Nyheter om Øksnes


Færre sendes ut av landet(pluss)

Trøndelag politidistrikt har bistått Politiets utlendingsenhet med 25 uttransporteringer så langt i år. – En krevende oppgave, men en del av jobben, sier politioverbetjent Frode Øksnes.

Klarsynte bistår i søkene etter Truls Johansen utenfor Øksnes(pluss)

– Jeg kjenner det både i kroppen, synet og hørselen. Det er som et puslespill og jeg må sette det sammen til et bilde, sier en av de klarsynte til VOL.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Kjærleikslue til sunnfjordingar

Truls Henrik Johansen forsvant på havet utenfor Øksnes. Familien har ennå ikke gitt opp håpet om å finne ham.
Les mer om:

Ett år etter at Truls (23) forsvant på havet er tre fortsatt siktet

Truls Henrik Johansen forsvant på havet utenfor Øksnes. Familien har ennå ikke gitt opp håpet om å finne ham.
Les mer om:

Sjarkfisker Andreas Orten jakter skreien i skreihovedstaden Myre(pluss)

Å være langt heimefra og på fiske alene i egen båt, kan være både spennende og utfordrende. Det har sjarkfisker Andreas Orten (33) fra Orten fått erfare under årets skreifiske i Øksnes i Vesterålen.

Over halvparten av nordlendingene fikk Nav-penger i fjor

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDLAND: 53 prosent av alle nordlendinger mottok en statlig ytelse fra Nav minst en gang i løpet av 2018, og 39 prosent i arbeidsfør alder mottok en ytelse som erstatning for inntekt.Totalt ble det betalt ut kr 22 598 000 000 i statlige ytelser fra Nav til personer i Nordland fylke.

Storm i nord: Fjøsveggen ble sugd ut

ØKSNES (BLADET VESTERÅLEN): Det ble luftig for de 160 sauene inne i fjøset til Freddy Andreassen på Myre, da vinden slet røstveggen i fjøset rett ut.

Bønnfaller KrF om hjelp: – Superspeed kan bli rammet av utflagging

– Det er ikke sant at bare de som jobber om bord i Kiel-fergene kan bli rammet dersom Color Line flagger ut, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line.
Les mer om:

Color Line-ansatte frykter for jobbene sine: – Sandefjord blir spesielt hardt rammet

Tillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line sier Sandefjord er den kommunen som kan bli hardest rammet av en nedbemanning i rederiet.
Les mer om:

Color Line-ansatte frykter for jobbene sine: – Sandefjord blir spesielt hardt rammet

Tillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line sier Sandefjord er den kommunen som kan bli hardest rammet av en nedbemanning i rederiet.
Les mer om:

Tidslinje over Øksnes-saken

Natt til fredag den 15. juni ble 23 år gamle Truls Henrik Johansen fra Øksnes meldt savnet etter at en fritidsbåt hadde kantret.
Les mer om:

Stanser søk etter Truls onsdag

Om det ikke blir gjort nye funn, stanser politiet onsdag undervannssøket etter den savnede Truls Henrik Johansen i Øksnes. En 35 år gammel mann er siktet for uaktsomt drap i saken

Stanser havsøk etter Truls Johansen onsdag

Om det ikke blir gjort nye funn, stanser politiet onsdag undervannssøket etter den savnede Truls Henrik Johansen i Nordland-kommunen Øksnes.
Les mer om:

Likhundene har markert i Øksnes-søket

Likhundene som brukes i søket etter den savnede Truls Henrik Johansen i sjøen ved Øksnes, markerte torsdag kveld utenfor Hjellsandvika mot Tunnstad.
Les mer om:

Forbud mot droner mens likhunder søker i Øksnes

Det er innført droneforbud mens politiet leter med likhunder etter den savnede Truls Henrik Johansen (23) i sjøen utenfor Øksnes i Vesterålen.

Familien takkar dei frivillige i søket etter Truls Henrik (23)

Det er over ein månad sidan 23 år gamle Truls Henrik Johansen forsvann då båten hans kantra i Øksnes. Framleis er frivillige på sjøen og leitar etter han.
Les mer om:

Likhunder inn i leting i Øksnes-saken

Politiet setter likhunder inn i søket etter savnede Truls Henrik Johansen fra Øksnes i Vesterålen. Etter planen begynner arbeidet onsdag.

Politiet gjenopptar søk i Øksnes-saken

Ny informasjon gjør at politiet nå gjenopptar søk både på land og til havs, etter savnede Truls Henrik Johansen fra Øksnes.
Les mer om:

Savnetsaken i Øksnes: Vurderer svenske likhunder – de samme som fant Kim Wall

Politiet vurderer å benytte de svenske likhundene som ble brukt under søket etter Kim Wall i Danmark. De spesialtrente hundene er i stand til å markere duftspor av lik som ligger under vann.

Politiet ønsker tips i Øksnes-saken

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i båt i nærheten av Svinøya da 23 år gamle Truls Henrik Johansen fra Øksnes ble borte på sjøen.

Truls Henrik (23) fortsatt ikke funnet. Nå er tre menn varetektsfengslet

Lagmannsretten ga politi- og påtalemyndigheten medhold til varetektsfengsling av de tre mennene som er siktet etter at Truls Henrik Johansen fra Øksnes forsvant på havet natt til fredag 15. juni.
Les mer om:

Tre varetektsfengslet i forsvinningssak

Tre menn er varetektsfengslet, en av dem siktet for uaktsomt drap eller å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. Politiet håper å finne ut av hva som skjedde med Truls Henrik Johansen (23), som forsvant på havet i Øksnes i Nordland 15. juni.