Nyheter om Øye


Sprint hadde Ronaldo - nå har de Lionel Messi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Lionel, sier 16-åringen, strekker fram hånda og hilser pent.Ja, han heter Lionel Messi, og det ble offisielt 12. juni.- Jeg kan endre tilbake, men har ingen planer om det, sier han.Stort forbilde Da han skulle bytte navn, var det ingen tvil om hva han ville ha.- Messi har vært et stort idol for meg lenge, og jeg ville se om det ble godkjent.

Bekreftet: brasilianeren Jean Lucas klar for Lyon

Vi har lært oss å holde et ekstra godt øye med hva som foregår hos Lyon. Titt og ofte kjøpes og bygges opp spillere som senere hentes av verdens beste klubber. Nå er ikke Lyon heller noe dårlig klubb med sin 3. plass Ligue 1 forrige sesong og jevnlig spill i Europa, men det er teften til å hente ukjente spillere som blir stjernemateriale, som Lyon er spesielt gode på. OFFICIAL: Olympique Lyon have signed Brazilian midfielder Jean Lucas from Flamengo for €8m.

Påtrengende holdningsløst i Østre bydel

GJESTEKOMMENTAR: Det er vanskelig å få øye på byggekunsten bak Lervig sykehjem. En undrer seg heller over hva som skjedde her. Og hvorfor har ikke Stavanger kommune en arkitekturpolitikk?
Les mer om:

Strengt tatt er det vel ikke en «cupbombe» når Tromsø blir slått av Kongsvinger

I går møttes Kongsvinger og Tromsø til «forsinket» kamp i 3.runde av cupen. Mens kongsvinger sanker poeng i OBOS-Ligaen og jager opprykk til Eliteserien er roter et tafatt Tromsø-lag nede på kvalikk-plass i Eliteserien. Forskjellen mellom de beste i den nest øverste divisjonen og de dårligste i den beste er veldig vanskelig å få øye på. – Stabæk var også i aksjon i cupen i går i møtet med Post-Nord laget Alta var det slettes ikke et overbevisende Bærums-lag. Det var jevnt helt til det nærmet seg slutten, etter 75 spillerminutter var stillingen 1 – 1.

Trenden er at folk flytter i leilighet

Nå er de aller fleste boliger som bygges på Sørlandet leiligheter. – Vi ser en tydelig urbaniseringstendens i hele landet, sier Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret.

Nike har lansert en helt ny Premier League-ball: «The Merlin»

Nike har benyttet avansert teknologi for å utvikle en ball eksklusivt for Premier League, vi får håpe at navnet «The Merlin» peker på at den er fantastisk god, ikke at den på magisk vis kan skifte retning og være vinglete.  Ballen er utviklet som en det av det nye partnerskapet mellom Premier League og Nike. Les: Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef Nike sier at ballens teknologi kan føre til enda flere mål, etter at det i fjor ble satt rekord med 1.072 mål i fjorårets sesong.

De brukes i stadig flere oppgaver

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved en steinfylling innerst i Adventdalen står en håndfull personer med gule vester. «Dronepilot» står det på vestene.- Har noen snakket med tårnet, spør Espen Olsen fra Sysselmannen.Alle rutiner må følges før dronepilotene slippes løs, men etter en kort telefon til tårnet på lufthavnen er alt klart for å starte.Et par minutter etter befinner Tommy Dahl Markussen seg i høy konsentrasjon, klar til å ta av.

Trimmer vinteren gjennom med Midnattsolrittet for øye: - Uten et mål blir det lett å droppe treninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er jevnlig på spinning gjennom året og Midnattsolrittet er et felles mål for oss, sier Robert Helgesen(59).Rittet har blitt en tradisjon i Fauskes største bedrift.- Vi har vært med i alle år, det har blitt en tradisjon, sier Helgesen.Trener sammen I tillegg til Midnattsolrittet har SKS-gjengen også syklet Trondheim-Oslo, Lofoten Insomnia og Polarsirkelrittet.

Bjørn (21) fra Trondheim vil gjøre noe ingen har klart tidligere

Skøyteløperen Bjørn Magnussen har ett mål for øye: han skal under 34 sekunder på 500 meter på lavlandsbane.

Bjørn (21) fra Trondheim vil gjøre noe ingen har klart tidligere

Skøyteløperen Bjørn Magnussen har ett mål for øye: han skal under 34 sekunder på 500 meter på lavlandsbane.

Filmanmeldelse «X-Men: Dark Phoenix»: Dunkelt fjas

Et eller annet sted inne i «Dark Phoenix» ligger det en fantastisk nyskapende superheltfilm. Det er bare veldig vanskelig å få øye på den.
Les mer om:

Filmanmeldelse «X-Men: Dark Phoenix»: Dunkelt fjas

Et eller annet sted inne i «Dark Phoenix» ligger det en fantastisk nyskapende superheltfilm. Det er bare veldig vanskelig å få øye på den.
Les mer om:

Filmanmeldelse «X-Men: Dark Phoenix»: Dunkelt fjas

Et eller annet sted inne i «Dark Phoenix» ligger det en fantastisk nyskapende superheltfilm. Det er bare veldig vanskelig å få øye på den.
Les mer om:

– Far min døydde brått då eg var berre 15 månader, og mor mi vart åleine med alt

Kjell Gudmund Svien, Øvre Dalen, Øye, fødd 1972
Les mer om:

L´Equipe: Liverpool nærme avtale med 700 millioner-kroners-mannen

Det er ingen nyhet at Liverpool og Jürgen Klopp har hatt et godt øye på spilleren som bare ble slått av Kylian Mbappé i treffsikkerhet, men når den franske storavisen hevder det er rett før, måtte vi ta det med. Nicolas Pépé har løpt og dunket inn 22 mål og 11 assist på 38 kamper for Lille denne sesongen.

Noen som savner en stor hvit hund?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARIDALEN: Leser var ute og øvelseskjørte med sin datter, torsdag kveld: - Vi fikk øye på en ganske så stor, hvit hund, den løp vettskremt rundt ved ruinene i Maridalen. Vi greide ikke å få tak i den, forteller moren, og at de har lagt ut observasjonen i facebookgrupper om savnede hunder på nett.Hun fortsetter: - Jeg er usikker på rase, men den var stor.

Vurderer flere sikkerhetstiltak etter flåtekantring på speiderarrangement

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Søndag 2. juni kantret kabelfergen - en flåte over Brekkedammen - i forbindelse med Kjelsåsspeidernes dag, som ble arrangert for 44. gang. Trolig havnet rundt 20 personer i vannet. Hendelsen opplevdes som ganske dramatisk for flere Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med. Her forteller en mor hvordan de opplevde ulykken, hun ønsker ikke å stå frem med navn.

– Han løp rett mot meg med kniven i hånden

Før drapsforsøket på Grünerløkka sto knivmannen i bakgården til Demi Krisxan Dyke (22) og skrek og slo. Så fikk han øye på henne.
Les mer om:

Rafael Benitez gidder ikke mer rot

Det kan virke som Rafael Benitez fortsatt har et halvt hjerte i Newcastle, men måneder med usikkerhet og rot i kulissene, har fått spanjolen til å sende ut en åpen søknad. For tre uker siden var tonen til Benitez: -Jeg vil gjerne bli. Jeg kan se potensialet i denne kjempeklubben. Trives, sa han optimistisk. (foto: newcastle) Tre uker senere har klubben og eier fortsatt ikke bestemt seg for hva som skjer i manager-posisjonen. Dette har ledet Benitez til andre toner. -Her og nå vet jeg ikke hva som skjer. Nå er jeg åpen for nye muligheter.
Les mer om:

- Fint at de unge kan lære gamle husflidsteknikker, så de ikke dør helt bort

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Jeg har lyst å veve en duk, og den vil jeg ha på stuebordet hjemme, sier Elisa Andrea Bjur Storli. Hun fikk prøve å veve sammen med Ingvild Sjødin, som er med i vevegruppa i Fauske husflidslag.

Vegvesenet varsla heving av elkontrakt og vurderer dagbøter på Øye-Eidsbru

Det er no klart at det ikkje blir opning av E16-tunnelen forbi Øye til sommartrafikken startar.
Les mer om:

Seks bilister tatt i farts-kontroll i Stange

Politiet holdt øye med trafikken i 60-sonen.
Les mer om:

Yter flertallspartiene i Sandnes skapende motstand?

DEBATT: At posisjonen yter motstand er det lett å få øye på, men om den er skapende er mer tvilsomt.
Les mer om:

Deler av Kongevegen er rasert. E16-arbeid har resultert i anmeldelse

Fylkeskommunen bekrefter at de har politianmeldt en ødeleggelse av et gammel vegfar i Øye i Vang i forbindelse med E16-utbygging. Et stykke av den gamle Kongevegen er også ødelagt. Vegvesenet har fått krav på å tilbakeføre området.
Les mer om:

Kristian (36) fikk sprøytet inn herpesvirus i kreftsvulstene

For ett år siden var kroppen til Kristian Øye (36) full av kreft. Så fikk han sprøytet herpesvirus inn i svulstene.
Les mer om: