Nyheter om Ødegården


Lysløypa forlenges i flere retninger i år

I sommer kan lysløypa fra Ødegården mot Åsland og turveien fra Fløysbonnveien til Grønlimyrene stå ferdig. På sikt skal lysløypa fra Fløysbonn knyttes sammen med lysløypa på Grønliåsen i Oslo.

Her går det så det suser: - Har lange ventelister

Her hos bilveteran Otter Ødegården og hans "Otters Biloppretting" på Tuven går det helt som normalt i disse vanskelige korona-tider. Det går til og med så det suser!
Les mer om:

– Eg har gått på ski frå Lindesnes til Nordkapp, og tvers over Svalbard

Randi Ødegården, Liagardane, Vang, fødd 1988

- Sjåføren har fulgt GPS-en. Han må være den første som forsøker å kjøre opp Tørpegardene med semitrailer

Leveransen til Randi Ødegården står bom fast i Tørpegardsvegen etter at en utenlandsk sjåfør har forsøkt å komme opp en veg som ingen andre med semitrailer har kjørt før.
Les mer om:

– Regnmåleren viste 60 mm, da rant den over

Arne Lystad (75) i Ødegården på Vesterøy er en av mange som rydder opp i skadene etter ekstremværet søndag. Den erfarne friluftsmannen har vært mye ute på sjø og i fjell, men aldri opplevd maken til den syndfloden som rammet Lystad-familiens hus søndag morgen.

Kjempeprestasjon i Kyststien-ultra: – Tror at årets tid kan bli stående en stund

I fjor løp de beste på ni timer fra Ødegården i Brunlanes til Ødegården på Gon. I år knuste Margrethe Løgavlen og Martin Stensli Iversen den tiden fullstendig.
Les mer om:

For få påmeldte og for få funksjonærer – må avlyse helgens NM-runde i Ødegården

Re Motorsport må droppe å arrangere NM-runde i motorcross denne helgen.
Les mer om:

For første gang arrangeres Norgescup på hjemmebane: – Vi kan konkludere med at det har vært en suksess

På Ødegården i Re var lokale og nasjonale ATV-talenter samlet for å konkurrere under årets Norgescup.
Les mer om:

Fortsatt ingen langsiktige leieavtaler i Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARIDALEN: Oslo kommune eier og forpakter ut følgende gårdsbruk i Maridalen: Lille Brenninga Store Brenninga Skjerven Øvre Kirkeby Ødegården Nes Sander Sørbråten Øvre Vaggestein Alle gårdsbrukene er kjøpt av Oslo kommune tidlig på 1900-tallet, for å sikre nærområdene rundt Oslos viktigste drikkevannskilde; Maridalsvannet.

Inviterer hele Groruddalen: Kortreff med Vox i Rødtvet kirke

Onsdag 20. mars er det duket for et gedigent kortreff mellom tre kor og en solist i Rødtvet kirke. Det er Nordlændingernes Forenings Kor, Odins Ravner, Cecilie Cathrine Ødegården og Rødtvets eget Vox som setter hverandre stevne.
Les mer om:

Inviterer hele Groruddalen: Kortreff med Vox i Rødtvet kirke

Onsdag 20. mars er det duket for et gedigent kortreff mellom tre kor og en solist i Rødtvet kirke. Det er Nordlændingernes Forenings Kor, Odins Ravner, Cecilie Cathrine Ødegården og Rødtvets eget Vox som setter hverandre stevne.
Les mer om:

Håndverkere fra helvete?

NOTODDEN: Harry Bjørnfeld får ikke lukket 10 husmorvinduer. Bjørn Sundelin fikk 14 taklekkasjer. Otter Ødegården fikk takrenne som var blokkert i begge ender, men uten nedløp. Alle tre hyret samme firma.

Politikerne åpner for lekeland med gravemaskiner på Ødegården

Det kan bli fornøyelsespark med anleggsmaskiner på Ødegården ved Gulliåsen i 2019.

Ødegården i Tønsberg kan bli Vestfolds nye Borgeskogen

I løpet av høsten håper Morten Olsen-Nauen og fire andre grunneiere på positiv politisk behandling av reguleringsplanen for et stort område for plasskrevende næringsvirksomhet og industri rett vest for E18 på Gulli i Tønsberg.

Selskapet skal lage en nøytral rapport i Barkåker-saken. Samtidig får de penger fra mannen som vil bygge i området.

Selskapet Rambøll lager konsekvensutredning for eventuelt datalager på Tveiten og Ødegården i Tønsberg. Samtidig prosjekterer selskapet datalager i Vennesla for Bulk AS som også vurderer Tveiten. Dette går på tilliten løs for aksjonist Hanne Wendt fra Barkåker.

To veier i Lørenskog stenges i 24 dager

Veiene stenges i perioden fra 16. april til 9. mai i forbindelse med omfattende gravearbeider knyttet til ny undergang under jernbanen ved Ødegården.
Les mer om:

Vil inspirere til gjenbruk

Onsdagskvelden 7. mars blir det reparasjonsverkstad av turklede med systrene Marit og Randi Ødegården på Vang Folkebibliotek.
Les mer om:

Planene om datalagringssentral har møtt massiv motstand. Nå får Hanne og aksjonistene mer støtte.

Fylkesmannen i Vestfold mener at området Tveiten og Brekkeskogen ved Barkåker ikke er egnet for en datalagringssentral. Om man ikke kan bruke alternativet Ødegården, anbefaler fylkesmannen at man finner et annet sted enn Tveiten for et slikt lager.

Da Espen tapte veddemålet var det bare å snøre på seg joggeskoa

SKIEN: Daglig leder Espen Ødegården hos treningskjeden Stamina måtte løpe fra Porsgrunn til Bø i dag. Det gjorde han etter å ha tapt et veddemål.

Undergangen ved Ødegården blir 15 millioner kroner dyrere

Planene om en ny undergang ved Lørenskog stasjonsby tar form. Men byggestarten er utsatt med ett år, og kostnadene har økt fra 85 til 100 millioner kroner.

Fem år etter Utøya

Marte Ødegården ble nær drept på Utøya. I de fem årene som har gått har hun jobbet beinhardt for å klare å skape seg et godt liv igjen.
Les mer om:

Lager undergang fra Ødegården

En undergang i Hans Egedes vei skal forbinde Ødegården med Lørenskog sentrum. Pris: Minst 25 millioner.
Les mer om:

Fjellbygda Vang 30 år etter Tsjernobyl: Sauene må fortsatt ta denne tabletten

Familien Ødegården driver gard i Vang og lever fortsatt med konsekvensene etter Tsjernobyl-ulykka.
Les mer om:

Livet med Tsjernobyl

VANG (NRK): Randi Ødegården (28) og familien driver gard på et av stedene i Norge som ble hardest ramma etter Tsjernobyl-ulykka i 1986. De må leve med konsekvensene, 30 år etter.
Les mer om:

Sikrer skoleveien for 85 millioner

Lørenskog: En ny undergang til 85 millioner kroner betalt av kommunen og utbyggerne skal gjøre det trygt å gå og sykle til Ødegården og Luhr skole.