Nyheter om Abrahamsen


Målfest i Prestavikjo

Vinn dei neste kamp mot Paradis heime på laurdag, blir det opprykk til 5. divisjon. Hat-trick – Dei spelte god fotball og jobba godt. Trenar Arne Abrahamsen har gjort ein kjempejobb med å få spelarane i god form og til å spela godt i lag, rosar Jon Bråtveit leiar i fotballgruppa i Suldal IL.

Asbjørn Abrahamsen har kjøpt Oasen. Nå har han store planer for stedet.

– Litt tilfeldig, påstår Asbjørn Abrahamsen om Oasen-kjøpet. Nå vil han rive det gamle gatekjøkkenet, og bygge noe helt annet. Det kan hende gamle Oasen-kunder blir fornøyde.
Les mer om:

Asbjørn Abrahamsens Florida-tips: – Her er jeg like kjent som en drosjesjåfør

Asbjørn Abrahamsen har reist rundt i Florida siden 90-tallet. Her er hans beste tips til Fort Lauderdale-ferien.
Les mer om:

Suldal er to sigrar frå opprykk til 5. divisjon

Med andre ord har suldølen kommande laurdag ein særs god anledning til å vera den 12. mann på laget og heia fram dei gule og svarte i Prestavikjo. Trenar Arne Abrahamsen håpar mange publikummarar finn vegen til Suldalsosen laurdag, på trass av at laget også konkurrere mot haustmarknaden denne dagen. Seks poeng frå opprykk Herrelaget til Suldal kunne før kampen, sist fredag, skilta med seks sigrar, men på bortebane mot Brodd 3 vart det 4-1–tap. Håvard Fatnes scora Suldals einaste mål.
Les mer om:

Har underholdt over 18 000 julebordsgjester: – Showet er noe vi gjør på slutten av arbeidsdagen, det

SKIEN: Lena Barth Aarstad har knapt spist lunsj til samme tid noen gang, og blir lett sliten av rutine. Hun og kollega Jannicke Irwin Abrahamsen er vant til å takle mange ulike oppgaver som frilansere, men julebordshow har de fått dreisen på.

Hadde egentlig fri, men valgte å gjøre noe sprøtt: - Begynte å se stjerner og mistet hørselen

SKIEN: Jonas Abrahamsen (24) syklet den samme skiensbakken opp og ned i seks timer denne uken. Alt for å sette verdensrekord. Det ble i overkant tøft.
Les mer om:

Vibekes liste kom inn til slutt

BAMBLE: Vibeke Emilie Abrahamsen ble kastet ut av Frp og etablerte Bambles første bygdeliste. Mandag sikret hun seg plass i kommunestyret en ny fireårsperiode.
Les mer om:

Han forbrenner 800 000 kalorier i løpet av et år: – Det er noen ganger jeg tenker, "hvorfor driver jeg med dette"?

SKIEN: Han har ingen inntekt, trener stort sett alene og bor hjemme hos foreldrene. Jonas Abrahamsen (23) gir alt for å nå drømmen om å bli sykkelproff.
Les mer om:

Søgne-skrell i Stavanger

Terje Abrahamsen fra Søgne kunne høres over hele Forus da kjempeoverraskelsen Cromwells Shadow sjokkerte V65-spillerne onsdag kveld.

Da Velde spilte for FC Porto

Jostein Grindhaug, Trygve Nygaard, Meryll Abrahamsen, Kristoffer Velde. De har selvsagt alle deltatt i Haugesunds Avis Gatecup.

Kristoffer yppet seg mot norgeseliten i stort driftingstevne

Kristoffer Abrahamsen Johansen fikk en knalldebut i norgescupen i drifting sist helg. I kvalifiseringsrunden satte han hele norgeseliten på plass.
Les mer om:

Vetle (23) fikk toppkarakter i alle fag: Nå har han utviklet en intelligent ATV

SKIEN: Sammen med ni andre studenter har Vetle Berg Abrahamsen fra Porsgrunn utviklet en autonom ATV. Prosjektet er Vetles sommerjobb i Kongsberg Gruppen og skal demonstreres for konsernledelsen og media neste uke.

Asbjørn Abrahamsen kjøpte Norwegian-aksjer for flere millioner kroner: – Disse aksjene kommer til å fly høyt

Eiendomsinvestoren Asbjørn Abrahamsen hamstret Norwegian-aksjer da prisen var på det laveste - med et gjennomsnittspris på under 33 kroner per aksje.

Ble helt målløs da han ble overrasket med denne prisen

Jens Hagane ante ingenting da Line Abrahamsen og Hanne Engnæs Jensen fra Tvedestrand idrettsråd dukket opp på sommerbasaren til Laget IL fredag kveld.

Skolen skal bygges uten tilfluktsrom: - Man sparer ikke på sikkerheten til ungdommene våre

BAMBLE: Vibeke Emilie Abrahamsen reagerer sterkt på at Bambles nye felles ungdomsskole skal bygges uten tilfluktsrom. I kveld vil hun stemme mot det endelige vedtaket om bygging, og håper å få med seg flere.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

KRAGERØ: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Kragerø blir dette dagens ordfører Jone Blikra, Ap og Jan Petter Abrahamsen fra Høyre.

FK Tønsberg-seier på overtid: - Nå er det fryktelig god stemning her

Som det smakte da headingen fra innbytter Benjamin Abrahamsen Bendu fant veien til nettet i siste sekund. Nå er FKT for fullt med i toppkampen.
Les mer om:

Fikk æresmedalje for 30 år i Utsyn(pluss)

Eva Abrahamsen (52) hadde alltid drømt om å jobbe med barn. Nå har hun 30 års fartstid i Utsyn barnehage. Ikke nok med det: Styrelederen har sittet i 40 år, og styreren er på 20. året.
Les mer om:

Sterk bortebane-siger over Hjelmeland

Fysisk sterkare, betre organiserte og farlegare foran mål. Det er lokalavisa Strandbuen si bedømming av suldalslaget etter at våre menn gjekk sigrande ut av lokaloppgjeret mot Hjelmeland i går kveld. Hjelmeland har før sesongen vore klare på at det å vinna mot Suldal er viktig, men slik gjekk det altså ikkje. Vakker straffe Etter ei sterk hjelmelandsopning, tok suldalsspelarane alldeles over. Tore Søraas scora første målet ein halvtime ut i første omgang, og til pausa leia Suldal.

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Støpte uten lov

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord kommune kjente ikke til at betongfirmaet som holder til ved sjøkanten på Svege i Flekkefjord har brukt en lang fylling til å dumpe betongrester, der mye tyder på at det også har havnet betong i sjøen.- Hvilke tillatelser er gitt til fylling av betong i dette området ?- Kommunen er ikke kjent med den omtalte fyllingen. Det er derfor ikke gjort vurderinger med hensyn til søknadsplikt.

Strålende snuoperasjon av FFK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det lugget litt for Flekkefjord innledningsvis i kveldens kamp på Flekkerøy. En halv omgang tok det før spillerne våknet, men så var det jevn stigning. Selv om hjemmelaget økte sin ledelse til 2-0 i det 58. minutt nektet FFK å gi tapt. Og belønningen kom. 2-0 ble til 2-4 i løpet av en snau halvtime. Først reduserte Fredrik Abrahamsen da han dempet ballen på brystet og satte inn sitt første mål for kvelden.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.