Nyheter om Aa


Hanche-Olsen cupmester i Belgia

Andreas Hanche-Olsen kom inn fra benken og var med på å sikre cupgull for AA Gent i den belgiske cupen mandag. Det stod 0-0 etter full tid, og kampen gikk til straffesparkkonkuranse. Der scoret Hanche-Olsen på sin straffe, og var dermed med å sikre cupgullet.
Les mer om:

35 mister jobben i Brødrene Aa

Les mer om:

Alle skiskytterne tar privatfly hjem før OL

Hele OL-troppen i skiskyting sendes hjem fra italienske Lavazé til Oslo i privatfly for å unngå koronasmitte før avreise til Beijing, skriver TV 2. – Jeg har skjønt at utøverne er rimelig fornøyde, og det forstår jeg godt. Den største risikoen vi utsetter oss for, hadde vært å fly fra München og hjem.

Mål-lykke for Henrik Fosse Aa

Synne Moen Hausken ble matchvinner for Hjelmeland
Les mer om:

Henrik Fosse Aa i scoringshumør

Ny seier for Forus og Gausel
Les mer om:

Belgisk presse var opptatt av Jesper Daland sin debut

Det ser ut til at Jesper Daland blir godt mottatt i Belgia, pressen var tilstede da den tidligere Start-kapteinen fikk sin debut i en vennskapskamp mellom Cercle Brugge og som forberedelse til Malo-les-Bains mot USL Dunkerque. HNL skriver på sin førsteside: Jesper Daland (Cercle Brugge) var kaptein på norske IK Start: «Jeg liker å ta ansvar» Avisen fortsetter: I løpet av andre omgang tok nykommerne Jesper Daland og Miangue senteret sammen bakerst.

Elabdellaoui ute av troppen

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften. Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet. Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig. Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.

Geir Willadsen (44) er byens nye krimsjef: – Dette er min største bekymring!

I flere år av sin lange politikarrière, har Geir Aa. Willadsen (44) jobbet med saker som om seksuallovbrudd og vold mot barn og unge. Det sitter igjen i ryggmargen når han nå har tatt fatt på jobben som krimsjef i Fredrikstad.
Les mer om:

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Gir starthjelp til gründere som Eirik (36) – nå kan han snart doble antall ansatte(pluss)

Inkubatoren Protomore har fått status som én av landets beste innovasjonsinkubatorer. Det er til stor hjelp for gründere som Eirik Aa.
Les mer om:

Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Sterke lokale resultat opp Trollstigen(pluss)

Spektakulære Trollstigen Opp vart arrangert i helga. Nathalie Vatne Aa vann K17-klassa og Jørgen Gretland kom på pallen i G16.
Les mer om:

Sterke lokale resulta opp Trollstigen(pluss)

Spektakulære Trollstigen Opp vart arrangert i helga. Nathalie Vatne Aa vann K17-klassa og Jørgen Gretland kom på pallen i G16.
Les mer om:

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Leeds ute etter kanadisk spiss som vil bli best i verden

Presidenten i den belgiske klubben Gent røper at Leeds er en av flere klubbene som har vist interesse for den kanadiske spissen Jonathan David. Kristof Terreur melder dette på Twitter. Les: Frisør avslører exit AA Gent president Ivan De Witte admitting that Leeds United are one of the teams that are interested in Jonathan David. Lille OSC already had a £23m bid (bonuses included) rejected. Gent want at least €30m. #lufc pic.twitter.com/VyINA19hbo — Kristof Terreur (@HLNinEngeland) July 26, 2020 Den kanadiske spissen kom til Gent og belgisk toppliga sommeren 2018.

Djupvik blir generalsekretær

Norges Skiskytterforbund har ansatt Morten Aa Djupvik som ny generalsekretær. Han tar over etter Anne Rustberggard Varden. Djupvik har tidligere vært sportssjef i Norges Skiskytterforbund og har vært landslagstrener i langrenn.
Les mer om:

Comeback i skiskytterforbundet for Morten Aa Djupvik

Morten Aa Djupvik er tilbake i Norges Skiskytterforbund. Denne gangen som generalsekretær.
Les mer om:

Comeback i skiskytterforbundet for Morten Aa Djupvik

Morten Aa Djupvik er tilbake i Norges Skiskytterforbund. Denne gangen som generalsekretær.
Les mer om:

«Park? Aa, fy for ei uløkke»

«Vi ska’ da ikke ha park midt i gadane vel!».
Les mer om:

Mette, Christine og Camilla har jobbet i kaffebrenneriet i årevis – nå har de kjøpt selskapet: – Nå har vi friere valg

Kenya AA, Honduras, Rwanda, turkaffe, bålkaffe, hyttekaffe, kjærlighetskaffe, mammakaffe, skravlekaffe eller livsnyterkaffe? Kanskje du heller drikker Tante Grønns hage te, Grønn av misunnelse te eller bestemorsfrukthage te?
Les mer om:

TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

Hvem av disse blir din neste favorittblogger? I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge. Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok. Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste. Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet. 20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes vi

Opplevelseshytta Birdbox: – Vi har plassert en båt på land

Gründerne Asbjørn Reksten Stigedal og Torstein Aa i Livit ønsker å skape et nettverk av Birdbox-hytter i Norge, driftet av aktører som tilfører egne opplevelser for å gjøre oppholdet unikt.
Les mer om:

LESARBREV: Framtidas omsorg og kor eit nytt senter skal liggja

Me les at rådmannen seier her er berre tolv brukarar på Vinjar bu og omsorgsenter. Grunnen til dette er at kommunen har hatt inntaksstopp sidan august 2019. På Suldalsosen er det teikna eit flott senter på den finaste tomta ein kan tenkja seg. Området er flatt og har eit fantastisk høve til turgåing.

Godkjenner valget etter spørsmål om bosted

Kommunaldepartementet har kommet fram til at Jorunn Aa. Olsen (Uavh.) ble lovlig valgt til bystyret i Kristiansand. – Det har vært en hard påkjenning, sier hun.
Les mer om:

Her går Dagfinn og Tone på visning i Molde-bolig som ikke er bygd (pluss)

Vil du traske rundt i den ubygde leiligheten før du bestemmer deg for om du vil ha den? Det er framtida, ifølge salgssjef Eirik Sandøy Aa i Axbit.
Les mer om:

Mest lest siste uke