Nyheter om Abrahamsen


Da Velde spilte for FC Porto

Jostein Grindhaug, Trygve Nygaard, Meryll Abrahamsen, Kristoffer Velde. De har selvsagt alle deltatt i Haugesunds Avis Gatecup.

Kristoffer yppet seg mot norgeseliten i stort driftingstevne

Kristoffer Abrahamsen Johansen fikk en knalldebut i norgescupen i drifting sist helg. I kvalifiseringsrunden satte han hele norgeseliten på plass.
Les mer om:

Vetle (23) fikk toppkarakter i alle fag: Nå har han utviklet en intelligent ATV

SKIEN: Sammen med ni andre studenter har Vetle Berg Abrahamsen fra Porsgrunn utviklet en autonom ATV. Prosjektet er Vetles sommerjobb i Kongsberg Gruppen og skal demonstreres for konsernledelsen og media neste uke.

Asbjørn Abrahamsen kjøpte Norwegian-aksjer for flere millioner kroner: – Disse aksjene kommer til å fly høyt

Eiendomsinvestoren Asbjørn Abrahamsen hamstret Norwegian-aksjer da prisen var på det laveste - med et gjennomsnittspris på under 33 kroner per aksje.

Ble helt målløs da han ble overrasket med denne prisen

Jens Hagane ante ingenting da Line Abrahamsen og Hanne Engnæs Jensen fra Tvedestrand idrettsråd dukket opp på sommerbasaren til Laget IL fredag kveld.

Skolen skal bygges uten tilfluktsrom: - Man sparer ikke på sikkerheten til ungdommene våre

BAMBLE: Vibeke Emilie Abrahamsen reagerer sterkt på at Bambles nye felles ungdomsskole skal bygges uten tilfluktsrom. I kveld vil hun stemme mot det endelige vedtaket om bygging, og håper å få med seg flere.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

KRAGERØ: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Kragerø blir dette dagens ordfører Jone Blikra, Ap og Jan Petter Abrahamsen fra Høyre.

FK Tønsberg-seier på overtid: - Nå er det fryktelig god stemning her

Som det smakte da headingen fra innbytter Benjamin Abrahamsen Bendu fant veien til nettet i siste sekund. Nå er FKT for fullt med i toppkampen.
Les mer om:

Fikk æresmedalje for 30 år i Utsyn(pluss)

Eva Abrahamsen (52) hadde alltid drømt om å jobbe med barn. Nå har hun 30 års fartstid i Utsyn barnehage. Ikke nok med det: Styrelederen har sittet i 40 år, og styreren er på 20. året.
Les mer om:

Sterk bortebane-siger over Hjelmeland

Fysisk sterkare, betre organiserte og farlegare foran mål. Det er lokalavisa Strandbuen si bedømming av suldalslaget etter at våre menn gjekk sigrande ut av lokaloppgjeret mot Hjelmeland i går kveld. Hjelmeland har før sesongen vore klare på at det å vinna mot Suldal er viktig, men slik gjekk det altså ikkje. Vakker straffe Etter ei sterk hjelmelandsopning, tok suldalsspelarane alldeles over. Tore Søraas scora første målet ein halvtime ut i første omgang, og til pausa leia Suldal.

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Støpte uten lov

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune kjente ikke til at betongfirmaet som holder til ved sjøkanten på Svege i Flekkefjord har brukt en lang fylling til å dumpe betongrester, der mye tyder på at det også har havnet betong i sjøen.- Hvilke tillatelser er gitt til fylling av betong i dette området ?- Kommunen er ikke kjent med den omtalte fyllingen. Det er derfor ikke gjort vurderinger med hensyn til søknadsplikt.

Strålende snuoperasjon av FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det lugget litt for Flekkefjord innledningsvis i kveldens kamp på Flekkerøy. En halv omgang tok det før spillerne våknet, men så var det jevn stigning. Selv om hjemmelaget økte sin ledelse til 2-0 i det 58. minutt nektet FFK å gi tapt. Og belønningen kom. 2-0 ble til 2-4 i løpet av en snau halvtime. Først reduserte Fredrik Abrahamsen da han dempet ballen på brystet og satte inn sitt første mål for kvelden.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Hvem stjal hønene til Siv? – Trodde vi kunne ha ting stående ute til pynt i Stokke, men det kan vi visst ikke

De ble kjøpt i Danmark, og ble trolig stjålet i Stokke. Nå håper Siv Abrahamsen at noen kan hjelpe til med å få tuppene hjem.
Les mer om:

LSK kvinner knuste Fart

Serieleder LSK Kvinner vant 4-0 mot Fart. Scoringer av Guro Reiten, Synne Skinnes Hansen, Meryll Abrahamsen og Elise Thorsnes sørget for at den store gullfavoritten har 13 poeng etter fem kamper i Toppserien. Reiten har nå åtte mål på fem kamper.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Knut Leo vender hjem etter 36 år i hovedstaden: – Jeg ønsker å gi noe tilbake til byen jeg er så glad i

Den tidligere kombinerthopperen, Knut Leo Abrahamsen er endelig på vei hjem.
Les mer om:

Mester møter Mester på biblioteket

Onsdag 10. april kan du oppleve mesterne Jostein Gaarder og MiRee Abrahamsen i samtale på biblioteket i Tvedestrand!

Leder: Rykk tilbake til start

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NÅR MAN ligger litt dårlig an i Monopol-spill og må rykke tilbake til start uten å få noen uttelling, eller har kjempet seg halveis i Stigespill og faller rett ned igjen, kan det være frustrende både for små og store brettspillere.

Uno-X etablerer norsk profflag i sykkel

Uno-X Norwegian Development Team tar det neste steget og søker profflisens som UCI Professional Continental Team fra 2020-sesongen. Drømmen er å skape et profesjonelt utviklingslag som gir sykkelryttere gode rammer for å utvikle seg både som mennesker og idrettsutøvere. Lidenskap for utvikling og sykling Uno-X har vært bredt engasjert i norsk sykkelsport i mange år og eier og driver i dag Uno-X Norwegian Development Team på UCI kontinentalnivå.