Nyheter om AC Milan


Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli

Vi skjønner ikke helt hva denne statistikken forteller, men velger å ta med det likevel. Sorry, alle verdens Liverpool-supportere. Vi har fortsatt bildene brent inn på netthinnen fra forrige mai da byen Liverpool malte seg selv røde for å hylle sine Champions League-helter. Mot Napoli forventet de fleste at Klopp skulle stake ut kursen mot en ny triumf. Les: Ikke nok med at Liverpool tapte – nå avkrefter van Dijk ryktene Men så var det disse brysomme italienerne.

Nederland viser de er i ferd med å bli en stormakt igjen under Ronald Koeman

Etter at tidligere Everton manager Ronald Koeman overtok et skadeskutt landslag for et par år siden har han bygget opp et lag som begynner å minne om gode gamle dager da Nederland var en fotballstormakt.  I slike ting er det aldri bare en sak som gjelder, han har helt klart fått god drahjelp av suksessen til Ajax og deres produksjon av superstjerner og ekstraordinære spillere som Virgil van Dijk som blir forbi løpt vært jubelår. Les: Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme Det er ikke en rett linje for Nederland tilbake til toppen, i EM-kvalifiseringen har de støtt på proble

Få tror det stopper ved utlån

Roma har hentet Nikola Kalinic på lån fra Atletico Madrid frem til 30. juni 2020. -Utlånsavtalen er på to millioner euro, Roma kan kjøpe den kroatiske landslagsspilleren etter endt låneperiode for ni millioner euro. Kalinic har god erfaring fra italiensk fotball og Serie A før han dro til Spania spilte han for både Fiorentina og Inter Milan. Les: Tidligere Liverpool-kjempe stakk av fra Champions League spill “It feels great, because I am joining a big club. I am proud to become part of this team and this club.

Ole Gunnar Solskjær sender speidere for å sjekke ut tidligere Moldespiller

Manchester United har sendt speidere ut for å følge med på Red Bull Salzburg sin nye målmaskin norske Erling Braut Haaland.  Haaland, som faktisk er født i Leeds er sønn av tidligere Manchester City og Leeds United-forsvarer Alf-Inge Haaland. – Engelsk presse er fra seg av glede over den linken og det faktum at Haaland jr testet gressmatta med «voksenfotball» først hos Molde mens Ole Gunnar Solskjær var manager.  Vi skjønner egentlig ikke hva speiderne skal bidra med, for det er rimelig tydelig for de fleste at 19 åringen vet hvor målet står og det bare er å kline til.

PGS gjør nok et fremstøt for å hente arvtageren til Buffon

Gianluigi Donnarumma har hatt noen tunge stunder hos AC Milan. Samtidig er det denne klubben som har løftet unggutten frem, gitt ham tillit og sørget for at han i dag regnes som arvtageren til Gianluigi Buffon som den ubestridte førstekeeperen på det italienske landslaget. Og nå også i Paris? Etter at sportsdirektør Leonardo skiftet beite fra Milan til PSG, har brasilianeren sirklet inn mot den unge keeperen.

The Times: Alexis Sánchez ønsker å forlate Manchester United

Det sies at superstjernen Alexis Sánchez skal synes det er for vanskelig å «komme tilbake» til fansen som han har sagt unnskyld til for dårlige resultater og at han skal være lei av å fremstilles som lat og alt for dyr i engelske medier.  Han har forsåvidt et godt forhold til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, men det veier ikke opp for hans opplevelse av situasjonen og det faktum at han, ihverfall før han begynner å levere, stiller bak i køen og er en godt stykke unna en førsteelver. Les: Ole Gunnar Solskjær har tiltro til Alexis Sanchez The Times skriver at Manchester United-stje

Wesley Sneijder takker for seg på YouTube

Den nederlandske superstjernen Wesley Sneijder har i en alder av 35 år fortalt verden gjennom sin hjemby klubb Utrecht at han legger sine fotballsko på hylla.

Nigel de Jong klemmer ut minst et år til

Den 34 år gamle midtbanespilleren Nigel de Jong med som har spilt for storklubbene Manchester City og AC Milan fortsetter karrieren i Qatar, men bytter klubb, han erstatter Al-Ahli med Al-Shahaniya. – Vi må innrømme vi ikke er 100% oppdatert på fotball i Qatar så vi har ingen kommentar til om det er et godt bytte.  Den tidligere nederlandske landslagsspilleren Nigel de Jong har bestemt seg for klemme ut en minst et år.

Klubblegende Nelson Dida tilbake for å dyrke frem keepertalenter

AC Milan fans ser litt lysere på fremtiden etter at klubben har hentet inn den 45 år gamle Nelson Dida som keepertrener for klubbens U17-lag. Mellom 2000 og 2010 sto Nelson Dida mellom stolpene for AC Milan, og den brasilianske keeperen oppnådde suksess med både et italiensk mesterskap og to Champions League-triumfer. Mange AC Milan fans husker tiden med Nelson Dida og håper på at litt «gammel» storhet skal smitte over. Les: Bekreftet: Barcelona har signert kontrakt med forsvarsspiller Official Statement: Nelson Dida https://t.co/37Svs57RGB Comunicato Ufficiale: Nelson Dida https://t.co/myz

Uniteds stjerneskudd forbløffer: – Lar seg ikke skremme av noe

CARDIFF (VG) Manchester Uniteds unge juvel Mason Greenwood (17) har imponert fansen hele sommeren. Mot AC Milan toppet hyllesten seg på sosiale medier.
Les mer om:

Sjekk Marcus Rashfords to indre og vekk me´n mot AC Milan

United og Solskjær forlot Cardiff på lørdag med en god porsjon godfølelse. Det måtte riktignok avgjøres på straffesparkkonkurranse  i testkampen mot AC Milan, men når du ser rykkene til Marcus Rashford og avslutningen på 1-0 scoringen, skjønner du at noe allerede stemmer hos de røde. (Og da glemmer vi  glatt selvmålet til Victor Lindelöf). Se og nyt: Les: Bekreftet: Atletico Madrid Juanfran følger Barcelona-ikonet
Les mer om:

United vant på straffer – sommertrofé glapp for Solskjær

CARDIFF (VG) (Manchester United – AC Milan 2–2, 5–4 på straffer) Ole Gunnar Solskjær (46) har ledet Manchester United gjennom hele sesongoppkjøringen uten å tape, men går ikke helt til topps i sommerturneringen International Champions Cup.

Direkte: Solskjær med siste test før Premier League-starten

Følg treningkampen mellom Manchester United og AC Milan nå. Kampen spilles på Cardiff Stadium.

Direkte: Solskjær med siste test før Premier League-starten

Følg treningkampen mellom Manchester United og AC Milan nå. Kampen spilles på Cardiff Stadium.

Ny generasjon Maldini: - Unikt

Først Cesare, så Paolo. Nå er Daniel den tredje generasjonen Maldini til å ikle seg den legendariske drakten til AC Milan.
Les mer om:

AC Milan interessert i Ajer

Serie A-giganten vil hente Kristoffer Vassbakk Ajer (21) fra Celtic.
Les mer om:

Bedre enn Ronaldo: Nå er han kjøpt for 265 millioner

I Sporting mener de at den portugisiske U21-landslagspissen Rafael Leao er bedre enn Cristiano Ronaldo som ung.  – AC Milan presenterte i dag stolt sin nye spiss, som ankom fra Lille på en femårskontrakt. Dette bekreftes den italienske klubben på sin offisielle hjemmeside. Les: Bekreftet: Arsenal har slått overgangsrekorden Feast your eyes on @RafaeLeao7‘s first snapshots in Rossonero Godetevi i primi scatti rossoneri di Rafael Leão pic.twitter.com/RGu57ZIkrC — AC Milan (@acmilan) August 1, 2019 Angriperens pris skal angivelig være rundt 265 millioner kroner med mulighet for opptil 50 mi

En meget fornøyd sportssjef Thomas Berntsen overrasket over egen signering

I går da midtbanespilleren Mate Males klar for Sarpsborg 08 var den en storfornøyd og overrasket sportssjef som kunne fortelle verden de hadde fått «kloa» i kapteinen for Rijeka-laget som vant serie- og cupgull i Kroatia i 2016/2017. – Sarpsborg er kjent for å være gode på overgangsmarkedet, men de har vært litt for harde på salget i det siste, med denne signeringen har klubben jevnet ut noe.  – Det er en signering vi vel strengt talt aldri hadde trodd å lande. Vi får inn en ekte kriger – den fødte leder.

Ole Gunnar Solskjær kjemper om å hente Ballon d’Or-vinner til Premier League

Den tidligere Tottenham spilleren Luka Modric er skeptisk til om en retur til Premier League er det riktige for han. I Real Madrid har han funnet sin rolle og europeisk spillestil passer han bedre. – Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær skjønner dette godt og har poengtert for hans folk som skal snakke med 2018 Ballon d’Or-vinneren at Premier League har endret seg mye siden 2012. Til tross for at han blir 34 år neste måned, forblir den han en av de beste midtbanespillerne i verden Ole Gunnar Solskjær mener han kunne ha stor innflytelse på troppen hans.

Stabæk-trener Jan Jönsson sendt bort fra indre bane

Brann har ikke vunnet på 6 kamper så dagens seier føles ekstra godt, som resultat en foreløpig forbikjøring av Rosenborg og fjerdeplass i Eliteserien.  Det er bergensernes første seier siden 23. juni mot Lillestrøm. Siden har det blitt NM-exit, exit i Europa League-kvaliken og uavgjort mot Mjøndalen og Molde i serien. – «Nå er vi plutselig med.

Spissen Andre Silva har forlatt AC Milan sin treningleir i Boston

Monaco har bak seg en sesong de plasserer direkte i sylinderarkivet og ser fremover mot det de håper blir en langt bedre høst.

Clarence Seedorf har fått sparken

Clarence Seedorf var en fantastisk god fotballspiller, men ikke like vellykket om fotballtrener. Han var i sin tid den første som har vunnet Mesterligaen med tre forskjellige klubber.

Lovren-agent går imot Klopps ønsker snakker med italiensk gigant

AC Milan er i ferd med å lage et kontrakttilbud for å overbevise Liverpool forsvarer Dejan Lovren om å flytte til Italia, til tross for Liverpool manager Jurgen Klopps tilsynelatende motvilje mot å cashe inn på forsvareren. Kroaten har vært på AC Milans radar en stund nå, men de ser først på andre alternativer på grunn av spillerens høye lønnskrav, kombinert med Liverpools pris. Les: Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter Calciomercato skriver at Lovrens agent Vlado Lemic var på Casa Milan tirsdag morgen og diskuterte en overgang for sin klient til Rossoneri.

Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter

Det skal være bud nr 2 som i dag har kommet i retning av Lazio for deres superstjerne Sergej Milinkovic-Savic.

Da søsteren fortalte at AC Milan ville hente henne, ga RBK-profilen klar beskjed

Even Hovland har tidligere spilt i Tyskland. Nå blir søsteren Stine Hovland proff i Italia.