Nyheter om Ære


Se bildene: - Du har ikke sett maken til Tommies hytter

Tommie Wilhelmsen tenker visjonære tanker og leker seg som en kunstner når han tegner hus. Det har gitt ham heder og ære - fordi han tør å være gæærn!
Les mer om:

Nominert til Amandus-Ung(pluss)

Maja Eldevik (16) fra Kvæfjord skal konkurrere om heder og ære med sin film «En stille forsvinning».
Les mer om:

Lina (29) ble valgt til styreleder for Podtoppen: – Det er en ære

Lina Tandberg-Martens ønsker å få alle podkaster i Norge med på den nasjonale målingen.
Les mer om:

Han er ny leder for MDG i Tromsø: – Ingen enkel oppgave

En stor ære, sier Jonas Nilsen.
Les mer om:

Timo Werner fortsatt ikke dyktig nok for Liverpool

Vi er vant til at de største stjernene legger ut om sin egen fortreffelighet. Så har vi Timo Werner. Tyskeren satt straffen sikkert inn og ble matchvinner mot et haltende Tottenham i Champions League. Etter kampen fikk han selvfølgelig spørsmål om Liverpool-ryktet. -Jeg vet at Liverpool er den beste klubben i verden for øyeblikket og det gjør meg stolt å bli satt i forbindelse med dem. Det er en ære, men jeg vet godt at Liverpool har en masse dyktige spillere, og jeg skal forbedre meg.

Klopp ble kraftig imponert av bunnlag, snekrer sammen en fristende pakke

Liverpool har pløyd igjennom årets Premier League sesong og har bare en uavgjort mot Manchester United og resten er solide trepoengere. – På Liverpool manager Jurgen Klopps radar, den 21 år gamle midtbanespilleren Todd Cantwell. På lørdag var det topp mot bunn i Premier League, men Norwich viste seg å være en hard nøtt og det var slettes ikke opplagt at dette var en kamp Liverpool skulle vinne.

Ulrikke vant MGP etter nervepirrende drama

Iført gullkjole, gikk Ulrikke Brandstorp helt til topps i Melodi Grand Prix-finalen i Trondheim tross stemmetrøbbel. Nå skal hun forsvare Norges ære i den internasjonale Eurovision-finalen i Nederland i midten av mai.
Les mer om:

Eirik og Åsbjørn skal forsvare Norges ære i Paris

De to Jarlsberg-kuskene Eirik Høitomt og Åsbjørn Tengsareid vinner flere løp enn noen andre i Norge. Søndag kjører de med norske landslagsfarger i Frankrike.
Les mer om:

Taylor Swift overgår Eminem med flest solgte singler denne dekaden

Lønner seg å ha et bad reputation? Taylor Swift er en av tidenes mest suksessrike artister, og musikken hennes har solgt flere singler enn noen annen artist dette tiåret. Ja, mange folk kjøper åpenbart fortsatt singler. På 10 år har hun klart å selge 75 893 000 individuelle singler digitalt, røper Forbes. Dette tallet er kun for USA, så du kan lett legge på noen ekstra millioner. (Du kan også legge til noen milliarder streams.

– Det er en ære å få bli kjent med så mange mennesker, sier frisørene Inger-Lise (45) og Jorunn (49) på Karlsrud. Nå søker de selskap i salongen

Inger-Lise Amundsen hos Albin Frisør har hatt flere av de samme kundene i mer enn 20 år. – Man er jo litt hobbypsykolog, sier hun.
Les mer om:

«Norgesmesterskap» i programmering

Seks bedrifter og én forening samarbeider om stor kodekonkurranse. Programmerere bygger landet – bit for bit, kodelinje for kodelinje. Nå arrangerer Den norske dataforening sammen med seks partnere en landsomfattende konkurranse for å finne de beste blant dem.

Samiske grenseloser blir hedret i storslått kunstprosjekt på toppen av Holmenkollen

– Det er en stor ære, sier tidsvitne fra krigen, Nils Olaf Nilsen (81) fra Tysfjord.

Hoppet i havet til ære for ny kiosk: – Det var topp stemning

Lørdag var det re-åpning av kiosken på Verdens Ende. I den anledning tok vinter-baderne seg en kald dupp i vannet.
Les mer om:

Kåret til nest beste lokalforening(pluss)

Heder og ære til Nord-Troms Unge Høyre.
Les mer om:

Her blir Thorvald Hillestad slått til den siste ridder av Re

Thorvald Hillestad er utnevnt til den siste ridderen av Re for sin utrettelige og heltemodige innsats for Res ære og innflytelse.
Les mer om:

Her skal det lesefeires

Lørdag skal juniorenes store leseinteresse markeres på Tåsen, og Hanne Kristin Rohde skal dele ut medaljer, heder og ære.
Les mer om:

Christine Dancke slutter i NRK

Da avsluttes musikkprogrammet «Christine», som hun har levert siden 2013 – de siste tre årene gjennom sitt eget selskap Vrang Produksjon. Ifølge NRK P3 ønsker Dancke større frihet til å jobbe med sine andre prosjekter. – Noen av dem er satt, andre håper jeg dukker opp på veien, skriver hun om de nye eventyrene i Facebook-posten. Selv kaller Dancke programmet «Christine» for «en av NRKs største eksterne produksjoner på radio og sosiale medier», og sier det har vært en ære å få lage det.
Les mer om:

Prisdryss til norske filmer på internasjonal filmfestival

«Barn» mottok den prestisjefylte millionprisen Dragon Award for beste nordiske spillefilm, opplyser Norsk filminstitutt i en pressemelding. «Barn» konkurrerte med sju andre nordiske filmer og vant premien på én million svenske kroner. LES OGSÅ: Gode nyheter fra Seinfeld. Blant skuespillerne i filmen er Thorbjørn Harr og Henriette Steenstrup. Sistnevnte vant også festivalens skuespillerpris for sin rolle i filmen. – Noen av de aller viktigste filmopplevelsene jeg har hatt, har jeg hatt på Göteborg Filmfestival.

Klopp mener 4-0 var et sprøtt resultat

Liverpool vant igjen selvsagt, for å telle hvor mange ganger de har vunnet på rad i Premier League må vi finne frem både fingre og tær. – I andre omgang fikk vi se hvorfor de blir årets seriemestre. Etter kampen har Jurgen Klopp har forklart hvorfor han syntes Liverpools 4-0-seier over Southampton var et «sprøtt resultat». Les: Nå sier han unnskyld Resultatet gjør at man tenker det var en total overkjøring, men det var det ikke, Liverpool var bare hemningsløst effektive i andre omgang.

Bekreftet: Manchester United henter nok en U-landslagsspiller

Spillere hos United skal og må være av landslagskaliber. Nå hentes en 20-åring som innehar denne kvaliteten, men som har holdt seg godt unna spotlighten med spill i League One. Nathan Bishop hentes fra Southend for et ukjent beløp og sendes rett til Uniteds «utviklingsavdeling».

– En kjempestor ære(pluss)

Ståle Johan Aklestad er til daglig kapellan i Molde domkirke. I helga vant han førstepremien i Nordens største konkurranse for naturfotografer.
Les mer om:

- En ære å bli sammenliknet med en hest

Norsk travhest starter i verdens tøffeste løp søndag.
Les mer om:

Skam på all ære

I Oslo er en 21-åring fra Holmlia tiltalt for vold og kroppskrenkelse med døden til følge. Han angrep en gutt som snakket for mye med hans søster. De samme kreftene virker i Kristiansand. I byen vår finnes både ære. Og skam.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vixen-nominerte Victoria Frostmann Skau ✨

YouTube-stjerna Victoria Skau deler sine beste tips for en bra helg! Vi vet du har ventet på det hele uka. Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas, og denne uken tar vi en prat med den Vixen-nominerte over-all godsnuten Victoria. Bli bedre kjent med Victoria via Fredagsfjas – Du har kanskje sett meg innelåst på badet i 24 timer? (Sjukt bra bio på Tinder). Den (snart) 21 år gamle Nesodden-jenta har med 66 000 abonnenter på YouTube og Vixen-nominasjon i kategorien «Årets influencer, underholdning» vind i seilene om dagen. Grattis! – Det er så sinnssykt kult, wow.
Les mer om: