Nyheter om ABC


Valgdirektoratets prognose: Jubel hos MDG og Senterpartiet

ABC Nyheter er til stede på valgvaker og med politikere flere steder i landet.
Les mer om:

1 av 2 mener Erna Solberg håndterte bompengekrisen på en dårlig måte

Erna Solberg avverget regjeringskrise grunnet bompenger. Men hun gjorde det på en dårlig måte, viser en fersk undersøkelse Norstat har gjort for ABC Nyheter.
Les mer om:

Nord-Norge-banen: 7 av 10 nordmenn ønsker tog helt til Finnmark

72 prosent av de spurte mener Norge bør finansiere videre utbygging av Nord-Norgebanen helt til Finnmark, ifølge en undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter.
Les mer om:

Hilary Duff gjør comeback som Lizzie McGuire i ny serie!

Disney graver dypt i lommene sine om dagen! Streamingtjenesten Disney+ er like rundt hjørnet, og lørdag morgen norske tid ble det kjent at de vekker liv i klassikeren Lizzie McGuire. Hilary Duff er tilbake i tittelrollen. Serien handlet i sin tid om tenåringsjenta Lizzie, en «helt ordinær 13-åring» fra en amerikansk high school. Lizzie McGuire fikk 65 episoder fra 2001-2004, i tillegg til en kinofilm i 2003. I The Lizzie McGuire Movie spiller Hilary Duff både Lizzie og den italienske dobbeltgjengeren Isabella. Dette er hva drømmer er laget av: I den nye serien har Lizzie blitt 30, flyttet til

The Mandalorian: Første titt på den første Star Wars-TV-serien

The Mandalorian finner sted i Star Wars-universet, noen år etter Return of the Jedi. Som navnet indikerer, følger TV-serien en av The Mandalorians; kommandosoldatene skapt av George Lucas i forbindelse med Empire Strikes Back. (Hei, Boba Fett!) Serien, som er Star Wars’ første live-action-show, er laget og skrevet av Jon Favreau (Iron Man 1 og 2). Hodejeger i Star Wars-universets mørke kriker og kroker (Disney+) Jon holder handlingen tett til brystet, men traileren viser at holdejegeren er på oppdrag i snuskete omgivelser hvor han støter på tvilsomme skikkelser. The Madalorian spilles av chile

Intervjuobjektene fra Arendalsuka var ledere, toppolitikere og kommunikasjonsrådgivere

Det var vanlige folk til stede på Arendalsuka også, men jeg har ikke funnet dem igjen i ABC Nyheters artikler derfra, skriver Trygve Aas Olsen. 
Les mer om:

Tar til motmæle etter Trumps utspill om mental sykdom

Flere åpner opp om psykisk sykdom på Twitter etter Trumps utspill om at masseskytinger begås av alvorlig psykisk syke. Budskapet er unisont: Vi er ikke farlige. – Åpenhet kan redde liv, sier Cara Lisette til ABC Nyheter.
Les mer om:

Spør psykologen: Er min samboer narsissist?

Kvinne er bekymret for om hennes kjæreste har narsissistiske trekk. Hun blir beroliget av ABC Nyheters psykolog.
Les mer om:

Nesten syv av ti synes ikke kommunene ivaretar eldre godt nok

68 prosent mener kommunene ikke ivaretar eldre godt nok, viser fersk undersøkelse som Norstat har gjennomført for ABC Nyheter. – Dystre tall, mener eldreminister Sylvi Listhaug (Frp).
Les mer om:

Spør psykologen: Jeg er pårørende til en mann som tømmer meg for krefter. Hva skal jeg gjøre?

Kvinne opplever at mannens angst tømmer henne for krefter. Hun spør ABC Nyheters psykolog om råd.
Les mer om:

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

Sommerværet snur over hele landet

– Vi ser at været er i endring, sier meteorologen til ABC Nyheter. Fra torsdag snur været både sør og nord i Norge.
Les mer om:

Netflix kan få utvalget sitt kraftig redusert

I forrige måned annonserte Netflix US at de kommer til å miste The Office; sin mest populære serie.

Disney Channel-stjerne (20) død

Skuespillerens familie bekreftet dødsfallet overfor ABC News lørdag kveld. Årsaken til at 20-åringen døde beskrives som en «medisinsk tilstand». – Det er med tungt hjerte vi i dag må si at Cameron døde i morges.
Les mer om:

Disney-stjerne er død, bare 20 år gammel

Cameron Boyce ble bare 20 år gammel. Familien til Disney-skuespilleren bekrefter nyheten til ABC News via en talsperson. – Det er met et tungt hjerte vi i dag må melde at vi i morges mistet Cameron, sier familien til Cameron via en pressemelding. – Han gikk bort i søvne etter et anfall som var et resultat av en pågående medisinsk tilstand som han ble behandlet for.

Flertallet ønsker høyhastighetstog mellom norske storbyer

I en undersøkelse NorStat har gjennomført for ABC Nyheter er 61 prosent positive til påstanden «Norge bør ta seg råd til å bygge høyhastighetstog mellom Oslo, Bergen og Trondheim».

Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass. Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje. Les: Sevilla setter klubbrekord Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist».

ABC Nyheters syklister har ankommet Nordkapp

For seks uker siden startet de eventyret på Lindesnes. 3300 kilometer senere har de nå ankommet Nordkapp på elsykkel. 
Les mer om:

30 mål i La Liga sist sesong og enig med Manchester United

Wissam Ben Yedder er kjapp og teknisk og ekstremt glad i å lage mål, avisen La Colina de Nervion skriver han har ferdig forhandlet den personlige avtalen med Manchester United.   Sevilla-angriperen gjorde 30 mål i fjor er tenkt å erstatte Romelu Lukaku som ikke har klinket til sist sesong, og som trolig finner lykken andre steder, i Serie A og Inter Milan. Men ifølge den spanske avisen er det langt fra sikkert at det er Manchester United som kjører med den attraktive franskmannen med tunisiske røtter selv om det er det han ønsker.

Klinikkledelsen avviser at ABC skal legges ned

Kjendiser og Bunadsgeriljaen har det siste døgnet rast mot angivelige planer om å legge ned ABC-klinikken på Ullevål. – Dette er blåst ut av proporsjoner, sier klinikklederen.
Les mer om:

Paul Pogba villig til å gå ut i streik

Statistikken lyver ikke, men det føles ikke helt slik med hensyn til Paul Pogba sine prestasjoner denne sesongen for Manchester United. Sesongen 2018/2019 var faktisk Pogbas aller beste hva angår målpoeng på klubbnivå.

– Kan se ut som de sykler med regnet

ABC Nyheters utetråkkende reportere må belage seg på mer regn langs Helgelandskysten de nærmeste dagene. Her er et svært lokalt langtidsvarsel for To på strømmen.
Les mer om:

– Kan se ut som de sykler med regnet

ABC Nyheters utetråkkende reportere må belage seg på mer regn langs Helgelandskysten de nærmeste dagene. Her er et svært lokalt langtidsvarsel for To på strømmen.
Les mer om:

Trump: Ville likt å få informasjon om en valgmotstander

I et intervju med ABC News sier USAs president at «det ikke er noe galt i å lytte» om en fremmed makt kommer med informasjon om en valgmotstander.
Les mer om:

Politiet har avsluttet Keshvari-etterforskning

Politiet har avsluttet etterforskningen av bedragerisaken mot Frp-politiker Mazyar Keshvari, og saken er nå oversendt statsadvokaten, skriver ABC Nyheter.
Les mer om: