Nyheter om Aasgaard


Marianne (52) og Even (58) bor i en gammel skoleskyssbåt: – Det gir en følelse av frihet

Seks måneder i året bor Even Øiestad og Marianne Aasgaard i den gamle skoleskyssbåten «M/S Fjordvind». Resten av året bor og seiler de «S/Y Alvejakten» i tropiske strøk.
Les mer om:

Fester grepet om Oslo-tronen, men er avhengig av nyåpningene

Utvidelsene på Storo Storsenter gjør at senteret er ett av de som vokser aller mest i landet. Storo befester posisjonen som hovedstadens største, men er helt avhengig av de nye butikkene. Og flere kommer i løpet av høsten, lover Unni Merethe Aasgaard.
Les mer om:

Kathrine (29), Ane Marthe(28) og Hanne (24) var med da Nordstrand gikk konkurs. - Nå vil vi ha klubben opp igjen

Kathrine Sæthre, Ane Marthe Lines og Hanne Aasgaard er de tre eneste spillerne som var med da Nordstrand Håndball Elite ble begjært konkurs sommeren 2016. Nå vil de ha klubben tilbake på håndballkartet.

Halloween er høysesong: Åpner ny «partybutikk» til høsten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Exotic Zoo i første etasje på Storo Storsenter har flyttet ut. Nå kan senterdirektør Unni Merethe Aasgaard fortelle hva som videre planer med lokalet: - 1. oktober overtar Partyland, med alt du kan drømme om av partytilbehør. Vi jobber også med å få opp en popup i mellomtiden, forteller hun.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Nå er de herr og fru Thon: - Vi har grodd fast i Nordre Aker!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Fredag 21. juni fikk Olav Thon (95) sin Sissel Berdal Haga (78) til hustru, i en storslått feiring med 250 gjester på Hotel Bristol. Og dét er det symbolikk i: Bristol var Thons første hotell.I forkant av selve vielsen klokken 11.30 inne i Bristol Hall, var det stor ståhei utenfor. Kampen Janitsjar spilte opp, og brudeparet kom også ut en tur for å hilse og å høre på musikken en liten stund.

Det er hektisk over Oslo, og mye å glede seg til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Det er hektisk på Grefsenkollen, når lokalavisa stikker innom rett etter pinse. Flere scener skal rigges, spisesteder tilrettelegges, bakgården skal i orden, krydderhagen blomstrer med lampeskjermper i trærne. Sola skinner, og utsikten er som alltid den aller beste over Oslo.

Lærling imponerte stort med svenneprøve

Da Esben Berg Aasgaard fra Asker avla svenneprøve, leverte han et så overbevisende stykke arbeid at det holdt til lærlingenes aller gjeveste utmerkelse.
Les mer om:

Hvem bør få overskuddet av salget?: Girer opp honningproduksjonen på kjøpesentertaket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt etableringen av Storo biegård i fjor, med 80.000 bier og to bikuber på taket av Storo Storsenter.Nå tredobles «produksjonen» av honning, med fire nye bikuber. - Det går veldig bra med biene, forsikrer senterdirektør Unni Merethe Aasgaard.- Vi har investert i et lite grønt torvtak, og også flere bivennlige blomster.

Fra bil til bryn - men også juice og taco

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Flere leietagere har signert og flytter inn, etter planen tidlig i august - både på den nye plassen foran kinoen, som fikk navnet Storo amfi i vinter, og oppe ved XXL.

Vokser fortsatt mest av de største. Her er årsaken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Det er den kvartalsvise «kjøpesenterindeksen» over Norges 60 største kjøpesentre fra Kvarud Analyse, som viser at Storo Storsenter har tatt tilbake femteplassen på listen over høyest omsetning, etter at Sørlandssenteret har falt fra en 5. til en 7. plass. (Sørlandssenteret har imidlertid vært uten dagligvarebutikk siden november 2018. Ny åpner i arpil 2019). Oversikten viste at Storo Storsenter i 1.

Thon er den største kjøpesenteraktøren

Det går unna på Storo Storsenter også, og det er en strålende fornøyd senterdirektør, Unni Merethe Aasgaard, som forteller om enda mer vekst.
Les mer om:

Denne gjengen håpet å gå i pluss med lokal akevitt – nå er overskuddet på 500.000 kroner

Lokalpatriotene i Aasgaard Gilde har hatt førjulsmøte. Da fikk Åsgårdstrand IF PA-anlegg, startnummer og målseil for 75.000 kroner til bruk i barne- og ungdomsidretten.
Les mer om:

– Litt mer sting i årets juleakevitt fra Åsgårdstrand

Årets juleakevitt fra Aasgaard Gilde er i hyllene. I alle fall noens hyller. I alle fall i Åsgårdstrand.
Les mer om:

Isen er forsinket, men ikke den veldig store julekulen

- Den kan bli et skikkelig bra sted for juleselfies og julekort, mener senterdirektør Unni Merethe Aasgaard.
Les mer om:

Jordbærkongen gjør et kjempebyks på inntektstoppen – blir knust av barneskolelærer

Per Isingrud (60) på Kløfta har klatret fra 32. plass i 2016 til sjuendeplassen på inntektstoppen for 2017. Tre plasser over finner man den kvinnen som hadde størst inntekt på Romerike, nemlig barneskolelæreren Anne Sundby Aasgaard Evensen.
Les mer om:

Sonja (24) og Fredrik (34) sier opp jobben og flytter til Uganda for å drive kyllingfarm

Sonja Aasgaard Andreassen (24) og Fredrik Stockenberg (34) har sagt opp jobben og drar til Uganda.
Les mer om:

Hør Thea Tronsplass Aasgaard og Marta Elise Bøshaugen Klungsøyr

Jenteduoen åpnet Fjellkonferansen 2018 med sjølskrevet låt.
Les mer om:

Han blir ny rådmann i Strand

Ansettelsesutvalget i Strand kommune har enstemmig innstilt Ketil Reed Aasgaard (56) til stillingen som ny rådmann.
Les mer om:

Juryen falt for folkefavoritten: Nå har bygget fått navn

To nye restauranter skal inn i det nye Storo-bygget. - Helt fantastisk, det har kommet inn hele 356 forslag til navn på bygget, forteller senterdirektør Unni Aasgaard.
Les mer om:

Snart nytt parkeringssystem her, ut med papir inn med app

- Enklere kan det ikke bli, ifølge senterdirektør Unni Aasgaard ved Storo Storsenter. Og parkeringsprisen per time øker litt.
Les mer om:

«Det begynte med et blås, for å ha det gøy. Men prisen du betalte, den ble høy.»

- Det har vært begravelser, men også brylluper. Det er en så utrolig stor glede hver gang noen kommer seg videre i livet, det er jo drivkraften vår, sier Leiv Holstad, grunnlegger av Maritastiftelsen, som denne uka også mottok pengegave fra Storo Storsenter-leder Unni Aasgaard.
Les mer om:

Nesten en halv milliard i omsetning på få måneder

– Jeg er like spent hver gang rangeringen kommer, sier senterleder Unni Merethe Aasgaard, om listen over Norges største kjøpesentre.
Les mer om:

Barco i front for teknologibyen Fredrikstad

Barco produserer projektorer for folk med stor lommebok og er med på å gjøre Fredrikstad til et teknologisenter. – Vi er i ferd med å få ry som teknologiby, sier Maria Aasgaard.
Les mer om:

Storo Storsenter: – Vi ville aldri godkjent dette

Senterleder Unni Merethe Aasgaard synes det er trist at Storo storsenter ble brukt som location for TV 2s «2 mot 1»-stunt.
Les mer om: