Nyheter om Østensen


Ap-utbryter Kai Steffen Østensen: - Det har vært en tøff prosess

Aps gruppe ble splittet i to, og fem av de ti representantene brøt med Randi Øverlands strategi.
Les mer om:

Advarer mot overvåkning og angiveri på universitetene

Regjeringen vil at norske universiteter skal bli mer aktive i å forhindre radikalisering blant studenter. Studentleder Kai Steffen Østensen advarer mot angiverkultur.
Les mer om:

Advarer mot overvåkning og angiveri på universitetene

Regjeringen vil at norske universiteter skal bli mer aktive i å forhindre radikalisering blant studenter. Studentleder Kai Steffen Østensen advarer mot angiverkultur.
Les mer om:

Full fres inn mot studiestart

Leder i STA, studentorganisasjonen i Agder, Kai Steffen Østensen, lever et veldig hektisk liv i dagene inn mot både Arendalsuka og studiestart. Kampen mot klokka er den tyngste akkurat nå, når han må jobbe fra 08 til 23 hver dag…
Les mer om:

Kai Steffen Østensen: «Det norske eventyret»

«Når vi først skal feire – la oss drite i de som sitter alene i dag. Vi har uansett glemt å heve flaggene for de eldre som sitter alene hjemme med tv'en på. For ikke å snakke om de studentene som ikke fikk venner under studiestarten.»
Les mer om:

Politikerne inviterer til folkemøte om sentrumsplanen

— Vi har denne sjansen til å utvikle det beste for tanangerbuen. Den må vi gripe, sier Ole-Jørgen Østensen.
Les mer om:

Ny direktør på Dr Holms

Rune Østensen er ny adm. direktør på Dr. Holms Hotel på Geilo. Han overtok jobben i slutten av januar. Østensen, som har vore driftsdirektør ved hotellet, overtek jobben etter Gro Odden som var adm. direktør frå 1. mai 2014.

Østensen jubler for ny vigselsliturgi

Om to dager kan homofile vies i kirken.
Les mer om:

Har tilpassa klede til bømlingane i 30 år

Frida J. Sortland har jobba i 30 år som syerske for Østensen. Dressar, kjolar og bukser har fått perfekt passform etter at Frida har uført sin sykunst på plagga.
Les mer om:

Åpen folkekirke vil ha mer makt

Kai Steffen Østensen fikk absolutt ingen støtte i Åpen Folkekirkes årsmøte for å finne alternativer til å stille egne valglister ved kommende kirkevalg.
Les mer om:

– Vi bør vurdere å legge ned Åpen folkekirke

Det har gått ni måneder siden Åpen folkekirke og Kai Steffen Østensen vant en brakseier i den kirkelige homokampen. Nå åpner Østensen for nedleggelse av sitt eget vinnerlag.
Les mer om:

Østensen og Pettersen delte seieren i Budorrennet

Team BN Bank-kollegene Simen Østensen og Øystein Pettersen delte kameratslig seieren i Budorrennet lørdag. Dameklassen ble toppet av Solfrid Braathen.

Østensen og Pettersen gjorde opp om seieren i Budorrennet

I følge de uoffisielle liveresultatene har Team BN Bank-kollegene Simen Østensen og Øystein Pettersen delt seieren i Budorrennet lørdag. Dameklassen ble toppet av Solfrid Braathen.

Morgenstress for juledress

– Søvn er oppskrytt, sier Lars Magnus Østensen (25), som sto opp klokka 03.00 for å handle dress til 500 kroner.
Les mer om:

Aps skattesjokk vol. 2

I et innlegg 22.11. prøver Ap-representantene Østensen og Ovesen å svare på min kommentar om den ekstra skatteregningen på 10,4 milliarder som Ap vil sende folket etter valget.
Les mer om:

MF «Strand» heilt utbrent

Pressa fekk i dag vera med Magne Olav Østensen i Los Marine om bord på ferja MF «Strand». Ferja vart heilt utbrent under brannen førre helg. Sjå biletgalleri her.
Les mer om:

- Brannen starta under varmt arbeid

Dagleg leiar Magne Olav Østensen i Los Marine var på reise då han fekk beskjeden om brannen på Rubbestadneset.
Les mer om:

Krever at elevene får timene de har krav på

Kai Steffen Østensen (Ap)ber fylkesrådmannen rapportere til fylkets utdanningsutvalg at elevene sikres timene de har krav på i hvert fag innen neste skoleår.
Les mer om:

– Engasjer deg og ta vare på andre

Nyvalgt STA-leder, Kai Steffen Østensen, har hatt en hektisk dag når det er første dag av studiestartuka. Han mener folk må bruke studenttiden til å engasjere seg i noe, og å ta vare på hverandre i denne tiden som for…
Les mer om:

– UiA tar inn for mange studenter

- Til tross for at UiA har vedtatt å utvide campusområdene er det likevel for mange studenter å huse før byggene er ferdige, mener leder Kai Steffen Østensen i Studentorganisasjonen i Agder (STA).
Les mer om:

Hege låner bort sitt paradis til dem som trenger det mest

Hege Østensen Andersson hylles på Facebook for å låne bort hytta sin til trengende barnefamilier i sommer.

Skal gifte seg så snart han finner «han»

Kai Steffen Østensen fra Åpen Folkekirke er glad og lettet over kirkemøtets vedtak om å innføre likekjønnet vigselsliturgi. Han respekterer mindretallet som stemte mot forslaget, men understreker at vedtaket som er gjort er så bindende det får blitt i kirken.…
Les mer om:

Nå er det han som har makta

I løpet av seks dager skal Kai Steffen Østensen og de andre som vant høstens kirkevalg nå avgjøre hvordan kirken skal åpne for vigsel av homofile. 21-åringen fra Sørlandet er også nominert til et av kirkens aller fremste tillitsverv.
Les mer om:

Turid (58) ser mannen hun elsker gradvis forsvinne

I seks år har Turid Østensen (58) stått støtt ved ektemannens side og sett ham miste den ene funksjonen etter den andre. Ivar Ore Østensen (66) fikk demens bare 60 år gammel.
Les mer om:

- Eg likar å ta ansvar

- Eg likar å ha litt ansvar og å gjera noko for andre, seier Petter Østensen (17) som er elevrådsleiar på andre skuleåret på Rubbestadnes vidaregåande skule.
Les mer om: