Nyheter om A1


B&O A1 oppdatert

Bang&Olufsens bærbare, velklingende suksess får oppdatert innmat - beholder det fine ytre. 
Les mer om:

Oppkjøring for motorsykkel starter onsdag 29. april

Statens vegvesen åpner for oppkjøring på motorsykkelklassene A, A1 og A2 denne uka. Tilbudet vil være avhengig av kapasitet og vær- og føreforhold ved de ulike trafikkstasjonene.
Les mer om:

UEFA Nations League trekning

UEFA Nations League kommer tilbake i sesongen 2020/21, og europeiske lag har nå fått vite skjebnen sin etter trekningen tirsdag. Portugal vant åpningskonkurransen i 2019, og slo Nederland i finalen. Uansett hva du synes om formatet, har det i det minste til en viss grad lykkes med å gjøre internasjonal fotball mer konkurransedyktig. Les: Harry Kane vil forlate Tottenham, men ikke Premier League De første kampene vil finne sted mellom september og november i år, med finalen neste sommer.

Audi A1 er råtøff småtass – men prisen er drøy

Audis minste – med største motor. Les testen:
Les mer om:

Linn (30): – De villeste åra har jeg hatt her

SKIEN: Hun fikset A1 til Parkbiografen etter et nachspiel i by´n. – Jeg har opplevd utrolig mye gøy, og de beste årene mine har jeg hatt her, sier Linn Thomassen. Nå forlater hun hjembyen.
Les mer om:

Ben Adams flytter til Norge: Har kjøpt leilighet med kjæresten fra Skien

SKIEN/OSLO: Britiske Ben Adams (37) fra A1 har de siste ti årene vært sammen med Sara Skjoldnes (28) fra Skien. Nå har Ben og Sara kjøpt leilighet sammen på Grünerløkka.

– Aldri opplevd det så dårlig(pluss)

I Molde er det ingen ledige timer for førerprøver for klasse A1 tilgjengelig før i 2020.
Les mer om:

Blir Ulrikke og Ben Adams Norges nye stjerneduo?

Mange fikk med seg, og likte, duetten Ulrikke Brandstorp og Ben Adams fra A1 gjorde under «Allsang på grensen» i juli. Responsen har vært så stor, at man nå slipper deres versjon av Lady Gaga og Bradley Cooper-låten «Shallow» som singel.
Les mer om:

Audi med ny nisjemodell

Audi lanserer A1 Citycarver, en småtøff bil basert på A1 Sportback.
Les mer om:

Ice tilbakekaller batteri til bredbåndsruter

Telekomselskapet Ice ber 70.000 kunder om å kaste batterier til bredbåndsruteren A1 etter nye branntilløp som kan ha oppstått etter varmgang i batteriene.
Les mer om:

Ber 70.000 levere tilbake ruter

Telekomselskapet Ice ber 70.000 kunder om å kaste batterier til bredbåndsruteren A1 etter nye branntilløp som kan ha oppstått etter varmgang i batteriene.
Les mer om:

Video av ny E39 via Lølandsvann og andre traseer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Statens vegvesen har nå levert sitt planforslag for ny E39 fra Lyngdal til Ålgård til Samferdselsdepartementet. Statens vegvesen ber om å legge alle utredede korridorer på høring, men korridorene som er merket A1 i Agder, og R1 i Rogaland med variantene V2b, V3a og V4a, er det Statens vegvesen mener er det beste utgangspunkt for videre regulering.

Vil vita meir om verknadene for Eigersundsområdet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Planforslaget med anbefaling av korridorar blei tysdag sendt over frå Statens vegvesen til departementet.- Korridorane A1 i Agder og R1 i Rogaland med variantane V2b, V3a og V4a er det beste utgangspunktet for vidare regulering, konkluderer Statens vegvesen.Det er tre korte delstrekningar langs R1 det er to variantar på.

Planforslag for ny E39 er klart for behandling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Korridorene A1 i Agder, og R1 i Rogaland med variantene V2b, V3a og V4a, er det beste utgangspunkt for videre regulering.Statens vegvesen har på oppdrag fra Samferdselsdepartementet utarbeidet en kommunedelplan for ny E39 på strekningen Lyngdal vest - Ålgård. Planarbeidet er gjennomført som statlig plan der Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) er vedtaksmyndighet.

Kan få tilførselsvei fra Flikka til ny E39

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gylandsvegen (fylkesvei 466) går i dag bratt opp fra Flikka langs Kvednefjell.

Lita lærebok som døropnar

Boka det er snakk om, God i norsk på jobben, er ikkje stor. Atten gonger elleve centimeter er dei eksakte måla på den 176 sider lange læreboka som er ein del av læreverket God i norsk til Aschehoug. Thomas Grønbukt har illustrert boka. Skeie Vik kjenner ikkje til noko liknande bok i sitt slag. Boka er skrivne for dei som er i byrjinga av sitt løp som arbeidstakarar i Norge og som har eit språknivå som ligg mellom A1/A2, jamfør Europarådets nivåskala for språk.

Plan A1, A2, B eller C?(pluss)

Rådmannen tilrår Plan A2 med fire ekstra omsorgsbustader på Holtan. Ramma for prosjekta må da påplussast med 42 mill.kr.
Les mer om:

Her har de laget klassens tøffeste bil

Audi treffer blink med nye A1. Les testen:
Les mer om:

Her har de laget klassens tøffeste bil

Audi treffer blink med nye A1. Les testen:
Les mer om:

Matcher både større og dyrere biler

Volkswagen Polo og Audi A1 Sportback er to populære småbiler i bruktmarkedet. Testvinneren er kvikk og smidig.
Les mer om:

Bruktbilfirma konkurs

Auto A1 as er slått konkurs.
Les mer om:

A1s store tragedie: - Fortsatt vanskelig å tenke på

I 2001 ble fire tenåringsjenter klemt i hjel på platesignering med A1. I dag er boybandet gjenforent, og var nylig tilbake i byen der tragedien fant sted.
Les mer om:

Audi A1 Allroad på vei

SPIONBILDER: Før Audi har lansert ny A1 og A1 Sportback dukker de første spionbildene av en Allroad-utgave opp.
Les mer om:

- Vi krevde bare vann og håndklær

A1 forbereder seg på jubileumsturné.
Les mer om:

Audi A1: Så billig får du den lille snobbebilen nå

Kanskje er det nå du skal kjøpe?
Les mer om: