Nyheter om Ølberg


Veterinær om løs kenguru: – Jeg ville prøvd droner

Det nærmer seg to uker siden en kenguru rømte fra Haugaland Zoo på Torvastad. Ledelsen i dyreparken sier den vil komme hjem av seg selv. Det tviler veterinær Rolf-Arne Ølberg i Kristiansand dyrepark på.
Les mer om:

Softis gjør krisen litt søtere for Ølbergkiosken

Lørdag solgte Ølbergkiosken 400 softis. Hjemkjøring av middag og tidligere åpning av kiosken holder hjulene i gang for Lura Turistheim og Strandhuset på Ølberg.
Les mer om:

Den blide vikarpresten: Lars Bernhardt Ølberg skulle egentlig bli gårdbruker, men presteyrket førte han heller til Singapore og Fauske

Lars Bernhardt Ølberg synes det er stas å komme tilbake for å jobbe på gamle trakter igjen, om enn bare for noen uker.
Les mer om:

Sola-drapet: Forsvant i taxi etter at offerets bil ble dumpet i sjøen

Politiet har en teori om at Sigbjørn Sveli (44) ble utsatt for vold et annet sted før han ble forlatt på Regestranden. Etter at bilen til 44-åringen ble dumpet i Ølberg kai, forsvant de siktede fra stedet i en taxi.

Tre menn pågrepet i Regestrand-drapet - avdødes bil er funnet i Ølberg havn

Tre personer er pågrepet og siktet for drapet på en 44 år gammel jærbu. Avdødes bil er nå hevet fra Ølberg havn.
Les mer om:

Tre menn pågrepet på Jæren: Skal ha drept etter å ha tatt avdødes bil

ØLBERG/STAVANGER (NRK): Tre menn er pågrepet etter at en mann (44) ble funnet drept på Regestranden. Drapet skal være utløst av at de prøvde å ta bilen fra 44-åringen.
Les mer om:

Sola-drapet: Har funnet 44-åringens bil i sjøen

ØLBERG KAI (VG) Tre menn i 20-årene er drapssiktet etter at en 44 år gammel mann ble funnet død på en strand. Nå er bilen hans funnet i sjøen.
Les mer om:

SISTE: Tre menn pågrepet i Regestrand-drapet - politiet er på Ølberg

Tre personer er pågrepet og siktet for drapet på en 44 år gammel jærbu. Etter det Aftenbladet erfarer er bilen funnet i sjøen. Politiet er nå ankommet Ølberg kai.
Les mer om:

Da båten plutselig forsvant, grep Kåre VHF-radioen

Fra de store panoramavinduene så han trebåten legge fra kai på Ølberg. Den store kassen som balanserte bak på akterdekket fikk Kåre Norheim til å løfte kikkerten vaktsomt.
Les mer om:

Skuespiller Eili Harboe og filmregissør Stian Kristiansen har giftet seg

Stavanger-paret giftet seg på Ølberg i helga.
Les mer om:

Skuespiller Eilie Harboe og filmregissør Stian Kristiansen har giftet seg

Stavanger-paret giftet seg på Ølberg i helga.
Les mer om:

Stort hvalkadaver fjernet på Ølberg

Et hvalkadaver ble i dag fjernet fra Ølberg strand av Kystvakten. – Dersom publikum finner kadavre skal kommunen kontaktes, sier saksbehandler for miljø i Sola kommune.
Les mer om:

Solgte 80.000 softis, men Strandhuset Ølberg er et tapssluk

Strandhuset Ølberg går med dundrende underskudd. De siste fire årene har ekteparet Christian og Berit Underhaug Waage tapt 8,8 millioner kroner på driften.

- Overraskende at det var slik på Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HISTORIE: 9. april 1940 er en dato vi alle har et forhold til. De som er født i mellomkrigsårene husker dagen som en mørk dag i eget liv, dagen da hjemlandet ble okkupert av en fremmed makt som skulle kontrollere landet med jernhånd i fem lange krigsår.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Plukket søppel i 340 timer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi kunne solgt dopapir, men dette fant vi ut var en bedre idé. Søppelrydding kommer jo alle til gode, sa Ove Moen i styret i Håland og Dysjaland skulekorps i et intervju med Solabladet i januar.Håland og Dysjaland skulekorps skal nemlig til Danmark på korpstur i juni og trenger penger til turen.

I 14 år har han jobbet som veterinær i Kristiansand Dyrepark

Dyreparken-veterinær Rolf-Arne Ølberg stod inne i tigerens bur for å sjekke om den var nok bedøvet. Det var da det skjedde.
Les mer om:

Da tigeren våknet

Dyreparken-veterinær Rolf-Arne Ølberg stod inne i tigerens bur for å sjekke om den var nok bedøvet. Det var da det skjedde.
Les mer om:

Far og sønn tilbake til Fauske for å holde konsert

«Å eg minnest» heter konserten far og sønn Ølberg skal holde i Fauske kirke tirsdag 12. mars.
Les mer om:

Operasanger Leif Jone er på turné

«Å, eg minnest» har Leif Jone Ølberg og faren Lars Bernhardt Ølberg kalt turneen sin.
Les mer om:

Hjem til Stovner

Barytonsangeren Leif Jone Ølberg har sammen med sin far lagt ut på konsertturnéen «Å eg minnest» til steder de har bodd. Da går naturligvis turen til Stovner, hvor Leif Jone har sine røtter.
Les mer om:

Gjør hovedroller i Danmark, strøjobber i Norge

Leif Jone Ølberg fra Bodø kaprer de store rollene i Danmark. Men mellom de lengre engasjementene skaper han sine egne jobber. I mars drar han på norgesturné med fatter'n.
Les mer om:

Berre ein av seks prestar er under 40 år: Margrethe (39) er den yngste presten i prostiet

ODDA (NRK): Den norske kyrkja slit med å rekruttere nye prestar. 39 år gamle Margrethe Ølberg er den yngste presten i Hardanger og Voss prosti.

Har skrevet bok om mat og natur langs Nordsjøvegen

Solastranden gård, Strandhuset på Ølberg og Hangus er med i Jon Berg sin nye mat- og reisebok.
Les mer om:

Har du innspill til Vegvesenet?

Vegvesenet har i dag åpen kontordag på Håland skole for dem som vil vite mer om gang- og sykkelveien langs Vigdelsvegen/Ølberg havneveg og Ølbergvegen.
Les mer om: