Nyheter om AC Milan


The Telegraph: Zlatan enig med gamleklubben

Man skjønner det er en stort for AC Milan å signere den svenske superstjernen Zlatan Ibrahomivic når det ifølge The Telegraph planlegges å presentere avtalen den 16 desember.

Theo Hernandez forteller om sitt landslagsvalg

22 år gamle Theo Hernandez er i ferd med å etablere seg i førsteleveren til AC Milan, og vil hvis ikke noe rart skjer må han velge landslag. -Theo har  både et spansk og et fransk pass, men han utelukker å akseptere ja til Spania, som tidligere har tilbudt. «jeg tok avgjørelsen for mange år siden. Jeg har spilt for Frankrike siden U10, selv om Spania fulgte både meg og broren min». Les: Arsenal-manager Ljungberg viser hva som skjer når du sluntrer unna «Hans suksess med Les Bleus har bare bidratt til å styrke meg i beslutningen min.

Napoli har startet å straffe spillerne sine

Napoli har sluttet å vinne kamper, forholdet mellom manager og eier er på frysepunktet og nå har klubben begynt å straffe spillerne side. Allan Marques Loureiro bedre kjent som «bare» Allan fikk en bot på 200 000 euro for hans sammenstøt med eier og president  Aurelio De Laurentiis ‘sønn Edo. Presidenten plasserte nylig troppen sin i «straffetrening» uken før den internasjonale pausen, men et mytteri mot avgjørelsen og trøbbel etter Champions League-kampen mot RB Salzburg får etterspill. Les: Solskjær: «Forskjellen fra forrige sesong er enorm» Allan er den spilleren som blir hardest rammet, se

Balotelli straffet for å være lat

Brescia manager Fabio Grosso har ikke tatt ut Mario Balotelli for dagens bortekamp mot AS Roma.

Adriano Galliani: «En romantisk overgang som da Ronaldo kom til Italia»

Adriano Galliani var visepresident og og direktør i AC Milan fra 1986 til 2017 hvor han faktisk drev klubben på vegne av Silvia Berlusconi. Det at han fortsatt er sentral i det offentlige liv viser hvor lite de bryr seg om skandaler i Italia. – Han var ute å kjøre for noen år siden i den såkalte «dommerskandalen» i 2006 hvor han var tiltalt, dette i tillegg til å ta støyten for sin «velgjører» i mange sammenhenger.  Nå er han medlem av det Italienske senatet og entusiastisk fotball-pamp.  Kampen om den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er knallhard til tross for at han er 38 år.

Sarri utelater Ronaldo: «Trenger å kjøle seg ned»

Cristiano Ronaldo er ikke en del av troppen mot Atalanta, og det rettferdiggjør Juventus-manager Maurizio Sarri med at portugiseren trenger å kjøle seg ned. Da Juventus beseiret AC Milan før den internasjonale pausen med 1-0, ble Cristiano Ronaldo byttet ut kort tid etter i andre omgang på grunn av en skade.

Villige til å gjøre «alt» for å beholde Karim Benzema

Karim Benzema ble rekruttert fra franske Lyon til Real Madrid så langt tilbake som sommeren 2009. Da hadde den spanske klubben allerede hentet Ricardo Kaka fra AC Milan og Cristiano Ronaldo fra Manchester United. Siden den gang har det blitt 233 mål, 129 assist på totalt 480 kamper for den nå 31 år gamle Benzema. – Før denne sesongen var det stor usikkerhet om det ville være plass for Karim Benzema nå som det skulle så mange superstjerner inn. Les: Bournemouth-manageren: «Det er et kjempetap å miste Joshua King» Real Madrid skal være sjeleglad de ikke solgte han.

ESPN: Atletico Madrid har blinket ut Manchester United-spiller

Når kontrakten til Matic løper ut etter sesongen, kan Manchester United forlenge med tolv måneder. Hvis Solskjær vil. I mellomtiden har Diego Simeone vurdert den serbiske midtbanespilleren som en forsterkning hos Atletico. AC Milan har også vist interesse for United-spilleren, men ser ut til å få konkurranse fra Atletico Madrid. Les: Mourinho har ventet på Bale Med bare to av tolv Premier League-kamper fra start, er det tvilsomt at United ikke benytter seg av muligheten i januar til å få inn noen millioner på Matic.

Nok en klubb har meldt sin interesse for Giroud

Landslagstrener Didier Deschamps har gjentatte ganger bedt Olivier Giroud om å finne seg ny klubb. Chelsea-spilleren har 6 mål på 10 kamper for landet sitt, men slippes knapt ut på banen av Frank Lampard. Nå ser det ut som Deschamps får viljen sin. Det er Sky Sports Italia som melder at AC Milan har sendt inn sin interesse for Chelsea-spissen. Les: Telegraph: Mourinho vurderer å hente sin tidligere United-stjerne Men de er ikke de eneste.

– Zlatan tilbudt Milan-kontrakt

Serie A-klubben AC Milan har tilbudt Zlatan Ibrahimovic en halvårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, ifølge italienske medier. 38-åringen spilte for klubben fra 2010 til 2012, og var med da de vant serie A i 2011.

Spansk TV: Friksjon bringer Ronaldo tilbake til United etter 11 år

Cristiano Ronaldo kan forlate Juventus på slutten av sesongen ifølge en rapport i Spania, skjer det er en retur til Old Trafford det mest sannsynlige.  – Det er et drøyt år siden Ronaldo forlot Real Madrid for Juventus, men i det siste har ikke alt vært bra mellom den fem ganger Ballon d’Or-vinneren og den nye manageren Maurizio Sarri. Den spanske fjernsynsekperten Eduardo Inda snakket på ‘Chiringuito De Jugones’ og var klar på at spissen forlater hvis «Den gamle dame» ikke vinner Champions League: «Cristiano Ronaldo kunne forlate Juventus på slutten av inneværende sesong hvis de ikke vinner C

«Sier ikke nei til Bayern igjen»

Den offensive tyrkiske midtbanespilleren Hakan Calhanoglu gjør det lett for for eventuelle beilere ved å avsløre at han vil til Bayern München eller Dortmund en gang i fremtiden. Tyrkiske Hakan Calhanoglu var et tema i Bayern München i 2014, men da sa han nei takk og valgte i stedet Leverkusen. Les: Derfor er bonuskrav så viktige Han begrunner det med Arjen Robben og Franck Riberys tilstedeværelse i Bayern og at det ikke ville være nok plass til han, men nå er legendene borte og 25 år gamle Calhanoglu er klar til å flytte fra AC Milan som vingler, med spillestil, resultater og hvem som er sjef

Italias forsvarsbauta Leonardo Bonucci forlenger

Det er en av Juventus sin aller tydeligste personligheter for nå forlenger med klubben frem til 2024.

Arsenal og Manchester United i kappløp for Merih Demiral

Man kan si at den tyrkiske landslagsstopperen Merih Demiral har hatt uflaks da han etter en fantastisk sesong for Sassuoli ble kjøpt av Juventus rett før de overraskende kapret Nederlands supertalent Matthijs de Ligt. – Resultat kun 90 minutter spilt for Juventus i Serie A. 21-åringen fikk kun et halvt år i Sassuolo før Juventus snappet ham opp i juli. Siden har det bare blitt én seriekamp for stopperen med en fortid i Alanyaspor og portugisiske Sporting.

«Jeg kommer til å bli verdt 700 millioner»

Livet til Krzysztof Piatek har gjennomgått en ekstrem forvandling etter han kom til Serie A, først til Genoa og deretter til AC Milan. «Neste gang jeg bytter klubb, vil jeg være verdt 70 millioner euro.» De siste 18 månedene har vært en virvelvind for 24-åringen, da han begynte i Genova sommeren 2018 for betalte de 4,5 millioner euro for deretter å selge han til AC Milan i januar for 35 millioner euro pluss  3 millioner euro i bonuser. Les: Edwin van der Sar tenkte ikke på at kontrakten hans gikk ut på dato «Da jeg flyttet til Milan, skjedde det så raskt at jeg aldri en gang stoppet for å spør

Regner med en Gianluigi Donnarumma overgang helt uten «trøbbel»

Et av verdens aller største keepertalenter holdt på å ødelegge sin karriere med å gå fullstendig av hengslene i sitt forsøk på å bryte bort fra AC Milan, – Keeperen har fortsatt skandaleagent Mino Raiola, likevel forventes langt roligere farvann nå. AC Milan som har et stort behov for penger er ifølge Gazzetta dello Sport nær ved å selge Gianluigi Donnarumma til Juventus.

Gigantisk lønnskrav øker sannsynligheten for Manchester United

Lønnskravet til den svenske superstjernen Zlatn Ibrahimovic er av en slik at at de aller fleste klubber, til tross for gratis overgang, vil slite med å hoste opp nok penger.  Zlatan Ibrahimovic er ferdig i LA Galaxy om noen få dager, Ifølge La Repubblica har den 38 år gamle svensken mange beilere i Italia, men lønnskravet hans er en utfordring. Les: Van Dijk: «Vi er tilbake der vi hører hjemme» Zlatan krever rundt 9 millioner kroner i måneden. Møtes hans krav vil veteranen ligge på andreplass over de best betalte Serie A-spillerne etter superstjernen Cristiano Ronaldo, som tjener rundt 260 mil

Avviser krangel med Sarri

Cristiano Ronaldo avviser at det er en pågående strid mellom han og Juventus-trener Maurizio Sarri, skriver Reuters. Under kampen mellom Juventus og AC Milan forrige uke ble stjernespissen byttet ut etter 55 minutter, og så alt annet enn fornøyd ut. Byttet førte til rykter om krangling, men skal egentlig bare ha dreiet seg om en skade i Ronaldos kne. Det bekreftet han til pressen etter landskampen mot Luxembourg i helga.

Sportsdirektør: «Vi er klare for Zlatan!»

Når nyttårsfyrverkeriet sendes opp i USA er Zlatan på vei til ny klubb. Vi krysser fingrene for comeback til Old Trafford, kriserammede AC Milan trenger supersvensken, mens de i Bologna er de overbevist om at Zlatan velger dem. Javel? Vi lar Serie A-klubbens sportsdirektør Riccardo Bigon fortelle: -Det er kun halvannen måned til transfervinduet åpner. Ibrahimovic og manageren vår, Sinisa Mihaljovic, har et virkelig sterkt personlig forhold.

Vil ha 18 millioner euro for Chris Smalling

Manchester United krever 18 millioner euro fra Roma for å gjøre forsvarer Chris Smallings låneopphold permanent, ifølge Tuttosport. Smalling reiste til «den evige by» i sommeren, og har vært en av de beste forsvarerne i Serie A denne sesongen. – Det er derfor litt merkelig Manchester United har satt en forsiktig prislapp på 18 millioner euro for å gjøre overgangen permanent i slutten av sesongen. Til tross for den «lave prisen» jobber Roma-sjef Gianluca Petrachi med å få prisen ytterligere ned.

Zlatan Ibrahimovic krever en million euro

Italienske medier tror at den svenske superstjernen vil velge å komme tilbake til Serie A, mens engelsk presse er rimelig enig med seg selv at valget vil falle på Manchester United.  La Repubbliva melder at AC Milan, Bologna, Roma, Napoli og Fiorentina er interesserte og at de alle er villige til å møte Zlatan sitt lønnskrav på 1 million euro i måneden.

Som Rosenborg på testosteron

Napoli har skyhøye ambisjoner og en ærgjerrig president akkurat som Rosenborg og når ting ikke går helt etter planen ringer alarmklokkene.

Cristiano Ronaldo går i clinch

Det er begynnende trøbbel internt i Juventus, det er tydelig når Cristiano Ronaldo omtaler seg selv i tredjeperson. Ti kamper i Serie A. Fire kamper i Champions League. Totalt seks scoringer.

Det brygger opp til mer bråk rundt Donnarumma

Vi husker godt sirkuset i Milano der supertalentet Gianluigi Donnarumma var i konflikt med klubb og supportere. Med agent Mino Raiola bak 20-åringen er det klar for en ny runde. AC Milan sliter både økonomisk og sportslig.

Både Sampdoria og AC Milan snakker med Everton om ex Juventus spiss

Etter at AC Milan angivelig henvendte seg til Everton for å forhøre seg om Moise Kean, kan vi nå lese at det er mer aktuelt med en låneavtale til Sampdoria. Sampdoria sliter med formen denne sesongen og må finne en løsning på fomling foran målet. Tuttomercatoweb-journalisten Giovanni Albanese skriver at de gjør et trekk for den tidligere Juventus-stjernen. Les: Arsene Wenger er herved klar for sine nye utfordringer Hot i Italia, på frysepunktet i England Serie A klubbene tror at den italienske landslagsspilleren passer bedre Italia enn i engelsk fotball.