Nyheter om Access


Moren til Juice WRLD: – Jeg vil ikke skjule at han døde av en overdose

Juice WRLD og moren Carmela Wallace stod hverandre nær. Nå gjør hun sitt første intervju etter dødsfallet på en flyplass i Chicago i desember 2019. Carmela Wallace forteller at da sønnen omkom, ønsket hun å være åpen om dødsårsaken. – Jeg var knust, men én ting jeg tidlig bestemte meg for var å ikke skjule det faktumet at han døde av en overdose med dop, sier Carmela Wallace til ABC7. Selv om 21-åringen raskt ble en internasjonal superstjerne, ble ikke forholdet deres forandret. – Juice WRLD var et ikon, men Jarad var sønnen min. Jeg behandlet ham ikke som en kjendis.

Flashdance nyinnspilles som serie via Paramount+

Flashdance anno 2021 Den klassiske filmen fra 1983 med Jennifer Beals blir spilt inn på nytt. Nå som serie via den kommende streamingtjenesten Paramount+, ifølge The Hollywood Reporter. Den nye versjonen av Flashdance skrives av Tracy McMillan (Mad Men, Good Girls Revolt) og produseres av Angela Robinson (Oprah Winfrey-serien The Haves and the Have Nots). Streameren som står bak prosjektet er CBS All Access, som blir til Paramount + i desember og lanseres i Norge og resten av Norden, Australia og Latin-Amerika i begynnelsen av 2021. Flashdance forteller historien om 18 år gamle Alexandra Owen

DND-DAMA Norway: General introduction

DND-DAMA Purpose • DAMA Norway is a subsidiary of Den norske dataforening (DND), and as such is explicitly not-for-profit and vendor-independent, and it reports to DND Leadership.• DAMA Norway’s primary purpose is to promote the understanding, development and practice of managing data and information as key enterprise assets to support the organization.• DAMA Norway focuses particularly on delivering upon this purpose by supporting its members through Den norske dataforening. DND-DAMA Core Values • Open, available and inclusive• Relevant for professionals and students• Neutral• Ethic

To giganter venter på signaturen til Sergio Ramos

Når den spanske avisen Don Balon slenger rundt seg med påstander er det sjelden de får rett. I tilfellet Sergio Ramos følger de ren logikk. 34-åringen som har vunnet alt, er alt annet enn klar for å tre tilbake. Liverpool-supporterne har fortsatt ikke tilgitt oksen Ramos for behandlingen av Mo Salah den vårkvelden i Kiev, men for oss er Sergio Ramos den første spilleren vi hadde tatt med ut i fotballkrigen.

Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Madison Beer tar gjerne en ny tur til Norge. Etter at folk har fått koronaviruset forhåpentligvis er under kontroll. 730.no ringte opp den 21 år gamle singer-songwriter-stjernen, som snart er ute med sitt første album. Madison har dog holdt på med musikk siden hun var barn, etter at Justin Bieber og Scooter Braun oppdaget henne på YouTube. Som 13-åring postet Madison Beer denne snutten: Året etter slapp hun sin første singel «Melodies», skrevet av norske Ina Wroldsen. – Madison har mad star quality.

Dette koster Xbox All Access - lønner det seg?

Månedsprisen ligger på 354 kroner.
Les mer om:

Britney Spears – fange eller fri? Nå trender #freebritney igjen

Britney Spears… Hvordan går det med henne? Det er spørsmålet mange stiller seg i disse dager – og #freebritney trender igjen. Det har gått akkurat ett år siden faren Jamie Spears gikk til søksmål mot Britney-bloggeren Anthony Elia, etter at han delte en Instagram-post som omhandlet Britneys livssituasjon. Bloggeren hevder at representanter for superstjernen svartmaler og manipulerer hennes sosiale medier til å se ekstra ille ut.

Slag i trynet for Trump – omstridt oljerørledning beordret stoppet

Oljerørledningen Dakota Access Pipeline må tømmes innen 5. august av miljøhensyn. – Helt unikt i miljøsammenheng, mener Greenpeace Norge.
Les mer om:

Dommer: Omstridt oljerørledning i USA må midlertidig stenges

Den omstridte oljerørledningen Dakota Access i USA må midlertidig stenge etter at en føderal dommer har bedt om ytterligere utredning av miljøkonsekvensene.
Les mer om:

100 Mbps FWA til alle

Petter-Børre Furberg i Telenor bedyrer at de aller fleste etter hvert vil kunne få 100 Mbps+ FWA (Fixed Wireless Access), men det skjer ikke for alle innen 2023. 
Les mer om:

Føderal domstol stopper Dakota Access Pipeline

Stor glede blant urfolk, miljøaktivister og motstandere av «The Black Snake».
Les mer om:

Lewis Capaldi ble ikke gjenkjent under Grammys

Ikke din typiske popstjerne… Lewis Capaldi har hatt et monster-år, men det er tydeligvis ikke alle som kjenner igjen den skotske superstjernen. 23-åringen var tilstede under nattens Grammy-utdeling og så ut til å kose seg maks. Selv om det ikke ble noen pris på gladgutten, holdt han humøret oppe og fyrte av sine vanlige vitser. Det toppet seg dog da noen feilaktig tok Glasgow-gutten for en såkalt «setefyller». I kjent stil var ikke Lewis sen med å twitre om det kleine øyeblikket: A lady at the grammys has just come up and offered to take my seat because she thought I was one of the people who

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

How to evaluate a CASB

IDG NEWS: All cloud access security brokers share core functionality, but they deliver it differently and they all have unique feature sets. 
Les mer om:

Why you should consider your managed service provider an insider threat

IDG NEWS: MSPs and managed security services providers (MSSPs) are attracting attention from attackers, who see them as a gateway to access their clients' networks. Follow this advice to minimize the risk.  
Les mer om:

How to audit permissions after a Windows migration

As companies move off Windows 7 and Server 2008, they run the risk of leaving dangerous access permissions behind. Here's how to find them.
Les mer om:

Neste Riverdale? Serien om Nancy Drew aka «Frøken Detektiv» kommer nå

Hvis du liker Riverdale eller Chilling Adventures of Sabrina, så er kanskje dette serien for deg. Denne uken er The CW nemlig klar med nok en mystisk dramaserie basert på velkjente historier. Etter flere shows basert på tegneserier fra Archie Comics-universet gyver kanalen nå løs på en bokserie som har vært populær gjennom flere generasjonen. Denne gangen er det nemlig amatørdetektiven Nancy Drew som får nytt liv. Nancy Drew var Veronica Mars (2004-2007) nesten et århundre før sistnevnte i det hele tatt var påtenkt. Historien om den nysgjerrige ungjenta er nemlig basert på en bokserie som star

Arsenals nye stjerne har rukket å pådra seg skade

London-klubben jobbet lenge for å få inn skotske Kieran Tierney. Ikke mange timene før overgangsvinduet smekket igjen, ble en smilende 22-åring avbildet i Arsenal-drakt. Så stilnet smilene noe. Tierney skulle settes utpå i sesongpremieren mot Newcastle og vise supporterne hva de har i vente.

– I min tid var det utenkelig at produsentene forlot studio

Moroder sier han gleder seg til turnédebuten: – Det er noe jeg alltid har ønsket å gjøre. Fansen har fortsatt å kontakte meg og spørre om jeg noensinne kommer til å gjøre en ekte turné. I min tid var det utenkelig for produsenter å noensinne forlate studioene sine, det var et territorium reservert for sangerne.

Queen-filmen splitter publikum

Filmen, som er støttet av de gjenlevende Queen-medlemmene, debuterte på en visning i San Francisco sist helg – sammen med en spørrerunde der Malek og medspillerne Gwilym Lee og Lucy Boynton deltok, melder NME. LES OGSÅ: Sassy 009 avlyser alle konserter ut året. IndieWire-redaktør Anne Thompson kaller filmen «en rett-på-sak biofilm med masse Queen-musikk og en sterk innsats av Rami Malek» og skriver at «den vil få blandet mottagelse.

Capgemini inngår ny avtale med Sykehuspartner

Avtalen vil dekke alle aspekter innen Identity Access Management, og har en verdi på opptil 200 MNOK.
Les mer om:

«The American Dream» vil kjøpe Wembley

Milliardæren Shahid Khan har skapt store bølger i konservative England etter at han har lagt inn et bud på 5,56 milliarder for å kjøpe landskamparenaen Wembley.  Khan kom fra Pakistan til USA som liten og han slo seg opp ved å lage fjærer til spesialbygde biler. Han er lynende smart og en av få milliardærer som har blitt så rik uten å tråkke på lik.

Improvements to the seed vault for 37 million kroner

Consulting company Dr. Techn. Olav Olsen is responsible for proposing further remedial measures to secure the access tunnel to the seed vault.
Les mer om:

All-electric satellites are ushering in zippier in-flight internet access

IDG NEWS SERVICE: Pushing satellites around using electrical, rather than chemical, thrusters saves weight, leaving room aboard for more powerful communications systems.
Les mer om: