Nyheter om ÅslandThorsnes og Åsland skjøt LSK Kvinner til cupfinalen

Ett overtidsmål i hver omgang sendte LSK Kvinner til cupfinalen med 2-0-seier borte over Trondheims-Ørn.
Les mer om:

LSK Kvinner klare for cupfinalen

LSK Kvinner er klare for cupfinalen i fotball etter at dei slo Trondheims-Ørn 2–0 laurdag. Elise Thorsen putta det første målet. På overtid avgjorde Therese Åsland. LSK Kvinner har alt vunne serien og jaktar no sin femte cupsiger.
Les mer om:

Fra arrogant bensinstasjonsjef til vaffelsuksess i USA: Slik tok hun tak i eget liv

Da Norge ble for lite, reiste Stine Åsland (37) fra Telemark til Minneapolis i USA for å gjøre norske vafler til big business.
Les mer om:

Fra arrogant bensinstasjonsjef til vaffelsuksess i USA: Slik tok hun tak i eget liv

Da Norge ble for lite, reiste Stine Åsland (37) fra Telemark til Minneapolis i USA for å gjøre norske vafler til big business.
Les mer om:

Lurte alle og sikret seieren med cornertrekk: – Det var ikke innøvd

(LSK Kvinner – Avaldsnes 2-1). Da de slet med å skape de store sjansene hadde Therese Sessy Åsland (24) og Ingrid Moe Wold (29) et ess i ermet. Nå er LSK Kvinner kun ett poeng unna sitt sjette strake seriegull.
Les mer om:

Søker eksperthjelp før kampmaraton

(LSK Kvinner – Amazon Grimstad 4-0). De skal gjennom åtte kamper på snaut fire uker. Men Therese Sessy Åsland og lagvenninnene frykter ikke tiden fram til 25. august.
Les mer om:

I fjor tok hun et spesielt grep for å nå landslaget. I kveld spiller hun kvartfinale i VM.

For et år siden følte Therese Sessy Åsland (23) at hun ikke var i nærheten av en VM-tropp. Da tok hun kontakt med en tidligere NHL-proff.
Les mer om:

I fjor tok hun et spesielt grep for å nå landslaget. I kveld spiller hun kvartfinale i VM.

For et år siden følte Therese Sessy Åsland (23) at hun ikke var i nærheten av en VM-tropp. Da tok hun kontakt med en tidligere NHL-proff.
Les mer om:

Har ikke spilt et minutt i VM, men hun hylles av særlig én grunn: – Det er helt ekstremt

Innbytter Sessy Åsland skrek seg hes i åttedelsfinalen: – Hun er unik.
Les mer om:

- Mange er ikke klar over hvor mye kostholdet påvirker helsen(pluss)

For Marte Åsland ble først trening, deretter egen sykdom, det som inspirerte henne til å bli ernæringsveileder og livsstilscoach. – Jeg tror mange ikke helt er klar over i hvor stor grad kostholdet påvirker helsen, sier hun.
Les mer om:

Moijente i den norske VM-troppen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Keeper Oda Marie Hove Bogstad (23) sitt namn var blant dei 23 som blei lista opp då landslagstrenar Martin Sjögren torsdag offentleggjorde troppen til sommarens fotball-VM i Frankrike.Hove Bogstad er frå Moi. Før ho kom til Klepp i 2012, spelte ho for Tonstad. Sidan 2016 har ho vore innom Amazon Grimstad, Klepp igjen og Lyn. I inneverande sesong vaktar ho målet til Arna-Bjørnar i toppserien.

Martin Sjögren presenterte de 23 spillerne som skal spille VM for Norge

Torsdag ble Norges VM-tropp offentliggjort på en pressekonferanse hos Telenor. 23 spillere er tatt ut for å forsvare Norges ære i mesterskapet i Frankrike. – Det er ingen store overraskelser i troppen, dette er spillere vi kjenner godt. Vi har jobbet med en kjernetropp i perioden fra EM og til nå, og jeg synes vi har en velbalansert tropp. Det er noen mesterskapsdebutanter og en del etablerte.

Ingen Klepp-spillere i Norges VM-tropp, men Maria er med

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årets fotball-VM for kvinner spilles i Frankrike fra 7. juni til 7. juli.Torsdag 2.

Tre tidligere Klepp-spillere i Norges tropp til fotball-VM

De tidligere Klepp-spillerne Maria Thorisdottir, Oda Marie Bogstad og Therese Sessy Åsland er alle med i troppen til VM i Frankrike.
Les mer om:

Her bommer Therese (23) på åpent mål – minutter senere traff hun langt bedre

(LSK Kvinner – Stabæk 4-0). Først leverte Therese Sessy Åsland (23) en kandidat til årets bom. Kort tid senere satte hun inn sitt første mål for LSK Kvinner – uten å juble.
Les mer om:

Thorsnes-dobbel for LSK Kvinner

LSK Kvinner slo Stabæk 4-0 i Toppserien onsdag. Elise Thorsnes (2), Guro Reiten og Therese Sessy Åsland scoret målene for gultrøyene. LSK Kvinner er nummer to i serien, to poeng bak Vålerenga.

Årets konfirmantar

Her er lista over årets konfirmantar: Humanistiske konfirmantar Folkets Hus, Sauda 4. mai Karsten Berekvam Frikk Bratås Theo Herheim Egge Arin Eirikssønn Åshild Helstrup Hindenes Olav Eino Hovind Odin Ripel Jensen Silje Ekkjestøl Lien Tuva Ekkjestøl Lien Sebastian Listøl Mira Isabella Skaar Madsen Ingrid Renata Nielsen Simen Rønhovde Sindre Steine Jakob Lindanger Sørensen Marvik kapell 4. mai Daniel Byrkjedal Finnvik Hanne Rebekka Hebnes Sondre Hebnes Elias Kjølvik Jelsa kyrkje 5.

Sandnes viker ikke én tomme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Situasjonen i reforhandlingene vedrørende Byvekstavtalen har ikke forandret seg etter at fylkeskommunen og de tre andre kommunene i styringsgruppen ikke kommer til enighet med Sandnes. Sakens kjerne per dags dato uendret siden sist.Stavanger, Sola, Randaberg og fylkeskommunen har etter argumenter fra Sandnes akseptert å senke rushtidsavgiften til halv pris.

Fotballjentene slo Danmark

Et B-preget norsk landslag kom tilbake og snudde 0-1 til 2-1 mot Danmark i Algarve Cup. Therese Sessy Åsland og Lisa-Marie Utland scoret målene. Les mer og se video på tv2.no.
Les mer om:

Norges tropp til Algarve Cup

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 24 spillere til samlingen på Algarve. Norge skal møte Danmark 27. februar, Kina 1. mars og har en plasseringskamp 6. mars. Nå er troppen tatt ut. – Vi har noen spillere tilbake i troppen. Maren Mjelde og Maria Thorisdottir har slitt med skader, men de er med. Det er viktig for oss. I tillegg er Isabell Herlovsen med igjen, Frida Maanum er tilbake etter en skadeperiode og det samme med Ingrid Moe Wold.

Løsningen for Oslos enorme snøproblem kan komme i Søndre Nordstrand - kan bli nytt smelteanlegg på Åsland

En nytt og oppgradert snøsmelteanlegg på Åsland kan bli en del av løsningen på hovedstadens snøproblem.
Les mer om:

Norges tropp til samlingen på La Manga

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut de 23 spillerne til den første samlingen i 2019 I januar går startskuddet for VM-året 2019 for fotballjentene med samling på La Manga, med kamp mot Skottland og en annen motstander som ennå ikke er endelig bekreftet. Torsdag tok landslagssjef Martin Sjögren ut 23 spillere i troppen. Les: Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar – Troppen er mange av de samme som tidligere. Siden det er et mesterskapsår, så tar vi med 23 spillere hver gang nå. Dette er starten på VM-året, så det blir en viktig samling.

63 registrerte varsler hittil i år

Varslingsgruppa i Kristiansand kommune har registrert en voldsom økning i mottatte varsler i 2018. Torsdag redegjorde organisasjonsdirektør Eva Berglund Åsland for kontrollutvalget.

Søndag scoret hun mot LSK Kvinner – nå er hun klar for landets beste lag

Therese Sessy Åsland (23) har vunnet én av 18 kamper mot LSK Kvinner i karrieren. Nå er hun en del av seiersmaskinen.
Les mer om: