Nyheter om Ære


15. plass for Opseth

Med Maren Lundby ute med skade, forsvarte Silje Opseth Norges ære i avslutningen av Sommer Grand Prix i Tsjekkia. Førstehoppet ble målt til 90 meter noe hun forbedret med fem meter i finaleomgangen. Med 200,4 poeng totalt endte Opseth til slutt på 15.-plass.
Les mer om:

«Tutta» valgt ut til prestisjeturnering: – Det er en stor ære

Suzann Pettersen er med på det europeiske laget til høstens Solheim Cup.
Les mer om:

«Tutta» valgt ut til prestisjeturnering: – Det er en stor ære

Suzann Pettersen er med på det europeiske laget til høstens Solheim Cup.
Les mer om:

Tutta klar for Solheim Cup

Suzann Pettersen er med på det europeiske laget til høstens Solheim Cup. – Det er en stor ære for meg å være her, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Det er dette jeg elsker, sier hun ifølge BBC.

Pochettino blåser igang en ny æra for Tottenham

Premier League-sirkuset er endelig i gang. Vel, for noen kan det virke som det aldri helt slutter, forlenget av det heseblesende kaos med overgangsmarkedet, førsesong og testkamper. Selv Mauricio Pochettino har hatt det slitsomt i «ferien». – Det var en vanskelig sommer, men nå er vi fulle av energi igjen, sier en Pochettino ifølge TV2. Og det betyr? – Vi drømmer stort. Nå starter en ny æra i Tottenham, og nå handler det om å vinne trofeer og om heder og ære. Folk må kunne forvente store ting, for vi har oppnådd store ting med lite. Det handler om hva vi tror på. Vi vil kjempe om store ting.

Sparket i gang Gressvik Summerparty: – En ære å varme opp for Artch

Course of Fate varmet opp for heltene i Artch.
Les mer om:

Bråstopp for "Kåffa" da pokalen kom i spill

Tap for Stag og Nest-Sotra i de to siste kampene gjorde at KFUM/Oslos 13-årslag bare fikk med seg heder og ære fra Norway Cup.
Les mer om:

Like etter Sandra Borch vant valget, døpte han kua Sandra: – En ære(pluss)

I forbindelse med at Sandra Borch ble stortingsrepresentant i 2017, døpte daværende bonde Magnus Andersen kua hans etter henne.

Spisser formen på Sinus

Gutta i The Five Lads skal forsvare Bodøs ære under Notodden Bluesfestival denne helga.
Les mer om:

Leder for 6000 studenter: - Det er en ære å få den tilliten

Andreas Vestvann Johnsen fra Fauske har nettopp tatt over som leder i Studentorganisasjonen i Bodø.
Les mer om:

Terje Tovan: – Ordførar Dahls utspel er useriøst(pluss)

– Dette er valkamp. Ordføraren kan ikkje berre hoppe fram i sola, sette til sides regelverket, og ta ære for å ordne rask solskjerming på Nye Nobel.
Les mer om:

Saras (22) valg gjorde familien stolte: – Det er en ære for dem

SKIEN: Gjerpens siste sommersignering, Sara Ashuri (22), takket i fjor ja til å spille for det israelske landslaget i håndball.
Les mer om:

Tromsø Skyrace gjennomfører markering for den avdøde Tromsø-kvinnen

Daglig leder i Tromsø Skyrace, Sverre Benjaminsen, sier at de skal gjøre ære på Tromsø-kvinnen (43) som døde etter lyntragedien i Italia.

Tromsø Skyrace gjennomfører markering for den avdøde Tromsø-kvinnen

Daglig leder i Tromsø Skyrace, Sverre Benjaminsen, sier at de skal gjøre ære på Tromsø-kvinnen (43) som døde i lyntragedien i Italia.

Newcastle-eieren langer ut mot Benítez i oppsiktsvekkende intervju

Newcastle-eier Mike Ashley levner tidligere manager Rafael Benítez liten ære, og kommer samtidig med en spådom som får det til å gå kaldt nedover ryggen på en del supportere.
Les mer om:

Sky Sports: Zaha-bud på 650 millioner kroner

Etter fire og et halvt år er det klart for Wilfried Zaha å prøve noe nytt. 12. plass i Premier League med Crystal Palace er langt unna det 26-åringen drømmer nå om. Er Everton klubben som skal gi Zaha muligheten til å delta der heder og ære deles ut? Ifølge Sky Sports er Liverpool-klubben, Zaha og Palace i tette samtaler for å bli enige.

Onsøy-kvinnene klare for lag-NM etter to opprykk på rad

For to år siden spilte Onøy Golfklubbs kvinnelag i 2. divisjon i lag-NM. I helgen er de klare for å forsvare lagets ære i Elitedivisjonen.
Les mer om:

Glastonbury-headliner Stormzy samarbeider med norsk nykommer

I april i år slapp Stormzy singelen Vossi Bop, som ifølge Warner Music gikk rett til topps på den britiske salgslisten. Nå har den birtiske artisten teamet opp med en norsk nykommer på sin nye versjon av låten: norskcubanske Lauren. Hun er selv aktuell med singlene Slave og Look at Me Now. LES OGSÅ: Krever forlenget varetekt av A$AP Rocky. Resultatet blir i en pressemelding fra Warner Music beskrevet som «en blytung koalisjon» der engelsk møter norsk. – Det kom som et sjokk på meg da jeg først fikk vite det, men jeg ble jo vanvittig glad.
Les mer om:

Den store prisen(pluss)

Et av de store spenningsmomentene under hver festival er hvem som blir tildelt jazznorges aller største pris: SpareBank 1 SMN Jazztipendiat - med en verdi på 1 million kroner. I formiddag ble det klart at svenske Johan Lindvall ble den store ære til del.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Baz Luhrmann har funnet sin Elvis Presley

Stjerneregissøren Baz Luhrmann har endelig offentliggjort hvem som skal spille Elvis Presley i hans kommende portrettfilm om legenden. Det blir Austin Butler, som ellers er aktuell i Tarantinos «Once Upon a Time in Hollywood» og Jarmuschs «The Dead Don’t Die» denne sommeren. LES OGSÅ: Nordmann leker på Hollywood-lerretet. I en pressemelding, sitert av NME, uttaler Luhrmann: – Jeg visste at jeg ikke kunne lage denne filmen om castingen ikke var absolutt riktig, og vi lette grundig etter en skuespiller med evnen til å frembringe de naturlige bevegelsene og stemmemessige kvalitetene hos denne st

Finnmark berget landsdelens ære. Fikk to priser under NM

Tre nummer fra Nordland ble framført med stil og energi i finalen. Men ingen av dem fikk pris hos juryen.

Atalanta leier San Siro til Champions League

AC Milan og Inter Milan har avtalt å leie ut sitt felles «hjem» til Atalanta når Bergamo klubben spiller Champions League kommende sesong. I den siste Serie A-sesongen tok Atalanta lurven av en rekke store klubber og snappet en Champions League kvalifisering. Atalanta snek seg forbi både Inter Milan og AC Milan og havnet sist sesong på 3.plass.

Usain Bolt: – Sprint-kvinnene smartere enn mennene

Usain Bolt (32) er sterkt kritisk til sine mannlige arvtakere i hjemlandet. Verdens raskeste mann mener Jamaicas kvinner «vil mer» og at de kan redde sprintnasjonens ære i friidretts-VM om snaut tre måneder.
Les mer om: