Nyheter om Aamodt


Fem små valper mistet moren - da måtte «Lita» forsøke å hjelpe

TOKKE: Da Jostein Hellevik og Maj Lena Knudsen hørte at de nyfødte valpene til vennen, Ole Aamodt i Sandnes hadde mistet moren sin kjørte de sporenstreks over fjellet for å bidra. – Plutselig har Lita fem valper til, sier paret, som regner med at valpene blir en del av den suksessrike og prisbelønte serien «Fotobonden» på NRK.
Les mer om:

Kristoffersen oppgitt etter Aamodt-stikk: – Jeg skjønner ikke problemet til folk

CORTINA/OSLO (VG) Kjetil André Aamodt kom med stikk mot Henrik Kristoffersen i NRK-studio fredag. Det er minnene med laget Aamodt setter høyest.

Storfavoritten falt fra gullet

Alexis Pinturault leverte en maktdemonstrasjon i førsteomgang og utklasset konkurrentene. Men da han skulle kontrollere inn gullet som sist startende i finaleomgangen, gikk det galt. Franskmannen kom ikke lenger enn til fjerde port før gulldrømmen var over. Pinturault kjørte ut og dermed var det landsmannen Mathieu Faivre som tok gullet. – Han velter inn på en for svak innerski.

Kristoffersen med stikk til Aamodt: – Sorry, Kjetil, men Aksel er kanskje større

CORTINA/OSLO: For Norges største medaljehåp i Cortina er det andre ting som betyr mer enn en VM-medalje.

Ap-Arve var på befaring i problemkrysset: – Det er sjelden alle parter blir fornøyde

Arve Høiberg (Ap) inviterte Per-Martin Aamodt (Ap) og lokalbefolkningen til rådsmøte i problemkrysset på Skallevold.
Les mer om:

Aamodt raste mot juryen før norsk gull: – Det er helt feil

CORTINA/OSLO (NRK): Svenskenes bestemann fikk kjøre om igjen etter en stor feil, men Norge sikret likevel et sensasjonelt VM-gull i lagkonkurranse.
Les mer om:

Adrian Smiseth Sejersted reiser hjem

Alpin-VM er over for Adrian Smiseth Sejersted (26) . Han melder på Instagram at han må hjem til Norge for å operere et trøblete kne. Han pådro seg kneskaden under et utforrenn i Bormio i slutten av desember. 26-åringen har vist lovende takter i flere renn denne sesongen.

Sejersted usikker til VM-start

Adrian Sejersted kan bli den neste alpinutøveren som mister VM. Fra før er det klart at Aleksander Aamodt Kilde, Atle Lie McGrath, Lucas Braathen og Maria Tviberg mister VM grunnet skader. Sejersted stod over det siste super-G-rennet før VM grunnet problemer med det høyre kneet. – Mest sannsynlig så popper jeg nok en smertestillende og kjøer på. Samtidig – hvis det er litt smerter og et lite håndbrekk er det ikke noe poeng i å kjøre.

Bolig brant ned på Torp i natt- seks personer befant seg i huset da brannen startet

Klokken 02.34 natt til søndag fikk politiet melding om en brann i et bolighus på Torp: – Da politet ankom huset var det fullstendig overtent, skriver avsnittsleder Rolf Aamodt.

Ny alpinutøver mister VM

Både Aleksander Aamodt Kilde, Lucas Braathen og Atle Lie McGrath mister alpin-VM grunnet skader. Nå melder Maria Tviberg seg på den listen. Under et Instagram-bilde hvor hun står på krykker skriver hun at hun har blitt skadet og vil være ute i rundt seks uker. – Jeg har hatt vondt en periode, så jeg følte på at det var noe galt. Men jeg har vært igjennom skader før, og man blir bare litt tom.
Les mer om:

Aamodt om VM-sjansene: – Vi må håpe på én medalje

Med Lucas Braathen (20), Atle Lie McGrath (20) og Aleksander Aamodt Kilde (28) ute med kneskader, har Norge mistet tre åpenbare medaljekandidater foran VM i alpint i februar.

– Jeg vet jo at jeg ikke kan kjøre mer på ski uten det leddbåndet

Aleksander Aamodt Kilde holder humøret oppe tross kjedelig rehabilitering, krykkehopping og tapte inntekter.
Les mer om:

Retten: Aamodts atferd består av flere elementer som minner om saker om grov korrupsjon eller medvirkning til grovt økonomisk utroskap

Advokat Dag Sverre Aamodt kan risikere å miste advokatbevillingen etter knusende dom i Tønsberg tingrett. Dommerne levner den tidligere juridiske direktøren i Viken Aurora liten ære.

Dag Sverre Aamodt og Viken Aurora har inngått forlik

Dermed er den lange striden mellom partene over.
Les mer om:

Advokat mistet bevillingen etter pengeproblemer og rolleblanding: – Litt bittert

På grunn av pengeproblemer og rolleblanding har Dag Sverre Aamodt mistet retten til å jobbe som advokat etter mer enn 30 år.
Les mer om:

Ny skuffelse for Jansrud

Kjetil Jansrud har mye ansvar å bære på sine skuldre frem mot VM. Både Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted er ute med skade, og dermed er det veteranen som seiler opp som Norges håp i fartsrennene i VM. Men i Kitzbühel har Jansrud slitt med å prestere. Fredag og søndag ble det svake resultater i utfor, mens under mandagens super-G kjørte han ut tidlig i løpet. – Jeg prøvde å være aggressiv i dag. Men jeg fikk problemer med en gang og da forplantet det seg bare hele veien.

Jansrud før Kitzbühel: – Vi har ikke råd til å miste noen

Det norske alpinlandslaget har fått seg en real trøkk denne vinteren, med Lucas Braathen (20), Atle Lie McGrath (20), Adrian Smiseth Sejersted (26) og Aleksander Aamodt Kilde (28) ute med kneskader.

Per Martin er irritert over problemkrysset: – Her flesket fylkeskommunen til mens kommunen ble sittende igjen med Svarteper

Per Martin Aamodt (Ap) mener Vestfold fylkeskommune forkludret til hele krysset ved Skallevold. Nå vil han be dem rydde opp.
Les mer om:

McGraths leddbånd røk

Atle Lie McGrath bekrefter til NRK at det indre leddbåndet i venstre kne røk etter fallet i Adelboden. – Jeg hadde veldig flaks at det ikke var så veldig mye verre, sier McGrath. Operasjon vil gjennomføres førstkommende lørdag, og han forventer å være på ski igjen i mai. Landslagslege Marc Strauss skal gjøre operasjonen. Dermed ryker resten av sesongen for alpinesset som imponerte stort i sin verdenscupdebut. – Det er ikke noe ille, det. Det setter ingen fare for barmarksesongen i sommer, og jeg får en full oppkjøring. Jeg ser på det som en tjuvstart på de andre inn mot neste sesong.

Vellykket operasjon for Kilde

Norges beste alpinist det siste året Aleksander Aamodt Kilde røk et korsbånd under trening lørdag. Søndag var han gjennom en vellykket operasjon i Innsbruck. Det bekrefter landslagslege Marc Jacob Strauss til NRK. – Jeg har akkurat fått melding om at det har gått veldig fint. Alt gikk som forventet og det er positivt, sier Strauss. Han forteller videre at Kilde gjennomfører den første delen av rehabiliteringen i Innsbruck før han vender hjemover til Norge. Det forventes å ta minst ni måneder før Kilde er tilbake. – Under omstendighetene er han ved veldig godt mot.
Les mer om:

- Utrolig kjip beskjed

Sesongen er over for Aleksander Aamodt Kilde etter en stygg kneskade på trening lørdag. Det bekrefter Skiforbundet i en pressemelding lørdag kveld.
Les mer om:

Aleksander Aamodt Kilde ute med korsbåndsskade – alpinsesongen er over

Aleksander Aamodt Kilde har fått påvist skade i fremre korsbånd etter et fall på trening. Norges alpinlandslag er rammet av flere kneskader den siste tiden.
Les mer om:

Aleksander Aamodt Kilde har røket korsbåndet – sesongen er over

Frekk Maddison-scoring sendte Leicester forbi Liverpool
Les mer om:

Aleksander Aamodt Kildes korsbånd røk – mister resten av sesongen

Verdenscuptoer Aleksander Aamodt Kilde (28) er ute resten av sesongen. Korsbåndet i det høyre kneet har røket, og nå vil han opereres «så fort som mulig».
Les mer om:

ORF: Kilde kneskadd på trening – kan være omfattende

Det norske alpinlandslaget kan ha fått nok en alvorlig kneskade. Aleksander Aamodt Kilde har skadet seg stygt i et fall på trening.