Nyheter om Østebø


Passasjerer ble stående igjen da ferja ikke klarte å legge til kai i Songesand

Paul Østebø og flere andre ble stående igjen i Songesand da turistferja «Kvinnherad» fikk problemer med å anløpe kaien i formiddag.
Les mer om:

Reiser hjem til Gran Canaria i morgen: – Rart om turistene vil reise nå

Harald Østebø bor på Gran Canaria og reiser hjem dit i morgen. Siden han bor der, har han ikke revurdert reisen sin, men syns det er rart at reiseselskapene ikke stanser turer.
Les mer om:

Spurtoppgjer i seniorklassa

Søndag 8. mars blei turrennet Mosvatnet Rundt igjen arrangert. Med usikre isforhold på vatnet, måtte ein legge om løypetraseen, og runden om Hedlebrekk blei brukt. Med til dels mykje regn og snøsmelting heldt spora seg derimot godt og løparane fekk realt klisterføre med god glid. Super innsats Først ut var dei yngste løparane, 0-7 år, som med stor iver tok fatt på runden rundt på stadion. Til heiarop og god kommentering frå speaker gjekk dei i mål med både medaljar og varm saft i sikte.

Klart for åpning av det nye hovedkontoret til Holt lensmannsdistrikt

I morgen åpner politiets nye hovedkontor for Risør, Tvedestrand, Vegårshei, Åmli og Gjerstad. Det ligger på Østebø, et par kilometer utenfor Risør sentrum, og har fått navnet Risør og Gjerstad lensmannskontor.

– En feiring en 100-åring fortjener

Kari Østebø ble 1. juledag gjort stor stas på, da de feiret hennes 100-årsdag.
Les mer om:

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Julegran og røde nisser ingen adgang

Hun elsker å pynte til jul, men tradisjonell julegran og røde nisser har ikke adgang hos Kristin Adelaide Østebø.
Les mer om:

Julegran og røde nisser ingen adgang

Hun elsker å pynte til jul, men tradisjonell julegran og røde nisser har ikke adgang hos Kristin Adelaide Østebø.
Les mer om:

Den nye politistasjonen skal ligge i det gamle Expert-bygget på Østebøsletta

I dag ble det kjent hvor politiet i Risør skal holde hus. De får adresse på Østebø.

Emilie skal opp til eksamen som artist

– Finner du ett eller to ansikter i salen når du skal spille, er det nok, sier Emilie Røine Østebø. 6. juni går hun opp til eksamen som artist ved Skeisvang.
Les mer om:

Har sanert siden september: - Naboene har gitt oss kaker, konfekt og boller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det gir oss ekstra glede i å komme på jobb, sier Ole Andreas Sørensen.For mens det ofte kan virke som folk ikke kan fordra at entreprenører river opp gata deres eller hamrer i vei fra tidlig om morgenen, så har nabolaget i Fredtunvegen og Mostunvegen tatt i mot Stangeland Maskin med åpen armer.- Vi har revet opp veiene, gravd oss inn på eiendommer og sperret gårdsrommet. Og så kommer de med kaker, boller og konfekt til oss.

Fortsatt flammer flere dager etter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannvesenet var ute med hakker for å kjøle bakken ned og slukke det som lå under overflaten. Det var flammer i Årstadmarka også på fredag, etter skogbrannen i Sokndal som startet tirsdag forrige uke. Landskapet var fortsatt svart og svidd mot helgen, og temperaturen i bakken var så høy at det var varmt å bevege seg i området.

Har sluppet urenset kloakk rett i Karmsundet i over ett år

Kommunen oppdager årlig flere huseiere som slipper urenset kloakk rett i sjø og vann. Rørlegger Tor Øivind Østebø forteller at å rydde opp kan koste huseiere flere hundre tusen kroner.
Les mer om:

Klassisk i kyrkja, trubadur på Pibbaren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Quiz på Grand Det blir quiz på Grand Hotell fredag kveld. - Me skal vera i konsulatet, så det er plass til alle som skal vera med, seier quizmaster Roald Ripland. Han røper at det vil koma nokon spørsmål om påsken.Loppemarknad i Strandgaten Hvite Bånd i Egersund arrangerer bruktmarknad og loppemarknad.

Levekårsutvalet vedtok femdagars skuleveke

Leiar i utvalet, Ola Jelsa (Sp), sette fram forslag om å utsetja oppstarten til skuleåret 2020-2021. Det ville ingen av dei andre rundt bordet vera med på. Stort trøkk Det var tomt på tilhøyrerstolane i kommunestyresalen då utvalet skulle gjera vedtak i den betente skulesaka.

Vil ha fem dagars skuleveke for alle

Om kommunestyret førstkommande tysdag delegerer avgjerda til levekårsutvalet, betyr det at alle skulane i Suldal vil ha fem dagars-veke allereie frå skulestart i august. I dag har Sand og Vinjar skule fem dagars skuleveke, og Marvik skule har vedtatt å gå frå fire til fem dagar frå hausten. – Tanken var god Sand (SV) vil ha denne vanskelege saka avgjort før dei nye kommunestyrepolitikarane tar over. – Tanken var god, men det er ikkje alltid me ser konsekvensane av vedtaka me gjer.

– Jeg har kjent Fredrick siden han ble født

Bernhard Østebø har kjent Fredrick Arnøy hele livet. Han ble født dagen etter at Bernhard fikk sin eldste sønn. Nå stiller de to ut sammen.
Les mer om:

La grunnlaget på kjøkkenbenken til farmor

Håvard André Josdal Østebø har gått frå kjøkkenbenken til farmor på Helleland til Bocuse d'Or.
Les mer om:

Se Bocuse d’Or direkte

Her kan du følge Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden direkte.

Se Bocuse d’Or direkte fra tirsdag klokken 10

Her kan du følge Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og de andre kokkene som kniver om å bli best i verden direkte.

Ser du det samme som Paul i denne nysprengte fjellveggen?

Paul Østebø la straks merke til «bildet» som trådte fram i fjellveggen som nå er sprengt ut mellom Bergsmyr og Grendstøl.
Les mer om:

Programmet til Trondheim Calling er komplett

Trondheim Calling, som har vokst til å bli en av Norges største showcasefestivaler, er i dag ute med det siste artistslippet før festivalen arrangeres i slutten av januar og begynnelsen av februar neste år. Sist vinter trakk trondheimsfestivalen over 1000 konferansedeltagere og 8000 publikummere.

Stemte for eitt sentralkjøkken og fusjon av Suldal Elverk

Etter ein lang diskusjon om Framtidas omsorg, der det meste også i går kveld dreidde seg om valet mellom eitt eller to kjøkken, enda fleirtalet for å gå for rådmannens innstilling om vidare arbeid med oppretting av eitt sentralkjøkken på Sand. Fleirtalet ønskte eitt kjøkken Fleirtalet stemte for levekårets innstilling, med unntak av kjøkkenspørsmålet. Tone Mari Sand (SV) sitt forslag om å gå for rådmannens innstilling om sentralkjøkken på Sand fekk 13 stemmer.

Mye mer enn 50 nyanser av grått

UTSTILLING: Multikunstneren Bernhard Østebø er en kunstner som fortjener større oppmerksomhet.
Les mer om:

Oline er klar for yrkes-NM

Oline Østebø Mæland er en av deltakerne under yrkes-NM neste uke.
Les mer om: