Nyheter om Østbye


– Det er nesten så jeg tror at det hviler en forbannelse over Nebben

Drømmen om en egen festival på Nebbursvollen regnet bort for festivalsjef Fredrik Østbye. Nå satser han alt på drømmen om å bli artist.
Les mer om:

Hugs bandtvang - hekking for fjellerka øydelagt på Slettefjell

– Det var som... Thor Østbye er oppgitt, sint og frustrert. Fjellerkereiret er tomt, og det er mest sannsynleg ei lausbikkje som er syndaren. Slike blir ofte sett i dette området.
Les mer om:

17. mai på Trosterud skole: 50 år - Går som nummer to i toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De fire jubilant-skolene Trosterud, Ljan, Lustjern og Oslo Montesorriskole går tradisjon tro fremst i årets barnetog. Ella Lyche i 7A og Audun Østby i 7B skal bære fanen. - Jeg gleder meg til å bære fanen, det er en viktig oppgave og man blir jo litt stolt. Og så er det kult at Trosterud går som nummer to i toget, smiler Audun.
Les mer om:

Natur i krise – tid for handling!

Nattlerke – ein eksklusiv og trua fugleart - var inngangen til eit imponerande og tankevekkande foredrag på eit møte i det lokale fuglelaget Ørrin sist torsdag. Per Øystein Klunderud fortalde og Thor Østbye bidrog med mange flotte og eksklusive foto.
Les mer om:

Knut ønsker svar fra kommunen: – De tvinger jo gamle mennesker ut på glatta for å skaffe seg mat

Knut Østbye har etterlyst svar fra sentrale personer i Tønsberg etter at VKT vraket Husvik-traseen. Nå skal han endelig få møte ordføreren.
Les mer om:

– Cupfinalelåten speiler råskapen til LSK-jentene

Visesangeren Fredrik Østbye har skrevet cupfinalelåta til LSK kvinner.
Les mer om:

Her har tre generasjoner Knut produsert kjøkkenutstyr i 70 år: – Kvalitet og service er det viktigste

– Målet har ikke vært å bli størst, men å levere en kvalitet og service vi kan stå for. Det sier daglig leder Knut-Martin Østbye i Foynland Storkjøkken AS, på Føynland i Færder.
Les mer om:

I 2009 måtte Lars-Erik jobbe nesten døgnet rundt. I dag kan han endelig sprette champagnen

Niche Norway kan feire at de nå skal etablere seg i Sverige, men veien til der selskapet er i dag har ikke bare vært en dans på roser for gründer Lars-Erik Østbye.
Les mer om:

– Lillestrøm kultursenter er mitt Royal Albert Hall

Fredrik Østbye har hele livet drømt om å gi ut egen musikk. Nå er drømmen realitet.
Les mer om:

Forbereder rolle som jødehater: – Jeg har nok aldri spilt en lignende karakter

Skuespiller Linn Løvvik tar på seg en stor utfordring når hun framover skal tolke Vidkuns Quislings høyre hånd, Halldis Neegård Østbye.
Les mer om:

Ber om anonyme råd

Schibsted har hyret et kommunikasjonsbyrå til å dybdeintervjue 24 sentrale aktører i mediefeltet. – Problematisk, mener medie­professor Helge Østbye.
Les mer om:

Nå må festivalsjefen i vannet!

Festivalsjef Fredrik Østbye må bade i Nitelva. Det iskalde badet skjer torsdag klokka 13.
Les mer om: