Nyheter om Aalesund


For mye rødt i Florø, må gjøre mer for å slippe nedrykk

Helgens kamp mot serieleder Aalesund gikk egentlig som forventet, det ble hjemmetap 1 – 4 mot gjester som er på vei tilbake i Eliteserien. Mens Aalesund har fire seiere og en uavgjort på de fem siste kampene her situasjonen for Florø langt tristere med tre tap, en uavgjort og en seier, heldigvis gjør lagene under det enda dårligere. På slutten av sommeren forsterket Florø laget med en ekstra keeper, nederlandske Renze Jagger Fij. Fij (uttales Feij) er født og oppvokst i byen Enchede, øst i Nederland, mot grensen til Tyskland.

Aalesund suser mot Eliteserie-comeback

AaFK valset over Florø med 4-1 på bortebane i 1. divisjon fotball søndag. Kursen mot Eliteserien synes å være fjellstø.

Florø vart knust av serieleiar Aalesund

BERLIN (NRK): Karsten Warholm trengte litt tid på å rydde opp etter det han mener ble et europamesterskap for historiebøkene, sett med norske øyne.

Molde leder 5 - 1 over Brann

Følg Florø - Aalesund direkte her.
Les mer om:

Også Sarpsborg driver med langtidsplanlegging

Midtbanespiller på Mjøndalen 22 år gamle Jonathan Lindseth blir uansett hvordan OBOS-Ligaen utspiller seg i høst Eliteseriespiller fra neste år.  Jonathan Lindseth blir nemlig Sarpsborg 08-spiller fra og med 2019. Det virker som om det er en trend å gjøre avtale om sommeren og gjøre byttet om vinteren. Les: Bytter Eliteserieklubb, men først i januar Til Sarpsborg 08 sine sider sier han: «Jeg er løpssterk, jeg er intensiv, så er jeg glad i å bruke ballen. Jeg har ventet på dette et par uker nå, så det er godt å ha det i boks» Midtbanespilleren kommer til å fortsette ut sesongen på Nedre Eiker.

To nye Haugen-mål for Sogndal. Agdestein avgjorde for Aalesund.

Det er ingen tvil om at haugesunderen Sigurd Haugen er i scoringsform for Sogndal. Søndag scoret han to i 5-1-seieren mot Levanger i 1. divisjon.

Sverre tek gullpokalen heim

Sverre Sætre Orten, til vanleg Ørstaspelar, vann gull med Aalesund i Norway Cup

Bare nesten for Asker G16

Asker G16 tapte 0-1 mot Aalesund G16 i Norway Cupfinalen.
Les mer om:

Mosjøen - Aalesund

Semifinale G16 Norway Cup
Les mer om:

Må på spillerjakt etter badminton-uhell

NOTODDEN: Det ble bare nesten for NFK mot Aalesund. Nå har klubben intensivert spillerjakten etter at midtstopper Michael Ledger tok hamstringen mens han spilte badminton.
Les mer om:

Klarte ikke utnytte utvisning

NOTODDEN: Det endte 1-1 mellom Notodden FK og Aalesund i Idrettsparken søndag.
Les mer om:

Salasiwa med frisparkperle

NOTODDEN: Notodden FK leder 1-0 til pause over serieleder Aalesund.
Les mer om:

Låner allsidig forsvarsspiller

Med et landslag som det Kroatia har, med spillere som  Dejan Lovren, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Ivan Perišić og Šime Vrsaljko er det ikke rart at Nikola Tkalčić ikke har fått spille med flagget på brystet.

Riise familen liker å gi jernet og det skal lillebror også gjøre

Etter alle solemerker nærmer det seg slutten for lillebror Riise også som profesjonell fotballspiller. Spørsmålet nå blir om han følger etter i skisporet til storebror John Arne Riise.  Les: John Arne Riise skriver ny kontrakt Bjørn Helge Riise, som nå har blitt 35 år gammel, fikk akkurat som storebror teste fotballskoene i utlandet, men det tok ikke av på samme måte, etter opphold i  Standard Liège i 2002 med påfølgende utlån til Brussel før det bar hjem igjen til Lillestrøm.

Riise fortsetter ikke i AaFK

Aalesund og Bjørn Helge Riise er blitt enige om å skille lag etter sesongen. 35-åringen er på utgående kontrakt med serielederen i 1. divisjon.

AaFK trygget luken med 4-0-seier

Aalesund fortsatte der serielederen slapp før sommerferien og slo Sandnes Ulf 4-0 på eget gress i 1. divisjon søndag. Også de nærmeste rivalene gjorde jobben.
Les mer om:

Ny seier for Aalesund

Innbytter Pape Habib Gueye scoret to mål da Aalesund vant 4-0 over Sandnes Ulf i 1. divisjon i fotball for menn søndag. Det var AaFKs tredje seier på rad.
Les mer om:

Vil fortsette å kjempe mot nedrykk ut sesongen

Den 22 år gamle svenske angriperen Valmir Berisha har spilt for ulike aldersbestemte landslag og skrev i forkant av 2017 sesongen en avtale med Aalesund. – Det gikk ikke spesielt bra, heller ikke klubben som endte med nedrykk. Nå er forøvrig alt mye bedre. Det var i sin tid en «tabbe» som lå bak utleieavtalen. Les: Kan ikke telle, oppdaget de har en utenlandsk spiller for mye I slutten av april kom det i stand en utlånsavtale mellom AaFK og den islandske klubben Fjölnir for deres svenske spiss Valmir Berisha. Kontrakten utløp opprinnelig i går, 19. juli, men forlenges nå til 1. oktober.
Les mer om:

Trives godt på toppen av tabellen

Aalesund koser seg på toppen av tabellen og ser ut til å cruse tilbake til Eliteserien igjen. Med tre poeng ned til Sogndal og en kamp mindre spilt. (Møter Jerv 29 august og vil da ta igjen de andre) Det er en helt annen klubb vi opplever nå, enn den vi så hele sist sesong. Aalesund vil hvis dette fortsetter være Eliteserieklubb neste år.

Fra Brann til Aalesund

Aalesund er serieledere i OBOS-Ligaen og på god vei tilbake til Eliteserien, suksessen gir ikke bare selvtillit for de som allerede er i klubben, det gjør det også mye enklere å signere nye som har lyst til å være med på oppturen. AaFK har signert to midtstoppere på to dager. Først ble Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra klar. Han skrev under på en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år. Les: Lover å spille med hjertet utenpå drakta Dagen etter ble det klart at Brann-stopper og tidligere U21-landslagskaptein Jonas Grønner blir å se i oransje.

Jonas Grønner klar for Aalesund

Jonas Grønner (24) forlater serieleder Brann til fordel for Aalesund, skriver Bergens Tidende torsdag ettermiddag.

Lover å spille med hjertet utenpå drakta

En fotballgal bergenser i en vakker, fotballgal by. Dette er perfekt, mener AaFKs nysignering. – Øverst i OBOS-Ligaen med stå kurs tilbake til Eliteserien, Aalesund tar ingen sjanser og benytter sommeren til å styrke laget.   Ståle Steen Sæthre er klar for Aalesund. Tidligere i vår ble han matchvinner da Nest-Sotra slo oss 1-0 på Ågotnes Idrettspark. Nå storgleder han seg til å komme i gang i oransje og blått. – At dette har gått i orden er veldig gledelig.

Velger en kjapp tur ned i OBOS-Ligaen

Jonas Grønner ser ut til å forlate serielederen i Eliteserien til fordel for serielederen i OBOS-Ligaen. Aalesund skal ha lagt inn et bud på den 24 år gamle Brann midtstopperen Jonas Grønner og ryktene sier de skal være veldig nære en overgang. Sunnmørsposten meldte om at samtaler var igang og at budet fra sunnmøringene skal være innenfor det Brann kan godta. Les: Premier League-klubb med rekordbud på Alisson Det har bare vært Brann for Jonas Grønner i voksen alder, han spilte for Bergen Nord som liten.

HamKam så rødt da Viking tok alle poengene

Viking vant 2-0 hjemme mot HamKam i 1. divisjon i fotball søndag. Også Aalesund og Strømmen sikret seg tre viktige poeng.

- I slike kamper må vi ha marginer med oss

- Aalesund vinner fortjent, men vi skal ta med oss de første 45 minuttene. Da var vi gode.
Les mer om: