Nyheter om Ære


På tur på Skarvemellen

Ære vere dei som har lagt til rette for toppturar i sommar. Det vere seg Fjellstafett, idrettslagsturar eller Kremtoppar.
Les mer om:

Gratulerer med 100 år og seier

Hamarkameratene ble stiftet i 1918 og er på vei oppover i norsk fotball igjen, slik de har vært mange ganger tidligere. Etter de for første gang i 1969 rykket opp til øverste nivå i Norge har de norgesrekord i å rykke ned igjen. – Hele 8 ganger har de vært i «Eliteserien» for så å rykke ned.

- Ære være til alle som trosset værmeldingen

Det var trangt om parkeringen i Brekstad under Ørlandsdagene og Ørland sparebank Cup, men mange søkte inn og vekk fra vinden, regnet og de få gradene gradestokken hadde å by på.
Les mer om:

- Ære være til alle som trosset værmeldingen

Det var trangt om parkeringen i Brekstad under Ørlandsdagene og Ørland sparebank Cup, men mange søkte inn og vekk fra vinden, regnet og de få gradene gradestokken hadde å by på.
Les mer om:

Amandas stjålne bil er funnet i nabobyen: – Mann (19) lå og sov bak rattet

– All ære til dem som delte innlegget, sier Amanda Brendgen.
Les mer om:

Er det alltid trøbbel når store stjerner bytter klubb?

Den belgiske stjernekeeperen Thibaut Courtois ble stjernekeeper i løpet av sine år i Chelsea.

Ikke konebytte, men spissbytte

Newcastle har sendt Dwight Gayle til West Bromwich på en leieavtale samtidig kommer Salomon Rondon den andre veien. Rondon var et av få lyspunkter i West Bromwich sist sesong, han satte inn syv mål på et tafatt lag som til slutt rykket ned fra Premier League. Newcastle manager Rafael Benítez hadde Rondon øverst på sin ønskeliste denne sommeren og Rondon ville ta en pause fra alt det triste. Les: Manchester City-keeper får mer action @salorondon23 says he's ready for the opening game of the @premierleague season, against @SpursOfficial at St.

Warholm foreviget i tysk Donald Duck: - Det er det kuleste noensinne

Karsten Warholm synes det er surrealistisk at han - som en av svært få - har fått en figur laget til ære for seg i Disney-verden. Nå går han inn i friidretts-EM som en av de store profilene og tar med seg en stor TV på veien til Berlin.

Selfien: - E e nu ikkje vanttel sånn her selfie

Knut Harald Hansen (69) debuterer med sin aller første selfie til ære for lokalavisa. Om enn noe motvillig.
Les mer om:

Tomme vannmagasiner kan gi prissjokk på strøm

Brødrene skal bare bade til ære for avisa. Så går det galt. Men minstegutten roper ikke om hjelp. Det kalles stille drukning.
Les mer om:

Her holder Johannes på å drukne

Brødrene skal bare bade til ære for avisa. Så går det galt. Men minstegutten roper ikke om hjelp. Det kalles stille drukning.
Les mer om:

Innsamling til krigsmonument

184 sjøfolk fra Vest-Agder ofret livet på havet under andre verdenskrig. Nå ønsker ildsjeler å reise et monument til ære for dem.
Les mer om:

Jaktsesongen er i gang

Hodejegere. De jakter på talenter, legger sin ære i å plukke ut de beste som senere skal styre de største. Hva ser de etter? Hva feller en ellers velkvalifisert toppleder?
Les mer om:

Vil hedre Stoltenberg med statue: - Han lyste i alle retninger

Den norske lyrikeren Kolbein Falkeid foreslår å reise en statue til Thorvald Stoltenbergs ære.
Les mer om:

– OL i Tokyo er en ære

Tomoe Zenimoto Hvas (18) har drømt om OL i Tokyo helt siden hans andre hjemland fikk tildelt lekene. Men han har ikke tenkt på at han kan komme til å bli intervjuet på japansk.
Les mer om:

Fisketorgets Karl Erik Pallesen vinner årets Matkulturpris

GLADMAT: Gladmat-festivalen er offisielt åpnet, og under åpningsseremonien på Torget ble det delt ut heder og ære.
Les mer om:

Newcastle fikk en overraskende telefon fra Spania

VM er historie. Frankrike gikk av med seieren, England reiste hjem med fornyet selvtillit og Spanjolene måtte hjem sette seg i skammekroken. Noen dager før VM startet, skal Newcastle ha fått en interessant telefon. Ifølge Press Association Sport ble Premier League-klubben kontaktet direkte etter at den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui ble sendt på dør, da han «glemte» å informere fotballforundet om at han hadde forhandlet med Real Madrid. Spørsmålet fra Spania var om mulighetene for å låne Newcastle sin spanske trener for noen få uker. Vi kan forstille oss forskrekkelsen på St.

Forsvarte klubbens ære i verdens største håndballcup

Flint Tønsberg Håndball stilte med to lag i årets Partillecup i Gøteborg - begge i jenter 15-klassen, og det var 22 spente og forventningsfulle spillere som skulle forsvare klubbens ære i verdens største håndballcup.
Les mer om:

Innkast fra VM-bakrommet: Snart bare en håndfull som kan arrangere

Slik avrunder Roald Johansen sine betraktninger etter VM: – All ære til de frivillige som engasjerer de unge med positiv fritid og håpet om en gang å nå sitt mål.
Les mer om:

Broren til drepte Håvard (18): - Vi var som salt og pepper, yin og yang

Lørdag ble Håvard Pedersen (18) drept på jobb. Mandag skriver Henning Pedersen (20) et rørende innlegg til ære for sin lillebror.
Les mer om:

Trump roser den britiske dronningen

USAs president sier den britiske dronningen er fantastisk og at det var en ære å møte henne. Nå forteller han om fredagens møte i London.
Les mer om:

Mourinho langer ut mot VM-sirkuset

Vi liker Neymar. Og vi liker ham aller best når han ikke ikke vrir seg rundt på gressmatta, men bruker farten, kreativitet og magien til å fosse forbi motstanderne. Manchester United-treneren går nå ut og forsvarer brasilianeren i stormen av kritikk fra media og supportere. Men han forsvarer ikke skuespillet. Jose Mourinho følger ikke overraskende nøye med på VM-sirkuset.

Sveriges VM-helt lovpriser Hareide: – En ære å få jobbe med ham

ST. PETERSBURG (VG) Endelig skinte Sveriges største stjerne. For fire år siden var det Åge Hareide (64) som tente lyset for karrieren til Emil Forsberg (26).

Leif (88) hedret i USA av svensker

Leif Eie mottok heder og ære.
Les mer om: