Nyheter om Øksnes


Gutt fraktet til sykehus i helikopter etter ulykke med båt i Vesterålen

Et gutt er alvorlig skadd og fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter en båtulykke i Øksnes kommune i Nordland lørdag kveld.

Gutt alvorlig skadd i båtulykke

En gutt ble alvorlig skadd og fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter en båtulykke i Øksnes kommune i Nordland lørdag kveld.

Dette betyr renteendringen for deg, og hva du bør betale nå: – Om ikke bør du bytte bank(pluss)

Hvis ikke banken din allerede har satt ned boligrenta bør du ta grep nå. Pengenytt-redaktør og gründer, Kent Øksnes, fra Ekne forklarer hva du kan forvente fremover.
Les mer om:

Politiet etterforsker dødsfall i Vesterålen

Lørdag kveld rykket politiet ut til en bopel i Øksnes i Vesterålen etter melding om et dødsfall.

Redaktør fra Levanger misbrukt i nettsvindel(pluss)

Redaktør Kent Øksnes i nettavisen Pengenytt blir sammen med flere kjendiser misbrukt i nettartikler som promoterer kjøp av noe som kaller seg Bitcoin Profit.

Ny eier inn i boligprosjekt(pluss)

Myre-bedriften, Øksnes entreprenør går inn på eiersiden i leilighetsprosjektet Sjøgata panorama på Finnsnes.
Les mer om:

De er europas beste

– Det er helt utrolig og veldig, veldig artig, sier daglig leder i Øksnes Entreprenør etter å ha slått knockout på alle konkurrentene i European Business Awards.
Les mer om:

Ja du ser rett: På denne lekteren står et gigantisk hus

Servicefartøyet Polar Viking, er på vei til Langøyhovden i Øksnes med en såkalt forflåte på slep.
Les mer om:

Nye Senja kniver om å være størst på torsk(pluss)

Sammenslåinga av kommunene Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy til storkommunen Senja gjør at Øksnes kommune ikke lengre med rette kan kalle seg Norges torskekommune nr. 1.

Færre sendes ut av landet(pluss)

Trøndelag politidistrikt har bistått Politiets utlendingsenhet med 25 uttransporteringer så langt i år. – En krevende oppgave, men en del av jobben, sier politioverbetjent Frode Øksnes.

Klarsynte bistår i søkene etter Truls Johansen utenfor Øksnes(pluss)

– Jeg kjenner det både i kroppen, synet og hørselen. Det er som et puslespill og jeg må sette det sammen til et bilde, sier en av de klarsynte til VOL.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Kjærleikslue til sunnfjordingar

Truls Henrik Johansen forsvant på havet utenfor Øksnes. Familien har ennå ikke gitt opp håpet om å finne ham.
Les mer om:

Ett år etter at Truls (23) forsvant på havet er tre fortsatt siktet

Truls Henrik Johansen forsvant på havet utenfor Øksnes. Familien har ennå ikke gitt opp håpet om å finne ham.
Les mer om:

Sjarkfisker Andreas Orten jakter skreien i skreihovedstaden Myre(pluss)

Å være langt heimefra og på fiske alene i egen båt, kan være både spennende og utfordrende. Det har sjarkfisker Andreas Orten (33) fra Orten fått erfare under årets skreifiske i Øksnes i Vesterålen.

Over halvparten av nordlendingene fikk Nav-penger i fjor

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDLAND: 53 prosent av alle nordlendinger mottok en statlig ytelse fra Nav minst en gang i løpet av 2018, og 39 prosent i arbeidsfør alder mottok en ytelse som erstatning for inntekt.Totalt ble det betalt ut kr 22 598 000 000 i statlige ytelser fra Nav til personer i Nordland fylke.

Storm i nord: Fjøsveggen ble sugd ut

ØKSNES (BLADET VESTERÅLEN): Det ble luftig for de 160 sauene inne i fjøset til Freddy Andreassen på Myre, da vinden slet røstveggen i fjøset rett ut.

Bønnfaller KrF om hjelp: – Superspeed kan bli rammet av utflagging

– Det er ikke sant at bare de som jobber om bord i Kiel-fergene kan bli rammet dersom Color Line flagger ut, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line.
Les mer om:

Color Line-ansatte frykter for jobbene sine: – Sandefjord blir spesielt hardt rammet

Tillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line sier Sandefjord er den kommunen som kan bli hardest rammet av en nedbemanning i rederiet.
Les mer om:

Color Line-ansatte frykter for jobbene sine: – Sandefjord blir spesielt hardt rammet

Tillitsvalgt Ronny Øksnes i Color Line sier Sandefjord er den kommunen som kan bli hardest rammet av en nedbemanning i rederiet.
Les mer om:

Tidslinje over Øksnes-saken

Natt til fredag den 15. juni ble 23 år gamle Truls Henrik Johansen fra Øksnes meldt savnet etter at en fritidsbåt hadde kantret.
Les mer om:

Stanser søk etter Truls onsdag

Om det ikke blir gjort nye funn, stanser politiet onsdag undervannssøket etter den savnede Truls Henrik Johansen i Øksnes. En 35 år gammel mann er siktet for uaktsomt drap i saken

Stanser havsøk etter Truls Johansen onsdag

Om det ikke blir gjort nye funn, stanser politiet onsdag undervannssøket etter den savnede Truls Henrik Johansen i Nordland-kommunen Øksnes.
Les mer om: