Nyheter om Aas


Endelig, alle tre poengene i boks!

- Utrolig deilig å få en seier! Jeg synes vi gjennomfører en veldig voksen kamp mot et godt Klepp-lag, sier en veldig fornøyd Lyn-trener Ole Johan Aas.
Les mer om:

Kjøpte og overtok i mars - så startet arbeidet med å bygge om og utvide

SKIEN: Et halvt år er gått siden Fredrik Aas og Skien autosenter kjøpte Telemark bil-bygget. – Vi er godt i gang med oppgradere eiendommen, smiler den nye eieren.
Les mer om:

Karrierekoden: Slik slår du tilbake mot hersketeknikkene.

Dagsnytt 18-programleder Espen Aas får stadig høre at sveisen eller skjorten er feil. Hør episode to av podkasten «Karrierekoden».
Les mer om:

Karrierekoden: Slik slår du tilbake mot hersketeknikkene.

Dagsnytt 18-programleder Espen Aas får stadig høre at sveisen eller skjorten er feil. Hør episode to av podkasten «Karrierekoden».
Les mer om:

Delt førsteplass i årets Trysilrypa

Værgudene var ikke på Trysilrypas side da det tjuende jentearrangementet rullet i gang i dag. Det ble delt førsteplass i 6 km-klassen og en nykommer tok seier i 13 km-klassen. I år har Trysilrypa 20-årsjubileum og det er 4386 deltakere på årets jentearrangement i Trysilfjellet. Av disse er det rundt 300 deltakere i terrengløpet, som i år er rekord for Trysilrypa terrengløp.

Tabelltoeren måtte dele poeng med Lyn

- Jentene viser en fantastisk lagmoral - igjen - med å hente opp 0-1, sier Lyn-trener Ole-Johan Aas, etter at Lyn Fotball Damer spilte uavgjort mot tabelltoer Sandviken, i Toppserien.
Les mer om:

Direktør Aas: – Situasjonen krever ekstreme tiltak(pluss)

Helse Nord-Trøndelags kritiske økonomiske situasjon får nå alvorlige konsekvenser for de ansatte ved Sykehuset Namsos og Sykehuset Levanger. Helseforetaket varsler nå nedbemanninger.

Han er den nye sjefen i Fritidsparken

SKIEN: Jens Petter Wergeland Aas (45) er ansatt som ny sjef for Skien fritidspark.
Les mer om:

Helse-direktøren ble reddet av sine egne – et mysterium hvorfor Aas ble alvorlig syk(pluss)

Torbjørn Aas, administrerende direktør i Helse Nord-Trøndelag, har vært sykemeldt i to måneder etter blodforgiftning. Fortsatt vet han ikke årsaken til at han ble syk, men forskere i helseforetaket håper å finne bedre diagnostiske metoder.

Bor i nærområdet, men sier nei: Vil tilby gode tomter til Rema på Gulset

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) går mot Rema-etableringen på Strømdaljordet og vil tilby gode tomter på Gulset. Partifelle og leder i HOTS, Knut Einar Aas, er blitt usikker.
Les mer om:

– Tidenes rekordhelg

SKIEN: Varmen gjorde underverker med maisåkeren, og maisbonde Erik Aas opplevde tidenes helg.
Les mer om:

Her slår lynet ned over Romerike – men ser du hvem det er?

Jøran Aas fanget lynet som har skapt latter i sosiale medier.
Les mer om:

Trondheim vil kreve 2,2 millioner kroner av Gnist barnehage

I en foreløpige tilsynsrapport kommer det frem at kommunen mener Gnist Trøa barnehage har hatt for lav bemanning og for høye administrasjonskostnader. - I et så stort konsern er det lett å flytte penger imellom, og det er et problem, sier APs Roar Aas.
Les mer om:

Intervjuobjektene fra Arendalsuka var ledere, toppolitikere og kommunikasjonsrådgivere

Det var vanlige folk til stede på Arendalsuka også, men jeg har ikke funnet dem igjen i ABC Nyheters artikler derfra, skriver Trygve Aas Olsen. 
Les mer om:

Benjamin Aas fra Sandvollan varslet skoleledelsen om terrorsiktede

Gikk sammen på Fosen folkehøgskole
Les mer om:

- Han nevnte at han var veldig tiltrukket av den fascistiske ideologien(pluss)

Benjamin Aas fra Inderøya oppfattet medeleven og nå terror- og drapsiktede Philip Manshaus sine holdninger som så ekstreme at han tidligere i år varslet til en lærer på Fosen folkehøgskole i Rissa.
Les mer om:

Tre generasjoner i ilden

EVJE: Anders, Per Kristian og Jøran utgjør tre generasjoner Aas. Eldstemann Anders (blir 82 år senere i år) gjør «comeback» på årets Landsskytterstevnet på Evje, og skyter sitt første LS siden han deltok samme sted for 10 år siden.
Les mer om:

Hun kjøpte luksushytten «Slotte» av Einar Aas

Ellen Kathrine Dyvik, som er bosatt i London og jobber innen bank og finans, sikret seg eiendommen med rabatt.
Les mer om:

Synes pappagutt burde stått fram

I forrige uke publiserte NRK anonyme kronikker av «Tidligere pappagutt (25)» og «Utslitt trebarnsmor». Presse­ekspert Trygve Aas Olsen mener NRK må reservere beskyttelsen til dem som virkelig trenger det.
Les mer om:

Einar Aas ga opp Viking Heat Engines

Einar Aas’ aksjepost i Viking Heat Engines AS ble stadig mer verd på papiret. Inntil den ble skrevet ned til null.
Les mer om:

Nathalie (20) reiser til Italia i september for å delta i sitt første VM i distanseritt

I september reiser Nathalie Aas Hovland med resten av juniorlandslaget til Italia for å delta i VM i distanseritt. Hun reiser med sin trofaste makker Vilje (14).
Les mer om:

Einar Aas har solgt eiendommer for 150 millioner

Siden milliardtapet i fjor har krafttrader Einar Aas solgt eiendommer tilsvarende 150 millioner kroner. – Alle eiendommene er solgt omtrent til det de var verdsatt til, sier Aas' advokat til E24.
Les mer om: