Nyheter om Aalesund


Aalesund-seier over Strømsgodset

Sigurd Haugen scoret kampens eneste mål da Aalesund vant over Strømsgodset på hjemmebane. Vertene styrte hele showet før hvilen, men lagene tok pause på 0-0. Det var derfor helt fortjent da Haugen satte inn seiersmålet etter drøyt 50 minutter. Erikson Spinola «Nenass» Lima slo en nydelig ball mot Haugen, som dro seg inn fra venstre, dro av to mann og fyrte av en avslutning. Viljar Myhra fikk en hånd på skuddet, men klarte ikke å hindre baklengsmålet, skildrer NTB.
Les mer om:

Dommer innrømmer feil etter Godset-annullering

(Aalesund – Strømsgodset 1–0) Sigurd Haugen ble matchvinner for Aalesund. Etterpå handlet alt om dommerens annullering av Strømsgodsets nettkjenning.
Les mer om:

Se hvem vi møtte på LSK-kamp

LSK tok seg videre i cupen med 1-0-seier mot Aalesund. Sjekk hvem vi møtte på vei til Åråsen og på tribunen i denne bildeserien.
Les mer om:

Fridjonsson senket Aalesund - Molde slet mot andredivisjonslag

Islendingen sendte sine gamle lagkamerater hodestups ut av cupen. Flere av eliteserielagene slet lenge mot svakere motstand i cupens tredje runde.
Les mer om:

LSK-treneren gjør mange endringer: – Jeg legger litt press på meg selv

LSK-trener Geir Bakke ønsker å bruke stallen også i cupkampen mot Aalesund. Holmbert Fridjonsson er en av dem som kommer inn, og han er glad for sjansen han får mot gamleklubben.
Les mer om:

Situasjonen provoserer kapteinen: – Jeg ville vært flau!

Bodø/Glimt – Aalesund (2-0): Glimt tok alle poengene da lagene møttes på Aspmyra stadion søndag kveld.
Les mer om:

Glimt tar seieren i slitekamp

Bodø/Glimt måtte jobbe for poengene hjemme mot Aalesund og ble reddet av to fantastiske mål av Amahl Pellegrino og Brice Wembangomo.Etter første omgangen hadde kampen gått i sjansesløseri og stillingen var 0-0. I andre omgang løsnet det for Glimt. Brice Wembangomo setter kampens andre og siste mål da han driblet seg forbi tre-fire spillere og bredsidet ballen i mål. – Det er alltid kult å score, og på den måten her også. Jeg er veldig fornøyd, sier Wembangomo til Discovery. De regjerende seriemesterne har ikke fått den starten de ønsket på sesongen, med 19 poeng på sine 11 første kamper.
Les mer om:

Glimt fikk hull på byllen: Vant hjemme for første gang på to måneder

(Bodø/Glimt – Aalesund 2–0) Bodø/Glimt har ikke tapt på Aspmyra i år, men har samtidig slitt med å vinne. Søndag tok de sin første hjemmeseier på over to måneder i Eliteserien.

Pellegrino med praktscoring

Sten Grytebust er i storform for tangotrøyene fra Aalesund, og gjorde livet surt for Glimt, men et praktangrep fra bodøværingene betyr tre viktige poeng for å henge med teten.
Les mer om:

Disse elleve starter mot Aalesund

Ola Solbakken må fortsatt vente på sin første start etter operasjon.
Les mer om:

Følg Bodø/Glimt - Aalesund minutt for minutt

Søndag klokken 18:00 tar Bodø/Glimt imot Aalesund i Eliteseriens ellevte runde.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Klar beskjed til sønnen

Onsdag kan Hødd-spiller Ola Heltne Nilsen (21) sende pappa Lars Arne Nilsen (58) og Aalesund ut av cupen.
Les mer om:

Storscoreren følte han måtte prestere: – Dette var min tredje sjanse

ÅLESUND (VG) Sigurd Haugen (24) har tatt Eliteserien med storm. Med seks mål på elleve kamper for nyopprykkede Aalesund, føler 24-åringen at han endelig har grepet sjansen på det øverste nivået.

Näsberg hindret nytt VIF-tap: – Vi skulle vunnet i dag

Vålerenga så ut til å gå mot nok et tap borte mot Aalesund i Eliteserien, men sikret 2-2 med to mål på tampen søndag. Ivan Näsberg var svært sentral for VIF.

Vålerenga tok poeng etter sterk opphenting

Det så bekmørkt ut for Vålerenga lenge, men med fem gode minutter snudde de fra 0-2 til 2-2 mot Aalesund. Det var først Sigurd Haugen som sendte Aalesund i ledelsen med et kontant hodestøt like før pausen. Vondt skulle bli til verre, da Torbjørn Kallevåg banket inn 2-0 for hjemmelaget. Men så snudde det. Først reduserte Vålerenga ved scoring av Jacob Dicko Eng. Deretter utlignet blåtrøyene da Ivan Näsberg stanget ballen i nettet etter corner.

Vålerenga og Fagermo slapp med skrekken: – Vi var klart best

Vålerenga reddet poeng helt på tampen. I Aalesund snakkes det om karakterbrist, mens Dag-Eilev Fagermo mener at de hadde fortjent å vinne.

RBK bekrefter: Børkeeiet må stå over LSK-kampen

Rosenborg-spiller Tobias Børkeeiet (22) mister søndagens møte med serieleder Lillestrøm etter at han pådro seg en skade i treningskampen mot Aalesund. Det bekrefter RBK-trener Kjetil Rekdal til Adresseavisen tirsdag. – Vi har ikke eksakt svar ennå, men at han er ute på søndag kan vi vel fastslå, sier Rekdal. Like før pause i treningskampen mellom Rosenborg og Aalesund nappet det i baksiden av låret til Børkeeiet. 22-åringen ble liggende på gressmatten og signaliserte at han måtte byttes ut. Den tidligere Stabæk- og Brøndby-spilleren var allerede mandag usikker på om LSK-kampen kom for tidlig.

Stakkars Eskesen, er det sånn framgang ser ut og er det lov å sutre litt?

Er det lov å snakke om framgang for FKH etter 2–2 mot Aalesund.
Les mer om:

«Jos» ser litt lysere på tilværelsen: – Det finnes håp

(FKH – Aalesund 2-2): Etter en krisedårlig seriestart, har FKH tatt åtte poeng på de fem siste kampene.
Les mer om:

Badou skulle egentlig byttes ut – så scoret han

(FKH – Aalesund 2-2): Badou scoret igjen for FKH. Bare to andre har flere mål så langt.
Les mer om: