Nyheter om Aasebø


Advarer mot livsfarlig sopp: – Kan føre til leversvikt, og i verste fall død

Etter å ha fått inn tilfeller av alvorlig soppforgiftning, advarer avdelingsleder Willy Aasebø ved nyreavdelingen mot inntak av sopp som ikke har vært kontrollert av soppekspert.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Her er det flott skiføre, rett i nabolaget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LINDERUDKOLLEN: Det er leder i Kjelsås Langrenn, Eva Aasebø, som melder om at vinteren ikke har sluppet taket i Linderudkollen Langrennsarena: - Supre forhold på Linderudkollen. Det meldes om -6 grader tidlig i dag, og det er nykjørte og faste spor. Om nattekulden fortsetter og det ikke smelter for mye på dagtid, vil BYM fortsette preppingen utover i neste uke. Følg med på Skisporet.no.

– Jeg synes vi overdriver forskjellene

Professor Turid Skarre Aasebø mener det er feil å særbehandle guttene. – Vi må stille like, og høye forventninger til alle elever, sier hun.

Et helt nytt basisanlegg: Med kuler og doserte svinger

Et såkalt basisanlegg på Linderudkollen: - Dette blir moro for alle skiglade i hele bydelen, sier daglig leder i Kjelsås Langrenn, Eva Aasebø.
Les mer om:

Her er det snø

- Vi har fått produsert endel snø nå, og håper mildværet de neste dagene ikke tærer altfor mye på den, forteller daglig leder i Kjelsås Langrenn, Eva Aasebø.
Les mer om:

Familien var på båttur, så kom snøskredet

I strålende sol og blikkstille vær var familien Aasebø på Sunnmøre på søndagstur i båten. Plutselig så de store is- og snøklumper i sjøen – og så kom et stort snøskred!
Les mer om:

Roger Ruud ute av «Skal vi danse»

NYDALEN (VG) Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) og dansepartner Lillian Aasebø røk ut av «Skal vi danse» i kveld.
Les mer om:

Ingrid Aasebø fikk hjerneblødning — nå leder hun Røde Kors

Ingrid Aasebø er nylig valgt som leder for Finnsnes og omegn Røde Kors.