Nyheter om Aa


Opplevelseshytta Birdbox: – Vi har plassert en båt på land

Gründerne Asbjørn Reksten Stigedal og Torstein Aa i Livit ønsker å skape et nettverk av Birdbox-hytter i Norge, driftet av aktører som tilfører egne opplevelser for å gjøre oppholdet unikt.
Les mer om:

LESARBREV: Framtidas omsorg og kor eit nytt senter skal liggja

Me les at rådmannen seier her er berre tolv brukarar på Vinjar bu og omsorgsenter. Grunnen til dette er at kommunen har hatt inntaksstopp sidan august 2019. På Suldalsosen er det teikna eit flott senter på den finaste tomta ein kan tenkja seg. Området er flatt og har eit fantastisk høve til turgåing.

Godkjenner valget etter spørsmål om bosted

Kommunaldepartementet har kommet fram til at Jorunn Aa. Olsen (Uavh.) ble lovlig valgt til bystyret i Kristiansand. – Det har vært en hard påkjenning, sier hun.
Les mer om:

Her går Dagfinn og Tone på visning i Molde-bolig som ikke er bygd (pluss)

Vil du traske rundt i den ubygde leiligheten før du bestemmer deg for om du vil ha den? Det er framtida, ifølge salgssjef Eirik Sandøy Aa i Axbit.
Les mer om:

Her går Dagfinn og Tonje på visning i Molde-bolig som ikke er bygd (pluss)

Vil du traske rundt i den ubygde leiligheten før du bestemmer deg for om du vil ha den? Det er framtida, ifølge salgssjef Eirik Sandøy Aa i Axbit.
Les mer om:

Båtar frå Brødrene Aa blei beordra til kai

Begge de nye hurtigbåtene som trafikkerer langs Nordlandskysten er tatt ut av drift . – Det er alltid alvorlig når man avdekker feil som kan utgjøre en risiko for sikkerheten, sier Sjøfartsdirektoratet.
Les mer om:

Mener Høyre baserer lovlighetskontroll på rykter

Jorunn Aa. Olsen (uavh) forlot møtet da debatten om henne startet. Støttespillerne hennes mener Høyre har tatt rykter inn i bystyresalen.
Les mer om:

Advarer mot at kommunen blir uten funge­rende bystyre

Kommunens administrasjon mener valgloven ble fulgt da Jorunn Aa. Olsen kom inn i bystyret. De advarer samtidig mot en situasjon der byen blir uten fungerende bystyre.
Les mer om:

Høyre krever lovlighetskontroll av valget

Høyre har levert krav om lovlighetskontroll for godkjennelse av valget på bakgrunn av Demokratene-utbryter Jorunn Aa. Olsens bosituasjon.
Les mer om:

Angrepsspillere som keepervikarer og banebytte da FKH 2 tok tre nye poeng

Mandagens 4. divisjonskamp mellom FKH 2 og Varhaug var av det litt spesielle slaget. Både Mathias Aa. Dahl og Torbjørn Kallevåg måtte ta på seg keeperhanskene. Og et kvarter før slutt måtte kampen flyttes fra Gymnasbane 7 til Gymnasbane 5. Til slutt var det uansett FKH 2 som kunne juble for tre poeng.
Les mer om:

«The Class of Solskjær» kan bli et veldig godt fotballag

Manchester United sesongåpnet med å slå et meget godt fotballag 4-0. Det handlet om både flaks og dyktighet.aa
Les mer om:

Let seg ikkje stoppe sjølv om dei har fått skadar for 50 millionar kroner

HYEN (NRK): Tysdag førre veke fekk båtverftet Brødrene Aa i Hyen store skadar som følgje av ras. Sakte men sikkert har båtprodusenten byrja å kare seg på føtene att.
Les mer om:

Skader for millioner hos bedrift

Sjefen ved båtbyggeriet Brødrene Aa AS i Hyen kunne bare stå og se på at elva tok et nytt løp – tvers gjennom bedriftens lokaler. Skadene beløper seg til flere titalls millioner.
Les mer om:

Båtprodusent har fått skader for titals millionar

Hjå båtprodusenten Brødrene Aa har naturkreftene gjort skadar for fleire titals millionar. Fleire bygdelag i Hyen er isolerte.
Les mer om:

«I årene 2006-2019 har blant annet 96 havørn, 2 kongeørn, 200 lirype måtte gi tapt for vindturbinene»

Martin Eggen og Kjetil Aa. Solbakken i Norsk Ornitologisk Forening har skrevet dette debattinnlegget om landbasert vindkraft.

Han flytta frå millionby for å jobbe med grøn skipsfart blant 500 innbyggjarar i Hyen

HYEN (NRK): I fjor utgjorde Kina-eksporten halve omsetnaden til verftet Brødrene Aa. Zeming Zhang har reist frå millionbyen Ghuangzhou for å jobbe med grøn skipsfart i vestlandsbygda Hyen.
Les mer om:

- Livet rakner litt nå - alt sto og falt på Schibsted-avgjørelsen

Christian Aa Haugen (28) har stortrivdes på Schibsted kundesenter på Fagernes i de fem årene han har vært ansatt.
Les mer om:

Robertson har sine tanker om en rusten Harry Kane

Nå tror vi ikke at Mr. Kane ruster, men når en toppidrettsutøver blir satt på sidelinjen i en lengre periode uten kamptrening, kan det gå litt knirkete. Andy Robertson lar seg ikke lure av at Tottenham-spilleren har vært borte med skade. Harry Kane hadde den mest nervepinende situasjonen en fotballspiller kan oppleve: sitte uvirksom, bite negler og se på klubben sin spille og snu semifinalen i sin favør i Champions League. Men i finalen er det forventet at Kane er tilbake på topp.

Skulle til Å i Lofoten - hamna i Aa i Sogn og Fjordane

To kinesiske turistar bomma med 1310 kilometer på reisemålet. Paret skulle til Å i Lofoten men hamna i Aa i Sogn og Fjordane.
Les mer om:

Skulle til Å i Lofoten, hamna i Aa i Sogn og Fjordane

To kinesiske turistar bomma med 1310 kilometer på reisemålet. Paret skulle til Å i Lofoten men hamna i Aa i Sogn og Fjordane.
Les mer om:

Bjerkreim formannskap sa ja til bompengar med fire mot tre stemmer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opplegget frå Nye Veier er at E39-strekninga mellom Lyngdal og Ålgård skal definansierast med bompengar som blir kravde inn i begge retningar i bomstasjonar mellom kvart kryss.

«Ta vare på flokken din»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det å ikke høre til i en eller annen flokk kan oppleves som litt trist, av noen. Tilhørigheten til arbeidsliv kan være en viktig kilde til livskvalitet. Noen er dessverre for syke, jobber kanskje ikke, så de må finne sin tilhørighet til en annen flokk.Hvis jeg får ensomme mennesker i terapi så arbeider vi alltid aktivt med å finne en flokk de kan få tilhørighet til og som de kan være med på å utvikle å ta vare på.

Rødne vil bygge el-hurtigbåt til fjordcruise

Hurtigbåtrederiet Rødne har inngått avtale med Brødrene Aa om bygging av et nytt, avansert passasjerfartøy for fjordcruise i vestlandsfjorder.
Les mer om:

Etne tek seg god tid

Kommunalsjef Hilde Aa. Haraldseide held fram som konstituert rådmann i Etne kommune heilt til 2. januar 2020.
Les mer om: