Nyheter om Øvretveit


Øvretveit signerte ny Jerv-kontrakt

Målvakt Øystein Øvretveit (27) forlenger sin kontrakt med eliteserieklubben Jerv til ut 2024-sesongen. Det opplyser Grimstad-klubben på sine nettsider onsdag. Øvretveit signerte for første gang for klubben i 2018. Han har hittil spilt 121 kamper for de gulkledde før han nå forlenger sitt opphold på Sørlandet til ut 2024. – Det er veldig artig. Det skjer mye spennende i klubben for tiden, og jeg er takknemlig for at jeg får fortsette å være en del av det, sier Øvretveit. Han er fast inventar hos den nyopprykkede klubben som ligger på nedrykksplass med sju poeng på ti kamper. (©NTB)
Les mer om:

AaFK snudde til seier mot Jerv

Det så en stund ut til at Jerv skulle slå Aalesund på bortebane, men med to raske mål sent i kampen snudde hjemmelaget til seier og tre poeng. Isak Dybvik Määttä ble avgjørende da han på vakkert vis bøyde ballen i lengste hjørnet med ryggen mot mål ti minutter før slutt. Vinnermålet fullførte snuoperasjonen etter at Jerv tok ledelsen i det 65. minutt. Aral Simsir og Erik Brenden kombinerte fint da sistnevnte headet ballen over en utrusende Sten Grytebust og i mål. Etter 78 minutter var lagene likt.

Vålerenga reddet av selvmål

Vålerenga hadde store problemer mot lille Jerv i søndagens eliteseriekamp. Et selvmål avgjorde kampen for Oslo-laget som vant 1-0. Innbytter Taofeek Ismaheel la inn foran mål, og der var midtstopper John Olav Norheim uheldig da han skulle klarere, men endte opp med å sende ballen i eget nett. Før det hadde Vålerenga hatt store problemer mot de gulkledde. Øystein Øvretveit hadde flere gode redninger gjennom hele kampen.

Fikk lykketruse i påskeegget: – Den var god og våt etter kampen

Jerv-keeper Øystein Øvretveit (27) avslørte konas uvanlige gave etter at han nok en gang ble straffehelt.
Les mer om:

Ble straffehelt etter konas spesielle gest: – «Lykkebokseren» funket

Øystein Øvretveit (27) reddet nok et viktig straffespark for Jerv. På seg hadde han et lykkeplagg som skulle sikre at bergenseren holdt nullen mot KBK.
Les mer om:

Jervs supertalent sikret seier

Aral Simsir (19) fikk sin første kamp fra start og ga Jerv en ny hjemmeseier. Kristiansund står fortsatt uten poeng i Eliteserien etter 0-1-tapet i Grimstad. På Levermyr tuslet han av banen etter 71 minutter til stor applaus fra de nesten 2500 tilskuerne i Grimstad. Jerv åpnet kampen klart best og hadde tre kjempemuligheter til å ta ledelsen, men KBK-forsvaret slapp med skrekken. 20 minutter senere var det rot i Kristiansund-forsvaret som Simsir utnyttet til det fulle.

Gjertrud (25) fekk julebesøk – blei sitjande med ei trombonespelande, koronasjuk søster i seks dagar

Gjertrud Øvretveit fra Fredrikstad fikk ikke den julefeiringen hun hadde planlagt.
Les mer om:

Kvalik-helten forklarer fingerbruken – sendte flere stikk

Jervs Øystein Øvretveit vartet opp med fire strafferedninger mot Brann. For hver redning holdt han opp en finger – nå forklarer han betydningen.
Les mer om:

Tidligere Vard-keeper på alles lepper: – Det har tatt helt av

I 2013 spilte han for Vard, fikk rødt kort og spilte til 2 på spillerbørsen til Haugesunds Avis. I dag hylles Øystein Øvretveit i hele Fotball-Norge. Bortsett fra i hjembyen Bergen …
Les mer om:

Jerv-helten reddet fire straffespark: – Det er helt uvirkelig

Øystein Øvretveit ble den store helten for Jerv da de på dramatisk vis rykket opp til Eliteserien. Burvokteren reddet fire straffespark mot sin tidligere klubb.
Les mer om:

Nå har Bergen verken statsministeren eller en klubb i Eliteserien

Bergen med sine 265 470 innbyggere har etter dagens kvalikkamp mot Jerv opplevd det som tidligere statsminister Erna Solberg beskrev som en skrekkfilm. – Det stod 4 – 4 etter ekstraomganger og da var det ikke annet å gjøre enn å avgjøre det hele ved opprykk. Robert Taylors bom på Branns niende forsøk i straffesparkkonkurransen ble avgjørende. Rett etter ble Shuaibu Ibrahim straffehelt og sendte Jerv til øverste nivå i norsk fotball for første gang. Det skjedde passende nok i Grimstad-klubbens 100-årsjubileum. Skrekkfilmlignede fotballkamp i tåken.

Fikk slakt forrige gang Brann rykket ned – ble den store helten i kvalikdramaet

Øystein Øvretveit (27) ble den store helten da Jerv tok seg til Eliteserien.

Fikk «1» på børsen da Brann rykket ned sist – nå skal han stoppe gamleklubben

Jerv-keeper Øystein Øvretveit (27) sto for Brann sist de rykket ned fra Eliteserien. Han som ga keeperen 1 på børsen i den kampen har en uggen følelse før kveldens oppgjør.

Fikk «1» på børsen da Brann rykket ned sist – nå skal han stoppe gamleklubben

Jerv-keeper Øystein Øvretveit (27) sto for Brann sist de rykket ned fra Eliteserien. Han som ga keeperen 1 på børsen i den kampen har en uggen følelse før kveldens oppgjør.

Han tabbet seg ut da Brann rykket ned sist: – Jeg sender dem gjerne ned igjen

Øystein Øvretveit synes det er synd at Brann må rykke ned for at han og Jerv skal rykke opp.
Les mer om:

Jerv til kvalik-finalen

Jerv slo KFUM på 5-3 på straffer og skal spele kvalifiseringsfinale om opprykk til eliteserien. Kristian Novak sette inn den avgjerande straffen. Jervs keeper Øvretveit redda David Tavakolis først straffe for KFUM. Deretter gjekk alle straffene i mål. Jerv møter laget som blir tredje sist i eliteserien i den siste kvalifiseringskampen onsdag. Etter ordinær tid og etter ekstraomgangar stod det 1-1.

Arild leier ut hytta ved sjøkanten: – Telefonen har ikke stått stille

BAMBLE / KRAGERØ: Det ligger mye hytter og ferieleiligheter for salg langs kysten av Telemark, men mye er utleid. – Telefonen har ikke stått stille, sier Arild Øvretveit, som selv leier ut ved sjøkanten.
Les mer om:

Går av som direktør: – Aldri negativt å få inn nye tanker og impulser

Ole Øvretveit (43) har vært direktør i Arctic Frontiers de siste syv årene. Nå gir han stafettpinnen videre. 

Erlend Hustad har spilt sin siste kamp for Notodden

Siste kamp for Notodden for Erlend Hustad ble hjemme i slutten av juni mot tabelljumbo Strømmen. Spissen gjorde seg godt bemerket sist sesong og skrev allerede avtale om overgang til Brann i vinter, nå har det skjedd.  – Hustad som er glad for å bli Eliteseriespiller har takket for seg til spillere, klubben og publikum. Notodden Fotballklubb ønsker å takke Erlend for tiden sammen i NFK og ønsker han masse lykke til videre i Brann. Les: Øystein Øvretveit signerer langtidskontrakt – Det blir utrolig trist å dra fra gutta.

Halvor Hovstad flytter til USA

Halvor Hovstad avslutter sin Jervkontrakt – til fordel for studier og fotball i USA. Han blir collegespiller på University of Seattle! Les: Øystein Øvretveit signerer langtidskontrakt Halvor Hovstad har vokst opp i FK Jerv, men velger nå USA videre. Her skal han kombinere studier og collegefotball de neste 3 årene.  
Les mer om:

Øystein Øvretveit signerer langtidskontrakt

Keeper Øystein Øvretveit har tro på prosjektet til Jerv selvom de denne sesongen er forholdsvis ufarlige på en 11.plass i OBOS-Ligaen.

Øvretveit forlenger med Jerv

Målvakten Øystein Øvretveit har signert en 3,5 år lang kontrakt med Jerv som binder ham til klubben ut 2022-sesongen.
Les mer om:

FM-radio kan få ti nye år

Kulturdepartementet vurderer om lokalradioer kan få bli på FM-nettet helt fram til 2031. – Ville vært fantastisk, sier en håpefull Radio Sotra-sjef Rolf Øvretveit.
Les mer om:

Tyskerne brente en hel bygd og sendte mennene i konsentrasjonsleir

TELAVÅG (NRK): 30. april 1942, plyndret, brente og ødela tyskerne samtlige hus i Telavåg på Sotra. 75 år senere lager Tommy Øvretveit film om bestefaren, for at nordmenn ikke skal glemme.

Vi, eg, blir fortalt om og om igjen at det er vår, min, feil

Eg var redd, livredd, grein, så stille som mogeleg så han ikkje skulle bli sint, og hendene hans var overalt, munnen hans var på meg overalt, heile tida. Og dessverre hugsar eg kvart sekund, skriver Gjertrud Øvretveit (19).
Les mer om:

Mest lest siste uke