Nyheter om Øie


Tøffe tider for Bente, men har skrevet telefonnummeret sitt på døra, hvis noen trenger en prat

- Butikken går selvsagt elendig nå, men motet er fremdeles på plass, sier Bente Øie i Ferm og Fager.
Les mer om:

Tobias (18) i full fart mot VM

– Eg er dritnervøs, smiler han nå, men han veit at når han først set utfor tar konsentrasjonen over og han suser nedover i si eiga verd, fokusert på oppgåvene han har å gjera det neste minuttet. DEI ER TRE utøvarar som representerer Norge i junior-VM i Kappl, siste veka i januar. Tobias, ein utflytta røldøl og ein frå Oppdal. – Det er eit stort press, VM er stort, og eg er jo sendt ned for å representera Norge.

Ny norsk film satser skyhøyt – bokstavelig talt

Katastrofefilmen fra Pål Øie får en «flying start» når skuespillere og Vassendgutane blir sendt opp med verdens bratteste gondol 14. desember. Da er det duket for førpremiere på «Tunnelen» på Hoven Restaurant – som ligger 1011 moh., fremgår det av pressemeldingen. Det er Loen Skylift som tar gjengen opp til spektakulære omgivelser i bygda Loen, innerst i Nordfjord i Sogn og Fjordane fylke. LES OGSÅ: Erlend Loe-roman blir ny HBO-serie. Den nervepirrende filmen får også førpremierer i Lillehammer, Vik i Sogn, Trondheim, Bergen, Flåm, Førde, Ulsteinvik, Ålesund, Stranda og Sogndal. 25.

Inn i skrekktunnelen i romjulen – etter all førjulskosen på kino

Men bare vent til romjulen: For ikke før er julegavene pakket ut, og julebesøket begynner å tenke på hjemveien, så bærer det rakt inn i litt av en skrekktunnel. 1.

Høyesterettsjustitiarius tilbakeviser halvert anketall: – Gir et uriktig bilde

Høyesterettsjustitiarius Toril M. Øie tilbakeviser tall som viser at antallet ankesaker er halvert de siste ti årene. – Anker over dom og anker over kjennelse eller beslutning må ses hver for seg.
Les mer om:

Daisys venner takker politiet

STAVANGER (TV 2): I fire måneder har Christian Øie håpet på en oppklaring i saken hvor venninnen hans ble drept. Han er lettet over at politiet nå har pågrepet og siktet en mann i 20-årene.

Nye koster i et av Trønder-Avisas eierselskap(pluss)

Vidar Øie Nilsen, Ole Petter Kjerkreit og Hans Martin Storø har kjøpt seg opp i LL Inntrøndelagen, som er den nest største eieren i Trønder-Avisa.
Les mer om:

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

Trekker budet på aksjene i Trønder-Avisa(pluss)

Hans Martin Storø har varslet styret i eierselskapet LL Inntrøndelagen at de ikke ønsker å oppløse selskapet for å selge aksjene til Odd R. Øie likevel.
Les mer om:

Spisser kampen om Trønder-Avisa

Medie-investor Odd R. Øie har i helgen kjøpt en aksje i AS Nord-Trøndelag. Dermed har han eierinteresser i alle tre selskapene som eier Trønder-Avisa.

Kaster seg inn i kampen om Trønder-Avisa

I en pressemelding skriver investor Odd Øie at han har lagt inn bud på Trønder-Avisa.
Les mer om:

Kåre Geir Lio gjenvalgt som Håndballpresident

Jeg er den heldigste presidenten i norsk idrett. Jeg har et styre som samarbeider godt, vi diskuterer, vi river og sliter i hverandre, men når debatten er ferdig, så er den ferdig. Tusen takk til dere alle for jobben dere har gjort, sa Kåre Geir Lio da Håndballtinget 2019 ble avsluttet på Scandic Park i Sandefjord søndag 12. mai. I tre dager har håndballtillitsvalgte fra hele landet drøftet status og lagt kursen for veien framover.

Reddet fra flammene: «Vi hadde englevakt»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den utflyttede sokndølen skulle tirsdag på topptur til Hellershei sammen med søsteren Trine Monsen, da de ble omgitt av så mye røyk at de ikke klarte å se.- Vi klarte ikke å se over røyken, det var ikke sjanse, forteller Connie Helen Øie.110 Søstrene ringte flere ganger nødnummeret 110, men det var nesten ikke dekning engang. Trine hadde en app på telefonen som lokaliserer hvor personen er.

Sømløst undertøy i vinden: - Vet du hva gutta sier, er det så nøye da? Det skal jo av like vel!

Bente Øie er daglig leder ved «ferm & fager» i gågata i Tvedestrand. Etter 13 år i bransjen har hun ervervet seg kompetanse på pupper!
Les mer om:

Ble reddet fra flammene: – Det brant i fotsporene mine

De skulle bare gå en topptur i finværet, men ble raskt omringet av flammene. Søstrene Connie Helen Øie og Trine Maygreth Monsen fryktet det verste, men så kom helikopteret.
Les mer om:

Søstrene ble fanget av flammer og måtte reddes med helikopter

– Hvis ikke flammene hadde tatt oss, hadde røyken gjort det, sier Trine M. Monsen. Sammen med søsteren Connie Helen Øie ble hun fanget inne i den store brannen tirsdag. Søstrene måtte til slutt reddes ut med helikopter.
Les mer om:

Reddet fra flammene: – Det var et skikkelig inferno

Søstrene Trine Maygreth Monsen og Connie Helen Øie var på topptur i Sokndal da de oppdaget at de var fanget av flammer på flere kanter. De takker en nød-app for at de reddet livet.
Les mer om:

Festlyden ble plagsom

Operasjonsleder Ann Kristin Øie melder at en fest ble litt for støyende.
Les mer om:

Her skal dei vise kor gale ein tunnelbrann kan gå

VADHEIM (NRK): Redd for å køyre i tunnelar? Den neste katastrofefilmen til Pål Øie viser kor gale det kan gå.
Les mer om:

Slik kan ein katastrofebrann i tunnel sjå ut

VADHEIM (NRK): Redd for å køyre i tunnelar? Den neste katastrofefilmen til Pål Øie viser kor gale det kan gå.
Les mer om:

#11 - Målrettet puck-gutt

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Sander Øie Stenborg.
Les mer om:

19 kontrollert for promille

Operasjonsleder Ann Kristin Øie forteller at politiet gjennomførte en promillekontroll natt til lørdag.
Les mer om:

Skal lage vestlandsk katastrofefilm

Produsent Einar Loftesnes og regissør Pål Øie har fått sju millionar kroner frå Norsk filminstitutt til å lage katastrofefilmen «Tunnelen»
Les mer om:

Odd (68) tjente 88 mill. på aviser og sjømat

Odd R. Øie fra Snarøya hadde et overskudd i sitt investeringsselskap på hele 87,6 millioner kroner i fjor.
Les mer om:

Ble skadet og rømte til skogs

– Det lå bare noen hår igjen i vegkanten, opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øie ved operasjonssentralen til Trøndelag politidistrikt.