Nyheter om Ære


Derfor er det ekstra viktig for brødrene å gi alt i dag: – Det er en stor ære

Marcus og Martinus blir i kveld de første til å gjeste scenen etter Nelson Mandela. Det betyr mye.
Les mer om:

Arbeidsmiljøet på NAV Økonomi i Harstad er så godt at forskerne vil studere det(pluss)

– Det er en veldig stor ære å bli invitert med, sier seniorrådgiver Unn Mustaparta. NAV Økonomi pensjon i Harstad er nominert til å delta i et landsomfattende forskningsprosjekt om arbeidsmiljø.

Her åpner de ny bar - til til ære for amerikanske soldater

Ved Bardu hotell heises det amerikanske flagget, og i kjelleren åpner Brady’s bar til ære for de amerikanske soldatene som nå kan bli stasjonert på Setermoen.
Les mer om:

Hevder Trumps pressesekretær skal slutte: - Vet de noe jeg ikke vet?

- Jeg elsker jobben min og det er en ære å jobbe for presidenten.
Les mer om:

Zidedine Zidane har skapt den perfekte stormen i Spania

Flere var overrasket da det ble klart at Julen Lopetegui tar over som Real Madrid-trener etter Zinedine Zidane. Denne uken er tydeligvis overraskelsens uke, for nå får samme mann like godt sparken to dager før VM.  Lopetegui stod oppført som landslagstrener for det stolte spanske landslaget. Helt frem til i dag. På onsdag gikk det spanske fotballforbundet ut med meldingen: «Vi har blitt nødt til å si opp kontrakten med landslagstreneren.

Kamp om minnesmerke over Otto Nielsen

Han var en av våre største kjendiser i radioens gullalder. Nå ønsker Trondheim å ære den folkekjære viseskaperen med et minnesmerke, men det er strid om hvor den store skulpturen skal stå.

«Shark Attack» er tilbake og klare for NM: – Har en god sjanse til å vinne hele greia

Da han var 11 år gammel, etablerte Simen Samuelsen (24) basketlaget «Shark Attack». Laget forsvant kort tid etterpå, men er nå, 13 år etter, gjenoppstått og klar for å forsvare Tromsøs' ære i NM i Oslo.
Les mer om:

– Den prisen henger høyt

Staten mener Kristiansand fortjener pris, en stor slump penger pluss heder og ære for de senere års fremragende byutvikling.
Les mer om:

Trumps forunderlige reise

All ære til Trump, som nå forsøker igjen, skriver Audun Tjomsland.
Les mer om:

Fanny Andersen (23) med Avicii-cover: – Det var en ære

Over én måned er gått siden Avicii gikk bort. Nå blir han hedret med akustisk versjon av låten «Waiting For Love» av Fanny Andersen.
Les mer om:

Toks ikke lenger nominert på topp: Her er Aps ordførerkandidat

- Det er ei ære å bli spurt, og jeg ønsker å være en samlende ordfører, sier Tron Løvås.
Les mer om:

11 spillere som pensjoneres

Nå som varmen kommer inn over Europa og de store ligaene slutter er det også mange som har spilt sin siste profesjonelle kamp. De fleste slutter helt, men noe pensjoneres i en liten liga eller et sted som betaler for å få et navn som trekker publikum og sponsorer.    Michael Carrick «En stor spiller går, men en stor mann blir» sa Jose Mourinho da han ga Carrick sin drakt på slutten av sesongen.

– En ære å bli med i oppvekstutvalget(pluss)

Leder av Senja Arbeiderparti, Kay Erling Ludvigsen, representerer Troms i et oppvekstutvalg som er nedsatt av sentralstyret i Arbeiderpartiet.

Bokselegenden Jack Johnson benådet etter 104 år

Sylvester Stallone tok over stafettpinnen og har sammen med Jack Johnson sin familie fortsatt arbeidet med å få verdens første svarte tungvektsmester benådet 104 år etter han ble utsatt for justismord. Jack Johnson sin «kriminelle» handling var å reise på tur med sin hvite kjæreste. Rent formelt var det brudd på den såkalte Mann som i 1913 sendte han i fengsel.

Barn og andre robotar

KOMMENTAR: Forskaren Dag Øystein Nome har sett på kva barn gjer heilt av seg sjølv. Ære vera han for det.
Les mer om:

Ivar Hoff vil ha nytt navn på paradegate: – Den bør hete Tom Lunds aveny

Tidligere LSK-leder Ivar Hoff mener det er på høy tid å ære fotballegenden Tom Lund med en egen gate.
Les mer om:

– Jeg føler både ære og glede over dette(pluss)

Merethe Kvalheim fra Skøelv er hjernen bak Senja kommunes kommunevåpen.
Les mer om:

Stjal forestillingen

Stoletheshow tok turen fra Halmstad til Jarlsberg. Retturreisen gikk med 300.000 premiekroner i bajasjen samt sølv og ære etter å ha gått til topps i Hans Petter Tholfsens minneløp.Erlend Rennesvik kusket. Ny løpsrekord ble det også, 13.5a/2100.
Les mer om:

Henny (19) er årets nykommer i Eliteserien

Henny Reistad får med seg heder og ære før hun blir en del av Norges beste lag. Se kåringen av årets lag i Eliteserien her.
Les mer om:

– Han gjør en storartet jobb

Torsdag møttes Jens Stoltenberg og Donald Trump i Det hvite hus. – Det er en ære å ha NATOs generalsekretæren med oss, sa Trump, og skrøt av jobben Stoltenberg har gjort..

- Ei stor ære

Det var ein takksam administrerande direktør som tok i mot Sparebank 1 Søre Sunnmøre sin næringspris for 2018.

– Moren fattet raskt mistanke om at dette ikke dreide seg om et naturlig dødsfall

Bistandsadvokat Gunhild Lærum er ikke i tvil: – Det er Paul Simmons mors ære at drapssaken i det hele tatt kommer opp for retten!
Les mer om:

Jan Ivar Hoff fikk medalje for sin rådsnarhet og sitt mot: - Det er en stor ære

Jan Ivar Hoff (56) vokste opp på Kråkerøy, Lisleby og Ambjørnrød, langt fra krigssonene han har hatt oppdrag i. – Noen av dem kan beskrives som å være i helvetes forgård, sier oberstløytnanten. På frigjøringsdagen 8. mai fikk han Forsvarets medalje for edel dåd på brystet.
Les mer om:

Paul Pogba i spill

Agent Mino Raiola bruker som vanlig talerstolen flittig for å hause opp klientene sine. Nå er det en Manchester United-spiller som pyntes før sommerens overgangsvindu. Paul Pogba. Uansett om franskmannen blir værende eller ikke, vil han være koblet til mulige overganger.

Takk, Skeid, for en fantastisk flott fotballfest!

Rutinerte Vålerenga sikret videre cupspill, men Skeid skal ha all ære for en veldig god kamp og stor innsats. Andre omgang sett under ett var også 2. divisjonslaget det beste på Nordre Åsen.
Les mer om: