Nyheter om Økland


Obosligaspiller i jobb-skvis: – Vet ikke hva jeg skal gjøre

Øygarden-spiller Thor Kristian Økland (25) føler seg satt i en vanskelig situasjon. Enten må han kutte inntekten rundt 70 prosent fremover – eller så må han droppe fotballen og lagkameratene frem til smittevernreglene blir endret.
Les mer om:

– Jeg har følt meg skikkelig unyttig

– Jeg har følt meg skikkelig unyttig. Det blir utrolig kjekt å komme i gang igjen, sier Nils Økland.
Les mer om:

Elin Furubotn er klar for Gamlebyen

Elin Furubotn og Torbjørn Økland besøker Cafe Magenta.
Les mer om:

Gigantisk slipp fra Roskilde Festival – programmet er komplett

Det bekrefter festivalen i en pressemelding i dag. Til sommeren arrangeres Roskilde Festival for 50. gang, og i dag er musikkprogrammet til jubileumsutgaven komplett. Hele 81 nye navn er lagt til plakaten, og blant de nye tilskuddene finner vi store navn som Kendrick Lamar, The Strokes, Haim, Big Thief og Charli XCX. LES OGSÅ: Stort intervju med Slipknot. Hovednavnene på årets utgave har det laveste aldersgjennomsnittet noensinne, noe programsjef Anders Wahrén forklarer slik i en kommentar: – Med årets musikkprogram gjør vi det vi alltid har gjort: ser fremover.
Les mer om:

– Det vil bli mindre attraktivt å bo og jobbe i distriktene

Øyvind Økland brukte mandag ti timer for å komme seg fra hjem til jobb. Etter at Widerøe kutter kraftig i rutetilbudet vil pendlingen ta enda lengre tid.
Les mer om:

Økland frykter nytt Haaland-show: – Han er eksepsjonell

LEVERKUSEN (VG) Arne Larsen Økland (65) er en levende Bayer Leverkusen-legende. Lørdag tror visepresidenten i Norges Fotballforbund at Erling Braut Haaland (19) kan senke gamleklubben.
Les mer om:

Sterkt om «psykotisk sorg»

Fascinerende og fornøyelig, men også rystende lesning fra 80-årsjubilanten Einar Økland.
Les mer om:

Einar Økland fyller 80 år: – Eg føler meg ikkje som dei 80-åringane eg såg før

VALEVÅG (NRK): Einar Økland blir kalla den mest allsidige forfattaren i norsk etterkrigstid, og er like produktiv som før. Det siste året har han gitt ut nok ei bok og debutert som filmskodespelar.
Les mer om:

Økland har debutert som filmskuespiller 79 år gammel

Einar Økland har debutert som filmskuespiller. I «Håp» spiller han faren til en kreftsyke datter.
Les mer om:

Morfar Leif (94) skal på sin andre juleturné

Leif Økland (94) skal være med sine barnebarn i Øklands på juleturné. Han skal fortelle oss koss det ein gang va, og minne oss om noe vi kanskje glemmer litt i julekjøret.
Les mer om:

Linda Hofstad Helleland går hardt ut mot Tom Tvedt i ny bok

– Jeg ble opprørt, forteller den tidligere kulturministeren om Tom Tvedt i ny bok ført i pennen av Ståle Økland.
Les mer om:

– Får klump i halsen hver gang jeg hører skudd fra huset vårt

Norske Ingrid Mortensen og Hanne Sofie Økland Andresen studerer begge i den chilenske byen Valparaíso. De har havnet midt oppi de blodige opptøyene som foregår i Chile.

Ståle Økland tar feil – narkomane trenger hjelp, ikke straff

DEBATT: Bruk og besittelse av narkotika skal fortsatt være ulovlig.

3-sjøersløpet snart fulltegnet

Stavanger: Søndag kveld var det 79 billetter igjen til 3-sjøersløpet. – Folkefesten kommer til å bli utsolgt, varsler løpsleder Johannes Økland.
Les mer om:

Varmehola i Etne: Målingane har starta

Fotograf Svein Egil Økland med fylgje har alt tatt ein ny tur til varmehola i Hodlestadnuten i Etne. Dei tok utfordringa og har plassert ein temperaturmålar i opninga av hola.
Les mer om:

Straffemål på overtid ga tre livsviktige poeng: – Hadde nervene under kontroll

(Junkeren - Ull/Kisa 2 2-3) Trener Fredrik Eliassen innrømmer at han kjente på nervene da Sverre Hjelle Økland gikk frem for å ta straffe på overtid, men hovedpersonen selv var iskald og sikret tre utrolig viktige poeng for Ull/Kisas rekrutter.

Sjekk denne prisforskjellen: – Jeg setter meg ikke inn i en Taxi 1 igjen

Rune Økland brukte to ulike taxi-selskap til og fra Flesland. Det ga store utslag på prisen.
Les mer om:

Ønsker ny debatt om cannabis: – Hasjen du kjøper har hatt en blodig historie

Ståle Økland har sett hvor rå cannabisindustrien er på nært hold. Han oppfordrer unge til å tenke mer på de etiske sidene ved cannabisbruk.
Les mer om:

Sikret seg et sjeldent fagbrev – og fast jobb

– Du e ' så gode, Thor Christian. 19 år gamle Thor Christian Økland kikker bort på sjefen, administrerende direktør Kjell Sternhoff i Olaussens Metall AS. Det var da liksom ikke måte på i dag heller ...
Les mer om:

Klubblegenden rundet 300 kamper: – Iblant har andre klubber vært interesserte, men det har jeg bare ledd av

(Kråkerøy – Eidsvold Turn 0-1). Jon Erik Økland (30) trives såpass godt i Eidsvold Turn at et klubbskifte aldri har vært et aktuelt alternativ.
Les mer om:

Leverkusen-legendens råd: Velg Tyskland foran Spania

Arne Larsen Økland mener Bayer Leverkusen er et perfekt utviklingsarena for Martin Ødegaard.

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

«Utrolig at ingen av oss ble drept»

14. mai 1939 ble Risøy bru åpnet med pomp og prakt. Når broen tirsdag fyller 80 år, skjer det nok mer i det stille. Rolf Rasmussen og Henning Økland kan se tilbake på hasardiøse og viltre påfunn både på og under broen.

- Kjip start på sesongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VBK 2 - Havørn: 2-1Det luktet Havørn-scoring allerede etter fire minutter på Vardeneset kunstgressbane. Sesongåpningen for de blåkledde starter lovende med flere målrettede angrep.

Advarer: Tåler ikke det store presset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Helleren-husene hadde bare i juli 10.000 besøkende, og dette er mer enn de kan tåle. Publikumstelleren som nylig ble installert, viser at det populære turistmålet i Jøssingfjord trekker til seg enorme mengder besøkende.I dette tempoet kommer tallet til å bli 40.000 gjester i løpet av året, viser anslag. Dette går hardt utover de gamle husene.- Slitasjen blir generelt så stor at vi har lyst til å begrense besøksmengden.