Nyheter om Adm


Torp-sjefen ber om politikerhjelp: Trenger krisetiltak som virker

Bortfallet av flyplassavgift og passasjeravgift har liten effekt så lenge trafikken er nær null, sa adm. direktør Gisle Skansen ved Sandefjord Lufthavn Torp til lyttende Frp-politikere mandag,

Ola Brynhildsen gleder seg til å spille for Molde

Adm. dir Ole Erik Stavrum bekrefter at Ola Brynhildsen er klar for Molde FK fra 1. juli. Ola har signert en 2 ½ års avtale med Molde Fotballklubb.

Inntekter falt kraftig, men godt rustet i endret marked

- Til tross for noe nedgang i resultatet, bekrefter tallene for 1. kvartal at Sparebanken Møre er solid og godt rustet for den endrede markedssituasjonen, sier adm. direktør Trond Lars Nydal.

Inntekter falt kraftig, men sier seg godt rustet i endret marked

- Til tross for noe nedgang i resultatet, bekrefter tallene for 1. kvartal at Sparebanken Møre er solid og godt rustet for den endrede markedssituasjonen, sier adm. direktør Trond Lars Nydal.

- Vi satser motstrøms(pluss)

Mens mange andre virksomheter stenger ned, startet klargjøring av byggetomta for Romsdalsgondolen mandag.– For oss er det riktig å satse motstrøms, sier adm.direktør Pål Ragnar Amundsen.
Les mer om:

Forberedt på færre ansatte(pluss)

Leveransene av arbeidsklær til olje- og gassnæringa går som vanlig hos Wenaas Workwear AS. – Produksjonen i Måndalen går som normalt, men vi kommer nok også til å merke nedgangen, sier adm. direktør Katrine Wold Deunk.

Helse Møre og Romsdal hever beredskapsnivået til gult

Det besluttet adm.dir Øyvind Bakken torsdag morgen.

Høyesen midlertidig Node-boss

Stollek hos Node: Nylig avgått styreleder Høye Gerhard Høyesen overtar som adm.dir. etter Anne Lene Dale, som sluttet brått.
Les mer om:

– Konferansen helt sentral møteplass, sier Gassco-sjefen(pluss)

– Rundebordskonferansen er en helt sentral møteplass for både næringsliv og politikere, sier adm. direktør Frode Leversund i Gassco.
Les mer om:

Overskot for Helse Møre og Romsdal(pluss)

– Fin start på året, seier ein nøktern og letta adm.dir. Øyvind Bakke.
Les mer om:

Adm. dir. Mevold må fratre sin stilling

Flekkefjord sykehus. Rundt 30 varslingsaker de siste årene.
Les mer om:

Lederskifte i Classic Norway(pluss)

Stephen Meinich-Bache tar over som adm. direktør i Classic Norway Drift etter Terje Hatlen Stokke, som slutter og går til en stilling som konsernspiss i Long Ship AS sin aktivitetsbaserte satsing innenfor reiseliv.
Les mer om:

– Der gikk kupongen for februar inn på Yr!

Vi ber adm dir Atle Hovi på Beitostølen sjekke Yr torsdag morgen. Etter noen sekunder hører vi smilet.
Les mer om:

I dag ble Molde et sterkere lag

Wolverhampton sender ut venstreback John Kotolano på utlån til Molde ut 2021 sesongen, den norske seriemesteren har har sikret seg en kjøpsopsjon. Det er en meget solid spiller som absolutt har fremtiden foran seg, 20 åringen fikk sitt gjennombrudd i Odd som første til at han ble solgt til den da nyopprykkede Premier League klubben Wolverhampton i 2018. – Så ble det litt mer stille enn man kunne ønske seg. Les: Sportsdirektør Leonardo venter på et bedre bud han vet kommer Adm.

Mannefall på Nye Veiers søkerliste

Av 18 søkere til stillingen som adm.dir. i Nye Veier AS har ti allerede trukket seg.
Les mer om:

– En tragisk ulykke

Adm.dir. i Norges Lastebileier-Forbund, Geir A. Mo, sier hans tanker går til de involverte etter ulykken på Stord torsdag morgen.
Les mer om:

Lager du Norges smarteste smartby-løsning?

Frode Kjos ─ Alle byer har sin egen smartby-satsning. Jeg skulle ønske kommuner og byer var enda flinkere til å dele løsninger og erfaringer. Det er Frode Kjos i faggruppen Smartebyer som sier dette. Frode og faggruppen jakter på Norges smarteste smartbyløsning. Nominér din kandidat her. Frist: 7. januar Hva som er Smartby-løsning 2019 blir kjent på Software 2020.

Tor Åm: - Ofte for stor tro på stordriftsfordelene(pluss)

Konstituert adm.dir Tor Åm ble orientert om planene for Helse Trøndelag forrige ønsdag.
Les mer om:

Tor Åm: – Ofte for stor tro på stordriftsfordelene(pluss)

Konstituert adm.dir Tor Åm ble orientert om planene for Helse Trøndelag forrige ønsdag.
Les mer om:

«Bare rundt 25 prosent er tydelige motstandere av mer vindkraft»

Knut Kroepelien, adm. direktør i Energi Norge, og Øyvind Isachsen, adm. direktør i NORWEA, foreslår i dette debattinnlegget tre hovedgrep for å få til en videre utvikling av vindkraft i Norge.

Dette tjener den nye helsesjefen(pluss)

Øyvind Bakke, ny adm.dir. i Helse Møre og Romsdal, får 1,8 millioner i lønn og en bilordning verdt 600.000 kr.
Les mer om:

Valget i 2021 kan avgjøre hvor Findus gjør av seg

Det er fortsatt ikke tatt noen endelig beslutning om hvor Findus skal produsere frossengrønnsaker når leiekontrakten på Teie går ut, forteller adm. direktør Kenneth Fredriksen i Findus Norge AS.

Stanses ikke av kraftmangel(pluss)

Kraftmangelen i Romsdal vil, ifølge adm. direktør Odd Tore Finnøy, ikke stanse etableringa av det store landbaserte fiskeoppdrettet til Salmon Evolution i Fræna.

– Når Fa­ger­nes luft­havn sel­ges, må det inn en klau­sul om at den skal drif­tes vi­de­re som fly­plass, sier Atle Hovi i Bei­to­stø­len Resort

Adm.dir. Atle Hovi i Bei­to­stø­len Resort fikk noen mi­nut­ter til å snakke om Fa­ger­nes luft­havn Lei­rin med le­der av trans­port­ko­mi­te­en på Stor­tin­get, Hel­ge Orten. – Når Fa­ger­nes luft­havn sel­ges, må det inn en klau­sul om at den skal drif­tes vi­de­re som fly­plass, var bud­ska­pet til Hovi.
Les mer om:

Samlokalisering av nødmeldesentralene

Svar til Adm. dir. Nina Mevold og direktør i PTSS Espen Jarle Hansen ang samlokalisering (samlok) av nødmeldesentralene.
Les mer om: