Nyheter om Aakre


Heldigvis er ikke vår samfunnsstruktur slik Skauen beskriver. Jeg kan betrygge ham med at slik er det ikke

Helga Aakre svarer Bjørn Olaf Skauen i debatten om kjønnsidentitet: – Jeg ønsker et likestilt syn på forskjellige typer familiekonstellasjoner.
Les mer om:

Jubileumsgaven til seg selv var å engasjere Johan Aakre på Stranno

Altmuligpåfinneren Johan Aakre er engasjert for å finne på kjekke ting på Sogndalstrand kulturhotell.
Les mer om:

Debatten om rasismeparagrafen: SV ønsker altså å straffe mennesker som ene og alene har ytret visse meninger

Carl Müller Frøland i debatt med Eidsvold og Aakre, Fredrikstad SV: – Det eneste klare med paragraf 185 er at den kun gjelder offentlige ytringer rettet mot bestemte minoriteter – en slik særbeskyttelse av visse grupper er diskriminerende.
Les mer om:

Debatten om rasismeparagrafen: Carl Müller Frøland har tatt for mye Møllers tran

Carl Müller Frøland beskyldte Fredrikstad SV for totalitære tendenser da Helga Aakre ville ha en tydeligere rasismeparagraf. Aakre og Camilla Eidsvold svarer at målet er tydelige grenser mot hatefulle ytringer. Lovteksten får jurister finne ut av.

Totalitære tendenser bak Fredrikstad SVs forsvar av rasismeparagrafen

Idéhistoriker Carl Müller Frøland vil ha fjernet rasismeparagrafen, og svarer her Helga Aakre, Fredrikstad SV, som gikk inn for å gjøre paragrafen tydeligere.
Les mer om:

Satser på minigravere – de minste kommer gjennom inngangsdøra(pluss)

Gjennom selskapet Midt-Norsk maskin AS satser kameratene Christiaan Aakre og Kristian Eiternes fra Steinkjer på salg og utleie av minigravere.
Les mer om:

– I Fredrikstad, den lille verdensbyen, skal det være plass til alle

Vi skal ikke tie i hjel rasistiske ytringer og handlinger. Vi skal vise at vi er mange, og at vi er sterkest, skriver Helga Aakre (SV) i dette innlegget.
Les mer om:

Helga Aakre: Vi skal ikke sende mennesker tilbake til krig

SV-kandidat Helga Aakre reagerer på to ferske utsendelsessaker: – Hensyn til barna, til familier, botid, medmenneskelighet skal veie tyngst. Vi skal ikke sende mennesker tilbake til krig.
Les mer om:

FIF-kvartett klar for Bislett Games

Nora Kollerød Wold og Marlen Aakre skal begge i aksjon på 400 meter hekk på Bislett torsdag.
Les mer om:

FIF-jenter deltar på stort stevne som sendes på fbtv.no i dag

Marlen Aakre (25) og Nora Wold (21) deltar begge på 400 meter hekk under Clean Air Games som arrangeres på Lambertseter i ettermiddag. Stevnet sendes på fbtv.no i sin helhet med start klokken 17.30.
Les mer om:

Odd Anders With har fått ny jobb(pluss)

Den tidligere KrF-politikeren Odd Anders With tar over jobben som daglig leder i Kirkens Bymisjon i Trondheim etter Dag Aakre. 
Les mer om:

- Imponert av det jeg så i Egersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Representanter fra Norsk Kulturarv, Kulturminnefondet og Fortidsminneforeningen har denne uken vært på befaring på Jæren for å se på muligheter for private vernetiltak. Torsdag tok de turen til Egersund. Her fikk de blant annet et bedre innblikk i historien bak og planene for Skrivergården.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Ønsker full drift av Skrivergården

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Feyerselskapet ble stiftet i slutten av mars i år. Onsdag arrangerte de sitt første åpne møte med i overkant av 100 oppmøtte. Agendaen for dagen var å belyse Skrivergårdens historie, legge fram sine ønsker for videre bruk og drift og oppfordre publikum til å bli medlemmer av selskapet.Feyerselskapet er drevet av Claus Erik Feyling, Ole Kåre Refsland, Tønnes H. Gundersen og Johan Aakre. Møtet ble ledet av Feyling og Aakre.

Erica Aakre Olsen betaler 25.000 kroner for lappen. Slik får du førerkortet billigst mulig.

Én metode kan spare deg for tusenlapper, ifølge Forbrukerrådet.

Erica Aakre Olsen betaler 25.000 kroner for lappen. Slik får du førerkortet billigst mulig.

Én metode kan spare deg for tusenlapper, ifølge Forbrukerrådet.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Vidar (50) åpner Fredrikstads nye meglerkontor – tar opp kampen mot kjedene

Med 21 år lang meglererfaring i bagasjen, satser Vidar Aakre Johannessen på egen hånd. 1. mai åpner Aakre eiendoms- og landbruksmeglings kontorer på brygga.
Les mer om:

Henlegger saken mot russer

Riksadvokaten har tatt beslutningen om å henlegge saken mot den spionmistenkte russeren Mikhail Botsjkarev. Det opplyser hans forsvarer Hege Aakre til TV 2 onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Feyerselskapets første prosjekt: Skrivergården

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Feyerselskapet blei danna 23. mars. Det nystarta selskapet skal fremja og støtta "formål i Egersund by av kulturell, kunstnerisk og praktisk art, som ikkje pliktmessig påhviler det offentlige".Initiativtakarane har lete seg inspirera av såkalla nyttige selskap, som blei etablerte på 1700-talet.

Av de 68 millioner mennesker på flukt, skal Fredrikstad nå motta 60. Det klarer vi

Helga Aakre: – Fredrikstad skal nå motta 60 mennesker. Like mange som to skoleklasser eller antall sitteplasser på en buss. Tallenes tale er tydelige. Det klarer vi.
Les mer om:

Frisører satser stort på ny salong

Edith Heskje fra Bryne og Mona Aakre fra Sandnes satser friskt med en ny frisørsalong i Langgata i Sandnes.
Les mer om:

Tonje ute av The Voice

Tonje Aakre (20) tapte duellen i The Voice fradag kveld.
Les mer om:

Nå er det vinn eller forsvinn for Amalie (23) i The Voice

Etter at hun ble en del av mentor Martins lag, så er det nå duket for knockout, og Fredrikstad-jenta Amalie Hamborgstrøm (23) skal måle krefter med Tonje Aakre fredag 1. mars på TV2.
Les mer om:

Tonje klar for The Voice-duell

Førstkomande fredag er det klart for første runde med utslagsduellar i The Voice. Tonje Aakre (23) skal duellere mot Amalie Hamborgstrøm.
Les mer om: