Nyheter om Adm


Neerland går til IT Partner Møre(pluss)

MFK-direktør Øystein Neerland blir ny adm. direktør i IT-selskapet IT Partner Møre AS i Molde, som har 35 ansatte og i fjor omsatte for drøyt 80 millioner kroner.
Les mer om:

Ole Erik Stavrum blir ny administrerende direktør fra 1.januar

Ole Erik Stavrum blir ny administrerende direktør i Molde Fotball/Molde Fotballklubb AS fra 1. januar 2020. «Vi er glad for at vi på kort tid å ha fått på plass en meget kompetent person for å videreutvikle klubben, som har lang erfaring som spiller, trener i Breddeavdelingen og har vært styremedlem i klubben i mange år, de siste årene som nestleder.

DSB-direktør Cecilie Daae har fått ny toppjobb: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Cecile Daae om direktørjobben: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Flere naboer reagerte da arbeidet med huset startet - nå har det ikke skjedd noe på over et halvt år

BREVIK: H18s renoveringsprosjekt på Berget i Brevik viser liten tegn til fremgang, over et halvt år etter at huset ble strippet for kledning. - Vi venter på en avklaring fra kommunen om størrelsen på vinduene, sier adm direktør i H18 Gruppen AS, Jean Pierre Kelders.
Les mer om:

Positive til å selge bankbygget på Tingvang til Øystre Slidre kommune

Øystre Slidre kommune har signalisert at de ønsker å kjøpe bankbygget på Tingvang gitt at det blir godkjent på kommunestyremøte den 29. august. Dette er gode nyheter sier adm. direktør Fleten i SpareBank 1 Hallingdal Valdres i en pressemelding.

Lyser ut direktørstillinga snart

I midten av august lyser Helse Møre og Romsdal ut stillinga som adm.dir.
Les mer om:

I.P. Huse fortsatt rammet av tungt marked(pluss)

Vinsjprodusenten I.P. Huse AS på Steinshamn er fortsatt rammet av et svakt marked for ankerhåndteringsfartøy. Adm. direktør Morten Hopland tør ikke si når markedet vil ta seg opp igjen.
Les mer om:

Gassco-sjefen ser lys framtid for norsk gass(pluss)

– Sett ut ifra vår posisjon i dag, er det absolutt ei god framtid for norsk gass, sier adm. direktør Frode Leversund i statseide Gassco, som driver hele gassinfrastrukturen med rørledninger og terminaler i Norge og Europa.
Les mer om:

Forsvaret hevet storkontrakt: Ildrøde tall for Rheinmetall Norway i 2018

– Uten denne overraskende og omstridte termineringen hadde driften gått i pluss i fjor, hevder adm. direktør Jan Eirik Finseth. Samtidig begynner ordrebøkene igjen å fylle seg opp for Nøtterøy-bedriften, som fortsatt er på jakt etter nye lokaler.
Les mer om:

Feirer opprykk til Oslo Børs: – En fjær i hatten

Mandag klinger en bjelle på Oslo Børs: Tønsberg-selskapet Scanship rykker inn på børsens hovedliste. - En fjær i hatten, mener adm. direktør Henrik Badin.

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Amandaprisen dumpet av TV 2 – nå tar VGTV over stafettpinnen

Der skal filmprisutdelingen gå direkte på nett.
Les mer om:

Har planer om 2.500 boliger

- Ambisjonen er å ferdigstille mellom 200 og 500 boliger i året, sier adm. direktør i Conceptor Bolig, Lasse Skjelbred.

Cashet inn 221 millioner på boligsalg

- Vi har mer enn doblet pengene våre, sier adm. direktør i L.A. Lund, Peter Henrik Svarstad.
Les mer om:

Legger ikke ned Aure(pluss)

- Mitt råd er at Aure rehabiliteringssenter drives videre i regi av Helse Møre og Romsdal, sa adm. direktør Nils Kvernmo i styremøtet onsdag.

Klimarisiko - lokale politikere har ansvaret

Fredag 24.mai stod det en kronikk i Fvn med ovennevnte overskrift - skrevet av Kristin Halvorsen, direktør i CICERO senter for klimaforsking, Kristine Falkgård, adm. dir. i Kommunalbanken og Anne Jortveit, nestleder i Norsk klimastiftelse.

Panikk blant produsentene av vindkraft

ENERGI: I Aftenbladet tirsdag 4. juni har adm. dir. Knut Kroepelien i Energi Norge en artikkel med overskriften «Vindkraft til beste for strømkunden». Det er vanskelig å finne en eneste påstand i denne artikkelen som er riktig.

Foreslår kostnadsreduksjon tilsvarende 130 årsverk(pluss)

– Vi må få kontroll på økonomien på kort sikt, seier konstituert adm.dir Nils Kvernmo i ei pressemelding frå Helse Møre og Romsdal. Kvernmo utelukker ikkje oppseiingar.

Lørdag slukkes skiltene. Nå blir det altfor mange priskombinasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Fra 1. juni vil det ikke lenger være skilt med priser ved bomstasjonene i Oslo.

DGI-utmeldelsen: – Det beste for Ullensaker hadde vært å bli

DGI har berget driften gjennom et turbulent år, med et overskudd på nær ni mill. – Det hadde vært best for Ullensaker å bli, sier adm.dir. Siw-Hege Gundersen.

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Leserinnlegg: Svalbard - fra kullavhengighet til fornybarforbilde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mars 2019 var den 100. måneden på rad med temperatur over normalt på Svalbard. Temperaturen på Svalbard har allerede økt 3-5 grader på 40-50 år, og kan øke med skremmende 10 grader dette århundret.I lys av dette er det et betydelig paradoks at Svalbardsamfunnet helt og holdent er bygget på fossil energibruk. Det kan og må vi gjøre noe med.

Åpnet ny kunstgressbane for to år siden, men oppfyller ikke kravene til «jevnhet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ:I 2016 ble Kringsjå kunstgressbane rehabilitert. Kort tid etter ble det klart at dreneringen i forbindelse med rehabiliteringen, ikke var bra nok.Det ble såkalte svanker fordelt primært langs banens østre og vestre langside. Det ble i ettertid påvist at finavretting under banens undervarmerør var tett.

Åpnet ny kunstgressbane i 2016, nå må den rehabiliteres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ:I 2016 ble Kringsjå kunstgressbane rehabilitert. Kort tid etter ble det klart at dreneringen i forbindelse med rehabiliteringen, ikke var bra nok.Det ble såkalte svanker fordelt primært langs banens østre og vestre langside. Det ble i ettertid påvist at finavretting under banens undervarmerør var tett.