Nyheter om Østberg


Østberg «tømte» Tønseth for informasjon etter vraking

Ingvild Flugstad Østberg ble vraket fra landslaget og trengte svar for hvordan hun skulle drive privatsatsingen i år. Hun søkte Didrik Tønseth for svar og endte med en to timer lang samtale.
Les mer om:

Om OL-vrakinga: - Skikkelig tøft

Det ble tungt for Ingvild Flugstad Østberg å fordøye at OL glapp. For kun måneder tidligere hadde langrennsesset øynet håp, da hun omsider fikk godkjent helseattest etter langt og hardt arbeid.
Les mer om:

Ingvild Flugstad Østberg om den brutale julebeskjeden: – Helt jævlig

HOLMENKOLLEN (VG) Ingvild Flugstad Østberg (31) var i ferd med å komme seg i praktslag som gjorde at hun ved juletider drømte om det helt store under OL. Så kom beskjeden som sørget for den verste perioden i karrieren hennes.
Les mer om:

TV 2: Østberg overtar Johaugs trener

Pål Gunnar Mikkelsplass blir angivelig ny personlig trener for Ingvild Flugstad Østberg.
Les mer om:

Østberg åpner opp om helseutfordringene: – Blir veldig tøft

En ærlig Ingvild Flugstad Østberg forteller at hun er redd for å tøye strikken for langt når hun nå skal fortsette satsingen utenfor landslaget.
Les mer om:

Østberg om vrakingen: – Det er jo rart

Ingvild Flugstad Østberg forteller at hun satser mot en ny sesong i langrennsporet utenfor landslaget.
Les mer om:

Østberg satser videre: «Er det verdt det?»

Kateryna (23) og Oleksandra (17) får ikke jobbe: – Vi vil hjelpe mamma og bestemor i Ukraina
Les mer om:

Østberg satser videre: «Er det verdt det?»

HOLMENKOLLEN (VG) Ingvild Flugstad Østberg (31) har tenkt nøye over karriere-fortsettelsen etter flere år med startnekt.
Les mer om:

Flugstad Østberg om landslagsexiten: – Det er jo rart

Ingvild Flugstad Østberg (31) møtte pressen for første gang på lang tid onsdag.
Les mer om:

Mikkelsplass blir Østbergs nye trener

Pål Gunnar Mikkelsplass, Therese Johaugs tidligere trener, blir nå trener for Ingvild Flugstad Østberg, melder TV 2. Mikkelsplass selv bekrefter han vil ha en trenerrolle fremover: – Jeg kommer til å hjelpe Ingvild med trening fremover, det stemmer, sier Mikkelsplass til NRK.
Les mer om:

Flugstad Østberg overtar Johaugs trener

Ingvild Flugstad Østberg fikk ikke fornyet landslagsplass, men satser videre på egenhånd. I dag møter hun media og skal blant annet fortelle hvem som blir hennes trener.
Les mer om:

Ingvild Flugstad Østberg bryter tausheten etter landslagsvrakingen

31-åringen medgir at hun fortsatt vil satse på langrennskarrieren. 
Les mer om:

Østberg bryter tausheten etter vrakingen

Ingvild Flugstad Østberg signaliserer at hun skal satse videre som langrennsløper, selv uten landslagsplass. - Veien videre blir annerledes og utfordrende.
Les mer om:

Vrakes

Landslagsplassen ryker for Ingvild Flugstad Østberg.
Les mer om:

31 VM- og OL-medaljer mot fem: Ekspert mener én ting bør gjøres

Totalt 31 individuelle medaljer forsvinner samtidig som Therese Johaug, Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg går ut av landslaget. Sistnevnte ble droppet, og nå er ekspert klar i talen.

31 VM- og OL-medaljer mot fem: Ekspert mener én ting bør gjøres

Totalt 31 individuelle medaljer forsvinner samtidig som Therese Johaug, Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg går ut av landslaget. Sistnevnte ble droppet, og nå er ekspert klar i talen.

TV 2: Haga tilbake på landslaget

Ifølge TV 2 blir Ragnhild Haga, Julie Myhre og Marte Skaanes nye tilskudd på kvinnelandslaget i langrenn. Disse erstatter Therese Johaug, Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg. Haga sto utenfor landslaget den siste sesongen. Myhre og Skaanes har det siste året begge hatt tilhold på rekruttlandslaget.

Krüger tok NM-gullet på 10 km fri teknikk

Simen Hegstad Krüger gikk inn til seier på 10 kilometer fri teknikk under NM del to i langrenn på Lygna. Han vant foran Harald Østberg Amundsen. Harald Østberg Amundsen var i ledelsen stort sett gjennom hele løpet, men bakfra kom Simen Hegstad Krüger, og Lyn-løperen endte 1,0 sekunder foran i mål. Det var hans andre individuelle NM-gull. I tillegg har han fem stafettseirer med Lyn. Johannes Høsflot Klæbo har tynt med trening i kroppen etter koronaavbrekket, og han var igjen 2,6 sekunder bak Amundsen på bronseplass etter en sterk avslutning. (NTB)
Les mer om:

Nyenget suveren på NM-tremila

Langrennsløpar Martin Løwstrøm Nyenget (30) var utilnærmeleg i mennenes 30 kilometer med skibyte under NM på Lygna torsdag. Konkurrentane hang med til det var gått to rundar av klassiskdelen. Då rykka Nyenget frå og såg seg aldri tilbake. I 20 kilometer gjekk 30-åringen i einsam majestet inn til NM-gull. Han vant framfor Harald Østberg Amundsen og Håvard Moseby som tok sølv og bronse. Ole Jørgen Bruvoll og Sjur Røthe var med i kampen om medaljane, men måtte gi tapt i spurten. Nyenget har vist storform heilt sidan han klinka til og vann femmila i Holmenkollen tidleg i mars.

Også Falla og Stenseth dropper NM-sprinten

Verken tittelforsvarer Maiken Caspersen Falla eller Ane Appelkvist Stenseth stiller til start på mandagens sprint i langrenns-NM i Harstad. Det bekrefter landslagstrener Ole Morten Iversen overfor Adresseavisen søndag. Falla har vært Norges beste sprinter denne sesongen med blant annet verdenscupseier i Drammen og tredjeplass i Ruka. I Beijing-OL ble hun bare nummer åtte. Falla har vunnet de to siste NM-sprintene. For Stenseth har det vært tyngre denne sesongen. Hun ble vraket til OL og testet positivt for koronaviruset tidligere denne måneden.

TV 2: Ingvild Flugstad Østberg mister plassen på langrennslandslaget

Ingvild Flugstad Østberg (31) faller ut av kvinnelandslaget i langrenn for neste sesong, erfarer TV 2. Hun har trøblet med helseutfordringer de siste årene.
Les mer om:

TV 2: Landslagsplassen ryker for Østberg

Etter snart tre år med helseproblemer ryker landslagsplassen for Ingvild Flugstad Østberg. Det erfarer TV 2. Østberg har ikke fått godkjent helseattest for å gå renn de siste årene. Langrennssjef Espen Bjervig vil ikke bekrefte opplysningene, men sier til TV 2: – Jeg skal ikke ta ut noe lag nå, men det som er sikkert er at Ingvild vil få et tilbud om at vi følger henne opp helsemessig i håp om å få henne tilbake i sporet. Gjøvik-jenta gjorde comeback i november, men det gikk ikke lang tid før hun igjen fikk startnekt.
Les mer om:

TV 2 erfarer: Landslagsplassen ryker for Ingvild Flugstad Østberg

Etter snart tre år med helseproblemer ryker, etter det TV 2 erfarer, landslagsplassen for Ingvild Flugstad Østberg.
Les mer om:

Ingvild Flugstad Østberg får ikke gå NM

NM i Harstad i slutten av måneden går uten Ingvild Flugstad Østberg. 
Les mer om:

Mest lest siste uke