Nyheter om Ære


Daniel Levy lamslått av gigantisk lønnskrav

Eric Dier som bare har et år igjen av sin kontrakt med Tottenham er lei av å tjene stakkarslige 60 000 pund i uken. – Forhandlinger om forlengelse av avtalen er igang, men Tottenham skal ære lamslått av lønnskravet som er presentert.

Bare å betale

Det er merkelige tider i norsk fotball. Generalsekretæren i NFF bruker medlemmenes penger på å redde egen ære. Mens fotballpresidenten nekter å ta ansvaret han er pålagt. Nå blir det gransking.
Les mer om:

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

11. august vet vi om Manchester United har «skutt gullfuglen»

Det er ingen tvil om at den engelske 20-åringen hos Dortmund har potensiale til å bringe arbeidsgiveren gull, ære og glitter de neste 10-15 årene. Samtidig har det vært slitsomt å følge med på hele Jadon Sancho-historien. Vi klager ikke, men for United-supportere som har gått og ventet på at Englands store fotballsønn returnerer, er det på grensen til utmattende. En uke ser alt lyst ut for en overgang i sommer, den neste er alt bekmørkt. Les: Alan Shearer har «sett seg selv» hos Manchester United Heldigvis har United-supporterne hatt nok å glede seg over med aktiviteten på banen.

Jan Ryde (70) er tildelt Kongens Fortjenstmedalje

Orgelbyggeren som har drevet på Gressvik i 35 år mottok nylig heder og ære for sitt lange virke. – Det er et viktig fagfelt, og det er ikke mange igjen som driver med dette. Det er også veldig hyggelig for meg personlig.
Les mer om:

Koronavakter – hvordan fikk de jobben?

All ære til vårt flotte helsepersonell som gjør alt de kan i disse tider for å beskytte oss.
Les mer om:

Odd Egil Songedal (50) var litt nervøs, men var likevel klar på én ting: - Det er en ære

For første gang i sitt liv fikk han en sånn jobb.
Les mer om:

Fem norske artister serverer festival-merch via MA$ARATI

Festivalene i sommer ble stort sett stanset av COVID-19. Men litt festival blir det lell. I alle fall festival-t-skjorter. OnklP, Isah, Gabrielle, Highasakite og Matoma teamer opp med kunstneren MA$ARATI og lager en limited edition-kolleksjon i regi av Posten. – Festivalsommeren betyr mye for folk.

Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United

Marcus Rashford har vist at en stor fotballspiller har andre interesser en bilparken sin. 22-åringen gikk nylig ut og kritiserte myndighetenes kutt i velferdsordningene og fikk Boris til å ikke se annen utvei enn å gi etter. For Manchester United er det Rashford´er som skaper omdømmet, mer enn JLINGZ´er. United-spillere skal være rollemodeller på og utenfor banen. Ole Gunnar Solskjær vet utmerket godt hva han har i spilleren og mennesket Marcus Rashford. – Det er en ære å ha Marcus her. Det han har gjort under nedstengingen har vært utrolig. Han kan hjelpe så mange barn.

Blodslit til ære for Jens og Kristian: – Mange gråter når de hører historien

PORSGRUNN: De skulle egentlig syklet Trondheim – Oslo, men i stedet blir det en lokal variant på 54 mil. Alt for å hedre to unge klubbmedlemmer som nylig gikk bort. Lørdag blir det sykling hele dagen for syklistene i Eidanger IL.

Disse skal konkurrere i ny NRK-satsing

Seks idrettsfamilier skal beskytte familiens ære i nytt program.
Les mer om:

Spurt ut om ære, skam og religion: – Det er mor som bestemmer hvis jeg er bortreist

SKIEN: Den tiltalte faren forstår ikke hvorfor dattera hans har fortalt til politiet at han har slått henne. Aktor Helene Holtvedt ba ham også forklare begrepene skam og ære, samt fortelle hvem som bestemte i huset hvis han var borte.
Les mer om:

Bjørn Maaseide og datteren skal konkurrere om familiens ære i nytt TV-program

I dag startet innspillingen av «Familiens ære», og NRK kunne endelig avsløre hvem deltakerne er.
Les mer om:

Grealish: – Det er de dårlige tingene som kommer ut

Aston Villa-kaptein Jack Grealish (24) har donert store summer til veldedighet etter sin store tabbe. Nå vil han berge plassen til ære for manager Dean Smiths far, som gikk bort etter å ha blitt smittet av koronaviruset.
Les mer om:

Sky Sports: Solskjær får spissen sin

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær har ønsket seg en fortsettelse for nødspiss Odion Ighalo. Det er sesongstart neste uke i den kinesiske superligaen, mens Premier League fortsatt ikke har fått en dato. Ighalo sin klubb Shanghai Shenua har vært fast bestemt på at de vil ha spissen sin på plass før serien starter opp igjen. Det er så enkelt som dette, låneavtalen som Manchester United har går ut om et par dager 30 mai og hvis ikke det avtales nye nytt er det bare å sette seg på flyet i retning Kina. – Dog har det vist seg å ikke ære fullt så enkelt.

Skal forsvare Valdres’ ære i Hallingdal

Fem valdriser skal forsvare dalførets ære i Nesbyen 27. juni.
Les mer om:

16. mai-stuntet gir FFK gode penger i kassa

Her er FFK-guttene som skal forsvare klubbens ære i 16. mai-duellen mot Sarpsborg 08 lørdag.
Les mer om:

Hva nå Tangen?

Jeg har tidligere stilt spørsmålet om ikke det å trekke seg kunne være en enkel utvei for Tangen da mediestormen begynte for en tre ukers tid siden (Fvn 24. april). All ære til ham for ikke å gjøre det dengang.
Les mer om:

Butikkansatte

All ros og ære til de som jobber i helserelaterte yrker, de gjør en hederlig innsats, det er ikke tvil om og det står respekt av. Hva så med de butikkansatte som sitter ved kassene og er der så du kan få betalt for dine dagligvarer?
Les mer om:

- All ære til Bergmo(pluss)

Foreldreros til ungdomsskolen for rask oppstart og god oppfølging i tida skolen har vore stengd.
Les mer om:

Tottenham-stjerne meldte seg til militærtjeneste da koronakrisen rammet. Nå får han skryt.

Tottenham-spiller Son Heung-min høster ikke bare heder og ære på fotballbanen. Fredag avsluttet han militærtjenesten i Sør-Korea som en av de beste i sitt kull.
Les mer om:

Tottenham-stjerne meldte seg til militærtjeneste da koronakrisen rammet. Nå får han skryt.

Tottenham-spiller Son Heung-min høster ikke bare heder og ære på fotballbanen. Fredag avsluttet han militærtjenesten i Sør-Korea som en av de beste i sitt kull.
Les mer om:

Son imponerte i militæret

Tottenham-spiller Heung-Min Son høster ikke bare heder og ære på fotballbanen. Fredag avsluttet han militærtjenesten i Sør-Korea som en av de beste i sitt kull.
Les mer om: