Nyheter om 50 Cent


50 Cent lager TV-serie

Rapperen 50 Cent (45) planlegger en ny TV-serie om hvordan han selv kom seg opp her i livet. Allerede i 2005 gjorde rapperen, som egentlig heter Curtis James Jackson III, sin filmdebut i «Get Rich or Die Tryin’» – en film med samme tittel som albumdebuten tre år tidligere, og basert på «hans egne livserfaringer». Siden har det blitt en lang rekke film- og TV-roller på 50 Cent. Nå slår han seg sammen med skaperen av TV-suksessen «Black-ish», Kenya Barris, om å utvikle en serie som skal sendes på Netflix, ifølge Deadline. Foto:Mike Blake | REUTERS | NTB ScanpixILLUSTRASJONSBILDE: Netflix-fjernk
Les mer om:

Lil Wayne risikerer 10 års fengsel for besittelse av våpen

Lil Wayne kan ende opp med solid fengselstraff. Mye hardere enn forrige gang. I dag ble 38-åringen formelt siktet for besittelse av våpen, og ettersom han er dømt for dette tidligere, risikerer han en dom på opp til 10 års fengsel ifølge Miami Herald. Siktelsen stammer fra en episode i desember 2019 da føderale agenter fant et håndvåpen og ammunisjon på et fly i Miami hvor Lil Wayne alias Dwayne Michael Carter Jr.

Vaksine mot COVID-19 som er nesten 95 % effektiv ifølge Moderna

Vaksine som skal være 95 % effektiv er på gang. I dag forteller Moderna at deres forskning viser at vaksinen de utvikler er 94,5 % effektiv. Det amerikanske legemiddelselskapet baserer dette blant annet via 30 000 frivillige personer, ifølge AP. – Det er så bra som det kan bli, sier Dr. Dr.

Jeremih alvorlig syk med COVID-19, behandles med ventilator

OPPDATERT: 50 Cent skriver at det går «litt bedre» med Jeremih og takker folk som har bedt for ham. Chance the Rapper skriver at de ber «nonstop». Vi kommer tilbake med mer. Les den opprinnelige saken nedenfor. Jeremih ligger på sykehus med COVID-19.

Lil Wayne kommenterer bruddet med Denise Bidot

Lil Wayne drar «tåler du ikke varmen, kom deg ut av kjøkkenet»-kortet? OPPDATERT: Trollmannen 50 Cent mener på bruddet. Han tror ikke på påstanden om at Lil Wayne ble dumpet. Eller Little Wayne, som han skriver. (Trump kaller trolig også Lil Wayne for Little Wayne.) 50 skriver at det ikke går an å dumpe Weezy.

Donald Trump sier at Lil Wayne ba om møtet – se video

Donald Trump og hans team ba ikke om møtet med Lil Wayne. Det hevdet i alle fall DT da han snakket utenfor Det hvite hus natt til lørdag. Presidenten postet en snutt fra sine venner hos Fox News (selv om OANN kanskje er hans nye favoritt) hvor han skryter av Young Money/Cash Money-veteranen. – Vel, han ville ha et møte, forteller presidenten av De forente stater. – Han er en veldig fin fyr.

Lil Wayne gir sin støtte til Donald Trump sin Platinum Plan

Skal Lil Wayne stemme på Donald Trump? 2020 holder koken? Det viser seg at planen til presidenten fungerte. Via Twitter røper Lil Wayne at han har vært i et «veldig bra møte» med Donald Trump. Et møte som Trumps team satte opp fem dager før valget. Rapveteranen, som i likhet med DT bor i Florida, poster et bilde av seg selv med presidenten foran tre amerikanske flagg. Han skryter av den såkalte platinaplanen – Platinum Plan – som Trump rullet ut 7.

Lil Pump gir sin støtte til Donald Trump – disser Joe Biden

Lil Pump… Hvor har det blitt av han? Det er noen år siden 20-åringen fikk en global smash med «Gucci Gang». Nå klarer Lil Pump å igjen gi lyd fra seg – som blir lagt merke til. Men ikke via musikk. Gazzy Garcia, som han egentlig heter, gir nå sin støtte til Donald Trump, ettersom han ikke ønsker skatteforslagene til Joe Biden. – Alt jeg sier er Trump 2020, bitch!, gauler Lil Pump i snutten nedenfor. Han legger til at han – faen meg – ikke skal betale mer i skatt slik Joe Biden foreslår. – Fuck Sleepy Joe!

Melania Trump – eller bruker Donald en fake Melania Trump?

Melania Trump er trending på Twitter. Eller rettere sagt #FakeMelania, som nå har tusenvis av innlegg på plattformen. Folk er overbevist om at Donald Trump stilte med en stand-in for kona denne uken – og at han har gjort det før. Mange trodde først at Donald hadde med den ekte Melania. Ettersom hun tilsynelatende ikke ønsket å leie lanke med DT etter torsdagens debatt. Se video med Melania Trump og ektemannen hvor de går bort fra scenen i Nashville: It wasn’t Melania. She reported two days ago she was too sick to attend any of his super spreader events.

Amber Rose: – Kanye West har mobbet meg i 10 år

Amber Rose går ikke rundt grøten når hun snakker om Kanye West. Det er mer enn en dekade siden de gjorde det slutt, nærmere bestemt i 2010. Men Amber minner om at Ye fortsatt snakker om henne – og at han ifølge henne er toksisk. Under sitt stevne i South Carolina i juli i forbindelse med presidentvalgkampen, dro Kanye West frem 37-åringen. – Han bare kalte meg en prostituert på stevnet sitt, sier Amber til Nu Jumper i videoen nedenfor. – 10 år senere… Bare la meg være i fred. Jeg plager ikke deg.

Slettet tweet etter Ice Cube-kritikk

Donald Trumps sønn Eric Trump måtte slette bilde av Ice Cube og 50 Cent da det viste seg å være manipulert. Men rapperne er langt ifra bare kritiske til USAs president.

Eric Trump deler manipulert bilde av Ice Cube og 50 Cent

Trump junior sprer fake news. Et bilde av Ice Cube og 50 Cent på basketkamp iført Trump-caps har fyrt opp sosiale medier. Blant annet etter at Eric Trump stolt postet bildet for sine 4,2 millioner følgere hos Twitter. «To flotte, modige amerikanere!», skriver Eric om Cube og 50. For sikkerhets skyld akkompagnert av to amerikanske flagg. Her er tweeten til Eric Trump: 36-åringen visste – sannsynligvis – ikke at bildet er falskt. Trump-hattene er photoshoppet. Jamfør throwback-bildet som Ice Cube postet under bursdagen til 50 Cent i sommer. Her er originalen: Happy birthday to the homie ⁦@50ce

Pop Smoke har vært nr. 1 i Norge i 10 uker, slipper ny video med Diddys sønn

Pop Smoke har fått en ny musikkvideo. Den unge rapperen, som gikk bort i februar, har fått video til «Diana (Remix)». Låten gjestes av 22 år gamle sønn King Combs, sønnen til Diddy alias Puff Daddy, og Chicago-rapperen Calboy. «Diana (Remix)» er fra deluxe-versjonen av debutalbumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Settet tok førsteplass på Billboard 200 da det kom ut i juli. I Norge har platen til Pop Smoke nå har vært nummer 1 i 10 uker. Albumet er fortsatt nummer 1, over de nye settene til Dagny og 21 Savage & Metro Boomin. Se den nye videoen til Pop Smoke her: Christian Casey Combs

Dr. Dre trenger ikke betale det Nicole Young ber om – foreløpig

Dr. Dre hadde dommeren på sin side i rettsalen i dag. Kravet til Nicole Young om 1,5 millioner dollar for vakthold og 5 millioner dollar i advokatutgifter ble avvist fra dommeren ifølge TMZ. Nicole, som tok ut skilsmisse fra mogulen i sommer etter 24 års ekteskap, sier at hun har fått drapstrusler og derfor trenger vakter. Men hun skal ha sparket vaktene som Dr. Dre betalte for og hyret sitt eget vakthold, på Dres regning, ettersom hun følte at Dre var kontrollerende. Han skal ha truet med å sparke vaktenene hun ansatte.

Dr. Dre var voldelig under ekteskapet ifølge Nicole Young

Dr. Dre alias Andre Young og Nicole Young får tøffe tak i retten fremover. På fredag ble det kjent at skilsmissen til Dr. Dre kan bli absurd dyr, selv for ham. Den fremtidige eksen Nicole Young, som i sommer tok ut skillsmisse etter 24 år ekteskap, sier i rettsdokumentene at hun ble kastet ut av huset deres i Los Angeles i april av en beruset Dre. Han ba henne flytte inn i deres strandhus i Malibu. Nicole skal også ha fått beskjed om å ikke bruke noe som helst mer penger, ettersom det er penger som han har jobbet hardt for. 50-åringen, som har to voksne barn med musikeren, sier at Dr.

Will Smith lager reboot av The Fresh Prince of Bel-Air

Fresh Prince Will Smith vender tilbake til Bel-Air. Suksesserien fikk 148 episoder via seks sesonger fra 1990 til 1996. Nå får den en omstart som skal hete Bel-Air ifølge The Hollywood Reporter. Produsentene av den originale serien, blant andre Quincy Jones og Benny Medina, er med på å lage rebooten. Det er ventet at den nye versjonen av The Fresh Prince of Bel-Air vil gå til Netflix eller HBO Max. NBC sin nye streamingtjeneste Peacock skal også være interesserte.

Megan Thee Stallion skutt etter Kylie Jenner-fest med Tory Lanez

Megan Thee Stallion og Tory Lanez hadde en dramatisk helg. På søndag ble det kjent at Texas-jenta og den kanadiske Ontario-gutten skal ha blitt stanset i bilen til Tory etter bråk i Hollywood Hills hvor skudd skal ha blitt avfyrt. Det ble funnet et våpen i bilen og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Angivelig fordi hun hadde kuttet seg på glass.

Will Smith: – Fuck you 50 Cent

Will Smith liker ikke tilbakemeldingen fra 50 Cent alias Curtis Jackson. Eller, først sier Will takk fordi 50 spør om det går greit med ham… Deretter blir Will forbanna. Fredag kveld stilte 51-åringen på showet Red Table Talk til Jada Pinkett Smith og snakket ut om den vanskelige tiden i forholdet deres. Som inkluderer Jadas sidesprang med sin protesjé August Alsina. Jada Pinkett Smith og Will Smith på fredagens show (Red Table Talk) 50 Cent poster skjermbilde av DM-er mellom Will Smith og ham selv. Curtis lurer på hvorfor Jada tok denne praten i offentligheten. 50 poengterer at Jada sa at bar

Young Thug om Drake-dissen: – Pusha T er svak

Young Thug gir tommelen ned til Pusha T. På Pop Smoke-låten «Paranoid» med Young Thug, Gunna og Pusha, velger sistnevnte å bruke verset sitt på å disse Drake. Da Thug fikk høre verset til G.O.O.D.

Pusha T disser Drake via Pop Smoke på Paranoid

Pusha T er ikke ferdig med Drake. Den langsinte artisten til Kanye West har et vers på Pop Smoke-låten «Paranoid», som lyder som en diss mot hans nemesis fra Toronto. Selv om ikke Drake blir nevnt med navn. Låten, som også gjestes av Young Thug og Gunna, skulle med på albumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Men den ble trukket i siste liten. Pusha kaller Dizzys trusler for tomme, og gjør narr av kanadierens bruk av  jamaicansk patois. Han referer til sin egen låt «Blocka» fra 2012 med Travis Scott og Popcaan.

Virgil Abloh x Pop Smoke: Albumcover forandres etter klagestorm

OPPDATERT: Nå er albumet til Pop Smoke her, med et helt nytt, enkelt, svart cover. Shoot for the Stars, Aim for the Stars har med gjester som 50 Cent, Lil Baby, Roddy Ricch, Future, Swae Lee, Tyga, Quavo, DaBaby og sønnen til Diddy. Låten «Got It On Me» låner refrenget fra 50 Cent-klassikeren «Many Men (Have Mercy)» fra 2003. Norsk oppsving: «Yea Yea» er produsert av norske Hakz Beats alias Hakan Akyol.

50 Cent kommenterer Iran vs. Donald Trump, kaller presidenten for sin sønn

50 Cent putter inn sine to cents om Donald Trump vs. Iran. I kveld ble det utstedt arrestordre på den amerikanske presidenten fra myndighetene i Iran grunnet drapet på generalen Qasem Soleimani og 35 soldater i januar. Iran ber om hjelp fra Interpol. Trump trenger neppe å være bekymret, så lenge han er president. (Selv USA klarer ikke å arrestere ham.

Eminem vs. DMX: Hvem hadde vunnet? Stem her

DMX (49) vs. Eminem (47) på Instagram Live bør kunne bli god underholdning. Veteran mot veteran, låt for låt, hit for hit. Ifølge N.O.R.E., i dag best kjent for podcasten Drink Champs, er Em og X klare for Verzuz, i regi av Swizz Beatz og Timbaland. Dato er ikke annonsert, men fingre krysset. Så vi må spørre… Hvem tror du vinner av DMX og Eminem? New York-stjernen som slo gjennom sammen med Ruff Ryders har sluppet åtte soloalbum, mens Marshall Mathers har gitt ut 11 plater. Hvem hadde vunnet denne Verzuz-battlen?DMXEminemStem Ja Rule vil møte Eminems mentor 50 Cent.

Snoop Dogg vil battle JAY-Z på Instagram Live

Live konserter på nettet begynner mange å bli forsynt med. Men Instagram Live-battles, hvor artister «battler» hverandre via sine største låter, holder koken. Det er i alle fall gøy å snakke om hvem som bør møtes DMX sier at han bør kjøre Verzuz-battle mot JAY-Z. 50 Cent sier at forslaget om at han battler Ja Rule ikke utgjør mening, og at 50 heller bør kjøre mot Snoop Dogg. Men California-veteranen på sin side føler at det bør bli han mot New York-kongen: Snoop Dogg vs. JAY-Z. – Biggie gikk bort, og så eide Nas det i en stund og så tok JAY-Z over i flere år.

– Å være hjemme er ikke lenger en straff

Da kjøpte han det det palasslignende huset som Mike Tyson hadde bodd i, «som en bekreftelse», sier rapperen til The Guardian. Men etter hvert ble det kjedelig. – Du har 18 soverom, men du kan bare sove på en seng. Du har all denne plassen, men likevel kan du ikke gå naken rundt i huset fordi du har ansatte. Å gå nedover hallen var som å gå langs en gate, sier Curtis Jackson, som er hans egentlige navn. Det er ikke like mye musikk i livet hans mer. Da platene begynte å selge dårlig, satset 50 Cent på film og har spilt i 25 filmer.