Nyheter om Aakre


Samtaler ved samme bord for å løse Furutun-saken

– Når vi ser på prosessen knyttet til Furutun, opplever vi at den har ført til polarisering og strid, noe som kunne vært unngått hadde man hatt en god og bred medvirkning fra start av, oppsummerer Helga Aakre og Silje Louise Waters.
Les mer om:

Solidaritet i koronaens tid: Fredrikstad kan sende et tydelig signal

Helga Aakre: – I en verden der menneskerettighetene er under press kan  Fredrikstad sende et tydelig signal om at kommuner og lokalsamfunn må gå foran der stater svikter.
Les mer om:

Meldingen fra legen fikk Anne (19) til å reise hjem fra skolen – nå har hun fått en kjempeopptur

SKIEN: – Det var tøft, sier Anne Aakre (19) om uhellet i januar. Nå har hun signert for Gjerpen, men klubben må vente lenge før de får henne på banen.
Les mer om:

Nå er hele bystyrebenken til Fredrikstad SV byttet ut – Helga (50) ny gruppeleder

Da SV-leder Camilla S. Eidsvold ble fylkesråd i Viken, måtte Silje L. Waters ta over som gruppeleder for SVs bystyregruppe. Nå har Waters gått ut i svangerskapspermisjon og dermed er det klart for Helga Aakre (SV) som ny gruppeleder.
Les mer om:

Kampen for like vilkår er ikke over

Helga Aakre etter 8. mars: – Man skulle tro kjønnet du blir født med ikke setter kursen for hva du statistisk sett har sannsynlighet for å bli utsatt for.
Les mer om:

Adrian og Samuel stortrives med yrkesfag(pluss)

Tømrerlærling Adrian Green og betonglærling Samuel Aakre Hestø angrer ikke at de valgte yrkesfaglig utdanning. Yrkesfag har en god framtid, mener de.
Les mer om:

«En fremmed er en venn du enda ikke har møtt»

Helga Aakre slår et slag for at vi i 2020 bruker muligheten til å gjøre en forskjell: – Som innbygger i Fredrikstad kan vi alle bidra med  raushet.
Les mer om:

Tryggest å gi ut roman

Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Les mer om:

Heldigvis er ikke vår samfunnsstruktur slik Skauen beskriver. Jeg kan betrygge ham med at slik er det ikke

Helga Aakre svarer Bjørn Olaf Skauen i debatten om kjønnsidentitet: – Jeg ønsker et likestilt syn på forskjellige typer familiekonstellasjoner.
Les mer om:

Jubileumsgaven til seg selv var å engasjere Johan Aakre på Stranno

Altmuligpåfinneren Johan Aakre er engasjert for å finne på kjekke ting på Sogndalstrand kulturhotell.
Les mer om:

Debatten om rasismeparagrafen: SV ønsker altså å straffe mennesker som ene og alene har ytret visse meninger

Carl Müller Frøland i debatt med Eidsvold og Aakre, Fredrikstad SV: – Det eneste klare med paragraf 185 er at den kun gjelder offentlige ytringer rettet mot bestemte minoriteter – en slik særbeskyttelse av visse grupper er diskriminerende.
Les mer om:

Debatten om rasismeparagrafen: Carl Müller Frøland har tatt for mye Møllers tran

Carl Müller Frøland beskyldte Fredrikstad SV for totalitære tendenser da Helga Aakre ville ha en tydeligere rasismeparagraf. Aakre og Camilla Eidsvold svarer at målet er tydelige grenser mot hatefulle ytringer. Lovteksten får jurister finne ut av.

Totalitære tendenser bak Fredrikstad SVs forsvar av rasismeparagrafen

Idéhistoriker Carl Müller Frøland vil ha fjernet rasismeparagrafen, og svarer her Helga Aakre, Fredrikstad SV, som gikk inn for å gjøre paragrafen tydeligere.
Les mer om:

Satser på minigravere – de minste kommer gjennom inngangsdøra(pluss)

Gjennom selskapet Midt-Norsk maskin AS satser kameratene Christiaan Aakre og Kristian Eiternes fra Steinkjer på salg og utleie av minigravere.
Les mer om:

– I Fredrikstad, den lille verdensbyen, skal det være plass til alle

Vi skal ikke tie i hjel rasistiske ytringer og handlinger. Vi skal vise at vi er mange, og at vi er sterkest, skriver Helga Aakre (SV) i dette innlegget.
Les mer om:

Helga Aakre: Vi skal ikke sende mennesker tilbake til krig

SV-kandidat Helga Aakre reagerer på to ferske utsendelsessaker: – Hensyn til barna, til familier, botid, medmenneskelighet skal veie tyngst. Vi skal ikke sende mennesker tilbake til krig.
Les mer om:

FIF-kvartett klar for Bislett Games

Nora Kollerød Wold og Marlen Aakre skal begge i aksjon på 400 meter hekk på Bislett torsdag.
Les mer om:

FIF-jenter deltar på stort stevne som sendes på fbtv.no i dag

Marlen Aakre (25) og Nora Wold (21) deltar begge på 400 meter hekk under Clean Air Games som arrangeres på Lambertseter i ettermiddag. Stevnet sendes på fbtv.no i sin helhet med start klokken 17.30.
Les mer om:

Odd Anders With har fått ny jobb(pluss)

Den tidligere KrF-politikeren Odd Anders With tar over jobben som daglig leder i Kirkens Bymisjon i Trondheim etter Dag Aakre. 
Les mer om:

- Imponert av det jeg så i Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Representanter fra Norsk Kulturarv, Kulturminnefondet og Fortidsminneforeningen har denne uken vært på befaring på Jæren for å se på muligheter for private vernetiltak. Torsdag tok de turen til Egersund. Her fikk de blant annet et bedre innblikk i historien bak og planene for Skrivergården.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Ønsker full drift av Skrivergården

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Feyerselskapet ble stiftet i slutten av mars i år. Onsdag arrangerte de sitt første åpne møte med i overkant av 100 oppmøtte. Agendaen for dagen var å belyse Skrivergårdens historie, legge fram sine ønsker for videre bruk og drift og oppfordre publikum til å bli medlemmer av selskapet.Feyerselskapet er drevet av Claus Erik Feyling, Ole Kåre Refsland, Tønnes H. Gundersen og Johan Aakre. Møtet ble ledet av Feyling og Aakre.

Erica Aakre Olsen betaler 25.000 kroner for lappen. Slik får du førerkortet billigst mulig.

Én metode kan spare deg for tusenlapper, ifølge Forbrukerrådet.

Erica Aakre Olsen betaler 25.000 kroner for lappen. Slik får du førerkortet billigst mulig.

Én metode kan spare deg for tusenlapper, ifølge Forbrukerrådet.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.