Nyheter om Adm


Dette tjener den nye helsesjefen(pluss)

Øyvind Bakke, ny adm.dir. i Helse Møre og Romsdal, får 1,8 millioner i lønn og en bilordning verdt 600.000 kr.
Les mer om:

Valget i 2021 kan avgjøre hvor Findus gjør av seg

Det er fortsatt ikke tatt noen endelig beslutning om hvor Findus skal produsere frossengrønnsaker når leiekontrakten på Teie går ut, forteller adm. direktør Kenneth Fredriksen i Findus Norge AS.

Stanses ikke av kraftmangel(pluss)

Kraftmangelen i Romsdal vil, ifølge adm. direktør Odd Tore Finnøy, ikke stanse etableringa av det store landbaserte fiskeoppdrettet til Salmon Evolution i Fræna.

– Når Fa­ger­nes luft­havn sel­ges, må det inn en klau­sul om at den skal drif­tes vi­de­re som fly­plass, sier Atle Hovi i Bei­to­stø­len Resort

Adm.dir. Atle Hovi i Bei­to­stø­len Resort fikk noen mi­nut­ter til å snakke om Fa­ger­nes luft­havn Lei­rin med le­der av trans­port­ko­mi­te­en på Stor­tin­get, Hel­ge Orten. – Når Fa­ger­nes luft­havn sel­ges, må det inn en klau­sul om at den skal drif­tes vi­de­re som fly­plass, var bud­ska­pet til Hovi.
Les mer om:

Samlokalisering av nødmeldesentralene

Svar til Adm. dir. Nina Mevold og direktør i PTSS Espen Jarle Hansen ang samlokalisering (samlok) av nødmeldesentralene.
Les mer om:

ROAF-toppen: – Folk må skjerpe seg!

Folk på Nedre Romerike må bli flinkere til å sortere avfallet sitt. – 57 prosent av matavfallet havner i restavfallet. Husk å bruke de grønne posene, ber adm. direktør Synnøve Bjørke.
Les mer om:

Gledeleg sommar for Valdresekspressen: Mange ønskjer ei grøn reise til Valdres og vidare inn i Jotunheimen

- Sommersesongen har vore veldig bra for Valdresekspressen, seier adm. dir i Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap, Helge Kvame.
Les mer om:

Stallen blir trolig ofret

Det ligger fortsatt an til at den gamle stallbygningen i Storgaten 28 blir revet i forbindelse med utbyggingen av Foynkvartalet, ifølge Pål Egeland, adm. direktør i eiendomsselskapet Folksom.
Les mer om:

Snart skal bensinstasjonen jevnes med jorda for å gi plass til Påls nye kjempeplaner

Bensinstasjonen på Tolvsrød er nedlagt, og trolig blir bygningen jevnet med jorden i løpet av høsten. – Om det kommer en ny stasjon i området, vet vi ikke, sier adm. direktør Pål Egeland i Folksom, som snart overtar eiendommen.
Les mer om:

Neerland går til IT Partner Møre(pluss)

MFK-direktør Øystein Neerland blir ny adm. direktør i IT-selskapet IT Partner Møre AS i Molde, som har 35 ansatte og i fjor omsatte for drøyt 80 millioner kroner.
Les mer om:

Ole Erik Stavrum blir ny administrerende direktør fra 1.januar

Ole Erik Stavrum blir ny administrerende direktør i Molde Fotball/Molde Fotballklubb AS fra 1. januar 2020. «Vi er glad for at vi på kort tid å ha fått på plass en meget kompetent person for å videreutvikle klubben, som har lang erfaring som spiller, trener i Breddeavdelingen og har vært styremedlem i klubben i mange år, de siste årene som nestleder.

DSB-direktør Cecilie Daae har fått ny toppjobb: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Cecile Daae om direktørjobben: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Flere naboer reagerte da arbeidet med huset startet - nå har det ikke skjedd noe på over et halvt år

BREVIK: H18s renoveringsprosjekt på Berget i Brevik viser liten tegn til fremgang, over et halvt år etter at huset ble strippet for kledning. - Vi venter på en avklaring fra kommunen om størrelsen på vinduene, sier adm direktør i H18 Gruppen AS, Jean Pierre Kelders.
Les mer om:

Positive til å selge bankbygget på Tingvang til Øystre Slidre kommune

Øystre Slidre kommune har signalisert at de ønsker å kjøpe bankbygget på Tingvang gitt at det blir godkjent på kommunestyremøte den 29. august. Dette er gode nyheter sier adm. direktør Fleten i SpareBank 1 Hallingdal Valdres i en pressemelding.

Lyser ut direktørstillinga snart

I midten av august lyser Helse Møre og Romsdal ut stillinga som adm.dir.
Les mer om:

I.P. Huse fortsatt rammet av tungt marked(pluss)

Vinsjprodusenten I.P. Huse AS på Steinshamn er fortsatt rammet av et svakt marked for ankerhåndteringsfartøy. Adm. direktør Morten Hopland tør ikke si når markedet vil ta seg opp igjen.
Les mer om:

Gassco-sjefen ser lys framtid for norsk gass(pluss)

– Sett ut ifra vår posisjon i dag, er det absolutt ei god framtid for norsk gass, sier adm. direktør Frode Leversund i statseide Gassco, som driver hele gassinfrastrukturen med rørledninger og terminaler i Norge og Europa.
Les mer om:

Forsvaret hevet storkontrakt: Ildrøde tall for Rheinmetall Norway i 2018

– Uten denne overraskende og omstridte termineringen hadde driften gått i pluss i fjor, hevder adm. direktør Jan Eirik Finseth. Samtidig begynner ordrebøkene igjen å fylle seg opp for Nøtterøy-bedriften, som fortsatt er på jakt etter nye lokaler.
Les mer om:

Feirer opprykk til Oslo Børs: – En fjær i hatten

Mandag klinger en bjelle på Oslo Børs: Tønsberg-selskapet Scanship rykker inn på børsens hovedliste. - En fjær i hatten, mener adm. direktør Henrik Badin.

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Amandaprisen dumpet av TV 2 – nå tar VGTV over stafettpinnen

Der skal filmprisutdelingen gå direkte på nett.
Les mer om:

Har planer om 2.500 boliger

- Ambisjonen er å ferdigstille mellom 200 og 500 boliger i året, sier adm. direktør i Conceptor Bolig, Lasse Skjelbred.

Cashet inn 221 millioner på boligsalg

- Vi har mer enn doblet pengene våre, sier adm. direktør i L.A. Lund, Peter Henrik Svarstad.
Les mer om:

Legger ikke ned Aure(pluss)

- Mitt råd er at Aure rehabiliteringssenter drives videre i regi av Helse Møre og Romsdal, sa adm. direktør Nils Kvernmo i styremøtet onsdag.