva skal politikerne bruke tid på, og ikke minst hva skal en ikke bruke tid på? Arne Sekkelsten mener ordføreren har et betydelig ansvar.
Les mer om:

Valgkomiteen som demokratisk tradisjon

For full oversikt over artikler og innlegg vedrørende denne saken, klikk her. I lys av siste tids hendelser ønsker valgkomiteen å informere om sitt arbeid for å bidra til et solid styre for Distriktsforeningen Sør-Øst (DND-SØ) i Den Norske Dataforening. Alle foreninger, politiske partier, aksjeselskap, og Dataforeningen har sine valgkomiteer. En valgkomités rolle er å holde motsetninger og skittentøyvask internt da dette ofte er subjektivt og personlig og angår tillitsvalgte individer i organisasjonen.

Hva styret har gjort, og hvorfor

For full oversikt over artikler og innlegg vedrørende denne saken, klikk her. Generalsekretær Arve Føyen og Roger Schäffer på årsmøtet den 25. februar. DND SØ var en aktiv bidragsyter i å identifisere behovet og å få på plass en generalsekretær som kunne styrke DND som samfunnsaktør og sikre en tydelig DND-stemme i digitaliseringen av Norge. Dette ga hovedstyret også en kraft til å kunne gjennomføre andre nødvendige endringer.

– I en særstilling blant norske festivaler

Frode Haugstvedt Henriksen sier at han aldri var i tvil da muligheten til å få jobbe for og med Riddu Riđđu bød seg. Han kaller festivalen «den viktigste møteplassen for samisk kultur i Norge». – Ikke bare gjennom et bredt og spennende kulturprogram, men også som en viktig arena for opplysning og debatt om urfolksspørsmål, heter det fra Henriksen i en uttalelse. LES OGSÅ: – Dette er pop i vårt hode. Han vil ha ansvar for festivalens daglige drift og administrasjon, samt videreutvikling av festivalens økonomiske rammer og bærekraft.

Krangler om ny bru: – Vi er helt uten skyld i forsinkelsene

Ledende Ap-politiker Yngve Lofthus Teigen sier at både politikere og administrasjon i Fet er helt uten skyld i at arbeidet med Glomma-kryssing vil bli forsinket. Han reagerer på at Kjartan Berland (H) har hengt bjella på nettopp posisjonen i Fet.

Rådmannen ikke fornøyd med treparts-samarbeidet

Åmli kommune har siden 2017 hatt et såkalt trepartssamarbeid, det vil si et forum der både administrasjon, politikere og tillitsvalgte er med.
Les mer om:

Har endret veiprosjekt - får likevel noen millioner kroner i år

Etter at prosjektet med gangvei fra Fjellheim til Moland falt ut av den nye fylkeskommunens handlingsplan, har administrasjon og politikere i Vegårshei engasjert seg for å få den inn i planen igjen.

LESARBREV: Magne Langeland skriv kommentar til heimflyttar-kandidat som ber folkevalde vakna.

Ser av Suldalsposten 5. februar at heimflyttar ber folkevalde vakna. Er nok av den meining at folkevalde er vakne. Ei sak har som oftast fleire sider. I den aktuelle saka som det vert vist til, skal det vurderast om det skal ta mest hensyn til eigar, som ynskjer å skilja frå eigedom, eller om det skal takast mest hensyn til framtida til aktivt landbruk. Landbruk er ei av Suldal sine viktige næringar.

– Det er flåsete sagt. Rett og slett provoserende

Arvid Benes Bakken (H) er tydelig i talen. Han nøler ikke med kritikken mot kommunens administrasjon.
Les mer om:

Det ble med 12 år i klubben langt inne i de dype skogene for Dag-Eilev Fagermo

La det være sagt med en eneste gang, det Dag-Eilev Fagermo har fått til med Odd står det respekt av. – Med begrensede midler har han bygget opp et stabilt, om enn litt kjedelig, lag i toppen av norsk fotball. Som Vålerenga sier på siden sider: Han er landets fremste trener i det å bygge et topplag med unge, lokale profiler. Les: Etzaz Hussain blir Dag-Eilev Fagermo signert som hovedtrener for Vålerenga, og styreleder Thomas Baardseng er fornøyd med å ha på plass klubbens førstevalg. «Vi ønsker en lokal Oslo-profil og tydelig satsing på unge spillere.

Starter opprydning i møtepraksis: - Det har vært møter mellom politikere og administrasjon som er i grenseland

SKIEN: Rådmannen vil ha slutt på møter mellom administrasjonen og politikere som er i grenseland av loven, og har innkalt til et møte for å klargjøre skillet.
Les mer om:

Politikerne redder svømmegruppa fra å drukne økonomisk

- Det er ikke riktig at svømmegruppa på Fagernes skal betale så dyr leie, mener politikerne i formannskapet, som går enstemmig inn for en kraftig reduksjon av hall-leien, samtidig som de gir en korreks til administrasjon.