Nyheter om Ære


Pochettino får skikkelig brysom konkurranse om Real Madrid-jobben

Zinedine Zidane viste ingen tegn på at han ikke har tillit hos Real eller at han ikke kan lede CL-trofé grossisten videre fra gruppespillet. På banen viste Real Madrid alle tegn på at det ikke holder. Vi er ikke tilhenger av å kaste ut managere noen måneder ut i sesongen, men mislykkes Zidane med å lede Real videre til inntektspotten som fordeles etter gruppespillet i Champions League, da kan ikke Real fortsette med sin legende. Les: Zidane har full kontroll Mauricio Pochettino ventet utålmodig på jobben til Ole Gunnar Solskjær, den røyk.

Familiens ære

KOLDING: Heidi Løke lover én ting. Svogeren skal ikke få det lett i EM-åpningen.
Les mer om:

Nådeløs etter tre tap på rad og elleve mål imot: – Jeg sover dårlig om natta

Tore Reginiussen legger sin ære i å ikke slippe inn mål. Etter Glimt-tapet var han nådeløs.
Les mer om:

Nådeløs etter tre tap på rad og elleve mål imot: – Jeg sover dårlig om natta

Tore Reginiussen legger sin ære i å ikke slippe inn mål. Etter Glimt-tapet var han nådeløs.
Les mer om:

Dette er årets P3 Gullvinnere

Lørdag kveld får vinnerne av årets P3 gullpriser få heder og ære for åttende gang.
Les mer om:

Maradonas likvake skapte opptøyer

Tusenvis av mennesker møtte fram da den avdøde fotballegenden Diego Maradonas kiste torsdag ble kjørt gjennom gatene i Buenos Aires. Gjennom dagen hadde Maradona ligget på lit de parade i presidentpalasset i Argentinas hovedstad mens endeløse køer av mennesker som ville vise ham den siste ære sneglet seg i gatene utenfor. Maradona døde onsdag av hjertesvikt, 60 år gammel. Det utløste landesorg i Argentina. Ifølge flere medier brukte politiet tåregass da det etter hvert oppsto uroligheter i køen av sørgende som ventet på å komme inn til kisten.
Les mer om:

Scholes bommer totalt: Gir Solskjær skylden for at United tryner på overgangsmarkedet

Det er litt pussig at tidligere lagkompis Scholes velger dagen da Manchester United var elektriske på Old Trafford (for andre gang denne sesongen) – og der Donny van de Beek og Edininson Cavani fikk mye ære for at daffe-versjonen av United i helgen var historie. Både van de Beek og Cavani er spillerne som kom inn i høst, som flere betegner som nødløsninger.

Denne bussen skal prege Bodøs gater: - Hele byen er stolt av det Glimt har prestert

Nordlandsbuss har i samarbeid med Glimt og JB Reklame fått dekorert en buss til ære for klubben, og dens mange legender.
Les mer om:

Selvsikker!: Vil bli og kjempe for fremtiden på Old Trafford

Manchester United ving Daniel James har etter å ha hjulpet Wales med å havne i toppen i Nations League spilt på seg såpass mye selvtillit at han ber om å ikke bli lånt ut i januar. Han vil kjempe seg tilbake etter å ha vært i periferien den siste tiden, forrige sesong ble det hele 46 kamper. – James ble satt rett i aksjon etter overgangen fra Swansea i juni 2019. 23 åringen ble tippet til overgang til Leeds i sommer, klubben han nesten ble med i januar. Everton manager Carlo Ancelotti har med interesse lagt merke til at en han mener passer perfekt får stadig mindre spilletid.

Stabæk-treneren om «isolasjonen» har ført til enorm energi

Etter det på ny kom oppblomstring av smitte, har det ført til at flere av spillerne i troppen har mer energi en vanligvis. Stabæk-treneren Jan Jönnson filosoferer litt over dagens fotballsituasjon, hvor flere enn noen gang har fått merke det enorme smitteblomstringen her til lands. Det har ifølge han selv fått «energien» tilbake spesielt på treningsfeltet. Han fikk også spørsmål om hvordan han syntes om «nødlandslaget» hvor flere av spillerne var fra Stabæk-akademiet og spill for A-laget. Hvor han tydeligvis ble rørt av tanken.

Bruce Springsteen med på stjerneprodusentens låt

Stjerneprodusenten Jack Antonoffs band Bleachers har sluppet en ny singel, og den gjestes av ingen ringere enn Bruce Springsteen. «The Boss» melder selv om nyheten på Instagram. Låten heter «Chinatown» og er en av to singler som hittil er sluppet i forkant av Bleachers kommende album neste år. 36-årige Jack Antonoff, som har vært produsent for kjenninger som Lana Del Rey og Taylor Swift, er i likhet med Springsteen fra New Jersey. «Det er mitt livs største ære å få med meg ham på dette», skriver Antonoff om samarbeidet med Springsteen, ifølge Pitchfork. Foto:SF Studios | Warner Bros.Bruce Spri
Les mer om:

Spillerne som skal redde Norge: Halvparten sliter benken

«Nødlandslaget» skal redde Norges ære mot Østerrike i den viktige kampen i nasjonsligaen, men flere av de utvalgte får nesten ikke spilletid i sine respektive klubber.
Les mer om:

Ransoffer skjelte ut tiltalte på polsk

Under rettssakens siste dag slo Reidar Osen tilbake mot de han mener bortførte og mishandlet ham. – Dere er uten ære, jævla banditter, sa kunsthandleren på polsk.
Les mer om:

Ordføreren ønsker tips om hvem som fortjener heder og ære

Salangen-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) ønsker forslag til Årets salangsværing.
Les mer om:

Miniputt-nasjonen med sjokk-seier

Finlands 2-0-seier over Frankrike i Paris overrasket Fotball-verden: Nå hylles treneren for fotballsuksessen for det finske fotballlandslaget. – Å slå Frankrike er en av de største opplevelsene jeg har vært med på i mitt liv, sier Taylor til Sporten.com26-åringen spilte det siste kvarteret mot et riktignok reservepreget Frankrike-lag, men stjerner som Paul Pogba (Manchester United), Olivier Giroud (Chelsea), Lucas Digne (Everton) og Clément Lenglet (Barcelona) startet for de blåkledde.– Det er bare seks år siden jeg slet benken på lån i en klubb på nivå elleve i England.

Real Madrid-stjernen på vei mot noe stort:- En ære å få være blant de

Serigo Ramos er på full fart mot å bli den fotballspilleren med flest landskamper. Sergi Ramos er ikke bare ett «forbildet» for mange som ønsker å bli verdensbeste midtstopper. Onsdag fikk han sin kamp nummer 176 for det spanske fotballlandslaget, som forøvrig spilte 1-1 i bortekampen mot Nederland. I den kampen fikk han sju minutter med spilletid og tok ett steg nærme 180 kamper, Ramos fikk debuten for det spanske fotballandslaget tilbake i 2005. Vil tro han tar rekorden før han legger opp som fotballspiller. Da må han isåfall spille over 185 kamper for å være kongen på haugen.

Synspunkt: Dette er viktig å ta vare på

All ære til de som hvert år gjør en uvurderlig innsats i lokalhistorielag og årbokkomiteer rundt om i Salten.
Les mer om:

Storspill igjennom sesongen førte til landslagsplass for midtstopperen

Kort tid etter kampslutt, hvor Bodø/Glimt slo Aalesund 7–0, fikk Marius Lode beskjeden alle fotballspillere ønsker seg, han var nemlig uttatt på det norske fotballlandslaget. Det var første Bodø/Glimt-treneren Kjetil Knutsen som fortalte om uttaket av Lode til TV 2 etter 7-0-seieren over Aalesund.– Marius Lode er tatt ut på landslaget i dag, og det er utrolig gøy. Dermed er det tre Glimt-spillere som er tatt ut dette året. Det forteller at det er mulig å bli god også i Bodø/Glimt, sa suksesstreneren til TV 2.

Erna Solberg: – Vi er bekymret for utviklingen i Fredrikstad

Fredriksstad Blad var en av ti lokalaviser som hadde den tvilsomme ære å bli ringt opp av statsminister Erna Solberg (H) fredag ettermiddag.

Malin (25) designer Beiarns ordførerkjede: - Det er jo en stor ære

Malin Steffen Berg (25) har fått det spesielle oppdraget å designe Beiarns ordførerkjede.
Les mer om:

Klar for legokonkurranse(pluss)

Skjervøy-elever skal kjempe om heder og ære til helga.
Les mer om:

Fikk besøk av USAs øverste representant i Norge: – En ære

Mens hele verden venter i spenning, fikk flere romerikinger besøk av republikkens viktigste mann i Norge.
Les mer om:

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Helges arbeid er ære verdt

Helge Andersen fra Søgne fortjener mye ros for at lysløypa på Årstøl ble en realitet.
Les mer om:

Denne spilleren var en positiv FFK-overraskelse i Halden på lørdag

Med en bane som så vidt ble godkjent, et hjemmelag med skadeproblemer og et bortelag uten noe annet enn ære å spille for, var det ikke de beste forutsetningene for et fyrverkeri av en match på Halden stadion lørdag. Likevel fikk vi se en målrik affære hvor begge keeperne hadde nok gjøre.