Nyheter om Østerrike


PROGRAM: VERDENSCUP HOCHFILZEN

Verdenscup i skiskyting sitt program for runden i Hochfilzen i Østerrike. Komplett program her:
Les mer om:

PROGRAM: Verdenscup Hochfilzen

Verdenscup i skiskyting sitt program for runden i Hochfilzen i Østerrike. Komplett program her:
Les mer om:

Fall spolerte karrierebeste for Lie

Kajsa Vickhoff Lie (21) var på vei mot en sterk plassering før hun falt i lørdagens utforrenn i Lake Louise i Canada. 21-åringen startet som nummer 21 i lørdagens konkurranse, og var i ledelsen på sine tre første passeringer. Lie tapte noe tid nedover i bakken, men var likevel på vei mot en god plassering. Men mot slutten gikk det galt. Vie falt etter et hopp og ropte ut i frustrasjon over at et sterkt løp gikk i vasken. Nicole Schmidhofer fra Østerrike vant lørdagens renn. Hun var 13 hundredeler foran amerikanske Mikaela Shiffrin på plassen bak. Francesca Marsaglia fra Italia ble nummer tre.

Lie på 11.-plass i Lake Louise

Det ble en 11.-plass på Kajsa Lie i kvinnenes utfor i Lake Louise fredag. Tsjekkiske Ester Ledecka vant foran Corinne Suter fra Sveits. Stephanie Venier fra Østerrike sikret tredjeplassen. Lie var den eneste deltageren fra Norge i rennet.
Les mer om:

UTTAK: Verdenscup Skiskyting Hochfilzen

Skiskytterforbundet har gjort dette uttaket til sesongens andre verdenscup i Hochfilzen i Østerrike.
Les mer om:

UTTAK: IBU CUP OBERTILLIACH

Norges Skiskytterforbund har tatt ut troppen til Obertilliach i Østerrike for IBU Cup runde nummer 3 for sesongen.
Les mer om:

Lovren reddet Liverpool

Liverpool var i trøbbel mot Napoli onsdag. Da dukket Dejan Lovren opp og sørget for 1-1 i mesterligamøtet på Anfield. Hodestøtet sørget for at Liverpool fortsatt leder gruppe E. Nå skal de røde til Østerrike for å møte Erling Braut Haaland og Salzburg.

Hitlers barndomshjem blir politistasjon

Nazisympatisører har lenge valfartet til Hitlers barndomshjem i Østerrike. Nå blir huset i Branau am Inn politistasjon. 
Les mer om:

Oppløftende Haaland-svar etter kne-sjekk i Østerrike

Erling Braut Haaland måtte forlate Norges landslagssamling med skade, men 19-åringen kan være tilbake i trening allerede på torsdag.
Les mer om:

Disse er klare for fotball-EM:

Gruppe A: England og Tsjekkia Gruppe B: Ukraina Gruppe C: Tyskland og Nederland Gruppe D: Ikke avklart Gruppe E: Kroatia Gruppe F (Norges gruppe): Spania og Sverige Gruppe G: Polen og Østerrike Gruppe H: Frankrike og Tyrkia Gruppe I: Belgia og Russland Gruppe J: Italia og Finland

Fire nasjoner EM-klare

Nederland, Tyskland, Østerrike og Kroatia sikret EM-billett lørdag kveld. Nederland trengte poeng borte mot Nord-Irland og gjorde akkurat nok. Kampen endte 0-0.

Nå blir Erling Braut Haaland anbefalt om å bli i RB Salzburg

Alf Ingve Berntsen jobbet med Erling Braut Haaland hos Bryne. Nå advarer gamletreneren tenåringen mot å forhaste seg. Mens fotballverden ser ut til å gå helt av skaftet og linker Haaland til vinterovergang til United, Liverpool, Juventus, Bayern München Napoli, m.fl.,  gir Berntsen et råd til 19-åringen som går i motsatt retning. Bli i Salzburg! -De taktiske forutsetningene hos Bayern eller Liverpool vil være på et litt for høyt nivå nå. Han har tross alt bare spilt i Norge og Østerrike så langt.

Voldsomt snøvær truer Alpene

I helga omkom to skiløpere i et snøskred i Østerrike. Prognosene for de kommende dagene viser muligheter for kraftig snøfall, noe som øker snøskredfaren igjen.
Les mer om:

Lukasjenko i Østerrike for å bedre forholdet til EU

Hviterussland håper at EU-båndene bedres, sa landets president Aleksandr Lukasjenko under et besøk hos Østerrikes president Alexander Van der Bellen tirsdag.

To skiløpere omkom i skred Østerrike

Skisesongen i Alpene har krevd sesongens første liv, opplyser myndighetene sør i Østerrike. To menn ble tatt av skred lørdag.
Les mer om:

PROGRAM: Winter World Masters Games Innsbruck / Seefeld

Komplett program for Winter World Masters Games i Innsbruck i Østerrike.
Les mer om:

God start for ishockeylandslaget

Norges ishockeylandslag fikk en god start på turneringen i Lørenskog da Østerrike ble slått 3-1 torsdag.
Les mer om:

Haaland har bestemt seg, vil til Premier League

Italienske medier er skuffet over at Serie A-klubber trolig vil gå klubb av Norges nye superstjerne og RB Salzburg-spiss Erling Braut Haaland ettersom hans far (forsvarsspiller Alf-Inge Håland) hevder at han vil spille i Premier League. Juventus og Napoli har begge blitt koblet til nordmannen, som er toppscorer i Champions League etter fire runder med gruppekamper. Les: Keisuke Honda er ikke klubbløs lenger Alf-Inge Haaland – som spilte i England mellom 1993 og 2003 – gjorde det imidlertid klart at 19-åringen var «bygget» for Premier League. «Han var en Leeds-fan og en City-fan og en Nottingha

Rammstein-frontmann med intimkonserter i Norden

Både Stockholm og Helsinki får besøk av prosjektet, som i tillegg til Lindemann teller den svenske multiinstrumentalisten Peter Tägtgren (kjent fra metalbandene Pain og Hypocrisy). Duoen slipper et nytt album denne måneden, med tittelen F&M, og turnéen i kjølvannet av utgivelsen blir «helt unik», melder arrangørselskapet Live Nation. LES OGSÅ: Sum 41 til Norge for første gang. De to konsertene i Norden som ble annonsert i dag finner sted i Munchenbryggeriet i Stockholm torsdag 27. februar og i Black Box i Helsinki lørdag 29.

Østerrike forbyr røyking på puben

Ytre høyre er ute av regjeringskontorene i Østerrike. Det har banet vei for en streng ny røykelov.
Les mer om:

Østerrike forbyr røyking på puben

Ytre høyre er ute av regjeringskontorene i Østerrike. Det har banet vei for en streng ny røykelov.
Les mer om:

Østerrike forbyr røyking på puben

Ytre høyre er ute av regjeringskontorene i Østerrike. Det har banet vei for en streng ny røykelov.
Les mer om:

– Finnes DNA-resultater som kan gi grunnlag for ytterligere undersøkelser

Sør-Vest politidistrikt (SVPD) sendte torsdag ut en pressemelding for å gi en status i analysene av det biologiske materialet som ble sendt til Rettsmedisinsk institutt i Østerrike for to år siden. Den foreløpige konklusjonen er at det kan finnes muligheter for å komme videre i jakten på Birgitte Tengs' drapsmann.

Vant sin klasse i halvmaraton i Wien

Laila Aaberg (58) fra Leira idrettslagvant sin klasse (kvinner 50-59 år) i halvmaraton under helgas høstmaraton i Wien i Østerrike.
Les mer om:

Haaland-showet fortsetter i Østerrike

(RB Salzburg - Rapid Wien 3–2) Erling Braut Haaland (19) scoret, skaffet to straffer og kranglet med motspillere da Salzburg til slutt sikret seieren på overtid med et perlefrispark. Og fremover tar han nok straffene selv.