Nyheter om AC Milan


Satser knallhard på bytteavtale ingen har lyst på lenger

Sjefene på Stamford Bridge satt trolig før jul og bestemte seg for at det lurereste for dem var å hente Christian Eriksen fra Inter Milan og sende Jorginho i retur. – Det merkelige er at de fortsatt presser på. Den tidligere Tottenham stjernen Eriksen var fullstendig ute i kulden hos manager Antonio Conte og Jorginho var slettes ikke spesielt populær hos Frank Lampard. – En plan ble klekket ut, Chelsea skulle hente Christian Eriksen og sende Jorginho i retur, dessuten skulle Inter Milan legge 20 millioner euro imellom.

Lautaro Martinez snakker ut om fremtiden

Barcelona har vært frempå, det samme har Real Madrid, Manchester United og Everton vært uten at det har skjedd noe. – Det nærmer seg sommeren og nytt overgangsvindu. – Trolig er Inter Milan spissen Lautaro Martinez klok av skade fra sist sommer og insisterer på han blir værende i klubben i lang tid. De som synes han var imponerende sist sesong er trolig enda mer imponert nå, han har banket inn 13 mål på 23 kamper i Serie A og dannet en dødelig duo sammen med Romelu Lukaku.

Manchester United girer opp i kampen om Bayern München mål

Fra å være totalt ukjent og på «nåde» en del av Norwich er den 21 år gamle forsvarsspilleren Max Aarons en av Englands hotteste spillere. Han er en del av U21 landslaget og er i følge landslagssjef Gareth Southgate snart klar for å spille med de store gutta. Det er en rekke storklubber som har fått med seg gjennombruddet i år, 28 kamper har det blitt i Championship i år for Norwich som i prinsippet er klare for en retur til Premier League.

Manchester United har en skikkelig nøtt de skal knekke

AC Milan er knallsterke denne sesongen, fire fattige poeng bak toppen i Serie A. I Europaligaen akter Zlatan og gjengen å vise motstanderne nivået i Italia. For på fredag ble åttendedelsfinale-kampene trukket, og selvfølgelig skal United opp mot Zlatan. Les: Pochettino har kommet til en klubb med «gamle, gretne gubber» De er gressmatta dekket 11. mars, med returmøtet uka etter. Zlatan har sikkert skikkelig lyst på å vise United hva de går glipp av.

Molde møter La Liga-klubb

Molde møter La Liga-klubben Granada i Europa League. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter AC Milan.

Spansk motstand for Molde

Molde møter spanske Granada i åttedelsfinalen av Europaligaen i mars. Manchester United møter AC Milan. Les mer på tv2.no/sport.

Hvis Todo Fichajes har rett, er David de Gea ferdig hos United

Paul Scholes satte ord på det etter Newcastle-kampen. Det er et problem når United-spillerne stiller seg spørsmålet: Tar du denne, David? Nå befinner United seg på andreplass i Premier League – med spanjolen mellom stengene i 23 av 25 kamper – så helt krise kan det ikke være.

Bekreftet: Joe Barton skal lede piratene

Det er vel ikke alle som husker Joe Barton, skal vi tro. Engelsmannen hadde en mildt sagt interessant bakgrunn som ungdom: I løpet av seks år var han innom Everton, Liverpool og Manchester City. Så startet den profesjonelle karrieren hos City i 2002 før det bar videre til Newcastle, QPR, Burnley og Rangers. Nå skal 38-åringen inn og lede en gjeng med pirater. Barton fikk sin første trenerjobb i 2018 hos Fleetwood, men forlot klubben i januar.

Løsningen for Solskjær ligger hos AC Milan

Det skal ikke mye David de Gea-fomling til før «alle» varsler at spanjolen er ferdig på Old Trafford. Solskjær har etter hver tabbe stått med strak rygg og forsvart det han beskiver som en av verdens beste keepere. Men Paul Scholes hevder at usikkerheten til egen keeper står i veien for titlene. Da Dean Henderson ble hentet hjem til Old Trafford før sesongen, var det knyttet stor spenning til hvordan dette ville påvirke De Gea. Når Manchester United ligger på en sterk andreplass i Premier League, må nødvendigvis førstekeeperen til United ha gjort en solid jobb.

Scholes trekker frem usikkerheten som skaper unødvendig trøbbel for United

På papiret (hvis det fortsatt er noen som bruker papir) så 3-1 seieren på søndag ut som en god dag på jobb for gjengen til Solskjær. Seier er seier, men når ambisjonene er så mye høyere enn å slå bunnlaget Newcastle, ser Paul Scholes faresignaler spesielt i én posisjon. United har en kanonsterk keeperduo i de Gea og Henderson, problemet er at Solskjær bare kan bruke én av gangen. Så når David de Gea har en dag med fomling, da er det allerede for sent. Mot Newcastle klarte spanjolen heller ikke å holde en cleen sheet.

Lukaku ble historisk da Inter knuste byrivalen

(AC Milan - Inter 0–3) Lautaro Martinez og Romelu Lukaku sørget for storseier til Inter.
Les mer om:

Hauge avslører at han fikk hjelp av Haaland i overgangskaoset

Før Jens Petter Hauge signerte for AC Milan var han svært nær en belgisk klubb. Nå avslører han grunnen til at det ikke ble noe av.
Les mer om:

- Gå for det!

I et intervju med CBS Sport avslører Jens Petter Hauge at han rådførte seg med Haaland før overgangen til AC Milan.
Les mer om:

Zlatan kom med et syrlig stikk da han så hva JP hadde på seg: – Jobber du som pizzabaker?

Tiden i AC Milan har allerede vært fylt med flere oppturer og noen nedturer for den unge bodøværingen.
Les mer om:

Zlatan kom med et syrlig stikk da han så hva JP hadde på seg: – Jobber du som pizzabaker?

Tiden i AC Milan har allerede vært fylt med flere oppturer og noen nedturer for den unge bodøværingen.
Les mer om:

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Vil kjøpe fri Manchester United flopp

Helt på slutten av sommerens overgangsvindu, som denne gangen ble lukket i begynnelsen av oktober lånte AC Milan den 21 år gamle portugisiske forsvarsspilleren Diogo Dalot. Manchester United hadde store forhåpninger da de hentet han sommeren 2018 fra Porto for 22 millioner euro, så langt har de ikke slått til, i hvert fall ikke på Old Trafford. Nå ser det ut som om antallet kamper for Diogo Dalot i Premier League kan stoppe på 20.

Paulo Maldini har aldri sett noe lignende

Det er svært imponerende det 39 år gamle Zlatan Ibrahimovic, mens andre stjerner som er på hans alder må reise langt av gårde til land som er elendige i vinteridretter for å spille fotball fortsetter den svenske superstjernen å levere på et svært høyt nivå i en av de største ligaene i verden for en toppklubb. Ibrahimovic er i ferd med å redefinere hva som er mulig innen fotball, på samme måte som 43 år gamle Tom Brady gjør det i USA.

Messi, Ronaldo – og nå Zlatan har dannet «sin egen» liga

Zlatan er en type du enten digger eller ikke kan fordra, noe vi mistenker passer supersvensken utmerket. På søndag kom en milepæl som selv haterne ikke kan unngå å applaudere. 39 år, ni klubber – og mot Crotone i Serie A-kampen på søndag, Zlatans 500. klubbscoring. Les: Marca: Sergio Ramos har spilt sin siste kamp for Real Madrid Det hele startet hos Malmö i 1999 med 18 scoringer i sin første sesong. Så langt i sesongen – som 39-åring (sorry, vi vet Zlatan hater når noen nevner alder) står AC Milan-spilleren med 13 scoringer. For topplaget i Serie A.

Inter Milan eierne i økonomisk trøbbel

Eierne til Inter Milan, det kinesiske selskapet Suning er hardt rammet av corona-pandemien, de har ikke betalt for TV-rettighetene de har for Serie A-kamper i Kina på flere måneder og dermed er sendingene kuttet. Calciomercato skriver at de økonomiske problemene i eierselskapet går ut over driften i fotballklubben og at det har styrt deres valg en god stund. De har kommet så langt at de vurderer et salg av Milan klubben, så langt har de avvist et bud på 6,4 milliarder kroner fra det britiske fondet BC Partners. – Hvis ikke pandemien slutter snart vil de trolig bli nødt til å selge.

Real Madrid vil ha et større navn enn Gonzalez som Zidane erstatter

Zinedine Zidanes fremtid i Real Madrid har vært usikker en god stund og slik både Atletico Madrid og Barcelona sanker poeng ser en 3.plass i La Liga ut som det beste de kan håpe på. Spanske medier er enige om at President Florentino Pérez kommer til å benytte manglende resultater i serien som en begrunnelse til å sparke franskmannen så snart sesongen er over. – Det eneste som kan sikre Zinedine Zidane jobben er at Real Madrid vinner Champions League.

Hauge vraket fra Europa-tropp

AC Milan valgte å ofre Jens Petter Hauge for å få plass til nysigneringen Mario Mandžukić i Europa League-troppen. TV 2-ekspert skjønner Milan-trenerens valg.
Les mer om:

Derfor ble Hauge vraket av AC Milan

Jens Petter Hauge (21) nektes tilgang til sin foretrukne lekegrind. Men til tross for utelatelsen fra Europa League-troppen, har ikke AC Milan mistet troen på sin norske sommersignering.
Les mer om:

Tøff beskjed

Jens Petter Hauge (21) får ikke være med AC Milan i sluttspillet i Europa League. Det melder Sky Sport Italia.