Nyheter om Aasen


Domino's pizza i Fredrikstad kan bli reddet: - Det er nå det begynner

Rolf Stavnem og Anders Aasen ønsker å ta ansvaret når Domino's UK torsdag morgen meldte at de ville avvikle alle internasjonale satsinger. Det betyr at Stavnem og Aasen vil overta totalt 47 Domino's restauranter i Norge.

Nå vil de like godt kjøpe alle de 47 restaurantene: – Det er nå det begynner

Rolf Stavnem og Anders Aasen ønsker å ta ansvaret når Domino's UK torsdag morgen meldte at de ville avvikle alle internasjonale satsinger.
Les mer om:

Nå vil de kjøpe 47 restauranter: - Det er nå det begynner

SKIEN: Rolf Stavnem og Anders Aasen ønsker å ta ansvaret når Domino's UK torsdag morgen meldte at de ville avvikle alle internasjonale satsinger. Det betyr at Stavnem og Aasen vil overta totalt 47 Domino's restauranter i Norge.
Les mer om:

Pizzagiganten gir opp Domino's i Norge: – Vi har ambisjoner om å fortsette, sier de norske eierne til RB

Hovedeieren av pizzarestaurantene Domino's vil selge seg ut kort tid etter at de satset for fullt i Norge. – De ønsker å selge sin internasjonale virksomhet. Det betyr ikke at det er slutt for Domino's i Norge. Vi har ambisjoner om å fortsette, sier Anders Aasen i Pizza Holding AS til RB.
Les mer om:

USN-rektor Petter Aasen er skuffet over statsbudsjettet

Regjeringen vil gi Universitetet i Sørøst-Norge nær 70 millioner mer å rutte med neste år, men rektor er likevel skuffet: – Stramt og lite ambisiøst, mener Petter Aasen om USNs pott på statsbudsjettet.
Les mer om:

Følger ikke Aasen Sparebank ut av Eika(pluss)

Verken Grong Sparebank eller Hegra Sparebank akter å følge Aasen Sparebank ut av lokalbanksamarbeidet Eika-alliansen.
Les mer om:

Ny bankallianse får hovedsete i Trondheim(pluss)

Banksjef Bjørn Asle Hynne i Aasen sparebank leter nå etter lokaler i Trondheim for hovedkontoret for Norges nye bankallianse – Lokalbankalliansen.
Les mer om:

Kloster Aasen får toppverv i IOC

Kristin Kloster Aasen har fått jobben med å lede IOC-kommisjonen som skal se på og jobbe mot kandidater til å arrangere framtidige sommer-OL.
Les mer om:

Kloster Aasen får toppverv i IOC

Kristin Kloster Aasen har fått jobben med å lede IOC-kommisjonen som skal se på og jobbe mot kandidater til å arrangere framtidige sommer-OL.
Les mer om:

Kloster Aasen får prestisjeverv i IOC

Kristin Kloster Aasen (58) skal lede «kommisjonen for fremtidige sommer-OL» i Den internasjonale olympiske komité (IOC).
Les mer om:

Nå kan det bli medisinutdanning på Bakkenteigen

I dag utdannes nær halvparten av nye norske leger i utlandet. Rektor, Petter Aasen Universitetet i Sørøst-Norge, mener skolen har et godt grunnlag for å bygge opp et nytt medisinstudium.
Les mer om:

– Katastrofalt for Møre og Romsdal(pluss)

– Det vil være katastrofalt for Møre og Romsdal om ambisjonen om en ferjefri E39 legges bort. Det sier avtroppende fylkesordfører Jon Aasen (Ap).
Les mer om:

Michael König blir ny konsernsjef i Elkem

Helge Aasen går av som konsernsjef i Elkem 1. desember. Nåværende styreleder Michael König (56) overtar jobben.
Les mer om:

Helge Aasen gir seg som Elkem-sjef

Etter 30 år i konsernet og nesten 11 som toppsjef, går Helge Aasen over i en styrerolle i Elkem.
Les mer om:

– Sp har seg sjøl å takke(pluss)

Fylkesordførar Jon Aasen meiner Senterpartiet har seg sjøl å takke når fylkesordførarvervet ser ut til å glipppe. – Arbeiderpartiet har ikkje lært seg at det er noko som heiter takk for hjelpa, kommenterer tidlegare fylkesordførar Ole Øverland frå Senterpartiet.

– Moldensere er ikke høge på pæra(pluss)

Stor oppslutning om Innflytterdagen i Molde, som ble arrangert for 15. gang lørdag. En av innflytterne er fylkesordfører Jon Aasen, som har bare godord å si om Molde etter 12 år i byen.
Les mer om:

Guardiola tjener mer enn dobbelt så mye som nummer to

Ikke overraskende er Pep Guardiola den Premier League-manageren som blir best betalt. Spanjolen tjener mer enn dobbelt så mye som nestemann på listen. Ole Gunnar Solskjær blir også «brukbart» betalt. At Manchester City-manager Pep Guardiola tjener styrtende på å lede City-spillerne kommer ikke som noen overraskelse. Etter at Guardiola signert en ny avtale med City kan spanjolen se 20 millioner pund trille inn på kontoen per sesong. Det tilsvarer, med dagens forholdsvis svake kronekurs, ca.

Møtes tre dager før valget(pluss)

Fylkesordfører Jon Aasen (Ap) har tatt initiativ for å holde ekstraordinært møte i klagenemnda for å behandle klagene om skoleplass for de to jentene Camilla og Emilie. Møtet holde fredag 6. september.
Les mer om:

Pizza-gründerne har svidd av millioner – men så snudde det

Rolf Stavnem og Anders Aasen klarte i fjor å snu underskudd til overskudd for sine pizzarestauranter, blant annet i Tønsberg, Sandefjord, Larvik.

Pizza-gründerne har svidd av millioner – men så snudde det

SKIEN: Rolf Stavnem og Anders Aasen klarte i fjor å snu underskudd til overskudd for sine pizzarestauranter.
Les mer om:

– Ekstramøte en mulighet(pluss)

Det er slett ikke sikkert at foreldrene til Camilla og Emilie trenger å vente til 23. september for å få avgjort klagen på skoleplass for jentene. Fylkesordfører Jon Aasen (Ap) er åpen for å kalle inn til et ekstraordinært møte i fylkesutvalget, dersom det er stemning for det.
Les mer om:

– Jeg stolte på Aasen(pluss)

– Jeg er så utrolig skuffet, ikke minst på elevenes vegne. Jeg stolte på at fylkesordfører Jon Aasen hadde Ap med på å behandle klagen på nytt, sier Torgeir Dahl (H).
Les mer om:

Nå kan Jan-Erik juble igjen – saken løste seg i rekordfart

KRAGERØ: Få uker etter at Jan-Erik Aasen i Kragerø hadde kjøpt et velholdt eksemplar av en 1977-modell Fjordling 18 ht, forsvant båten sporløst. Men etterlysninger i avisene og på sosiale medier ga full uttelling, og tirsdag morgen ble båten funnet.
Les mer om:

Jan-Erik kjøpte en sjelden klassiker – få uker senere ble den stjålet

KRAGERØ: Jan-Erik Aasen fortviler etter at tyver stakk av med båten hans, en Fjordling 18 ht med en 115-hesters Suzuki. – Båten er en gammel klassiker som det nesten ikke er noen igjen av, sier Aasen, som håper at noen har observert den stjålne båten.
Les mer om:

Nytt håp for Camilla?(pluss)

Husker du 16 år gamle Camilla som fikk nei på ønsket om å fortsette å gå på Tøndergård skole, der de hadde utviklet et eget språk for henne? Nå åpner fylkesordfører Jon Aasen (Ap) for å se på saka på nytt.
Les mer om: