Nyheter om Åsen


LSK-trønderne med streng beskjed til spissjuvelen: – Hører på oss

LILLESTRØM (TV 2): Akor Jerome Adams (22) skal ingen steder. Det garanterer kaptein Gjermund Åsen (30).
Les mer om:

– Vi er flinke til å nyte de gode stundene, men det vi gjorde i går er ikke er godt nok i dag

Mellom 16. mai-festen mot Sarpsborg og derbyet mot Vålerenga onsdag i neste uke kommer en ny seriekamp for LSK lørdag. Innenfor veggene på Åråsen mener verken trener Geir Bakke eller kaptein Gjermund Åsen at det er vanskelig å holde fokus på Sandefjord-kampen.

Enebolig øverst i åsen kuppet på under et døgn: – Legger du ut til under fem millioner, blir det trøkk

Med en prisantydning på 4.79 millioner kroner, ble boligen på toppen av Bjellandåsen liggende knapt et døgn på markedet.
Les mer om:

Tone (41) og Hans-Petter (41) gir seg etter fem år: – Det har vært en fin reise

Tone Åsen og ektemannen Hans-Petter Stream i Subway på Kilden gir stafettpinnen videre til ny eier.
Les mer om:

Bodø/Glimt snublet igjen – spilte uavgjort mot LSK

Det ble nok en tøff dag på jobben for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt da de gikk på et surt poengtap mot Lillestrøm, og spilte til slutt 1-1. Søndagen poengdeling betyr at Glimt har kun vunnet én av sine siste fem kamper, og det er deres andre poengtap på rad i Eliteserien. Nå er det i tillegg litt avstand til toppen. – Det var en tung kamp, og de (Lillestrøm) jobbet knallhardt. De har et forsvarsspill som er vanskelig å spille mot. Ett poeng er kanskje fortjent, men jeg kunne gjerne tatt flere, sier Alfons Sampsted etter kampen. Knutsen er relativt positiv tross poengtap.

Serielederen møter den regjerende mesteren: – En fantastisk utfordring, vi gleder oss

LSK drar til Bodø for tredje gang på under et halvt år. I de to første forsøkene har de møtt overmakten i Bodø/Glimt. Både trener Geir Bakke og kaptein Gjermund Åsen gleder seg til å prøve igjen.

Serielederen møter den regjerende mesteren: – En fantastisk utfordring, vi gleder oss

LSK drar til Bodø for tredje gang på under et halvt år. I de to første forsøkene har de møtt overmakten i Bodø/Glimt. Både trener Geir Bakke og kaptein Gjermund Åsen gleder seg til å prøve igjen.

E6 mellom Åsen og Steinkjer er ett av motorveiprosjektene Naturvernforbundet vil endre

Naturvernforbundet ber Stortinget revurdere flere planlagte veiprosjekter. Forbundet mener inntil 225 milliarder kroner kan spares.

«I dag skal jeg prøve å være verdens snilleste fyr»

ÅRÅSEN (Aftenposten): Oppveksten med to brødre som aldri fikk en fair mulighet, har formet Gjermund Åsen (30) til en kaptein utenom det vanlige.
Les mer om:

Hompetitten-sesongen er med dette offisielt opna

Pass på! Ein telehiv er rett rundt neste sving, eller skjult når ein mysar mot morgonsola som stig opp bakom åsen.
Les mer om:

Her feirer Brann-helten barndomsdrømmen med kompisene

Nordre Åsen (BT): Vegard Leikvoll Moberg feiret med kompisene bak mål. En av dem vant flere tusen kroner på osingens 3–2-mål.
Les mer om:

Brann avgjorde mot Skeid på overtid

Foran et fullsatt Nordre Åsen sikret Brann 3-2 i tilleggstiden mot Skeid i 1. divisjon tirsdag.
Les mer om:

Berget seier sluttsekundene: – Moberg, jeg elsker deg!

Nordre Åsen (BT): Brann trengte mer enn fem overtidsminutter for å slå Skeid. Men desto deiligere virket det å smake.

Brann avgjorde seks minutter på overtid

Innbytter Vegard Leikvoll Moberg ble matchvinner med sin 3-2-scoring for Brann mot Skeid på Nordre Åsen i 1. divisjon. – Dette var så fortjent, og det var sinnssykt rått å se på supporterne der borte. En helt ubeskrivelig følelse, sier Leikvoll Moberg til Discovery etter kampen. Fredrik Pallesen Knudsen sendte Brann i føringen da han satte inn 1-0 et kvarter før sidebytte, men Johnny Buduson sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1.

Med Åsen som hærfører har dette blitt en vinnergjeng som bryter nye barrierer

LSK tok Eliteserien med storm i fjor og overrasket alle. Den gode sesongen ga 4. plass og spill i Europa, men samtidig også høyere forventninger. Så langt har Åråsen-klubben taklet det bra.

- Sånn man drømmer om

Lillestrøm sikret seier i toppoppgjøret mot Molde på dramatisk vis. Det smakte godt for Gjermund Åsen og co.
Les mer om:

Beskriver en unik LSK-garderobe: – Vi ønsker å spille for flere enn oss selv

LSK-kaptein Gjermund Åsen mener LSKs suksessoppskrift de siste par sesongene har vært at hele klubben ønsker å gjøre hverandre gode til enhver tid.
Les mer om:

Helland med drømmescoring i Lillestrøm-seier

Pål André Helland stod bak mye da Lillestrøm knuste Jerv 4-0 på Åråsen. Det var trønderen som serverte Akor Jerome Adams da han satte inn 1-0 for gultrøyene. Men så skulle Helland virkelig vise hva han er god for. Den tidligere Rosenborg-profilen banket til fra 35 meters hold, og ballen suste i nettet. Dermed stod han altså bak de to første scoringene på Åråsen. – Det var ikke så verst, sier en ordknapp Helland med et smil. Han sier han ser positivt på fremtiden. – Formen er grei, men den kan bli enda bedre. Det er bare positivt, sier Helland.

Kapteinen klar for seriestart: – Kriblingen og gleden er alltid den samme

Gjermund Åsen (30) leder LSK ut på Briskeby i den første seriekampen. Uansett hvor mange serieåpninger han har vært med på, så reagerer kroppen hans på samme måte hvert år.
Les mer om:

Sesongstarter «hjemme»: – Det blir fantastisk deilig å komme i gang, føler seg som et lite barn

Pål-André Helland (32) og Gjermund Åsen (30) er mer enn klare på å sparke sesongen i gang. Søndag starter de for LSK på trøndersk jord.
Les mer om:

Lars Bjørnar (25) opplevde marerittet 23. desember i fjor: – Kjenner på en enorm takknemlighet over at det tross alt gikk bra

Lars Bjørnar Vist ble hardt skadet i dødsulykka på Åsen lille julaften. Nå forsøker grongningen sakte, men sikkert å finne tilbake til hverdagen.
Les mer om:

Johaug klar for siste verdenscuphelg, Klæbo på vent

Therese Johaug (33) avslutter sin internasjonale verdenscupkarriere i langrenn med rennene i Falun kommende helg. Johannes Høsflot Klæbo blir vurdert senere. Langrennssprinterne på landslaget samt Even Northug er fortsatt ute med covid-19. Det kan likevel bli aktuelt å sende Johannes Høsflot Klæbo til Falun.

Live fra Marbella: Gjermund Åsen

Torsdag 15.00 sender RB direkte fra Marbella med LSKs nye kapetin Gjermund Åsen.
Les mer om:

Pål-André Helland: – Veldig godt rustet før seriestart

Helland om 2022, framtida, cupkampen mot Nardo, Åsen som kaptein og mye annet i RB-intervju fra Marbella.
Les mer om:

Tilbake etter to uker med smerter: – Kroppen kjennes bedre ut enn noensinne

(LSK-HamKam 2-1). Etter to uker med en litt trøblete fot, var Gjermund Åsen storfornøyd med å ha spilt en time i fredagens treningskamp.
Les mer om:

Mest lest siste uke