Nyheter om AC Milan


Første bud inn døra for Luka Jovic

Serieleder og trolig vinner Real Madrid av La Liga denne sesongen har lagt ut Luke Jovic for salg og spillere over hele Europa har meldt sin interesse i tillegg til et par klubber i Kina. Det er bare et år siden den 22 år gamle angrepsspilleren ble kjøpt for 650 millioner kroner. – Det har definitivt ikke gått som planlagt. Les: Liverpool må klare seg uten Jordan Henderson Daily Mail skriver skriver at Leicester manager Brendan Rodgers mener at Jovic vil være en perfekt partner for Jamie Vardy til tross for at han bare har scoret to mål på 25 kamper for Real Madrid.

Er i samme situasjon som Jack Grealish

Manchester United har overgangssiktet rettet mot Aston Villa-stjernen. Selv medspillerne til Grealish sier han trenger å spille for en større klubb, noe som har blitt ekstra synlig de siste rundene der Villa graver og graver i hullet ned til Championship. Hos Norwich har vi en tilsvarende situasjon. Midtstopperen Ben Godfrey har gjort det han har maktet for å rydde unna foran Norwich-målet i 26 Premier League-kamper, men har måttet se på keeperen sin hente 63 baller fra nettet.

Stine Hovland ferdig i Milan

Stine Hovland reiser frå AC Milan etter ein sesong. Det melde ho sjølv på instagram onsdag kveld. 29-åringen gjekk til Milan frå Sandviken i fjor. Ho fekk 13 Serie A-kampar.

Stine Hovland er ferdig i AC Milan

– Nå er det på tide med nye eventyr, skriver landslagsspilleren.
Les mer om:

Stine Hovland er ferdig i AC Milan

– Nå er det på tide med nye eventyr, skriver landslagsspilleren.
Les mer om:

Da har jakten på Kristoffer Ajer offisielt startet

En ting er helt sikkert, landslagsstopper Kristoffer Ajer er klart for noe større enn skotsk fotball, selv om det er for seriemester Celtic. I vinter var det mye snakk om at han ville følge etter sin tidligere manager Brendan Rodgers til Leicester, men det at det ikke skjedde da, betyr ikke at det ikke skjer i sommer.

Total Juventus-kollaps – slapp inn fire mål på 18 minutter

Zlatan Ibrahimovic og AC Milan med mektig snuoperasjon mot serielederen.

Total Juventus-kollaps – slapp inn fire mål på 18 minutter

Zlatan Ibrahimovic og AC Milan med mektig snuoperasjon mot serielederen.

Milan snudde mot Juventus

Serieleder Juventus klarte ikke å utnytte tapet til gullrival Lazio mot Leece. Det sørget Zlatan Ibrahimovic og AC Milan for da de snudde fra 0-2 til 4-2 på San Siro.

Fotball-legendene slår ring om Filip (8) etter farens død

Reidar Lindqvist (40) mistet livet i en drukningsulykke. Nå sender to tidligere fotballspillere fra stjerneklubben AC Milan sine hilsener til sønnen hans.

Bekreftet: Mandzukic klarer ikke lenger å holde seg unna

Mario Mandzukic forlot Serie A til fordel for et «ørkeneventyr» i Qatar. Etter syv måneder er enten kontoen allerede fylt opp, eller så har kroaten gått lei av . Vi tipper den tidligere Juventus-, Bayern München- og Atletico Madrid-kjempen skjønte at fotball uten spotlight ikke fotball. Når du har pumpet deg full med adrenalin hver uke i en av verdens beste ligaer, er det ikke enkelt å trekke seg. Les: Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket I reached an agreement with @duhailsc management to terminate my contract by mutual consent.

Barcelona signerer og sikrer at ingen «tar en Neymar»

Mandag var dagen for den store byttehandelen. Ett stykk Arthur mot ett stykke Pjanic, pluss rundt 150 millioner kroner. Det var Juventus som måtte inn med et mellomlegg for å sikre seg Arthur. Barcelona ser ut til å ha langsiktige planer for Miralem Pjanic. Kontrakt til 2024 og en lite coronainspirert utkjøpeklausul på vanvittige 4,4 milliarder kroner. Les: Kaos rundt Alexis Sanchez Hvis noen storklubber er i tvil: Ikke tenk på «å ta en Neymar» med Pjanic!

Bekreftet: Arthur går fra å spille med Messi til å spille med Ronaldo

Juventus har kunngjort signeringen av Arthur Melo fra Barcelona, brasilianeren blir en del av laget neste sesong. Juventus betaler 82 millioner euro for Arthur: 72 millioner euro pluss 10 millioner euro i tillegg. – Arthur ble hentet til Barcelona i 2018 under Robert Fernandez periode som teknisk direktør, men etter en lovende debutsesong klarte han ikke å bygge videre på det i sitt andre år på Camp Nou.

«Verdens beste» befinner seg hos AC Milan

Det ser ut som noe har roet seg litt i Milan-leiren. Gianluigi Donnarumma får ros og Paolo Maldini har begynt å uttale seg igjen. Den tidligere toppklubben har vært gjennom noen skikkelige runder med bråk de siste sesongene. Dette hindrer ikke klubben fra å sitte på en juvel som allerede har nådd et ekstremt høyt nivå. Les: Guardiola skal ødelegge festen for United 21-åringen Donnarumma har rukket å spille i 168 Serie A-kamper siden 2015 – i en posisjon der du ikke når toppen før du runder 30!

Red Bull Salzburg må kjempe for å beholde nok et talent

Red Bull Salzburg er en knallgod klubb som spiller i en kjedelig liga. den østerrikske fotballklubben har et utstillingsvindu, Champions League. – Deres største talenter blir oppdaget, på samme måte som det «norske dyret» og hentet til en større liga. Det ungarske stortalentet Dominik Szoboszlai, som nå er 19 år var med å varte opp med festfotball sammen med Erling Braut Haaland, som nå herjer i Tyskland for Borussia Dortmund og Takumi Minamino som akkurat kunne glede seg over Liverpools første Premier League trofee på 30 år.

Sier farvel til fire spillere

Burnley manager Sean Dyche har tenkt å ta grep før neste sesong i håp om at de blir mer enn de middelhavsfarerne de er nå. – Joe Hart og Jeff Hendrick forlater Burnley, mens Phil Bardsley på sin side har forlenget kontrakten sin. Burnley sier farvel til fire spillere ved utløp av kontrakt i sommer. Les: Øverst på lista Fraser Forster, deretter Joe Hart Midtbanespiller Jeff Hendrick forlater klubben etter fire år da partene ikke har vært i stand til å bli enige om en forlengelse.

Zlatan dropper sommerferie i Sverige

Etter noen uker/måneder med Sverige-opphold og en eier/spiller rolle hos Hammarby har vi så smått begynt å avskrive supersvensken fra den internasjonale arenaen. Nå er ferien over. Zlatans kontrakt med AC Milan løper ut neste uke, men ifølge et italiensk transfermedie er Milan nå tett på å forlenge kontrakten til å gjelde ut sesongen. Les: Pumper 15 milliarder inn i fotballen Det er fortsatt tre poeng opp til Napoli på 6. plass, så en spillesugen Zlatan kan fortsatt være en nødvendig game changer for Milan. Hva som skjer etter august, vites dessverre ikke.

Klopp vil knabbe perfekt Virgil van Dijk partner før Juventus

Juventus har gjentakende ganger forsøkt seg på AC Milan kaptein Alessio Romagnoli, men det har ikke så langt fristet hverken klubb eller den sentrale forsvarsspilleren. 25 åringen kom fra Roma til AC Milan i 2015 og har så langt spilt 183 kamper og «kapret» kapteinsbindet. Les: Manchester United kan kjøpe, men må ut med 1,2 milliarder kroner Alessio Romagnoli, vurderer å forlate sine nåværende arbeidsgivere, årsaken er todelt, AC Milan rives i filler av intern maktkamp og økonomien er elendig.

Gir seg i Paris Saint-Germain etter Champions League

Brasilianske Thiago Silva som har rukket å bli 35 år gammel skal ha fått tilbud om å bli lengre i Paris Saint-Germain, men både L’Equipe og RMC Sport skriver at han når Champions League er ferdig spilt. Finalen skal spilles på The Estádio do Sport Lisboa e Benfica i Portugal søndag 23 august. Les: Fantastiske Haaland ga Premier League-klubbene krystallklar melding Sportsdirektør Leonardo erkjenner at brasilianske midtstopperen at den åttende og nåværende sesongen av PSG vil være den siste.

Nå er det RB Salzburg-spiller Szoboszlai sin tur

Vi har blitt vant til at den østerriske grenen av Red Bull-familien har ekstremt god teft når det kommer til å blinke ut talenter fra hele verden. Haaland ble løftet opp og ut av klubben, Takumi Minamino det samme. Nå er det en ungarsk 19-åring som står for tur. Dominik Szoboszlai kom til Salzburg allerede i 2017, og har spilt seg inn hos de østerriske mesterne, noe som denne sesongen har resultert i solide 9 scoringer og 13 assists.

Liverpool Echo: Nok et rykte om Naby Keita-exit

Livepool Echo holder følge med på det som krabber og går av rykter rundt Liverpool. Når lokalavisa vier plass til Naby Keita – igjen – føler vi oss forpliktet til å ta det med. Keita har siden 2018 jobbet med å finne sin plass i Klopps mesterlag.

Barcelona pusher på for signering av ters Stegens etterfølger

Andre-Marc ter Stegens posisjon i Barcelona er sterk som få. Nå jobber Barcelona med å hente inn tyskerens backup og læregutt. Luis Maximiano har voktet buret til Sporting CP i 25 kamper denne sesongen, noe som må sies å være imponerende for en 21-åring.

«Den glemte mann» returnerer ikke til Chelsea

Kroatiske midtbanespilleren Mario Pasalic omtales i engelsk presse som «den glemte mann». – Det er mange, oss i sporten inkludert som ikke skjønner hvorfor Chelsea lar en klassespiller av Pasalic kaliber først slite benken og så sendes på utlån. Etter to suksessfulle sesonger som leietaker, blir nå Mario Pasalic en permanent del av Atalanta.

Silvio Berlusconis nye klubb rykker opp

Tidligere eier av AC Milan, statsminister i Italia, eier av puppe tv og hvitsnippforbryter Silvio Berlusconi må være superhappy etter hans nye klubb Monza rykker opp til Serie B. Nedre divisjoner er avlyst i Italia og dermed skal opprykk og nedrykk fordeles. – Skandaleklubben Palermo som «mistet» alt etter økonomisk rot er på vei tilbake mot toppen. – De er nå tilbake i Serie C. Serie C-sesongen ble offisielt avblåst tidligere i dag, det betyr at tre Serie B opprykk er på plass.

Pep Guardiola har kastet seg over telefonen

Etter Manchester City ble fratatt muligheten for Champions League spill (anken behandles nå) er manager Pep Guardiola enda viktigere i overgangsmarkedet. Manchester City skal forsterkes også i sommer, manageren har latt seg begeistre såpass av AC Milan sin algirske midtbanespiller Ismael Bennacer at han selv har tatt kontakt for overbevise om at det rette er Manchester City. Les: Johny Furdal forlenger Express skriver at Pep Guardiola forklarte hvilke planer han har for 22 åringen og at han ønsker å legge til rette for at han gode utvikling fortsetter.