Nyheter om Administrasjon


Rådmannen vil ikke ha takbar på Klubben

Eierne av Hotel Klubben vil ha bar på taket, men kommunens administrasjon er negativ. Fredag skal politikerne behandle saken.
Les mer om:

Esther Gilen (48) har fått seg ny jobb. Nå flytter hun og Jo Audun Øverby fra Lillehammer

Esther Gilen gikk av som kommunedirektør i Nordre Land kommune i mai, etter to års virke. Nå begynner hun som kommunalsjef for digitalisering, utvikling og administrasjon i Nesodden kommune.

Bekreftet: Dansk milliardær tar sats for oppkjøp av kriserammet engelsk fotballklubb

Thomas Sandgaard har jobbet seg opp en anselig formue gjennom suksessen med produksjon av medisisk utstyr. Hva er da mer naturlig enn å kjøpe seg en engelsk fotballklubb. Charlton Athletic har som resten av de mindre klubbene i England møtt virusveggen og leter febrilsk etter nødløsninger for å styre seg gjennom krisen. London-klubben ble stiftet tilbake i 1905 og «holder til» i engelske tredjedivisjon med alle gleder og sorger dette måtte innebære.

Elendig nyhet for Wigan

Denne sesongen har vært helt på det jevne for Championship klubben Wigan, hvor de uten tildelt poengstraff for dårlig økonomi ville endt på 13.plass. Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. – Klubben ble satt under administrasjon i begynnelsen av juni og idømt 12 minuspoeng. Årsak, klubbens nye Hongkong eiere hadde gapt over for mye og var ikke istand til å møte klubbens økonomiske forpliktelser.

Wigan-anke avslått

Den engelske fotballklubben Wigan rykker ned til nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist.
Les mer om:

Wigan-anke avslått, blir nedrykk

Den engelske fotballklubben Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. Wigan ville på sine sportslige resultater ha berget plassen i mesterskapsserien med klar margin, men klubben ble idømt 12 minuspoeng etter å ha blitt satt under administrasjon i begynnelsen av juni da de nye eierne fra Hongkong medga at de ikke greide å overholde klubbens økonomiske forpliktelser. Uten straffen ville Wigan endt på 13.-plass, men med straffen havnet klubben nest sist og rykker ned i League One. (NTB)

Stavanger må vurdere byregjering

LEDER: Er parlamentarisme noe for Stavanger kommune? Det bør politikere og administrasjon finne ut av i løpet av høsten.

Undersøkelse: IT-sikkerheten mest svekket av hjemmekontor i det offentlige

Omtrent tre av ti virksomheter innen offentlig administrasjon opplevde svekket IT-sikkerhet i forbindelse med hjemmekontor under coronakrisen, viser nye tall.
Les mer om:

Wigan anker poengstraff

Den engelske fotballklubben Wigan ble 1. juli satt under administrasjon. I henhold til regelverket for den engelske fotballigaen (EFL) er mesterskapsserieklubben trukket tolv poeng som følge av at den er satt under administrasjon. Klubben kan trekkes ytterligere 15 poeng fra neste års poeng i ligaen hvis ikke klubben klarer å betale kreditorene. Wigan har nå varslet at de vil anke poengtrekket. (NTB)
Les mer om:

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona

Spansk media værer at Barcelona står foran fundamentale endringer – igjen. Når det snakkes om at Lionel Messi ikke orker mer av klubben og skal være på vei bort fra Camp Nou, settes det store ressurser inn for å få nyss om hva som skjer på innsiden. Mundo Deportivo har fulgt et spor til Quatar, og hevder at Xavi allerede har blitt enig med Barcelona om å ta over styringen neste sesong. Den spanske avisen hevder at klubblegenden ikke ønsker en retur til Barcelona før etter Champions League-finalen i August.

Wigan mister 12 poeng

Championship-klubben Wigan er sett under administrasjon og blir derfor trekt 12 poeng, melder Daily Mail. Det er manglande inntekter på grunn av korona-epidemien som er årsaka. Med 12 minuspoeng er det stor fare for at klubben rykkjer ned i League One. Wigan er i dag nummer 14, åtte poeng framfor Huddersfield på øvste nedrykksplass. Seks kampar står att i ligaen. Skulle Wigan rykkje ned av "naturlege" grunnar, blir poengstraffa overført til neste sesong.

«La oss klokt komme gjennom den lille krisen vi har havnet i»

Åpent brev til ordfører, kommunens politikere, samt kommunedirektør med administrasjon.

Trump-administrasjonen vil stanse Bolton-bok – går rettens vei

President Donald Trumps administrasjon går rettens vei for å stanse boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton og hevder den kan true landets sikkerhet.

Trump-administrasjonen vil stanse bok fra tidligere sikkerhetsrådgiver Bolton

President Donald Trumps administrasjon går rettens vei for å stanse boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton og hevder den kan true landets sikkerhet.

Trump-administrasjonen vil stanse bok fra tidligere sikkerhetsrådgiver Bolton

President Donald Trumps administrasjon går rettens vei for å stanse boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton og hevder den kan true landets sikkerhet.

Vil si nei til videre drift av Holdbart på Råbekken etter denne datoen

De siste fire årene har Holdbart.no hatt tillatelse til å selge dagligvarer på Råbekken – midlertidig. Nå anbefaler kommunens administrasjon å si nei til drift etter april 2023 på grunn av regionale bestemmelser. Holdbart-ledelsen har tro på at det skal ordne seg.
Les mer om:

Ikke legg ned Lyefjell barnehage

DEBATT: Rådmannen i Time kommune, ved sin administrasjon, har i revidert barnehagebruksplan forslått å legge ned Lyefjell barnehage.
Les mer om:

Birkelid vs. Kongsgård

Kommunens administrasjon har lagt fram forslag om at voksenopplæringen flyttes fra Birkelid til Kongsgård.
Les mer om:

Opphetet diskusjon i formannskapet (pluss)

Rådmannen beskyldt for ikke å vurdere endringer innenfor egen administrasjon.
Les mer om:

Medisinbruk ryster: - Vil drepe deg

USAs president, Donald Trump, trosser rådet fra leger og sin egen administrasjon og tar den omstridte malariamedisinen hydroksyklorokin. Demokratenes speaker, Nancy Pelosi, mener han bør la være fordi han er «sykelig overvektig».

- Later ikke engang som de har ansvaret

USAs tidligere president Barack Obama kommer med nådeløs kritikk mot nåværende president Donald Trump og hans administrasjon uten å nevne navnet hans.

Vi vil på det sterkeste protestere - og er også provosert

Vi vil på det sterkeste protestere mot den planlagte nedklassifiseringen. Vi er også provosert over at forslag om nedklassifisering av veier i utkantene gang på gang fremmes av kommunens administrasjon, samtidig som veier i sentrum skjermes. 
Les mer om: