Nyheter om Aagaard


Raser mot taxiselskap: - Bedrageri

Oslo Taxi beklager etter at Aud Aagaard (89) ble bedt om å betale ventepenger til sjåføren i kontanter.
Les mer om:

Krevde 360.00 kroner: Megler og selger av Torvet 1A frikjent for erstatning(pluss)

Eiendom-Nord AS v/ Karl-Erik Aagaard Nilsen stevnet selger Svein Eriksen og eiendomsmegler Eirik Jakobsen for retten etter kjøpet av næringseiendommen Torvet 1a i 2017.

Tok med sorte søppelsekker på Grønmo: - Jeg fikk beskjed om å komme meg til helvete ut av området

Det ble ingen hyggelig tur til Grønmo gjenbruksstasjon forteller Kjeld Aagaard (69) fra Nordstrand. Han hevder at turen endte med utskjelling og trusler om politianmeldelse.
Les mer om:

Slik kom hun seg ut av depresjon og selvmordstanker

Flere i familien til bokdebutant Eva Aagaard har slitt med tung psykisk sykdom. Selv fryktet hun at sykdommen var arvelig.
Les mer om:

Søstrene Julie og Tine satser i Midtbyen og har utvidet butikkene(pluss)

Søstrene Julie (24) og Tine (27) Aagaard er femte generasjon i familiebedriften, som driver veske- og reiseutstyrsbutikkene Bag og Aagaard siden 1876. De har utvidet butikkene og satser i Midtbyen.
Les mer om:

Norske Prince-eksperter frykter musikkfilm-planer

Det melder Variety, og siterer kilder på innsiden som hevder at det ikke dreier seg om en biografisk film, men at både filmselskapet og bostyret til Prince ønsker «noe originalt og utenfor boksen». Det skal være snakk om en fiksjonshistorie, der Prince-låtene skal drive handlingen fremover. Høres det kjent?

Lokalt kunstprosjekt ga økt respekt for lyd

Kunstneren Hilde Aagaard fra Lillehammer har i liten grad jobbet med lyd i sine tidligere prosjekter, men etter å ha laget lydinstallasjonen “Lyden av tåke” endret det seg.
Les mer om:

Psykolog advarer mot å nedprioritere sex: – Just do it - eller bli skilt

– Det å «tvinge seg selv til sex» er ikke nødvendigvis mer radikalt enn å «tvinge seg selv» til å pusse tenner, mener psykolog Ole Aagaard Olsen.
Les mer om:

Rie (14) vel å bytte skule: – Eg har hatt det dritdårleg det siste året

Rie Aurora Aagaard (14) har blitt mobba i årevis på grunn av utsjånaden sin. No har ho bestemt seg for å bytte skule - i håp om at kvardagen skal bli betre.
Les mer om:

Finn Aagaard blir kommunikasjonsansvarlig i Norges Idrettsforbund

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har hentet inn Finn Aagaard (46) som kommunikasjonsansvarlig.
Les mer om:

Helgekosen er sikret

Slanke oss kan vi gjøre i januar. Maj-Britt Aagaard gir oss den maten vi egentlig vil ha, helt uten dårlig samvittighet.
Les mer om:

Øyvind Gimse får ansvar for klassiskprogrammet til Olavsfestdagene

Gimse er tilsatt i en deltidsstilling, mens Stian Aagaard får det øvrige bookingansvaret for festivalen i Trondheim.
Les mer om:

Får ikke solgt leiligheten – lokker med kokk og komiker

Boligselger Finn Aagaard har prøvd å selge rekkehusboligen på Nesoddtangen i Akershus i månedsvis. Nå skal en gratis innflytningsfest lokke budene frem.
Les mer om:

No har Rie (13) operert ansiktet sitt: – Det var rart å sjå i spegelen i starten

Rie Aurora Aagaard har eit ultrasjeldant syndrom som gir ho ein annleis utsjånad. No har ho operert delar av ansiktet sitt i London.
Les mer om:

Vil operere ansiktet fordi ho ikkje likar utsjånaden sin

Rie Aurora Aagaard (13) er den einaste i Noreg med det ultrasjeldne syndromet heminasal aplasi. Diagnosen gjer at ho har eit særeige ansikt.
Les mer om:

– Det kule er at vi får det til å henge sammen

HALDEN (NRK): Blant 100 sangere og skuespillere på scenen, står Oliver Aagaard Bredholt (12) og prøver å forstå handlingen i operastykket han er en del av.
Les mer om:

Eit skjørt samspel

Det murrar på grasrota. Folk fryktar framtida i distrikta. Tidlegare Frp-høvding i Hol, Harald Aagaard, går til kamp mot sentraliseringa og melder seg til tenest for Senterpartiet i komande stortingsvalkamp. Torsdag...
Les mer om:

– God start på 2017

Senterpartiet og Sigrid Simensen Ilsøy er glad for støtta frå tidlegare Frp-leiar Harald Aagaard.
Les mer om:

Til kamp mot sentraliseringa

Tidlegare Frp-topp og varaordførar i Hol, Harald Aagaard (75), har meldt seg klar til valkamp før stortingsvalet til hausten – for Senterpartiet.
Les mer om:

Aagaard vil ut av Hennes & Mauritz-avtale i Tromsø sentrum: - De betaler for dårlig. Det er jo begrenset hva man kan akseptere

TIL SALGS FOR 126 MILL: - Leien er for dårlig og derfor er vi ikke tilfreds med å ha dem i bygget, sier næringsmegleren som skal selge bygget.
Les mer om:

Aagaard til Nederland

Den danske målvakta vart løyst frå kontrakten med Stord. No signerer han for nederlandsk klubb.
Les mer om:

Fredrikstad Nett skremmer hyttefolk bort fra Hvaler om vinteren

Jan Aage Aagaard mener den nye strømtariffen som skal ta bort forbrukstoppene hindrer hyttefolk i å dra til Hvaler om vinteren. – Hva mener kommunen og næringsdrivende, vil han vite.
Les mer om:

Disse filmene har spilt inn 36 milliarder kroner

Petter Aagaard har skrevet en bok om Star Wars-trilogien fansen likte dårligst.
Les mer om: