Nyheter om Aas


Kraftig underskudd for Einar Aas

Krafttraderens selskap Toppen Invest gikk med ni millioner i underskudd i 2021.
Les mer om:

Herman kastet alle tilskuerne ut etter rasistisk sjikane: - Kan ikke aksepteres

HORTEN/SKIEN: Etter rasistisk sjikane viste dommer Herman Leiulfsrud Aas bort 30 Arendal-supportere fra tribunen lørdag.
Les mer om:

Rosenborg-talent ute i åtte uker

Rosenborgs Noah Jean Holm (21) har slitt med en vond lyske og er ute med skade til tidligst midten av august. – Noah har nå respondert godt på to uker med alternativ trening, men er fremdeles ikke hundre prosent. Gjentatte undersøkelser her, samt hos lege og fysioterapeut med spesialkompetanse på lyskeplager tilsier et behov for en lengre rehabilitering. Dermed forventes Noah kampklar om cirka åtte uker, sier RBK-lege Olav Aas til Rosenborgs nettsted. Holm har slitt med smerter i lysken til slutten av mai, og smertene har gradvis blitt verre. Sist han startet en kamp, var 26.

Her slapper han av etter en tøff uke: – Jeg må bare lære av dette

SKIEN: Han skulle bare gjøre som han pleier. Så ombestemte Syver Aas (18) seg i siste sekund. Dermed fikk en allerede strabasiøs uke en kjedelig fortsettelse.
Les mer om:

Aas ble tomålshelt mot Helleland

Den hjemvendte sønn friskmelder seg selv
Les mer om:

Milliardopprykket: – Hjertet banker for Forest

(Huddersfield-Nottingham Forest 0–1) Tidligere Nottingham Forest-kaptein Einar Jan Aas (66) hadde en neglebitende opprykksfinale mot Huddersfield. 23 års ventetid er over.
Les mer om:

Ole-Harald Aas med sensasjonell femteplass

Ole-Harald Aas var best i kvalifiseringen og endte på en svært solid femteplass i finalen under verdenscupstevnet i luftpistol i Baku.
Les mer om:

Yrende folkeliv da Søndre Aas Gård inviterte til åpen dag: – Gleder meg til å ri på hesten

Folk fra fjern og nær kom i hopetall til Søndre Aas Gård på Rosenholm søndag. Ansiktsmaling, dyrekos, rideshow og kjærlighet på pinne var noen av ingrediensene bak en super dag.
Les mer om:

Fra rød til blå: Grei henter Sveivas poengdronning

På tross av at hun kun er 21 år har Bertine Aas Hansen allerede rukket å gjøre 124 målpoeng i den røde Sveiva-trøya. Nå er det imidlertid slutt. Neste år skal hun spille for erkerivalene Grei...
Les mer om:

Gjengen pusset opp lokalet på Brygga i rekordfart: – Det har vært tøft, men nå er vi snart klare til å ta imot kunder

– Det er fortsatt litt kaos her, men vi nærmer oss å bli klare til åpning tidlig i juni, sier daglig leder Martin Aas for Bryggas nye nattklubb «Cosmo» i Tønsberg.
Les mer om:

Brann i bygning: – Det vil være lite igjen

Det brenner i et bolighus rett ved golfbanen på Aas gård.
Les mer om:

Nye styrer i regionene! 

Nye styrer i regionene!  Dataforeningen er til, og skapes av, IT-profesjonelle, avanserte IT-brukere og mennesker og virksomheter som ser hvilken formidabel, samfunnsbyggende kraft teknologien har. Regionene og faggruppene er ryggraden i Dataforeningen. Den norske dataforeningen er inndelt i tre geografiske regioner og regionenes aktiviteter ledes av et regionsstyret. Styret er en viktig del av Dataforeningen, da de er med på å lede og utvikle foreningen til å nå de målene som er satt. Vi ønsker velkommen til alle nye styremedlemmer!

Morten frykter liv og helse kan gå tapt i Peter Aas vei: – Virker som de ikke har forstått problemet

Morten Dalåmo mener at Peter Aas vei ikke er egnet for tungtransport. Nå ber han Sporveien gjøre umiddelbare tiltak før noe går galt.
Les mer om:

Første nordmann i engelsk fotball: – Det henger ikke på greip!

Einar Jan Aas blir helt matt av dagens overgangssummer – og ikke minst lønninger.
Les mer om:

Fikk en stor overraskelse på slutten av uka

SKIEN: Ledelsen hos Skien fritidspark fikk en svært hyggelig overraskelse fredag ettermiddag. – Det her er utrolig gøy, sier Jens Petter Wergeland Aas, som er daglig leder i Skien fritidspark.
Les mer om:

Lisbet er sterkt fortvilet over hva legevikaren skrev i journalen hennes: – Kritisk viktig, svarer sykehuset

Lisbet Flåten Aas fortviler etter rot i kjernejournalen sin.
Les mer om:

Mads Aas Aareskjold-dobbel sikret seier

Mossmann scoret hattrick mot Egersund 2
Les mer om:

Kommer det ny asfalt på riksvegene i Valdres i sommer? – Dere er vinneren i regionen, sier Trond Stenberg i Statens vegvesen

I en pressemelding fra Statens vegvesen er Valdres oppført med null ny asfalt i 2022. – Dette stemmer nok ikke. Dere er vinneren i regionen, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Trond Aas Stenberg.

Camilla (46) og Tommy (51) fant stedet sitt: - Egentlig var det vel huset som valgte oss

Det å finne den rette kan være en utfordring. Å finne det rette huset kan være nesten like vanskelig. For Camilla Grantham og Tommy Slaattene Aas i Tvedestrand har det det vært full klaff på begge områder det siste året.

Her hører beboerne smell i veggene: – Det er viktig at foreldre får vite konsekvensene av dette

Det sier seksjonssjef Knut Aas, etter at politiet også har fått melding om steinkasting på husvegger. Nå mener Aas det er viktig at foreldrene kommer på banen, da det er de som står erstatningsansvarlige.
Les mer om:

Fem styremedlemmer i Bokbyen er på valg - ingen av dem ønsker å fortsette

Verken Marit J. Aas, Guri Viken, Peter Svalheim, Toralf Kroglund eller Hans Jørgen Mørch tar gjenvalg som styremedlemmer i Bokbyen. Valgkomitéen oppgir at de i lengre tid har jobbet med å finne nye kandidater til styret, men at de ikke har funnet nok kandidater til et komplett styre.
Les mer om:

Supertalentet forlenger

SKIEN: Syver Aas har forlenget kontrakten sin med Odd.
Les mer om:

Truls har overlatt jobben sin til Anders: – Jeg er på ingen måte ute

Anders Aas er ny daglig leder av Olympia Sport på Jarlsberg.
Les mer om:

Sørlendinger på jobb i Middelhavet: – Dersom hangarskipet vårt blir dratt inn i krigen, må det ha vært en alvorlig eskalering

Sørlendingene André Paulsen og Henriette Aas Nilsen jobber på fregatten KNM Fridtjof Nansen, som nå eskorterer hangarskipet USS Harry S. Truman i Middelhavet. Hvis krigen i Ukraina eskalerer, kan de bli en del av krigen.