Nyheter om Øverland


Fotball-topp jubler for Raja – nye 850 millioner til idrett og frivillighet

Norske fotballedere har ikke bare vært imponert over kulturminister Abid Raja (V). Men nå jubler Norsk Toppfotball-direktør Leif Øverland.
Les mer om:

Vil bygge leiligheter her – naboene raser

Arkitekthuset Kragerø har på vegne av Kim Øverland sendt inn en søknad til kommunen om å bygge en firemannsbolig i Biørnsborgbakken. Flere naboer reagerer på den planlagte bygningen.
Les mer om:

Fremskyndet oppstart for OBOS-ligaen og Toppserien

Klubbene i de to ligaene kan starte opp 14 dager tidligere enn planlagt. – Basert på gode erfaringer med oppstart for trening i Eliteserien og etter innspill og ønske fra ligaforeningene og klubbene i både OBOS-ligaen og Toppserien, har vi i dag besluttet at oppstart for fase 2 kan starte 14 dager tidligere enn opprinnelig planlagt. Det vil si at klubbene i de nevnte ligaene vil kunne starte med fotballtrening tidligst førstkommende mandag, 25. mai. Dette er selvsagt under forutsetning av at NFFs protokoll for trening følges.

Endrer terminlisten i Eliteserien

De første seks rundene av Eliteserien vil inneholde flest mulig lokaloppgjør, opplyser Leif Øverland i Norsk Toppfotball til VG. Lag fra samme regioner vil dermed møte hverandre de første ukene, og ifølge Eurosport deles lagene inn i fire grupper, som møter hverandre hjemme og borte. Ny terminliste presenteres trolig 16. mai.
Les mer om:

Kunne endelig åpne dørene til det «nye» hotellet: – Det er så godt å se folk er i sving igjen

KRAGERØ: Torsdag kunne de endelig åpne dørene og vise fram et nyoppusset Kragerø Resort. – Med en finansiell sterk eier, kan vi få til sånt som dette selv i en vanskelig tid, sier avtroppende direktør ved Kragerø Resort, Kim A. Øverland.

NTF-direktøren mer og mer positiv – mener det er sannsynlig med norsk fotball fra 1. juli

Leif Øverland i Norsk Toppfotball deler andre fotballtoppers økonomiske bekymringer, men synes situasjonen ser bedre ut med tanke på å få i gang aktiviteten.
Les mer om:

Gladmelding til alle som savner fotball: Toppfotball-direktør mener det er sannsynlig med norsk fotball fra 1. juli

Leif Øverland i Norsk Toppfotball deler andre fotballtoppers økonomiske bekymringer, men synes situasjonen ser bedre ut med tanke på å få i gang aktiviteten.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Kapteinen reiser til en annen tid ✨

Danse du fortsatt? For meg? Sjøl om heile verden går under?  Kjell Øverland alias Kapteinen skrev kanskje sin seneste singel før hverdagen ble litt annerledes, men jaggu passer det godt å høre på den akkurat nå. I musikkvideoen til «Danse du fortsatt» reiser Kapteinen til en helt annen tid. Se premiere nederst i saken! Hei hei, Kapteinen! Hvordan går det med deg? – Heia!! Går bra faktisk. Litt rar situasjon me har havna i men eg klare meg alltid. «Selv om hele verden går under…» Er du synsk, Kjell? – Hehe kanskje det.

Psykologens råd: Slik holder du optimismen oppe i karantene(pluss)

Å være alene fysisk er ikke det samme som å være ensom, sier psykologspesialist Svein Øverland.
Les mer om:

Her reddes Dan etter 14 timer

- Bare glad jeg er hjemme og i live, sier Dan Øverland (38).
Les mer om:

Da været ble bare verre og verre, innså Dan (38) at han måtte grave seg ned

Etter over 15 timer var Dan Øverland (38) nede fra fjellet. – De er helter, skryter han og hyller Røde Kors' mannskap.
Les mer om:

Frida (23) er klar for sin første Longyearbyen-revy

Frida Øverland (23) har seks års fartstid på revyscenen. Om noen uker står hun på scenen med resten av Longyearbyens revyspillere.
Les mer om:

Suldøler på UKM i Sauda

Fire unge suldøler, av i alt 25 påmelde, deltok sist helg på Ung Kultur Møtes, UKM, i Sauda. Hanna til fylkesmønstringa i mars Hanna Søraas Vasshus song Når himmelen faller ned, medan gute-trioen med namnet Taco-bandet, Jakub Ragnar Szigeti song og cello, Josef Ulset på piano og Ondra Kral på slagverk, framførte taco-songen It’s raining taco på Folkets Hus.

Psykolog om nettovergrep: – Tradisjonell bekjempelse er ikke lenger tilstrekkelig

Politiet må begynne å etterforske overgrep på nett på samme måte som de etterforsker organisert kriminalitet, mener psykolog Svein Øverland. Lene Vågslid (Ap) er skeptisk.
Les mer om:

Club4-sjef påstår kvinner selv ber om «gangbang»: – Veldig uvanlig

– Det er veldig usannsynlig at det finnes mange kvinner i Norge som har så sterke seksuelle fantasier om «gangbang» og «fuckhole» at de oppsøker miljøer hvor de kan få satt fantasien ut i live, sier psykolog Svein Øverland.
Les mer om:

Club4-sjef påstår kvinner selv ber om «gangbang»: – Veldig uvanlig

– Det er veldig usannsynlig at det finnes mange kvinner i Norge som har så sterke seksuelle fantasier om «gangbang» og «fuckhole» at de oppsøker miljøer hvor de kan få satt fantasien ut i live, sier psykolog Svein Øverland.
Les mer om:

Politikernes millionkutt slår inn: Nå ryker skolefrukten

Skolene i Tinn må spare, og det første som ryker er skolefrukten. – Det er klart at det vedtatte budsjettkuttet i kommunen får følger, fastslår rektor på Rjukan barneskole Jorunn Øverland.
Les mer om:

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Mandagskampen forsvinner

Fra og med neste sesong forsvinner mandagskampene fra Eliteserien i fotball for herrer, ifølge en pressemelding fra Norsk toppfotball. Når serien sparkes i gang i april vil den kun spilles på lørdager og søndager. Det legges opp til to kamper hver lørdag, kl. 16.00 og 18.00, samt seks kamper på søndag, fem med avspark kl. 18.00 og én med avspark 20.00. – Vi har hørt på supporterne og flyttet mandagskampen inn i helgen. Det er et viktig grep som blant andre Norsk Supporterallianse (NSA) har vært pådriver for.

Håper fru Ulrickes kafé blir turmål

Søndag åpner Åker Gård den nye kafeen sin. – Jeg håper fru Ulrickes kafé kan bli et mål for søndagsturen, sier Susanne Øverland.
Les mer om:

Ønsker å imøtekomme supportere: – Supportere skal hisse hverandre opp og skape trøkk, men under trygge rammer

Leif Øverland i Norsk toppfotball og Pål Bjerketvedt i Norges Fotballforbund inviterer nå til pyromøte for å se hvordan man kan få løst supporterkulturen på norske stadioner.
Les mer om:

Bokbrenning

På tredvetallet kom Arnulf Øverland med sine «landeplage»-utspill mot kristendommen. Han ble anmeldt av professor Hallesby. Rettsaken som fulgte ga nye anledninger til burleske utfall; i trygg forvisning om at Hallesby-tilhengere ikke ville foreta seg noe som helst av voldelige handlinger.
Les mer om:

Fullt hus og utsolgt: - Det var kø i kassa

PORSGRUNN: Kari Wandler Øverland er overveldet over responsen på utstillingen "Nattdyr". I løpet av en helg var rubbel og bit utsolgt. - Til og med champagnekjøleren forsvant.

Kapteinen brekker ned sin første mixtape – låt for låt ✨

Ikke kall det et album! Det føles som at Kapteinen slapp debutsingelen sin i går, men nå er mannen med Norges mest myndige artistnavn allerede klar med sin første mixtape. Kjell Øverland aka Kapteinen har imponerende nok produsert hele godteposen selv. Selvbeskrivende En mixtape om kjærlighet har 13 spor og én gjesteartist; Nora Collective-kollega Unge Ferrari. Fun fact: Julie Bergan var med å skrive «Mr. Fantastique». Som seg hør og bør byr Stavanger-solstrålen på både på skits og mellomspill.

Topp 12 norske sanger som kom i dag

God helg! En haug av norske artister slipper musikk hver fredag. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske utgivelser – innen flere sjangere. Anna of the North «Lonely Life» Drømmejenta Anna Lotterud føler at hennes nye, andre album er hennes debut. Denne gangen har Gjøvik-jenta nemlig kontroll på alle beslutninger gjennom hele prosessen. Boss bish!   Kapteinen med Unge Ferrari «FIRETJUETIMER» Godsnuten fra Stavanger, som egentlig heter Kjell Øverland, skriver og produserer selv.