Nyheter om Økern


Økern parkteater i Bjørnsons ånd

Økern parkteater har ikke ligget på latsiden den siste tiden. Nå er de klare for å vise fram hva de har jobbet med. Bjørnson i form av dikt, teater og sang står for tur.
Les mer om:

Mowinckel vil kopiere suksess-oppskrift: – Vi har ikke hatt noen kultur

ØKERN (VG) Mens alpingutta har kunnet jobbe sammen som lag, har situasjonen vært en annen på kvinnesiden. Det mener Ragnhild Mowinckel er i ferd med å endre seg.
Les mer om:

Svindal om Kristoffersen: – Han går raskt fra dialog til konflikt

ØKERN (VG) Samtidig som Aksel Lund Svindal (36) gir Henrik Kristoffersen (25) støtte etter den åpne konflikten med Skiforbundet, kommer han også med et lite stikk i siden til den tidligere lagkameraten.

Aksel Lund Svindal langer ut mot Skiforbundet i ny bok: – Må gå i seg selv

ØKERN (VG) I sin nye selvbiografi «Større enn meg» gir Aksel Lund Svindal (36) uttrykk for at Skiforbundet opptrådte feigt da de stod i åpen konflikt med Henrik Kristoffersen over en samarbeidsavtale med Red Bull.

Fem tenåringer pågrepet i Oberst Rodes vei

Natt til søndag ble fem tenåringer pågrepet på Lambertseter, etter ran og vold på Økern.
Les mer om:

Hugsa du å stille klokka?

Fem personer i slutten av tenårene er pågrepet mistenkt for ran og vold mot flere personer på Økern i Oslo.
Les mer om:

Hugsa du å stille klokka?

Fem personer i slutten av tenårene er pågrepet mistenkt for ran og vold mot flere personer på Økern i Oslo.
Les mer om:

Fem pågrepet for vold og ran

Fem personer er pågrepet etter at en person ble utsatt for vold og ran på Økern i Oslo.
Les mer om:

Fem tenåringer pågrepet for ran og vold i Oslo

Fem personer i slutten av tenårene er pågrepet mistenkt for ran og vold mot flere personer på Økern i Oslo.
Les mer om:

Fem pågrepet for vold og ran i Oslo

Fem personer er pågrepet etter at en person ble utsatt for vold og ran av en jakke på Økern i Oslo.
Les mer om:

Økern: Lastebil røsket med seg strømledninger og tok strømmen

Lastebilen som freste asfalt i Skogvollveien var ikke oppmerksom på de lavthengende strømledningene og røsket med seg både ledninger og stolper. Hafslund er på stedet og utreder skadene.

Fra Veitvet skole til Grorud stasjon: Ny sykkelvei på plass

Nå står 3250 meter med sykkelvei mellom Veitvet skole og Grorud stasjon klar til bruk. Med denne strekningen på plass kan man sammenhengende sykle på samme vei fra Høybråten til Økern.
Les mer om:

Trafikk og beboerparkering

Det står stort sett bra til i området som omfatter Økern og Risløkka Vel. Men en sak står alltid på agendaen når det kalles inn til informasjons- og årsmøte - veier og trafikk.
Les mer om:

Geir Haaversen: Han er hjernen bak Barcode

Han er hjernen bak Barcode og skal snu byen på hodet der Galleri Oslo ligger nå. CC Vest skal han rive. NRK-tomten og Økern skal han bygge opp igjen, bare for å nevne noe Geir Haaversen har på blokken i disse dager.
Les mer om:

Ny kulturscene og gratis konsert på Økern: Kulturtårnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Artistene som kommer til å stå på scenen er Pegah, Ora the molecule, Amanda Delara og Chris Abolade. Som sagt - helt gratis for å markere den offisielle åpningen med brask og bram! Konserten varer fra klokka 17 til 22.Dagen etter er det DDE og Postgirobygget som skal holde konsert. Til denne konserten er det vanlig billettsalg.Unike atelierer Det skjer store ting mellom Kabelgata og Tårngata på Økern.

Skrinlegger senter-planer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Et planinitiativ er nå sendt til Plan- og bygningsetaten.

Nærings-dalen er i endring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kommer Groruddalen! Alt nedenfor Ring 3 er egentlig kontorisert nå. Da skyves gradvis alt oppover i dalen, og veldig mange av lagerbedriftene må ut av Oslo.  STEINAR FRØLAND (Foto: DnB) Steinar Frøland er seniormegler i DNB Næringsmegling, og han beskriver de siste årene nærmest som en ketchup-effekt. - Ser man på oversiktsbilder fra '86, '96 og 2006 ser det ganske likt ut.

På Groruddals-veier med DS 7 Crossback: Fransk finesse i fullformat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er uten tvil den beste bilen jeg noensinne har kjørt. Den har alt du kan tenke deg av både design, komfort og luksus. Det er rett og slett kvalitet hele veien, og det er jeg sikker på at dere kommer til å merke på deres prøvekjøring.- Når vi har prøvekjøring av bilen gjør vi alltid en behovsanalyse og tilbyr kundene å bli med på prøvekjøringen for å demonstrere og gjøre dem trygge på teknologien.

Ungdomskonferansen 2019: Når ungdommen setter dagsorden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg blir virkelig utrolig stolt når jeg ser hvordan vi ungdommer brenner for saker, og at det er så mange som griper muligheten til å ytre meningene sine. Stephen Ravi er leder for Grorud ungdomsråd, og er i strålende humør etter å ha avsluttet Ungdomskonferansen 2019.

Ny barnehage står ubrukt: - Latterlig

ØKERN (VG) Barnehagen står tom. Men fordi den er privat, får ikke eierne åpne den. - Det er nesten ikke til å tro, sier samboerne Celine Kommandantvold og Wenche-Helen Jenssen.
Les mer om:

Økern Parkteaters advent i Østre Aker kirke: Stemningsfullt

Med viser, sang, dikt, fortellinger, teaterscener og adventsrefleksjoner, inntok Økern Parkteater menighetshuset ved Østre Aker kirke.
Les mer om:

Det brant i et bilverksted i Oslo

Det bran fredag i et bilverkstedet på Økern i Oslo. Brannen startet i en bil, ifølge politiet.
Les mer om:

Frykter at bilverksted i Oslo brenner helt ned

Det brenner i et bilverksted på Økern i Oslo. Flere personer er evakuert, og trafikken i området omdirigeres. Brannvesenet frykter verkstedet brenner helt ned.
Les mer om:

Klart flertall hos KrF Kvinner snur ryggen til Hareides råd

ØKERN (NRK): KrF Kvinner er delt i synet på regjeringsdeltakelse. Mens flertallet i sentralstyret vil felle dagens regjering, fikk dette alternativet bare 27 prosent av stemmene i salen.
Les mer om:

Telia valgte Økern

Telegiganten Telia har lagt planer for nytt hovedkontor i Norge, og nå er det bestemt at dette skal legges til Økern. Nærmere bestemt Økern Portal, som skal ligge ovenfor det kommende Økern senter.
Les mer om: