Nyheter om ABC


Færre enn 1 av 3 vurderer elbil som sin neste bil: – Litt skuffende

En undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter viser at 30 prosent vurderer elbil som sin neste bil. Elbilforeningen er ikke overrasket, men litt skuffet.
Les mer om:

Færre enn 1 av 3 vurderer elbil som sin neste bil: – Litt skuffende

En undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter viser at 30 prosent vurderer elbil som sin neste bil. Elbilforeningen er ikke overrasket, men litt skuffet.
Les mer om:

Færre enn 1 av 3 vurderer elbil som sin neste bil: – Litt skuffende

En undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter viser at 30 prosent vurderer elbil som sin neste bil. Elbilforeningen er ikke overrasket, men litt skuffet.
Les mer om:

Spør psykologen: Jeg jager etter nærhet. Hva skal jeg gjøre?

Kvinne har blitt frisk fra kreft, men sliter med ekteskapet. Hun spør ABC Nyheters psykolog Danielle Legland om råd.
Les mer om:

Økokrim beslagla sølvmynter i aksjon mot kristen forening

Økokrim tok i juni beslag i sølvmynter verdt 14 millioner kroner i en aksjon mot en kristen forening på Østlandet, på anmodning fra FBI, ifølge ABC Nyheter.

Spør psykologen: Kjæresten min sier ikke at han elsker meg. Hva skal jeg gjøre?

Kvinne omtaler kjæresten sin som perfekt, men det er et problem: Han er dårlig til å uttrykke følelser. Hun spør ABC Nyheters psykolog Danielle Legland om råd.
Les mer om:

Blander du Jimmy Fallon og Jimmy Kimmel?

Jimmy Kimmel og Jimmy Fallon er ikke helt like. De har sine ulikheter (førstnevnte er morsom, den andre synes alt er morsomt), men de har også mye til felles. Faktumet at de har likt fornavn, hårfarge, hjemby, alder (nesten) og veldig spesifikt yrke (vert for et late night-talkshow) gjør at mange blander dem, så nå vil Jimmy og Jimmy rydde opp én gang for alle. Anledningen er at Jimmy Kimmel har flyttet showet sitt hjem til New York for en uke – samme by som Jimmy Fallon sender fra. Hvordan kan man best skille programlederne til Jimmy Kimmel Live!

Stort flertall vil at «de fleste» må ha førstegangstjeneste

Hver fjerde sier nei, men hele 55 prosent vil at flertallet gjennomfører en førstegangstjeneste, viser en ny meningsmåling for ABC Nyheter.
Les mer om:

Drømmeduo joiner siste sesong av Modern Family

Modern Family gasser på i den aller siste sesongen. Etter 10 år og over 200 episoder takker den høyt elskede komiserien nå for seg. Den ellevte og avsluttende runden hadde premiere på ABC i slutten av september, og avsluttes på nyåret.
Les mer om:

Er Mannegruppa Ottar virkelig SÅ ille?

Kjære ABC Nyheter, har dere ikke lært at man ikke skal skjære alle over samme kam?
Les mer om:

ABC Nyheter frikjent av PFU i omsorgssak

Pressens faglige utvalg (PFU) behandlet onsdag klagen på to artikler produsert og publisert av ABC Nyheter.

Her herjer tornadoen i Texas

Mer enn 77.000 innbyggere i Dallas i Texas var søndag kveld uten strøm etter at en voldsom tornado traff delstaten, ifølge ABC News.
Les mer om:

50 Cent lager TV-serie om blant andre 6ix9ine og seg selv

Da 6ix9ine startet å herje på  hitlistene, ble 50 Cent fort hans bestevenn. Flere ganger refererte 44-åringen til Tekashi som «min sønn» – og noen ganger som «den nye kongen av New York». Trollet han bare trollungen? Kort tid etter at 69 ble arrestert, tok 50 en 180 og hang ut 23-åringen på Instagram. Nå skal 50 Cent tjener penger på 6ix9ine via en dokumentarserie laget av G-Unit Films and Television Inc., som han startet med Interscope i 2003. I en pressemelding forteller selskapet at de nå lager et show kalt A Moment In Time. Serien skal bli på åtte episoder og ta for seg blant annet livet t

Spør psykologen: Jeg er gravid. Vi har det vondt i forholdet. Bør jeg gå?

Gravid kvinne er ulykkelig i sitt forhold som er preget av mye krangling. Hun spør ABC Nyheters psykolog Danielle Legland om råd.
Les mer om:

Watch the highlights from Zooom on ABC TV

Zooom's live streams are offline, but you can find all the highlights on ABC TV. 
Les mer om:

Det beste fra Zooom.no samlet på ett sted

Zoooms direktesendinger er historie, men arkivet lever videre på ABC TV.
Les mer om:

To norskkurdere løslatt i Tyrkia

To norske statsborgere med kurdisk bakgrunn er løslatt i Tyrkia, men får ikke forlate landet, opplyser UD til ABC Nyheter.
Les mer om:

ABC Nyheter beklager: Solberg hadde allerede leiefly stående

ABC Nyheter skrev onsdag at Erna Solbergs avbrutte islandstur på grunn av bombepengestriden innebar en ekstrakostnad til leie av fly. Det er feil.
Les mer om:

Legger seg flat etter feilaktig Erna-artikkel

ABC Nyheter trekker artikkelen hvor de skrev at bompengekrisa kostet skattebetalerne ekstra da Erna Solberg avbrøt sin Island-tur.
Les mer om:

Valgdirektoratets prognose: Jubel hos MDG og Senterpartiet

ABC Nyheter er til stede på valgvaker og med politikere flere steder i landet.
Les mer om:

1 av 2 mener Erna Solberg håndterte bompengekrisen på en dårlig måte

Erna Solberg avverget regjeringskrise grunnet bompenger. Men hun gjorde det på en dårlig måte, viser en fersk undersøkelse Norstat har gjort for ABC Nyheter.
Les mer om:

Nord-Norge-banen: 7 av 10 nordmenn ønsker tog helt til Finnmark

72 prosent av de spurte mener Norge bør finansiere videre utbygging av Nord-Norgebanen helt til Finnmark, ifølge en undersøkelse Norstat har gjennomført for ABC Nyheter.
Les mer om:

Hilary Duff gjør comeback som Lizzie McGuire i ny serie!

Disney graver dypt i lommene sine om dagen! Streamingtjenesten Disney+ er like rundt hjørnet, og lørdag morgen norske tid ble det kjent at de vekker liv i klassikeren Lizzie McGuire. Hilary Duff er tilbake i tittelrollen. Serien handlet i sin tid om tenåringsjenta Lizzie, en «helt ordinær 13-åring» fra en amerikansk high school. Lizzie McGuire fikk 65 episoder fra 2001-2004, i tillegg til en kinofilm i 2003. I The Lizzie McGuire Movie spiller Hilary Duff både Lizzie og den italienske dobbeltgjengeren Isabella. Dette er hva drømmer er laget av: I den nye serien har Lizzie blitt 30, flyttet til

The Mandalorian: Første titt på den første Star Wars-TV-serien

The Mandalorian finner sted i Star Wars-universet, noen år etter Return of the Jedi. Som navnet indikerer, følger TV-serien en av The Mandalorians; kommandosoldatene skapt av George Lucas i forbindelse med Empire Strikes Back. (Hei, Boba Fett!) Serien, som er Star Wars’ første live-action-show, er laget og skrevet av Jon Favreau (Iron Man 1 og 2). Hodejeger i Star Wars-universets mørke kriker og kroker (Disney+) Jon holder handlingen tett til brystet, men traileren viser at holdejegeren er på oppdrag i snuskete omgivelser hvor han støter på tvilsomme skikkelser. The Madalorian spilles av chile

Intervjuobjektene fra Arendalsuka var ledere, toppolitikere og kommunikasjonsrådgivere

Det var vanlige folk til stede på Arendalsuka også, men jeg har ikke funnet dem igjen i ABC Nyheters artikler derfra, skriver Trygve Aas Olsen. 
Les mer om: