Nyheter om Øye


Klopp gir Liverpool-spiller på utlån et stort boost

Liverpool-spilleren Harry Wilson har vært på utlån de siste fire årene. Betyr dette at han er glemt av Liverpool-manageren? Ikke på Anfield. Her tar de tydeligvis vare på sine egne – også de som er et stykke unna spilletid på klubbens førstelag. Les: Yaya Touré vil til Premier League 22-åringen hadde et spesielt vellykket leieopphold hos Derby, som har blitt avsløst med en god start hos Bournemouth denne sesongen. Fast plass på laget og fire scoringer vitner om at Wilson heller ikke har problemer med tempoet i øverste divisjon. -Jeg er i kontakt med Liverpool hele tiden.

Selger hundrevis av biler fra Åmli - men bilforhandleren vil ikke kjøre elbil

Blant de over 100 ganske nye bilene som står til salgs på Agder Bilsenter i Åmli, får vi ikke øye på en eneste elbil. - Det er ikke etterspørsel etter slike nisjeprodukter her, sier Tobias Tangen som driver dette bilsenteret.
Les mer om:

Ekteparet holder et ekstra øye med ulykkesfjellet: - Folk må selv vurdere om de skal gå opp eller ikke. Du kan ikke sperre folk ute fra fjellet med en bom

Aadne Olsrud og kona Wibeche Steinvik føler at de må holde et ekstra øye med skiturister som begir seg opp i det skredutsatte Blåbærfjellet i Tamokdalen.
Les mer om:

Får 20 mill. til å holde ekstra godt øye med vogntogene om vinteren. Ikke bra nok, mener fagforeninga i Statens vegvesen: – Vi har mer enn nok å gjøre

– Det er mye tungtransport allerede og det blir mer i tiden fremover, sier Alf Edvard Masternes, leder for Forbundet for ledelse og teknikk.

Minneord Halldis Rørvik

Halldis blei født den 8. juni i 1922 på garden Rørvik. Foreldra var Serina og Andreas og Halldis va yngstabadne i ein søskenflokk på fem jenter. Hu snakte litt om det, av å te, at det sikkert va ein skuffelse for morå å faren atte hu òg va ei jenta. Dei hadde nok sitt føre seg – og håpa på ein odelsgut denne gongen. Men ka sko nå dei med nåken odelsgut, så hadde fått fem så flotte og flinke jenter. Halldis gjekk på skulen på Ås. Det var lang veg, minst ein time å gå i allslags vêr og vind.

Ti-års jubileum for Førjulsmarknaden i Øye

Helga 23. og 24. november er det tradisjon tru duka for Førjulsmarknad i Øye i Vang i Valdres, og marknadsvertane Elisabeth Sparstad og ordførar Vidar Eltun ynskjer deg velkomen.
Les mer om:

Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Her finner Elias den lille båten i stummende mørke: – Svært vanskelig å få øye på

Redningsskøyta Elias rykket ut for å finne en båt etter en bekymringsmelding. Det var ikke en lett oppgave i stummende mørke
Les mer om:

Øyes sannhetsvitne

Roald Øye trekker fram den kristne kvinnen Christy Anastas som et sannhetsvitne for at israelernes undertrykkende framferd mot palestinerne på Vestbredden er nødvendig for å forsvare seg mot palestinsk terror.
Les mer om:

Slik ble Bilal feira på hjemmebane: – Det var ikke et tørt øye

På samfunnshuset i Hasvik var det rigget til fest. Det var satt ut 210 stoler, men ikke alle fikk sitte Se video i vinduet over, og flere bilder fra feiringene nederst i saken.
Les mer om:

Kuppmuligheter på Nord-Kypros

Kypros har sommer nesten hele året, og på norddelen av øya er ferieboligprisene svært lave. – Økonomisk kan det være en god investering. Men du må vite hva du kjøper, sier ferieboligekspert Bjørn-Erik Øye.

Sjukepleiere med godt øye for injeksjoner(pluss)

I fjor ble det utført 3800 øyeinjeksjoner på Molde sjukehus. Nå overtar sjukepleierne denne jobben fra legene, slik at de får mer tid til andre oppgaver.
Les mer om:

Klarer du å få øye på personen i veikanten?

Så vanskelig kan det være for bilførerne. Se video:
Les mer om:

Ed Woodward kommer med innrømmelser og løper fra ansvaret

Konserndirektør Ed Woodward har innrømmet at Manchester Uniteds speiding har for å bruke hans egne ord vært «shambolic».

Hanket inn ørret på 7,3 kg og 83 cm, men ikke uten kamp

Torsdag ettermiddag var det klart for Marek Fijalkowski-Bojarski å endelig hanke inn hannfisken han hadde observert under Lundsbrue i Øye ved flere anledninger.
Les mer om:

Serieanmeldelse: Kristine Frøseth fortsetter å imponere i Looking for Alaska

Litt treig start, men en solid serieadapsjon av romanen Looking for Alaska, som John Green (The Fault in Our Stars, Paper Towns) debuterte med i 2005. I flere år har fans ventet på en adapsjon av boken – og nå er den endelig her. For de som ikke er kjent med historienl handler Looking for Alaska om Miles Halter (Charlie Plummer), en tenåringsgutt med en lidenskap for å memorere avdøde menneskers siste ord. Miles har sin første dag som ny elev ved en anerkjent kostskole i Alabama.

Dagmulktene løper, men den spanske entreprenøren hevder de jobber på spreng med å ferdigstille elektroarbeidet i E16-tunnelen: - Jobber mot åpning i desember

Etter et opprydningsmøte i sommer, lovet den spanske entreprenøren Aldesa å sette inn flere ressurser for å få fortgang i det forsinkede elektroarbeidet på E16 Øye - Eidsbru. Men ifølge et brev Byggeindustrien har fått innsyn i, stilnet det fort da hverdagen kom, skriver fagbladet.
Les mer om:

En fantastisk «goalgetter» er snart ledig på markedet

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en stor fan av den måten den uruguayansk superstjernen spiller fotball, han gir alltid alt han har og han bøtter inn mål.

ESPN: Edinson Cavani går

Det ryktes om at Manchester United, Atletico Madrid, Napoli og Inter Milan har et godt øye til Edinson Cavani. Til sommeren kan de sikre seg uruguayaneren «gratis». For når kontrakten med PSG går ut til sommeren, kan toppklubbene hente en fighter som over lang tid har vist sin effektivitet foran motstandernes mål. Ifølge ESPNs kilde har PSG og sportsdirektør Leonardo fortsatt ikke lagt frem noe tilbud om forlengelse til 32-åringen. Cavani er derfor mentalt på vei bort, men har ikke avskrevet tanken om noen sesonger til hos PSG.

Heile huset rista - og familen sprang for livet

Ra­set i Øye tys­dag var ei dramatisk opp­le­ving for fa­mi­lien til Ewa Zalaj.
Les mer om:

Livsfilosofens mareritt på to hjul...

Siste årene har tanker om fremtid kveilet seg mer og mer i hovedkvarteret for strategiske handlinger, beliggende en plass mellom venstre øre og høyre øye.
Les mer om:

Ras i Øye i natt: Ti personer fra to hus er evakuert

Rundt 22:20 tirsdag kveld fikk Politiet Innlandet meldinger om ras rett nord for Øye i Valdres. Det har vært flere ras i området, men rasene har ikke truffet hus eller E16.
Les mer om:

Ras i Valdres: – Vi hørte et kjempesmell, så begynte huset å riste

Det har gått flere ras i Øye i Vang i Valdres og ti personer er evakuert fra to hus. NVE skal vurdere rasområdet når det blir lyst.
Les mer om:

Ti personer evakuert etter ras

Totalt ti personer fra to boliger er evakuert etter ras nord for Øye i Valdres. Det skal ha gått flere ras i området, men disse har ikke truffet hus eller E16.
Les mer om: