Nyheter om Adan


Glimts to yngste ble begge smittet: – Det sa helt stopp

Adan Hussein (18) og Sebastian Tounekti (18) ble begge smittet av koronaviruset.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Raiden (4) mistet begge foreldrene

Med kort tids mellomrom døde både Adan og Mariah av komplikasjoner knyttet til coronaviruset.
Les mer om:

Kan bli mer samarbeid mellom Blink og Glimt

Da Stjørdals-Blink forhandlet om Tom Dents kontrakt med Bodø/Glimt, ble spørsmålet om et samarbeid mellom klubbene drøftet. Allerede har to Glimt-ungdommer signert for Blink. – I Bodø finnes det ingen andre klubber på andrenivå, så for dem er det en fordel med et samarbeid med Blink. Jeg vet saken ble drøftet mellom klubbene da de forhandlet om meg.

Ferdig i Atletico Madrid

33 år gamle Antonio Adan fikk ikke forlenge sin kontrakt med Atletico Madrid, han fikk to år i klubben. – Den spanske keeperen er nå på leting etter en ny arbeidsgiver, det finnes noen alternativer. Den tidligere Real Madrid og Real Betis-målvakten nådde to år i klubben, hvor det ble til syv kamper totalt. Les: Crystal Palace har på plass fire signaturer I tillegg til Atletico Madrid, Real Betis og Real Madrid, har den spanske keeperen også spilt for italienske Cagliari i en kort periode i 2013/14 sesongen. Det tok bare en dag før ny klubb var på plass! ¡Gracias @Atleti!

Henter ettertraktet Lokomotiva Zagreb keeper

Atletico Madrid skal ha ha oppnådd en avtale med Lokomotiva Zagreb om å signere den kroatiske målvakten Ivo Grbic. Grbic sies å ha avslått et tilbud fra nyopprykkede West Bromwich Albion, hvis manager og landsmann Slaven Bilic kjenner godt fra Kroatias ungdomslag. (Slaven var landslagssjef i seks år etter å ha ledet U21 i to år før det) Les: Barcelona har fått tilbudet om å danne historiens råeste angrepsduo Kroatiske medier melder at Atletico vil betale mellom 4,5 og seks millioner euro for den 24 år gamle målvakten.

Adan (17) debuterte fra start: – Jeg fikk sjokk

Bodø/Glimt tapte 1–3 i løpet av tolv minutter i andre omgang. Flere mål ble det ikke i oppgjøret.
Les mer om:

Adan (17) flyktet fra brutal borgerkrig: – Nå jakter han suksess i Glimt-trøya

Adan Hussein (17) drømmer om å bli best mulig på fotballbanen. Reisen opp og fram har vært mye lengre for hans del enn for andre norske fotballtalenter.
Les mer om:

Zakarya (38) følger drømmen om å bli bussjåfør: - Jeg liker å treffe folk

- Jeg ble bussjåfør fordi jeg ikke ville jobbe på kontor, men ha en variert arbeidsdag. Jeg er også veldig glad i mennesker og liker å treffe folk, sier Zakarya Adan som flyttet til Kragerø med familien sin for tre år siden.
Les mer om:

Tre unge fikk Glimt-kontrakt

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy heter de siste på Glimt-kontrakt.
Les mer om:

Bøfjerding kan bli neste landslagsspiller

Denne uken arrangeres Statoils Talentleir i Porsgrunn. Der møtes dagens beste 15 og 16 åringer i fotball. Der i blant er Adan Abadala Hussein med på leiren.

Luna-spiller tatt ut på skyggelandslag

G15-spilleren Adan Abadala Hussein fra Luna er tatt ut til et skyggelandslag under Statoils talentsamling i Porsgrunn.
Les mer om:

- Gutten har mye fotball i seg

Spillerutvikler for Bodø/Glimt, Cato Hansen, er imponert over ferdighetene til Luna-spilleren Adan Hussain. Han tror unggutten vil ha godt av å hospitere med klubbens G16-lag.

Adan tatt ut på landsdelssamling

Lunaspilleren Adan Hussein fortsetter å gjøre seg bemerket på fotballbanen.
Les mer om:

Adan har arbeidsuke i Bodø/Glimt

Adan Hussein, som til daglig spiller for G16-laget til Luna i Bø, har arbeidsuke i Bodø/Glimt.