Nyheter om Ære


Forsvarer etter aktors prosedyre: – Ser fram til å gi vårt syn på saken

Aktor og bistandsadvokatene levnet Svein Ludvigsen (72) liten ære i sine prosedyrer for retten. Tirsdag får hans forsvarere ordet.
Les mer om:

Arturo Vidal har bestemt seg – velger den tøffeste veien

Det har ikke gått helt som planlagt for Arturo Vidal. Overgangen til Barcelona fra Bundesligaspill har vært tøff, men det må man vel forvente når man kommer til Camp Nou. Rebellen Vidal har dermed to valg.  Og han ser ut til å velge det tøffeste. Interessen fra kinesiske klubber har vært stor, der de formelig lukter misfornøyde stjerner.

Dronninga opna eiga kunstutstilling i havgapet

Sundag opna Dronning Sonja sommarutstillinga på Alnes fyr på Sunnmøre, der ho sjølv viser fram sine eigne kunstverk. – Det er ein ære å få stille ut her, det er eit eventyr her ute i havgapet, seier dronninga.

Dronninga opna eigen utstilling: – Eit eventyr

Sundag opna Dronning Sonja sommarutstillinga på Alnes fyr på Sunnmøre, der ho sjølv viser fram sine eigne kunstverk. – Det er ein ære å få stille ut her, det er eit eventyr her ute i havgapet, seier dronninga.

Idrettslaget fikk flest stemmer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion har delt ut Amfelia og Oskar-prisen til «...en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge.»Prisen ble delt ut lørdag 22.

Alexx Alexxander fikk gjev pris: – Den er ikke blitt delt ut tidligere

Illusjonisten Alexx Alexxander fikk pris i en kategori som ene og alene skal ha blitt opprettet for å ære illusjonisten.
Les mer om:

Nå er de herr og fru Thon: - Vi har grodd fast i Nordre Aker!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Fredag 21. juni fikk Olav Thon (95) sin Sissel Berdal Haga (78) til hustru, i en storslått feiring med 250 gjester på Hotel Bristol. Og dét er det symbolikk i: Bristol var Thons første hotell.I forkant av selve vielsen klokken 11.30 inne i Bristol Hall, var det stor ståhei utenfor. Kampen Janitsjar spilte opp, og brudeparet kom også ut en tur for å hilse og å høre på musikken en liten stund.

Kronprinsparet besøkte Pride park for aller første gang

OSLO (VG) – Det er en stor ære, sier lederen av FRI, Ingvild Endestad.
Les mer om:

Du kan bli med og bestemme hvem som skal få 5000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22.

Nå kastes det for alle krefter i Fagernes

NM i Petanque ble offisielt åpnet i parken i Fagernes torsdag morgen. Lag fra hele Norge er samlet for å kjempe om heder og ære. Og været? Det tar arrangører og deltakere med et bredt smil.
Les mer om:

– Hvis du så mine YouTube-anbefalinger ville du nok arrestert meg

The 1975 har tatt steget fra indie-klisjéer til kritikerrosen samfunnsdebattanter i løpet av få album. Fra deres Tumblr-estetikkdager fylt med svart-hvite bilder, har The 1975 bygget seg opp på etterdønningene av emo-kulturen, til å bli et band som våger å tøye grenser, både musikalsk og tematisk. Deres siste utgivelse, A Brief Inquiery into Online Relationships skapte bølger langt utenfor Storbritannias grenser.

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Suksessen fortsetter for Elias Pettersson årets nykommer i NHL

Flest mål av alle «rookies» i ligaen og 66 poeng på 71 kamper var det som sørget for heder og ære i natt for svenske Elias Pettersson.  20 åringen startet sin profesjonelle karriere for  Timrå IK i HockeyAllsvenskan, livet endret seg da han ble «draftet» som nr. fem av Canucks i 2017 NHL Entry Draft, hans sesong i U20 SHL ble en av historiens beste. – suksessen fortsetter i NHL, Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper. "It's very humbling… I don't see myself as a superstar.

Bill Cosby hisset på seg mange med Twitter-melding fra fengselet

I meldingen, som gikk ut på Twitter og Instagram, skrev Cosby at det «er en ære å bli kalt en Far» og oppfordret leserne til å styrke familiene og lokalmiljøene sine. Et gammelt videoklipp, der Cosby i anledning en CBS Black History Month snakket om hvordan det at så mange afrikansk-amerikanske menn sitter i fengsel ødelegger familiene deres, fulgte meldingen. LES OGSÅ: GAFFAs intervju med John Grant. Ifølge New York Times reagerte mange svært negativt.

Netanyahu innviet Trump-bosetning

«Trump-høydene» er det nye navnet på en bitte liten bosetning som Israels statsminister Benjamin Netanyahu innviet til ære for USAs president på Golanhøydene.

Lions Clubs heiderspris til Arvid Gulbrandsen og Birger Martinsen

På Lions Club Valdres si sommaravslutning på Syndinstøga tysdag kveld fekk Arvid Gulbrandsen og Birger Martinsen, båe frå Øystre Slidre, heider og ære for lang og god innsats både i Lions Club Valdres og i samfunnsnyttig frivillig arbeid elles.

- Vi kan ikke sette oss ned og sture

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: I forrige uke var 22 av de 33 medlemskommuner samlet i Lierne og Røyrvik nasjonalparkkommune for årsmøte og årskonferanse. Årsmøtet valgte da nytt styre og Rune Berg ble valgt som leder av foreningen. - Det er noe jeg ser på som en ære, og en oppgave jeg tar på høyeste alvor. Vi er en kommune som har store verneområder, og det er noe vi må se på som en mulighet og ikke en begrensning.

Fikk Drømmestipend: – Dette er stor stas og en ære!

Stolt, glad og målbevisst. Alle disse ordene passer godt på Rebekka Svanqvist Flaarønning (18). Tirsdag fikk hun et høythengende stipend.
Les mer om:

Direkte 17.00: Fløya jakter tabelltopp i prestisjekampen mot Grand Bodø

Ære og tre viktige poeng står på spill i det nordnorske 1.-divisjonsoppgjøret på Fløya Arena i dag. Se kampen direkte her.
Les mer om:

– Dette kom fullstendig overraskende

– En ære, dette kom helt overraskende, sier Odd Jakob Haaland, som lørdag ble Årets koperviking.
Les mer om:

- I verste fall kan vi få et demokratisk underskudd for vår aldersgruppe

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg foreslo å ha lokalstyremøtene på dagtid. Da det ble stemt ned, var det utvilsomt spikeren i kista for min lokalpolitiske deltakelse, sier Espen Klungseth Rotevatn (37).Den siste fireårsperioden har den pratsomme bergenseren markert seg som representant for Miljøpartiet De Grønne (MDG) i lokalstyret.Å være lokalpolitiker er noe de aller fleste er på fritiden.

BMW henter fra glemmeboken

BMWs designsjef skal ha masse heder og ære for at han har latt gjenskape en gammel konseptbil mange lenge trodde var forsvunnet, og som mange av oss syntes gjorde seg best som forsvunnet.
Les mer om:

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.