Nyheter om AC Milan


Clarence Seedorf har fått sparken

Clarence Seedorf var en fantastisk god fotballspiller, men ikke like vellykket om fotballtrener. Han var i sin tid den første som har vunnet Mesterligaen med tre forskjellige klubber.

Lovren-agent går imot Klopps ønsker snakker med italiensk gigant

AC Milan er i ferd med å lage et kontrakttilbud for å overbevise Liverpool forsvarer Dejan Lovren om å flytte til Italia, til tross for Liverpool manager Jurgen Klopps tilsynelatende motvilje mot å cashe inn på forsvareren. Kroaten har vært på AC Milans radar en stund nå, men de ser først på andre alternativer på grunn av spillerens høye lønnskrav, kombinert med Liverpools pris. Les: Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter Calciomercato skriver at Lovrens agent Vlado Lemic var på Casa Milan tirsdag morgen og diskuterte en overgang for sin klient til Rossoneri.

Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter

Det skal være bud nr 2 som i dag har kommet i retning av Lazio for deres superstjerne Sergej Milinkovic-Savic.

Da søsteren fortalte at AC Milan ville hente henne, ga RBK-profilen klar beskjed

Even Hovland har tidligere spilt i Tyskland. Nå blir søsteren Stine Hovland proff i Italia.

Da søsteren fortalte at AC Milan ville hente henne, ga RBK-profilen klar beskjed

Even Hovland har tidligere spilt i Tyskland. Nå blir søsteren Stine Hovland proff i Italia.

Hovland klar for AC Milan

Landslagsspiller Stine Hovland forlater Sandviken for å bli proff i italienske AC Milan. Det bekrefter Hovland til VG. – Nå kom muligheten til å oppleve noe ute, og jeg føler tiden er inne. Det er et eventyr, sier Hovland til avisen.
Les mer om:

Stine Hovland klar for AC Milan

Landslagsspiller Stine Hovland er klar for den italienske fotballgiganten AC Milan.
Les mer om:

Klar for storklubb

Landslagsspiller Stine Hovland er klar for den italienske giganten AC Milan.
Les mer om:

Norsk landslagsspiller klar for AC Milan: – Et eventyr

Landslagsspilleren Stine Hovland (28) forlater Sandviken for å bli proff i italienske AC Milan.
Les mer om:

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Tottenham mål blir ikke med Real Madrid på sommerturne

Tottenham har en stund ønsket seg Dani Ceballos og nå øyner de muligheten for å gjøre en god deal.

Atalanta leier San Siro til Champions League

AC Milan og Inter Milan har avtalt å leie ut sitt felles «hjem» til Atalanta når Bergamo klubben spiller Champions League kommende sesong. I den siste Serie A-sesongen tok Atalanta lurven av en rekke store klubber og snappet en Champions League kvalifisering. Atalanta snek seg forbi både Inter Milan og AC Milan og havnet sist sesong på 3.plass.

Vil legge ned stadionet der Rosenborg hadde en av sine største bragder

AC Milan og Inter har levert en formell søknad om å bygge et ny stadion. Det kan bety slutten for en av verdens mest ikoniske fotballarenaer.
Les mer om:

Vil legge ned stadionet der Rosenborg hadde en av sine største bragder

AC Milan og Inter har levert en formell søknad om å bygge et nytt stadion. Det kan bety slutten for en av verdens mest ikoniske fotballarenaer.
Les mer om:

Hovland i samtaler med AC Milan

Stine Hovland er enig med Milan om sine personlige betingelser for en overgang, skriver Bergensavisen. – Vi er alle innstilte på å gi Stine denne muligheten, men vi venter fortsatt på et bud fra AC Milan, sier styreleder i Sandviken, Pål Hansen.

Sandviken-kapteinen enig med AC Milan

Sandvikens kaptein Stine Hovland er enig med AC Milan om sine personlige betingelser for en overgang.
Les mer om:

Sandviken-kapteinen enig med AC Milan

Sandvikens kaptein Stine Hovland er enig med AC Milan om sine personlige betingelser for en overgang.
Les mer om:

Theo Hernandez signerer femårskontrakt

Det er en meget fornøyd venstreback som nå forlater Real Madrid i retning av Serie A og AC Milan. – Han ble sendt ut på lån til Martin Ødegaard sin nye klubb Real Sociedad sist sesong og er nå meget fornøyd med å være på plass i Milan med en kontrakt over fem år. 21 åringen var lenge overbevist om at gjennombruddet ville komme i Real Madrid denne sesongen etter et meget vellykket låneopphold.

Tottenham har oppdaget Arnaut Danjuma Groeneveld

AC Milan gjorde det allerede i januar, og skal ifølge football-oranje ha lagt inn et bud på Club Brugge-spilleren. Da var han ikke til salgs. Men ifølge Voetbal International har nå også toppklubber i England og Spania interessert seg for en eventuell overgang i sommer. Sensational strike!

Premier League neste for Brasils angrepskomet Everton Soares

Det vil helt klart føre til forviklinger hvis Den brasilianske angriperen Everton Soares faktisk kommer til Premier League og scorer mot Everton eller begynner å spille for dem. – Men vi har sommeren å forberede oss på det som trolig kommer. Everton er koblet til Manchester United og Manchester City. (ser du grunnlaget for forviklinger?

AC Milan kastet ut av europaligaen

AC Milan er kastet ut fra neste sesongs europaliga som følge av brudd på UEFAs regelverk for økonomisk fair play. Storklubben anket Det europeiske fotballforbundets utestengelse inn for Idrettens voldgiftsrett, men anken ble avvist.
Les mer om: