Nyheter om Add


Av-og-til ut mot Vinmonopolets spritkalender

I en adventskalender fra Vinmonopolet tilbys 24 spritflasker fram mot jul. Det får organisasjonen Av-og-til til å reagere.Click to add subtitle
Les mer om:

Lover bedre styring i Hongkong

Leder av Hongkong-regjeringen Carrie Lam takket innbyggerne for at lokalvalget søndag ble gjennomført på en fredelig måte.Click to add subtitle
Les mer om:

Bekreftet: Wolverhampton gjør det igjen!

Vi har egentlig ventet på det. Når Wolverhampton har vært ute på spillermarkedet de siste årene har det gjerne endt opp med noen som kan vifte med et portugisiske pass.

Zidane og Perez totalt uenige om prestisje-overgang

Skal vi tro flere spanske medier denne uken, som kaster seg over Neymars forventede exit fra PSG, er det uenighet på kammerset mellom Florentino Perez og Zinedine Zidane. BREAKING: PSG have informed Real Madrid that they would accept Gareth Bale + cash in a sensational swap deal for Neymar.

Sky Sports: Tottenham har aldri brukt mer penger på en spiller

Nå ser vi resultatet av at Tottenham manager Mauricio Pochettino med suksess i lomma har krevd at Premier Leagues mest gjerrige toppklubb skal begynne å bruke penger på spillerkjøp. Det er klubbrekord på gang Tottenham har hentet Tanguy Ndombele fra Lyon, skriver Sky Sports. Tanguy Ndombele er fantastisk god og allerede en klok midtbanespiller. – Det har allerede blitt fire landskamper for Frankrike som er meget imponerende sett hvem han har å konkurrere med om plassen.

Mer enn 150 elever - mer enn 150 bøker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Hun fløy opp så høyt at hun ikke trengte å være redd, forteller Amanda Larsen.Foran mer enn 150 medelever, står hun på scenen og leser høyt fra sin egen bok. Hun har, på samme måte som flere av dem i salen, jobbet med sin egen bok siden slutten av januar.- Jeg føler jo nesten et eierskap til dette. Det er så spennende å lære barna hvordan fortelle en historie, sier Bobbie Peers.Dette er tredje gang Peers er med på "Boka mi".

Karakteriserer gjenforent band som «den største svindelen i rockens historie»

I forrige uke kom nyheten om at Riot Grrrl-ikonene Bikini Kill gjenforenes. En for mange etterlengtet og glad nyhet, men en av dem som ikke tilhører dem som mener dette, er Hole-vokalist Courtney Love. Det skriver blant annet NME. LES OGSÅ: Nominert til sin første Oscar – etter 50 år i filmbransjen. Under et Instagram-innlegg av Bust Magazine, der de etterspør flere Bikini Kill-konserter, skriver Love: «Snakk for dere selv.
Les mer om:

Prøv deg på vår PL-quiz

Klarer du alle rett? Har du det som skal til for å kalle deg en ekte fotballidiot?   Hva vet du egentlig om verdens beste liga, med de største stjernene? Premier League startet opp som den engelske øverste divisjonens nye format i 92-93 sesongen. Siden oppstarten er det kun seks lag som har klart å vunnet tittelen pr dags dato. Norge har hatt mange helter innom PL, de største er kanskje Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise og John Carew. Pr i dag er det ikke veldig mange nordmenn i PL, den største stjernen er trolig Josh King som spiller for Bournmouth.

Jonette (17) fant sin egen måte å kurere den ukjente diagnosen på

Jonette Kristiansen Pflug (17) droppet medisinering og valgte heller sin egen vei for å behandle diagnosen ADD på best mulig måte.
Les mer om:

Jonette (17) fant sin egen måte å kurere den ukjente diagnosen på

Jonette Kristiansen Pflug (17) droppet medisinering og valgte heller sin egen vei for å behandle diagnosen ADD på best mulig måte.
Les mer om:

Jonette (17) fant sin egen måte å kurere den ukjente diagnosen på

SKIEN: Jonette Kristiansen Pflug (17) droppet medisinering og valgte heller sin egen vei for å behandle diagnosen ADD på best mulig måte.
Les mer om:

Rodde inn 30 millioner kroner på klær på fem år

I løpet av året forventer daglig leder Per Øyvind Jacobsen å passere én million solgte Tufte-boksere. Click to add subtitle
Les mer om:

Jose Mourinho gjør alt for å sikre seg superstjerne som vil spille mer

Man skulle tro at Manchester United manager Jose Mourinho etter å ha prøvd så lenge snart ville gi opp å signere Gareth Bale fra Real Madrid.

Rødts historie

Fra væpna revolusjon til rutete flanellsskjorte. Stemningen på ytterste venstre har endret seg med tiden.Click to add subtitle
Les mer om:

Køyrde i amfetaminrus

Mannen brukar amfetamin som sjølvmedisinering, og meiner han har ADD.
Les mer om:

Microsoft's Project Bletchley will let companies add middleware to blockchains

IDG NEWS SERVICE: New "Cryptlets" make it possible to pull cloud information into secure blockchains.
Les mer om: