Nyheter om Aamodt


Disse kvinnene spiller på et herrelag i norsk 2. divisjon

Landslagets Lene Aamodt og Mathilde Hveding Langmo deltar i bandy-VM i Oslo i disse dager. De er blitt herdet av menn.
Les mer om:

Disse kvinnene spiller på et herrelag i norsk 2. divisjon

Landslagets Lene Aamodt og Mathilde Hveding Langmo deltar i bandy-VM i Oslo i disse dager. De er blitt herdet av menn.
Les mer om:

Seieren fikk frem sterke følelser hos Kilde. Nå drømmer han om å kalle seg «verdens beste alpinist»

Aleksander Aamodt Kilde (27) ble emosjonell etter den etterlengtede seieren. Etter fire annenplasser sto han endelig øverst på pallen.
Les mer om:

Kilde vant – overtok ledelsen i verdenscupen

Aleksander Aamodt Kilde vant fredagens verdenscuprenn i super-G i Saalbach-Hinterglemm. Med det overtok han også ledelsen i verdenscupen sammenlagt.
Les mer om:

Kilde vann etter at trenarane måtte grave fram løypa: – Veldig etterlengta

Aleksander Aamodt Kilde måtte vente over to timar på toppen på start. Da trenarane og arrangørane endeleg fekk grave fram traseen tok Kilde sin fyrste verdscupsiger sidan 2018.
Les mer om:

Første seier siden 2018 for Kilde

Aleksander Aamodt Kilde tar sin første verdenscupseier siden 2018 i Saalbach-Hinterglemm fredag. Nordmannen var ikke fornøyd med sin egen prestasjon etter målgang, men til tross for et par feil er det ingen som kunne hamle opp med 27-åringen. Sveitsiske Mauro Caviezel og tyske Thomas Dressen slår følge med nordmannen opp på sierspallen. Med dette tar også Kilde over sammenlagtledelsen i verdenscupen. Lommedals-kjøreren er nå 79 poeng foran Henrik Kristoffersen i sammendraget.

Kilde vant - overtar ledertrøya

Aleksander Aamodt Kilde vant fredagens verdenscuprenn i super-G i Saalbach-Hinterglemm. Med det overtok han også ledelsen i verdenscupen sammenlagt.
Les mer om:

Kilde virket misfornøyd. Så kunne han juble for gjev seier.

Aleksander Aamodt Kilde var knallsterk i super-G-konkurransen i Saalbach-Hinterglemm.
Les mer om:

Kilde virket misfornøyd. Nå er han på vei mot gjev seier

Aleksander Aamodt Kilde var knallsterk i super-G-konkurransen i Saalbach-Hinterglemm.
Les mer om:

Aamodt Kilde etter seieren: - Større å vinne verdenscupen enn OL og VM

Aleksander Aamodt Kilde (27) tok sesongens første verdenscupseier under super-G-rennet i Saalbach-Hinterglemm. Med ledelse i verdenscupen kan den store guttedrømmen bli en realitet.
Les mer om:

Kilde vant Super-G

Aleksander Aamodt Kilde vant Super G-rennet i Saalbach fredag, 15 hundredeler foran Mauro Caviezel. Han overtok samtidig ledelsen i verdenscupen. Kjetil Jansrud ble nummer 9.
Les mer om:

Super-G begynner 13.00

Det bekrefter FIS like før 12.30. Rennet i Saalbach-Hinterglemm skulle egentlig starte 11.00, men på grunn av mye vind og nedbør har rennet blitt utsatt. Norge har tre mann på start og Aleksander Aamodt Kilde har muligheten til å ta over sammenlagtledelsen i verdesncupen.
Les mer om:

Kjetil Jansrud tangerte årsbeste

Kjetil Jansrud har slitt tungt med å levere resultater i utfor denne sesongen. 6.-plassen i Saalbach-Hinterglemm er tangering av årsbeste for 34-åringen. For Aleksander Aamodt Kilde ble rennet en stor skuffelse.
Les mer om:

Kilde om sammenlagtdramaet: – Blir nervøs av å snakke om det

Aleksander Aamodt Kilde (27) er for alvor med i kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen i alpint. Lommedal-kjøreren sier han blir nervøs av å snakke om det.
Les mer om:

Windingstad missa i comebacket

Rasmus Windingstad hadde sjansen på å vinne verdscupen i parallellslalåm samanlagt i dag. Men Windingstad klarte ikkje å leve opp til forventingane etter at han var tilbake frå skade i dag. Det var til slutt sveitsiske Loic Meillard som slo landsmannen Thomas Tumler i finalen i paralellslalåm i franske Chamonix. Aleksander Aamodt Kilde slo ut Windingstad i 1/16-finalen og vart også beste norske til slutt på ein 7.-plass. Heile sju nordmenn stilte til start, men berre Kilde kom seg med til kvartfinale.
Les mer om:

Svømmehallen: – Det blir mange skuffa folk dersom vi ikke får til det prosjektet vi har planlagt

– Det er viktig for alle innbyggerne i Tønsberg kommune at vi får bygget et skikkelig folkebad nå, sier Arbeiderpartiets gruppeleder Per Marin Aamodt (Ap).
Les mer om:

Her går alt galt for Kristoffersen – nå spår Aamodt «rotterace» om sammenlagtseieren

CHAMONIX/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen hektet i en port og kjørte ut i lørdagens slalåmrenn. Det er dårlig nytt med tanke på totalcupen og slalåmcupen.
Les mer om:

Aamodt advarer

Henrik Kristoffersen (25) og Aleksander Aamodt Kilde (27) kjemper om sammenlagtkula. NRK-ekspert Kjetil André Aamodt mener de to må være spesielt oppmerksomme på én ting.

– Mor kjøpte symaskinen av en mann som kom på døra

Gro Aamodt har tatt med en oransje, minst 45 år gammel symaskin på kurs for å lære å sy seg et skjørt. – Jeg aner ikke hva fransk søm er. Jeg håper vi slipper det!
Les mer om:

Nestvold-Haugen på pallen

Leif Kristian Nestvold-Haugen imponerte i storslalåmen i Garmisch-Partenkirchen. 32-åringen lå som nummer tre etter førsteomgang, og han forsvarte den posisjonen i finaleomgangen. Henrik Kristoffersen skuffet stort med en syvendeplass i rennet Alexis Pinturault vant. Aleksander Aamodt Kilde endte som summer seks.
Les mer om:

Haugen på pallen

Lei Kristian Nestvold-Haugen kom på tredjeplass i storslalåmen i Garmisch. Aleksander Aamodt Kilde ble nummer seks, mens Henrik Kristoffersen havnet på syvendeplass.

To norske med i seierskampen

De norske har et strålende utgangspunkt før 2. omgang i storslalåmen i Garmisch-Partenkirchen. Henrik Kristoffersen ligger som nummer to, 8 hundredeler bak ledende Loic Meillard. Leif Kristian Nestvold-Haugen er tredjemann, 13 hundredeler bak sveitseren. Aleksander Aamodt Kilde har også gode muligheter for en god plassering i 2. omgang fra sin 8.plass. Fabian Wilkens Solheim ligger på en foreløpig 24. plass når det gjenstår 33 løpere.

Solgte billetter for 7,4 millioner kroner til a-ha-konserten. Men Parken får småpenger

Gøran Aamodt og Parken Live er stolt og glad for å kunne arrangere storkonserter i Nordlandshallen. Men det blir neppe så mange flere av dem.
Les mer om:

Kilde med 2.-plass i Garmisch-Partenkirchen-utforen, Dressen vant

Aleksander Aamodt Kilde ble nummer to i utforen i Garmisch-Partenkirchen. Bare tyske Thomas Dressen var raskere enn nordmannen.
Les mer om:

Kilde på pallen i Garmisch

Aleksander Aamodt Kilde blei nummer to i utforrennet i Garmisch-Partenkirchen. I mål var han 16 hundredelar bak Thomas Dressen og eitt hundredel framfor franske Johan Clarey. Tyske Dressen tok ein populær heimesiger frå startnummer 1 og blei fyrste tyskar på pallen i Garmisch-Partenkirchen sidan 1992. Kilde klatra også opp på andreplass i verdscupen samanlagt, 61 poeng bak Henrik Kristoffersen. Kjetil Jansrud blei nummer 8, 49 hundredelar bak. Rennet pågår framleis, men det ser ikkje ut til at nokon kan blande seg inn i toppen.