Nyheter om Øren


Erlend Larsen (H) mener fastlegen er viktig for at elever fullfører videregående: – Det er ett av flere tiltak for at de skal ta skolen seriøst

Fastlegeordningen er under press fra økt arbeidsmengde og vanskelig rekruttering. Legene bruker for mye tid på småsyke elever, mener fastlege Tom Ole Øren. Ordningen er viktig for folkehelsa, og har fått støtte til økt rekruttering, svarer Erlend Larsen (H).
Les mer om:

Frykter fastlegeordningen forvitrer: – Jeg bruker for mye tid på videregåendeelever og folk som skal ha attest for å slippe strømmålere

– Pasientene våre trenger en fastlegeordning som fungerer. Det motvirker et todelt helsevesen og er en garantist for at lommeboken din ikke avgjør hvilken helsetjeneste du får der du bor, sier Tom Ole Øren. Han er fastlege og leder av Vestfold legeforening.
Les mer om:

Fikk uventet brev fra HELFO: – Jeg trodde ikke fastlegen ville ha meg lenger

– Fastlegeordningen har blitt såpass krevende at det er nødvendig, sier leder i Vestfold legeforening, Tom Ole Øren.
Les mer om:

– Stolt over landbruket!(pluss)

Anne Guro Dahle vokste opp på gården Indre Øren i Kvæfjord, og overtok formelt driften i fjor sommer. Det har hun ikke angret på.

Flere superveteraner gir seg i bystyret: – Nå er det lenge nok, egentlig

Veteraner som Terje Moland Pedersen, Peter Kuran, Frøydis Wroldsen og Arne Øren er blant de 23 representantene som nå sier takk for seg i bystyret.

Kommer tilbake som nyvalgt leder og fastlege

Med nasjonal legepolitikk i ballasten, tar fastlege Tom Ole Øren fatt på to år som leder av Vestfold legeforening.
Les mer om:

– Jeg er nesten like stolt av campingplassen som jeg er av ungene mine

Kongen av campingplassen: Rolf Øren fra Lillestrøm har verken størst vogn eller platting, men han har sin egen campingplass like ved Strømstad.

Legeforeningen til retten for å hindre at leger blir hengt ut på nett

Allmennlegeforeningens leder Tom Ole Øren fra Vestfold mener legers personvern må veie tyngre enn forbrukernes rett til å gi tilbakemelding på fastleger.
Les mer om:

Politiaksjonen på Rødøya i 2014 bygde på uriktige opplysninger. Men politiet har ingen fellende bevis

Ingen vil bli straffet for de falske anklagene som førte til at lege Jan Norvald Øren (69) ble hentet av væpnet politi på Rødøya i august 2014.
Les mer om:

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Ber Fredrikstad om å ta imot 60 nye flyktninger i år

Rådmannen og utvalgsleder Arne Øren (Ap) mener Fredrikstad bør si ja til anmodningen fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet om å bosette 60 nye flyktninger i år.

Mener de aller fleste store festivalene i Norge har brutt loven

Skatterådgiver Espen Øren mener private festivaler, som Øyafestivalen og de aller fleste store festivaler i Norge, i lang tid har brutt loven. Det skriver Dagbladet. Avisen har tidligere rapportert om at arbeidsgivere, fra og med 2019, er pliktige til å innrapportere lønn og ytelser som anses som skattepliktig, og at dette også kan innebære fribilletter som festivaler gir til frivillige. LES OGSÅ: Avlyser Norwegian Wood. Øren sier til Dagbladet nå at han mener festivalene alltid har vært pliktige til å innrapportere, og at de dermed har brutt loven systematisk.

Advarer mot brannfarlig nattvask: – Det er en sjanse jeg aldri ville tatt

Skrur du på tørketrommelen, vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen før du går og legger deg? Fagsjef i Frende Forsikring, Øystein Øren, mener det ikke er så lurt.
Les mer om:

Advarer: – Det er en sjanse jeg aldri ville tatt

Skrur du på tørketrommelen, vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen før du går og legger deg? Fagsjef i Frende Forsikring, Øystein Øren, mener det ikke er så lurt.
Les mer om:

Advarer mot brannfarlig nattvask: – Det er en sjanse jeg akldri ville tatt

Skrur du på tørketrommelen, vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen før du går og legger deg? Fagsjef i Frende Forsikring, Øystein Øren, mener det ikke er så lurt.
Les mer om:

Det er lenge siden denne fabrikken ble lagt ned(pluss)

Anne-Marie Sæthertrø i Vanvikan har bidratt med disse bildene og tilhørende opplysninger om Øren Sementstøperi.
Les mer om:

Arne Øren (Ap) om behovet for å spare 50–60 millioner på helse i år: – Helt urealistisk

Helse- og velferdsutvalgsleder Arne Øren (Ap) har ingen tro på at det går an å spare inn et forventet underskudd på 50–60 millioner kroner i løpet av fire måneder.
Les mer om:

Saltenmesterskapet i leirdueskyting: Dobbelt hjemmeseier for Fauske og Sørfold

Asløv Larsen vant. Anders Øren ble nummer to i Saltenmesterskapet i leirdueskyting.
Les mer om:

Ber Fredrikstad om å bosette flere flyktninger i år – mange har fått vurdert asylsøknaden på nytt

Afghanske flyktninger som har fått asylsøknadene vurdert på nytt, er noe av årsaken til at Fredrikstad er bedt om å bosette 13 ekstra flyktninger i år. Helse- og velferdsutvalgsleder Arne Øren og rådmannen er positive til totalt 68 flyktninger i år.

Nå kan det bli dyrere å bruke bonuspoengene

Regjeringen vil at arbeidsgiver skal oppgi om du bruker bonuspoeng opptjent på jobbreiser når du reiser privat. – Jeg tror at det vil bli forbud mot å bruke flybonuspoeng på private reiser, sier Espen Øren i Infotjenester til Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Øren tar over etter at Holand ble avsatt som leder i Midt-Norsk Havbruk(pluss)

Styret i Midt-Norsk Havbruk har avviklet arbeidsforholdet til daglig leder Tore Holand.
Les mer om:

Drosjesjåføren Gudmund forsvann under køyretur til Sunnmøre

Anne Rachel Øren er kreftfri, men ikkje frisk
Les mer om:

«Det kom som ei bombe på livet mitt»

Anne Rachel Øren er kreftfri, men ikkje frisk
Les mer om:

Mange leger vil ikke jobbe som fastlege: – Dette går utover pasientene

Tom Ole Øren i Norsk Allmennlegeforening konstaterer en rekrutteringssvikt blant fastleger. – Dette handler om å ha tid til å se folk i øya, sier han.
Les mer om:

Vil bygge oppdretts- og biogassanlegg(pluss)

I 2021 skal det ligge et landbasert oppdrettsanlegg og en biogassfabrikk i området ved Øren landsted i Øvre Kvam – til flere 100 millioner kroner.
Les mer om: