Nyheter om Administrasjon


USA-forsker: – Hvem har lyst å hoppe inn i en slik administrasjon?

Høyresiden i amerikansk politikk vegrer seg for å jobbe for Donald Trump. Så langt har den nye administrasjonen ansatt 43 i toppolitiske stillinger, sammenlignet med Obamas 151 i samme periode.

Administrasjon i balanse

Administrasjonen i Flekkefjord brukte 300.000 kroner mindre enn budsjettert i 2016.

- Prosessen om montessori stoppes på verst mulig tidspunkt

Håkon Østgård i Sandnes Montessoriskole var frustrert over måten søknaden om etableringen av montessoriskole ble behandlet av administrasjon og posisjon i dag.

- Prosessen om montessori stoppes på verst mulig tidspunkt

Håkon Østgård i Sandnes Montessoriskole var frustrert over måten søknaden om etableringen av montessoriskole ble behandlet av administrasjon og posisjon i dag.

Etterlyser en begrunnelse

Aust-Agder Frp har satt lokallaget i Arendal under administrasjon

Fullt kaos rundt Arendal Frp – nekter å godta vedtak

Arendal Frp ble tirsdag kveld satt under administrasjon av fylkesstyret, men nekter å ta konsekvensen av vedtaket.
Les mer om:

Comey i Senat-høring

Tidligere FBI-sjef James Comey anklager Donald Trumps administrasjon for å ha spredt løgner og svertet ham og FBI. Torsdag startet høringen i Senatet av Comey.
Les mer om:

Brannstasjonen nok en gang tilbake i Lervig

Etter en ny gjennomgang av tomter for den omstridte brannstasjonen i Østre bydel, peker kommunens administrasjon nok en gang på Lervig.
Les mer om:

En flom av anmeldelser – Aarebrot mener kommunen gjør seg til latter for hele Norge

Anmeldelser og motanmeldelser er blitt hverdagen i Osterøy kommune i Hordaland. Professor Frank Aarebrot mener politikere og administrasjon har mye å lære.

Trump ber høyesterett gjeninnføre innreiseforbud

President Donald Trumps administrasjon har bedt USAs høyesterett om å gjeninnføre det omstridte innreiseforbudet som ble stanset i lavere rettsinstanser.

Sparket FBI-sjef vitner 8. juni

Tidligere FBI-direktør James Comey vitner i Senatet 8. juni i forbindelse med etterforskning rundt mulige koblinger mellom president Donald Trumps administrasjon og Russland.

147 administratorer i helseforetaket

Helseforetaket har en bredt sammensatt administrasjon. Direktør Espen Remmes ledergruppe teller 13 personer. Den sentrale administrasjonen som støtter opp om direktørens arbeid teller i alt 147 personer.

– Uaktuelt at Brigitte får en formell rolle

Emmanuel Macron har antydet at han vil gi konen Brigitte en formell stilling i sin administrasjon. – Uaktuelt, mener ekspert.
Les mer om:

Brynebyen vil utvide, søker Time om 690.000 kr i året

- Her heier vi på politikere og administrasjon med visjoner og handlekraft, skriver Brynebyen i brevet til Time kommune der de søker om å få en fast, årlig støtte på 690.000 kroner.
Les mer om:

Dette har ikke skjedd siden 50-tallet. Ivanka Trump blir «ubetalt» assistent for faren

Datteras rolle i Donald Trumps administrasjon vekker bekymring.
Les mer om:

Kan bli stengt av Arbeidstilsynet

Tiltross for advarsler fra foreldre, ansatte og administrasjon valgte politikerne å kutte 18,5 mill. i barnehageutbygging. Nå får de saken i fanget på nytt.

USA med tøffere visumkontroll

Trumps administrasjon gjør det strengere for millioner av besøkende å komme inn i USA med ny sikkerhetsklarering av visumsøknader også for turister skriver New York Times.

Hjelper Petter Smart-bedriftene

Tangen Teknopark er en klynge for bedrifter der gründere får tid til å være gründere ved å la andre ta seg av administrasjon og regnskap.
Les mer om:

Silver halverer pensjonsutbetalingen i mars

Pensjonsselskapet Silver er under offentlig administrasjon, men får likevel betalt ut litt av pensjonen til kundene i mars.
Les mer om:

Silver utbetaler kun halv pensjon

Pensjonsselskapet Silver, som er satt under offentlig administrasjon, opplyser at de kun utbetaler 50 prosent av pensjonen kundene skal ha.
Les mer om:

USA vurderer å sende 1.000 soldater til Kuwait

President Donald Trumps administrasjon vurderer å sende en reservestyrke til Kuwait i kampen mot islamistgruppa IS, opplyser anonyme tjenestemenn.

Topp-republikaner har ikke sett noen bevis mot Barack Obama

En framstående republikaner i Kongressen sier han ikke har sett noen bevis for at Barack Obamas administrasjon avlyttet Donald Trump i fjor.

USA: Nytt reiseforbud ventet mandag

Donald Trumps administrasjon vil trolig kunngjøre «en ny presidentordre om innreiseforbud» mandag, melder amerikanske medier og viser til tjenestemenn.
Les mer om:

USA: Nytt reiseforbud ventet mandag

Donald Trumps administrasjon vil trolig kunngjøre «en ny presidentordre om innreiseforbud».
Les mer om:

– Politikerne må også stumpe røyken

Når ikke de kommuneansatte i Stavanger får røyke i arbeidstiden, bør ikke politikerne heller få lov, mener kommunalstyret for administrasjon og lønn. Og ber ordføreren ordne opp.