Nyheter om Aamodt


Historisk maktskifte i Modum etter valget

Sunni G. Aamodt (Sp) blir første kvinnelige ordfører i Modum. Samtidig er det slutt for Arbeiderpartiets 93 år lange rekke med ordførere i Buskerud-kommunen.

Torsdag i Parken - Tordag klokken 21.00 08/15/2019 21:37

Parken-sending 1: Freddy Toresen er programleder. Gøran Aamodt er gjest og snakker om Torsdag i Parken. Videre mimrer Aamodt sammen med trommeslager i Madrugada, Jon Lauvland Pettersen, om bandets historie. Helge Grønmo og Stein Sneve er også gjester.

Advarer mot lokkepris på Parken-billetter: – Rett og slett ikke helt safe

Det florerer med "gode tilbud", men festivalsjef Gøran Aamodt ber folk om være forsiktige.
Les mer om:

Kun ett år har de vært nær hele ønskelista. Årsaken er Bodø

- Det å lande et navn som Ellie Goulding er ekstremt viktig for festivalen, sier Gøran Aamodt.
Les mer om:

Venter på prisen på brua: – Ingenting er avgjort før vi får to streker under svaret

– Hvis den endelige prisen på brua blir uforsvarlig, må vi gå til det ganske alvorlige skrittet å stoppe prosessen og begynne på nytt. Men det er ikke det vi ønsker, sier Per Martin Aamodt (Ap).
Les mer om:

P-automaten var i ustand – likevel fikk Tor bot: – Det er gjennområttent

Tor Aamodt er ikke fornøyd etter at han ikke fikk trukket billett i parkeringsautomaten, men fikk bot.
Les mer om:

P-automaten var i ustand – likevel fikk Tor bot: – Det er gjennområttent

Tor Aamodt er ikke fornøyd etter at han ikke fikk trukket billett i parkeringsautomaten, men fikk bot.
Les mer om:

Anne og Per Martin ønsker ikke å selge Leca-tomten til utbyggere: – Roklubben skal ikke trenge å være bekymret

Anne Rygh Pedersen og Per Martin Aamodt i Tønsberg Arbeiderparti tar Tønsberg roklubs parti i saken om videre utbygging på den gamle Leca-tomten på Ørsnes.

– Topp 20 i verden i golf kan sammenlignes med å være best i langrenn

Kjetil André Aamodt og Marit Breivik hyller de unges prestasjoner i unorske verdensidretter. Nå ser de lyst på sommer-OL i Tokyo 2020.

Så mye søppel samlet de inn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med en stor søppelpose i hånden og et våkent blikk gikk de aller minste til de godt voksne på søppeljakt. Sneiper, plast og annet skrot ble plukket opp av manngarden som gikk fra Svalbardhallen til Sjøområdet.- Folk har gjort en supergod innsats, og det var godt oppmøte, sier Silje Hagen i Aktiv Friluft som står bak bydugnaden.Hun er godt fornøyd og synes det er godt synlig at det er gjort en ryddejobb dagen derpå.

Thorstvedt og Aamodt kommer til Tønsberg

Neste uke kommer Erik Thorstvedt og Kjetil André Aamodt til DnB-uka i Tønsberg for å snakke om hver sin sport.

Dag Sverre Aamodt mistet advokatbevillingen etter pengerot og rolleblanding: – Litt bittert

På grunn av pengeproblemer og rolleblanding har Dag Sverre Aamodt mistet retten til å jobbe som advokat etter mer enn 30 år.
Les mer om:

Idrettsstjerner må fjerne ulovlig bryggeanlegg på Bygdøy

Kommunen truer tidligere alpinist Kjetil André Aamodt og snøbrettkjører Terje Håkonsen med tvangsmulkt om de ikke rydder opp på strandeiendommene sine på Bygdøy.

Stjernene om alpin-bråket

Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde vil ha et trenerapparat på plass så raskt som mulig etter turbulens innad i alpintlaget.
Les mer om:

- Det verste er hvis vi får et splittet alpinmiljø

Kjetil Janrud og Aleksander Aamodt Kilde innrømmer at Kristoffersen-saken påvirker laget.
Les mer om:

Se Viking II - Bryne II direkte fra 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne har en tilnærmet skadefri a-tropp, der bare Pål Aamodt er ute av spill en stund til. Det betyr at andrelaget kan starte med 11 friske og raske a-lagsspillere i kveldens lokaloppgjør mot Viking II i 3. divisjon avd. 3.

Aamodt om NRKs rettighetstap: – Negativt for vintersport i Norge

NRKs ekspert Kjetil André Aamodt mener det er synd for vintersporten selv at NENT Group overtar rettighetene fra statskanalen.

Løfshus: - En skandale at Bjørgen og Bjørndalen ikke får statslønn

Vidar Løfshus slår alarm om finansieringen i norsk toppidrett. Han frykter at ressurspersoner som Marit Bjørgen, Kjetil André Aamodt og Ole Einar Bjørndalen vil gå tapt om staten ikke griper inn.

Stille optimisme under driftsstansen på Titania

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Toks, som er leder i Sandbekk Gruvearbeiderforening, mener det er grunn til å se positivt på framtida på tross av den forestående fire måneder lange driftsstansen.- Markedssituasjonen som ligger bak dette, er ikke ny. Den er velkjent for bedriften og for de 220 ansatte. Det er i slike perioder en må tenke nytt og lete etter fleksible løsninger og flere bein å stå på. Konsernet vårt, Kronos, gjør det nå.

Red seg til til topps i vintercup

Tuva Aamodt var blant vinnerne i Kristiansand og Søgne Rideklubbs vintercup.
Les mer om:

Spiller seg til kunnskap om Peer Gynt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mandag var elevene i klassen de første i landet som fikk prøvespille et helt nytt dataspill om Peer Gynt.- Spillet har aldri før vært spilt i sin helhet, fortalte lærer Halvor Ø. Thengs før han satte elevene i gang.Det tar rundt fire skoletimer å komme seg gjennom spillet. Mandag var det satt av én dobbeltime i norsk.

Katt skutt og pint til døde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var tirsdag i forrige uke at Henriette Aamodt Tesaker på Moi oppdaget at noe var uvanlig. Den forholdsvis unge katten deres på rundt fem måneder kom ikke da hun ropte.- Han pleide alltid å være veldig nærme oss og i nærheten av huset, slik at hvis vi ropte så kom han.

Stor jubel for ny park

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den er veldig kjekk. Den var bra.

Nærbø G18 startet landsserien fredag kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sluttspillet i G18-landsserien startet i Drammenshallen fredag kveld. Sandefjord - Nærbø 29-27 (17-15)Drøyt fem minutter før full tid, var stillingen 25-24. To tominutter bidro til å gjøre sluttminiuttene vanskelige for Nærbø-laget som vant G16-landsserien for to år siden.

Beskjeden etter alpinlandslagets kriseår: – De må snakke sammen

Samarbeidsproblemer, rettssak og en landslagssjef som blir beskyldt for å spre frykt. Kjetil André Aamodt mener all støyen og bråket har skadet omdømmet til alpinlandslaget.