Nyheter om Øye


Regjeringen vil holde et våkent øye med konkurransen i luftfarten

Konkurransetilsynet får i oppdrag å følge ekstra nøye med på konkurransen i det norske luftfartsmarkedet.

Sjekk bildet! Nå kan du se nordlys på Romerike

Søndag kveld og natt til mandag bør du komme deg ut om du vil få øye på fenomenet.
Les mer om:

Ingve Bøe-bloggen: Hedrer avdød Viking-venn: - Tusen takk!

BLOGG: Ingve Bøe bruker søndagen før kampstart til å takke Viking-vennen Geir Øye som døde for kort tid siden.
Les mer om:

Det kan nesten ikke gjøres tydeligere enn dette

Manchester United har hatt et godt øye til den den franske forsvarsspilleren Dayot Upamecano en god stund og hvis vi skal dømme etter hva som foregår i sosiale medier er det gjensidig. Et innlegg om at Manchester United sannsynligvis vil signere ham neste sommer har fått tommelen opp av Upamecano. – Det kan se ut som Manchester United har en fordel i det som kommer til å bli et rotterace neste sommer; Real Madrid, Paris Saint-Germain og Bayern München befinner seg på en stadig økende liste av interessenter.

23-åring slo til mann på Balkan

PORSGRUNN: Det ble klammeri og kvalme inne på Balkan i de sene nattimene. Det endte med blått øye for en av de unge mennene. Først elleve måneder senere ble voldsmannen innkalt til avhør hos politiet. «Kritikkverdig», fastslår retten.
Les mer om:

– Tilfeldigheter gjorde at dette gikk bra

Christine Abbott fikk heldigvis øye på bålet i tide. Nå vil hun minne andre på hvilke plikter som gjelder når man fyrer opp ute i naturen.
Les mer om:

Var med og bygde ny E16 i Øye – no er han i gang i Vest­re Slidre: Koronamiddel gir ekst­ra-ut­bet­ring av E16

Sta­tens veg­ve­sen har fått ekst­ra ko­ro­na­mid­lar til E16 mel­lom Fa­ger­nes og Øylo. Det gir 520 me­ter ekst­ra veg på ein smal og svin­ge­te par­sell sør for Reiessvingen.
Les mer om:

Derfor avlyser kriseledelsen kamper, cuper og stevner i Fredrikstad

Da kommunens kriseledelse onsdag kveld besluttet å avlyse kamper og cuper i breddeidretten, var det med ett mål for øye: Stoppe smittespredning fra Fredrikstad til andre steder.
Les mer om:

Trym Jermund (17) er lærling i Vang bygg – køyrer firhjuling til arbeid mens han ventar på lappen

Trym Jermund Svanheld flytta «heim» til Øye frå Skjolden for å gå læretida som snikkar hjå Vang Bygg AS.
Les mer om:

Cassano: «Ibra den tredje beste spissen i historien»

Antonio Cassano som var en meget habil spiss i sin tid (Han gjorde seg fortjent til kallenavnet «fantastic Antonio») sier Zlatan Ibrahimovic er den tredje beste spissen i historien og kommer samtidig med råd til Inter Milan manager Antonio Conte om å endre Christian Eriksens rolle. Den italienske spissen har snakket med Christian Vieri live på Instagram om Serie A sesongen og dagens kamp mellom Atalanta og Inter Milan. Les: Roberto Mancini: «Jeg elsker ham, og jeg håper det dukker opp noe bra» «Jeg liker Atalanta, men jeg har det vage inntrykket at de går tom for bensin,» sa Cassano.

Karrieren over?: Her går UFC-legenden på nok et tap

Anderson Silva stoppet av Uriah Hall på UFC Fight Night, vil ikke si MMA-karrieren over! Uriah Hall og Anderson Silva knelte begge ned på matten, hode mot hode, og grep hverandres hender. Begge ble emosjonelle og viste den andre respekten etter en hardt UFC-kamp. Blod strømmet fra Silvas ansikt. «Jeg elsker deg,» sa Hall til Silva. «Du er fortsatt en av de største.» Hall stoppet Silva via TKO etter 1 minutt, 24 sekunder av fjerde runde lørdag i hovedkonkurransen til UFC Fight Night i Las Vegas.

Gjev gass i Øye: Simen og Marita byggjer på med funkishus i vinter

Som fersk tobarnsfar, ny medarbeidar i Øye Bygg & Bo AS og med husbygging på gang i Øye sentrum er Simen Måren Stende akkurat der han vil vera.
Les mer om:

Kastet søppel fra bilen – ble sett av UP

Under en laserkontroll på Skårasletta torsdag, fikk patruljen fra UP øye på noen som kastet søppel fra en bil.
Les mer om:

Fleire får fiber det neste året

Til jul neste år har alle som ynskjer det fiber i Øye/Nedre Dalen, området mellom Vennis-Neset-Dalsbru og i Høresbygde.
Les mer om:

Mann (35) slo løs på tilfeldig mann inne på toalettet på No. 24 - mener hanskene hans lå i veien

I kokainrus gikk den voldsdømte mannen til angrep på en annen mann. Det endte med en brukket tann, et sydd og stripset øye - og fengselsdom.
Les mer om:

Nå åpnes Domkirken for publikum

I helgen åpnes Domkirken for publikum. Da kan du kikke ned i krypkjelleren og se om du får øye på beinrester, tenner og kistekanter.
Les mer om:

Ny MG – uten strøm

For ett år siden var MG et fjernet minne om eldre herrer med tweed og kjørehansker. I dag betyr MG 2300 flunkende nye biler ute på norske veier. Men fremdeles er det vanskelig å få øye på MGs virkelige el-satsing.
Les mer om:

- Vi så en finne som stakk opp og skjønte at noe var galt(pluss)

Margrethe Buch og mannen hennes Stig-Rune Krokdal ante at noe var galt da de plutselig fikk øye på en finne som stakk opp av fjæra.
Les mer om:

Ser du Terje bakfra vil du få øye på en naken Sylvi Listhaug: – Det er et historisk kunstverk

Terje Viken gjorde det han kunne for å få tak i kunstverket «Making a martyr» da det dukket opp i 2018. Til slutt fikk han foreviget bildet på motorsykkelen.
Les mer om:

Knipset kryssende regnbuer: – Her må noen ha vunnet i Lotto

Flere fikk øye på et sjeldent værfenomen på Ørnes i Nordland. Statsmeteorolog Kristen Gislefoss har aldri sett noe lignende.
Les mer om:

EM-drømmen knust for Norge, Serbia var overlegen

ULLEVAAL: (SPORTEN) (Norge – Serbia 1-2 e.eo). Det vil seg ikke for Norge i kvalifiseringer. Serbia var klart best i regnværet på Ullevaal og tok seg til omspillfinale i EM-kvalifiseringen med 2-1-seier. Kjapp oppsummering Så var den norske EM-drømmen over igjen, etter nok et playoff-tap. Serbia var det beste laget gjennom store deler av kampen, og vant sånn sett fortjent. Gjestene skapte mange sjanser og de skapte store sjanser, mens Norge kun skapte store sjanser.

Nina ble møtt av et trist syn i strandkanten: – Jeg er glad jeg ikke møtte den i vannet mens jeg svømte

Nina Grønneberg Andresen var ute på tur og skulle knipse noen naturbilder, brått fikk hun øye på en død sel som var skylt i land i en bukt på Tjøme.
Les mer om:

Stina (27) fant treåring i bare bleia: – Alle foreldres store frykt

Stina H. Vea hadde akkurat levert ungene i barnehagen, da hun fikk øye på på en liten gutt som gikk langs veien. Nå får hun ros av politiet.
Les mer om:

Ser du den lille skapningen som gjemmer seg?

Det er med en liten skapning med på dette bildet, som kan være litt vanskelig å få øye på slik med det samme.
Les mer om: