Nyheter om Økland


– Får klump i halsen hver gang jeg hører skudd fra huset vårt

Norske Ingrid Mortensen og Hanne Sofie Økland Andresen studerer begge i den chilenske byen Valparaíso. De har havnet midt oppi de blodige opptøyene som foregår i Chile.

Ståle Økland tar feil – narkomane trenger hjelp, ikke straff

DEBATT: Bruk og besittelse av narkotika skal fortsatt være ulovlig.

3-sjøersløpet snart fulltegnet

Stavanger: Søndag kveld var det 79 billetter igjen til 3-sjøersløpet. – Folkefesten kommer til å bli utsolgt, varsler løpsleder Johannes Økland.
Les mer om:

Varmehola i Etne: Målingane har starta

Fotograf Svein Egil Økland med fylgje har alt tatt ein ny tur til varmehola i Hodlestadnuten i Etne. Dei tok utfordringa og har plassert ein temperaturmålar i opninga av hola.
Les mer om:

Straffemål på overtid ga tre livsviktige poeng: – Hadde nervene under kontroll

(Junkeren - Ull/Kisa 2 2-3) Trener Fredrik Eliassen innrømmer at han kjente på nervene da Sverre Hjelle Økland gikk frem for å ta straffe på overtid, men hovedpersonen selv var iskald og sikret tre utrolig viktige poeng for Ull/Kisas rekrutter.

Sjekk denne prisforskjellen: – Jeg setter meg ikke inn i en Taxi 1 igjen

Rune Økland brukte to ulike taxi-selskap til og fra Flesland. Det ga store utslag på prisen.
Les mer om:

Ønsker ny debatt om cannabis: – Hasjen du kjøper har hatt en blodig historie

Ståle Økland har sett hvor rå cannabisindustrien er på nært hold. Han oppfordrer unge til å tenke mer på de etiske sidene ved cannabisbruk.
Les mer om:

Sikret seg et sjeldent fagbrev – og fast jobb

– Du e ' så gode, Thor Christian. 19 år gamle Thor Christian Økland kikker bort på sjefen, administrerende direktør Kjell Sternhoff i Olaussens Metall AS. Det var da liksom ikke måte på i dag heller ...
Les mer om:

Klubblegenden rundet 300 kamper: – Iblant har andre klubber vært interesserte, men det har jeg bare ledd av

(Kråkerøy – Eidsvold Turn 0-1). Jon Erik Økland (30) trives såpass godt i Eidsvold Turn at et klubbskifte aldri har vært et aktuelt alternativ.
Les mer om:

Leverkusen-legendens råd: Velg Tyskland foran Spania

Arne Larsen Økland mener Bayer Leverkusen er et perfekt utviklingsarena for Martin Ødegaard.

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

«Utrolig at ingen av oss ble drept»

14. mai 1939 ble Risøy bru åpnet med pomp og prakt. Når broen tirsdag fyller 80 år, skjer det nok mer i det stille. Rolf Rasmussen og Henning Økland kan se tilbake på hasardiøse og viltre påfunn både på og under broen.

- Kjip start på sesongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VBK 2 - Havørn: 2-1Det luktet Havørn-scoring allerede etter fire minutter på Vardeneset kunstgressbane. Sesongåpningen for de blåkledde starter lovende med flere målrettede angrep.

Advarer: Tåler ikke det store presset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Helleren-husene hadde bare i juli 10.000 besøkende, og dette er mer enn de kan tåle. Publikumstelleren som nylig ble installert, viser at det populære turistmålet i Jøssingfjord trekker til seg enorme mengder besøkende.I dette tempoet kommer tallet til å bli 40.000 gjester i løpet av året, viser anslag. Dette går hardt utover de gamle husene.- Slitasjen blir generelt så stor at vi har lyst til å begrense besøksmengden.

Hun er ny styreleder i Torvastad

Laila Merethe Økland er ny styreleder i Torvastad IL.
Les mer om:

«Tryggheten er viktig»

Sverre Økland er lei av å flytte fra klubb til klubb og har signert for Ull/Kisa med den forståelsen at han er en del av laget i lang tid fremover. Det er en restart av karrieren som nå skal skje. Siste år har vært ødelagt av skade.   «Jeg ser veldig fram til å «restarte» karrieren. Hadde et brutalt år etter å være ute hele sesongen med kortsbåndskade, forteller Økland til Eurosport. «Det var viktig etter den sesongen å velge det riktige, og den tryggheten jeg får i Ull/kisa er viktig.

Sola i spissen for storhandel av levekårsteknologi

- Vi rigger oss for eldrebølgen. Flere skal bo hjemme lenger, nå legger vi til rette for det, sier Solveig Økland, prosjektleder for velferdsteknologi i kommune.
Les mer om:

Nyoperert – og gleder seg til å bli pappa

Eirik Ulland Andersen ble operert tirsdag. Da er det en fin trøst at han og samboer Elisabeth Økland blir foreldre i mai.
Les mer om:

– Vi må gå gjennom rutinene våre

Haldis Økland Lier, fagdirektør i Helse Fonna, ønsker å beklage til Vivian Økland.
Les mer om:

– Jeg synes det er skremmende

Vivian Økland (27) fra Karmøy opplevde å finne helsedokumentene til en totalt ukjent person i sin mappe på helsenorge.no.
Les mer om:

Solid deltakerøkning for 3-sjøersløpet

Løpsleder for 3-sjøersløpet, Johannes Økland var godt fornøyd med årets arrangement. Solid deltakerøkning og ingen uhell underveis.

3 Sjøers-sjefen

Johannes Økland er sjef for 3-Sjøersløpet som blir arrangert lørdag 3. november. Etter en nedgang i deltakerantallet i fjor, håper han på rekorddeltakelse i år.
Les mer om:

På innsiden av politiets harde kamp mot gjengmiljøet

Med skuddsikker vest fulgte forfatter Ståle Økland politiet i deres kamp mot gjengkriminelle i Oslo.
Les mer om:

Arne Larsen Økland liker kniver og båter. Livsmottoet er: «Ordnung muβ sein»

Han var en av tidenes beste norske fotballspillere, nå visepresident i Fotballforbundet.

Oljefondet ut av olje og gass er viktig symbolpolitikk

Diskusjonen om Oljefondets olje- og gassaksjer bør dreie seg om prinsippet som ligger til grunn for den norske fondsmodellen. Derfor bør den også ende med uttrekk, skriver Andreas Økland.
Les mer om: