Nyheter om Abrahamsen


Tar farvel med gulljentene. Håper på kontrakt i utlandet

Meryll Abrahamsen har takket nei til ny kontrakt med LSK Kvinner. Nå håper hun på et eventyr i utlandet.
Les mer om:

Kristoffer og Re/Max tar opp konkurransen med meglerne på Nordstrand: - At det er mange av oss trigger meg til å gjøre en enda bedre jobb

En ny meglerkjede etablerer seg nå på Nordstrand. Kristoffer Michael Zaar Abrahamsen har god kjennskap til nærområdet og gleder seg til å slippe nye kunder inn døren til sine flotte lokaler.

Denne veabuen er unik

Meryll Abrahamsen fra Veavågen har vunnet The Double i 2019. Lørdag spilte hun det siste kvarteret da LSK Kvinner knuste Vålerenga i cupfinalen.

I dag startet jula for Lena og Jannicke - ser du noen du kjenner?

SKIEN: Fredag var det premiere for årets juleshow med Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen på Parkbiografen. For mange har dette blitt et must for å komme i julestemning. Showet går for fullsatt hus flere helger fremover.

Pappaen som aldri ga opp – nå varsler han søksmål

TINN: Ronny Abrahamsen klarer ikke å holde tårene tilbake når han tenker på hvor mange år han har kjempet for datterens rett til skoleundervisning. Nå har Fylkesmannen gitt familien endelig medhold, noe Tinn kommune har prøvd å holde hemmelig. – Nå vurderer jeg erstatningssøksmål, sier Abrahamsen.
Les mer om:

Abrahamsen har kjøpt seg opp i Norwegian: – Går aksjemarkedet til helvete er vi klare

Asbjørn Abrahamsen kjører på sommerdekk, handler aksjer og er forberedt på at børsen kan stupe. Sist tirsdag kjøpte han 120.000 nye aksjer i Norwegian.

LESARBREV: Kraftskattesaken må på rett spor

Rapporten fra Kraftskatteutvalget har sendt sjokkbølger gjennom hele vannkraft-Norge. Protestene mot forslagene fra utvalget er massive fra kommuner og kraftbransjen. Utvalgets mandat var å foreslå skattemessige og andre forbedringer i rammeverket for å fremme investeringer i vannkraft og økt produksjon av fornybar energi. Men et samlet vannkraftmiljø er nå tydelig på at forslagene fra kraftskatteutvalget ikke vil utløse én eneste kilowattime mer fornybar energi, tvert imot.

Marthe (15) er tatt ut til landslagssamling i håndball

Tvedestrandsjenta Marthe Fresvik Abrahamsen er tatt ut til sesongens første landslagssamling for 15-åringer.
Les mer om:

Nå setter eiendomsinvestoren Asbjørn snart i gang byggingen: – Det har tatt sin tid

Asbjørn Abrahamsen forteller at alle kontrakter er på plass og at gården Skjæret på Nøtterøy kommer til å bli til Adrians Verden i løpet av 2020.

Asbjørn Abrahamsen tjente nesten ti mill. før lunsj

– Det er ganske bra, innrømmer 55-åringen.
Les mer om:

Sette sesongpunktum med heimesiger

Årets siste heimekamp i Prestavikjo vart meir spennande enn tenkt for dei som følgde med på kampen Storhaug – Paradis over mobilen. I nokre få minutt var det ein ørliten sjans for opprykk for Suldals a-lag, men Paradis, som ei stund låg 3-3 mot botnlaget Storhaug, vann til slutt 5-3 og femtedivisjonsspel neste år. Kjempesesong – Ei lita stund var det 3 – 3 i byen? – Ja, og på stillinga 3 – 3 hadde Storhaug ein kjempesjanse, seier trenar Arne Abrahamsen etter kampen.

Sjefen på Tomannsbu

Morten Abrahamsen har ansvaret for at alt er på stell i turistforeningshytta Tomannsbu i Sirdal kommune. 49-åringen er en av 700 frivillige i Stavanger Turistforening.

Sjefen på Tomannsbu

Morten Abrahamsen har ansvaret for at alt er på stell i turistforeningshytta Tomannsbu i Hunnedalen. 49-åringen er en av 700 frivillige i Stavanger Turistforening.
Les mer om:

Målfest i Prestavikjo

Vinn dei neste kamp mot Paradis heime på laurdag, blir det opprykk til 5. divisjon. Hat-trick – Dei spelte god fotball og jobba godt. Trenar Arne Abrahamsen har gjort ein kjempejobb med å få spelarane i god form og til å spela godt i lag, rosar Jon Bråtveit leiar i fotballgruppa i Suldal IL.

Asbjørn Abrahamsen har kjøpt Oasen. Nå har han store planer for stedet.

– Litt tilfeldig, påstår Asbjørn Abrahamsen om Oasen-kjøpet. Nå vil han rive det gamle gatekjøkkenet, og bygge noe helt annet. Det kan hende gamle Oasen-kunder blir fornøyde.
Les mer om:

Asbjørn Abrahamsens Florida-tips: – Her er jeg like kjent som en drosjesjåfør

Asbjørn Abrahamsen har reist rundt i Florida siden 90-tallet. Her er hans beste tips til Fort Lauderdale-ferien.
Les mer om:

Suldal er to sigrar frå opprykk til 5. divisjon

Med andre ord har suldølen kommande laurdag ein særs god anledning til å vera den 12. mann på laget og heia fram dei gule og svarte i Prestavikjo. Trenar Arne Abrahamsen håpar mange publikummarar finn vegen til Suldalsosen laurdag, på trass av at laget også konkurrere mot haustmarknaden denne dagen. Seks poeng frå opprykk Herrelaget til Suldal kunne før kampen, sist fredag, skilta med seks sigrar, men på bortebane mot Brodd 3 vart det 4-1–tap. Håvard Fatnes scora Suldals einaste mål.
Les mer om:

Har underholdt over 18 000 julebordsgjester: – Showet er noe vi gjør på slutten av arbeidsdagen, det

SKIEN: Lena Barth Aarstad har knapt spist lunsj til samme tid noen gang, og blir lett sliten av rutine. Hun og kollega Jannicke Irwin Abrahamsen er vant til å takle mange ulike oppgaver som frilansere, men julebordshow har de fått dreisen på.

Hadde egentlig fri, men valgte å gjøre noe sprøtt: - Begynte å se stjerner og mistet hørselen

SKIEN: Jonas Abrahamsen (24) syklet den samme skiensbakken opp og ned i seks timer denne uken. Alt for å sette verdensrekord. Det ble i overkant tøft.
Les mer om:

Vibekes liste kom inn til slutt

BAMBLE: Vibeke Emilie Abrahamsen ble kastet ut av Frp og etablerte Bambles første bygdeliste. Mandag sikret hun seg plass i kommunestyret en ny fireårsperiode.
Les mer om:

Han forbrenner 800 000 kalorier i løpet av et år: – Det er noen ganger jeg tenker, "hvorfor driver jeg med dette"?

SKIEN: Han har ingen inntekt, trener stort sett alene og bor hjemme hos foreldrene. Jonas Abrahamsen (23) gir alt for å nå drømmen om å bli sykkelproff.
Les mer om:

Søgne-skrell i Stavanger

Terje Abrahamsen fra Søgne kunne høres over hele Forus da kjempeoverraskelsen Cromwells Shadow sjokkerte V65-spillerne onsdag kveld.

Da Velde spilte for FC Porto

Jostein Grindhaug, Trygve Nygaard, Meryll Abrahamsen, Kristoffer Velde. De har selvsagt alle deltatt i Haugesunds Avis Gatecup.

Kristoffer yppet seg mot norgeseliten i stort driftingstevne

Kristoffer Abrahamsen Johansen fikk en knalldebut i norgescupen i drifting sist helg. I kvalifiseringsrunden satte han hele norgeseliten på plass.
Les mer om:

Vetle (23) fikk toppkarakter i alle fag: Nå har han utviklet en intelligent ATV

SKIEN: Sammen med ni andre studenter har Vetle Berg Abrahamsen fra Porsgrunn utviklet en autonom ATV. Prosjektet er Vetles sommerjobb i Kongsberg Gruppen og skal demonstreres for konsernledelsen og media neste uke.