Nyheter om Øverland


Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

I løpet av et par minutter sto maskinen til Vetle i full fyr: - Jeg har aldri vært borti maken

SKIEN: Vetle Øverland satt i traktoren og kjente at det lukta brent. To-tre minutter senere var høyballpressa bak ham i full fyr.
Les mer om:

– Sp har seg sjøl å takke(pluss)

Fylkesordførar Jon Aasen meiner Senterpartiet har seg sjøl å takke når fylkesordførarvervet ser ut til å glipppe. – Arbeiderpartiet har ikkje lært seg at det er noko som heiter takk for hjelpa, kommenterer tidlegare fylkesordførar Ole Øverland frå Senterpartiet.

Veøy kjøper seg inn i Øverland Transport og Renovasjon AS

Veøy skal kjøpe 60 prosent av aksjene.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag. Innen flere sjangere. Kjør deg opp nedenfor. Cashmere Cat «EMOTIONS» Kashmirkatt er snart klar med oppfølgeren til sitt debutalbum fra 2017. Det nye settet har Magnus-Cat laget sammen med sin selvskapte karakter PRINCESS CATGIRL, som han har teaset siden i fjor. Prinsessen får ham til å føle seg tryggere – og hun synger fint. Og treffer høye toner. Jamfør platens første singel. Katten får her (også) hjelp fra Benny Blanco og svenske Tove Styrke. OPPDATERT fredag kl.

Premiere fra Kapteinen: – Det løye å lage en syk video der jeg skyter noen

Se musikkvideoen til «Mr. Fantastique» først hos 730.no! Etter å ha spilt i flere band og produsert låter for andre, fant Kjell Øverland alias Kapteinen ut at det var på tide å debutere som soloartist. Kapteinen har allerede signert med Nora Collective (blant andre Arif og Unge Ferrari). Nå er 98-modellen aktuell med debutsingelen «Mr.

Kapteinen kan kjapt bli neste stjerne fra Stavanger ⚓

Stavangers neste stjerne? Og Norges yngste Kjell? Etter å ha spilt i flere band og produsert låter for andre fant Kjell Øverland alias Kapteinen ut at det var på tide å debutere som soloartist. K for kvalitetstegn: Kapteinen har allerede signert med Nora Collective (Arif, Unge Ferrari). Nå er 98-modellen aktuell med debutsingelen «Mr. Fantastique». Sjekk ut vår vesle (og ikke minst festlige) prat med siddis-stjerneskuddet nedenfor! Selvproduserte «Mr. Fantastique» er skrevet av Kapteinen og Julie Bergan. <$ Hei Kjell! Gratulerer så mye med singelslipp.

Kunstsilo: – Bare veldig, veldig trist

– Denne overskridelsen er egentlig bare veldig, veldig trist, sier Aps Randi Øverland om at prisen for bygging av Kunstiloen er økt med 80 millioner kroner. Ordfører Harald Furre er ikke enig.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. Ikke minst fra norske artister. I denne spalten serverer vi noen av disse singlene – innen flere sjangere. Astrid S «The First One» Takk, neste. Sangen om Rennebu-mors mange mystiske ekser har blitt hennes nydeligste på lenge. Utlandet, ikke sov på denne norske svisken! Låten, produsert av Jason Gill, har hun skrevet med Justin Tranter; en tungvekter i popbransjen.

Dette er mannen som redder Kragerø Resort

KRAGERØ: Å snu et underskudd på ni millioner til overskudd på én, er vanligvis ikke gjort i en håndvending, men med Kim Øverland (31) på toppen, ser det lyst ut for Kragerø Resort.
Les mer om:

Ivar og Tobias har snudd sine felles tragiske erfaringer til noe positivt(pluss)

Ivar Råstad (70) og Tobias Øverland (19) har begge opplevd å miste sin mor i kreft, mens de enda var barn.
Les mer om:

Ivar og Tobias mistet begge sin mamma i kreft: – Hun hadde stelt i stand til konfirmajonsfesten. Men da dagen kom, var hun ikke der(pluss)

Ivar Råstad (70) og Tobias Øverland (19) har begge opplevd å miste sin mor i kreft, mens de enda var barn.
Les mer om:

Fikk omsider kjøre videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De langt over 100 bilene i Eurorally fikk seg en brå stopp i Tyskland. Lokalt politi stoppet samtlige biler med konseptets logo eller som hadde noe med «rallyet» å gjøre. Se live-video fra noen av deltakerne som forteller hvordan de har det. HEROmsider fikk bilene kjøre. Men det tyske politiet slapp kun fire biler pr. time.

Ikke sikkert at alle i Eurorally får kjøre videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Over 100 sportsbiler som kjørte i opptil 250 kilometer i timen på en motorvei i Tyskland, er stanset av politiet. Mange av disse er nordmenn.Tysk politi etterforsker nå om de deltok i et ulovlig billøp torsdag. Totalt ble 107 biler stoppet i politiaksjonen i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, øst for byen Wismar nord i Tyskland.Utenriksdepartementet sier til Stavanger Aftenblad at nordmenn holdes igjen i Tyskland.

Eurorally-deltagere holdes igjen av tysk politi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hovedstadsavisen Berliner Zeitung i Tyskland omtaler løpet, og skriver at en gruppe sportsbiler er blitt stoppet av tysk politi.Løpet startet i Holmenkollen 1. mai, og skal etter planen avsluttes i Praha, Tsjekkia.

375 kunstnere åpner atelierene sine i helgen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: «Oslo Open» arrangeres søndag 28. april.Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Under Oslo Open kan du besøke Oslos kunstnere på deres arbeidsplass, over hele byen og i ditt eget nabolag. Se kunsten på nært hold før den havner i et galleri eller på museum!

Toralv frå Tjelta skal lage ein rockefest midt i mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FESTIVAL: - Det blir mykje god lokalprodusert rock og mykje god tributerock, lovar Toralv Hellestø Bråtveit.Toralv's Music & Entertainment står som arrangør av vårens nyvinning på musikkfronten på Bryne, ein heilaftan som skal viast til til lokale rockarar og solide tributeband.40-åringen har tidlegare vore med og arrangert Brynerocken, som frivillig.

Toralv skvisar inn ein rockefest mellom 17. mai og Jærnåttå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir mykje god lokalprodusert rock og mykje god tributerock, lovar Toralv Hellestø Bråtveit.Toralv's Music & Entertainment står som arrangør av vårens nyvinning på musikkfronten på Bryne, ein heilaftan som skal viast til til lokale rockarar og solide tributeband. 40-åringen har tidlegare vore med og arrangert Brynerocken, som frivillig.

Ny utmarksbrann i Lund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannsjef John Skåland i Lund kommune opplyste litt før klokka 18.00 at lokale brannmannskap hadde vore i aksjon i eit par timar etter at det blei meldt om brann på heia vest for Refsland, på venstre sida av E39 når ein kjører nordover. Klokka 20.15 rapporterte utrykkingsleiar Stig Skåland at brannen ikkje var under kontroll, men at mannskapa hadde greidd å hindra flammane i å spreia seg til ein planteskog med gran.

Mykje å vera med på i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Påske på fayancemuseet Egersund Fayancemuseum arrangerer påskeverkstad i dag. Fayancemuseet er ope til og med laurdag.Basar på Eia I kveld blir det basar på grendahuset på Eia i Sokndal.Bokkveld på Ogna Reidun Friestad står på Ogna scene i Helgåleiren i kveld. Ho skal presentera boka si "Drømmen som ble virkelig".

Mjølkeprodusentar frå Jæren fekk heider

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Utdelinga fann stad under ein høgtideleg markering på Lillestrøm 9. april i forkant av TINEs årsmøte.Følgjande jærbønder mottok sølvtina: • Roy Helge Kverme, Brusand • Ådne Øverland, Undheim • Berit og Arvid Haugland, Bryne • Elin og Ingvar Langholm, KleppeIkkje ein einaste glepp Kvar dag måler TINE kvaliteten på mjølka frå norske mjølkeprodusentar. Den beste mjølka vert kategorisert som «elitemjølk».

På dette laget spiller de aldri for å vinne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Foreslo veifond fremfor kunstsilo-støtte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Randi Øverland (Ap)fremmet forslag fra Ap og SV om at det skulle bevilges 3,0 millioner til ekstraordinær oppfølging av elver som står i fare for å stryke eller droppe ut av videregående skole innenfor de yrkesfaglige studieprogrammene i Vest-Agder.

Etterslep økt med 20 mill.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I perioden fra 2016-18 viser MOTIV-beregningen at etterslepet vedlikehold på fylkesveiene i Vest-Agder har økt med om lag 20 millioner kroner. Etterslepet inkluderer ikke behovene relatert til tunneler. Modellen beregner kostnader for alle drifts- og vedlikeholdsoppgavene på et gitt veinett. Dersom avsatt tildeling er lavere enn MOTIV-beregningen, indikerer det at forfallet vil øke.