Nyheter om Aarstad


Oliver (21) kan våkne opp blind i morgen: – Usikkerheten er det verste

Sommeren 2019 ble Oliver Aarstad diagnostisert med muskelsykdommen MS. Nå er behandling i Russland hans største håp.
Les mer om:

Oliver (21) kan våkne opp blind i morgen: – Usikkerheten er det verste

Sommeren 2019 ble Oliver Aarstad diagnostisert med muskelsykdommen MS. Nå er behandling i Russland hans største håp.
Les mer om:

I dag startet jula for Lena og Jannicke - ser du noen du kjenner?

SKIEN: Fredag var det premiere for årets juleshow med Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen på Parkbiografen. For mange har dette blitt et must for å komme i julestemning. Showet går for fullsatt hus flere helger fremover.

Lena: – Da foreldrene mine fikk besøk, så jeg bare et publikum

SKIEN: Mandag var det Lena Barth Aarstad som gjestet Lundetangen pub i forbindelse med mandagsforedraget.
Les mer om:

Har underholdt over 18 000 julebordsgjester: – Showet er noe vi gjør på slutten av arbeidsdagen, det

SKIEN: Lena Barth Aarstad har knapt spist lunsj til samme tid noen gang, og blir lett sliten av rutine. Hun og kollega Jannicke Irwin Abrahamsen er vant til å takle mange ulike oppgaver som frilansere, men julebordshow har de fått dreisen på.

Ikke alle satser på dette: Håper ordningen fortsetter i nytt fylke

PORSGRUNN: – Hvorfor skal ikke de få humor? spør Lena Barth Aarstad og sikter til seniorene blant oss. Hun er på institusjonsturné med forestillingen «Lalla & Rose», og høster god respons fra publikum.
Les mer om:

Satt og skalv på fjelltoppen uten signal i sju timer – så kom helikopteret flygende gjennom tåka(pluss)

Da Arve Aarstad (55) og Kirsti Buseth (54) vandret opp mot Nærøys høyeste fjell i strålende solskinn, kom plutselig tåka. Ni timer senere ble de reddet ned fra fjellet i ambulansehelikopter.
Les mer om:

Lena bor og skriver i tårnet: – Folk forventer nok en 17. mai-tale med glimt i øyet

PORSGRUNN: Hun bor og jobber i tårnet like ved sjøen, og har vært Sylvi Listhaug og Gro Anita fra Bamble i bølgene. Nå har Lena Barth Aarstad både sommershow og 17. mai-tale på blokka. – Talen skriver jeg med ærefrykt.

Murar i tredje generasjon har starta firma

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Både faren og farfaren til Willy Andre Korth var murarar. Faren hadde eige firma i Stavanger med 40 tilsette. Willy Andre lærte å mura hos han; han begynte å arbeida litt i firmaet allereie som 15 åring.- Eg er murar i tredje generasjon, murmeister i andre generasjon og har 17 års erfaring, fortel 48-åringen.Ærekjær Etter å ha arbeidd ein del år i firmaet til faren, reiste han til Oslo for å mura.

Klar beskjed fra Hestnes vel: - Ikke greit å råkjøre i nabolaget vårt!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vellaget har tatt problemet opp flere ganger, nå sist under foreningens årsmøte 27. mars.Ei av mødrene, Hanne Sofie Aarstad, er med i vellaget og kjenner selv på frykten.- Sønnen min på seks år må krysse veien to ganger før han er framme ved bussholdeplassen og kan gå om bord på skolebussen.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Reality er blitt revy i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag kveld var det generalprøve før det braket løs med premiere i går kveld. Regissør Anne Aarstad var fornøyd etter gjennomkjøringen.- De har jobba hardt! Dette er ikke bare noe man bare kan gå ut og gjøre, slår hun fast.Miks av innslag Etter nærmere to timer på scenen er det flere som er slitne. Prøvene de siste ukene har vært lange og mange. Men nå er det bare forestillingene igjen.- Dette er vår variant av reality.

Politiker-moro og pop-parodier i ny revy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En av fordelene med å bo på et lite sted, er at man kjenner seg desto bedre igjen i enhver revysketsj. Det er lokalpolitikere som skifter parti, deponimasse i ny utnyttelse og butikkdameparodi. SKUESPILLER TAKKET: Jorunn Nesvåg Øybakken roste instruktøren etter forestillingen.

Tuva og Karoline fikk turnkretsens utøverstipend for 2019

Tvedestrands fremragende utøvere i rytmisk gymnastikk (RG), Tuva Dalen Aarstad og Karoline Abrahamsen, har fått et stipend til å satse videre på sin idrett.
Les mer om:

Billigere billetter på Ullevaal

Fungerende generalsekretær Kai-Erik Aarstad i Norges fotballforbund (NFF) vil sette ned prisene for å få flere folk på Ullevaal. Det sier han til TV 2. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Søstrene Yvonne og Tonje tar over familiebedriften: – Vi er hverandres sparringpartnere

Søstrene Aarstad overtar Aarstad & Sønner AS.
Les mer om:

Venter over 200 på terrengløp

Førstkommende tirsdag arrangerer TT&IF et løp i den populære terrengløpskarusellen i Aust-Agder. Trond Aarstad i arrangørklubben oppfordrer lokale løpere og trimmere til å bli med.
Les mer om:

Usikre på hele lærernormen

Det blir flere lærere ved Trones skole, men totalt færre ansatte. Rektor Inger Aarstad Bauge og kontaktlærer Marte Nagell-Dahl frykter de vil se lite til lærernormen i praksis.
Les mer om:

Ståle Solbakken gir Vålerenga-talent et springbrett

Man skjønner at en spiller er ung, når foreldre bringes inn i alle diskusjoner av betydning. Vålerenga-talent og G16 landslagsspiller Trygve Solberg Aarstad er 16 år gammel. Hovedtrener i FC København Ståle Solbakken har oppdaget hans talent og virkeliggjør guttedrømmen med å gi han en plass på storklubbens juniorlag. (c) Bilde: Fotballforbundet: Trygve Solberg Aarstad   Solberg Aarstad har vært i Vålerenga siden han var elleve år gammel, og har vært en sentral spiller på klubbens gutte- og juniorlag.

- Eg fiskar ikkje laks for å sleppe han ut igjen

Kjetil Aarstad har fiska laks Verdalselva i over ein mannsalder. Men no står han over. – Eg vil ikkje fiska laks berre for å sleppe han ut igjen, seier den erfarne fiskaren.
Les mer om:

Helsebot i vakre omgivnader

Det er lettare å friskna til i trivelege omgivnader, påpeiker interiørarkitekt og designar Heidi Karlsen Aarstad.
Les mer om:

Premierer størst oppmøte

Vi håper premier vil motivere skoleelevene til å bli med å lage liv og røre på barnas egen festdag, sier leder av 17. mai-komiteen Lars Erik Aarstad.
Les mer om:

Aarstad tar over i Hellvik Hus

Han har solid bakgrunn fra byggebransjen, den nye styrelederen i Hellvik Hus Gruppen AS. Geir M. Aarstad (56) har nærmest vokst opp i bransjen og har blant annet vært toppsjef for entreprenørselskapet Skanska Norge AS.

Alt fra modellbiler til julekaker

BAMBLE: – Folk trenger å ha en hobby, og noe å gå til som skaper mening i hverdagen, mener Jan Aarstad.
Les mer om: