Nyheter om Åsane


FKH skal selge billetter til årets første treningskamp

600 heldige tilskuere får se FKHs treningskamp mot Åsane i helga.
Les mer om:

Viking kaster ukjent 16-åring i mål mot Åsane

Raymond Johansen: Ja, jeg er skuffa
Les mer om:

Viking-trenerne: - Spillerne strutter

Keepertrøbbel, to trenere som får sin debut og en Viking-tropp som nærmest bobler over. Det er forutsetningene foran lørdagens Aftenblad-sendte treningskamp mot Åsane.
Les mer om:

Regjeringen og NFF sier begge ja: Lørdag spiller Viking årets første treningskamp

Politikerne ga grønt lys og NFF svarte med tommel opp. Dermed blir det tillatt med treningskamper igjen fra lørdag. Viking møter Åsane hjemme i Jåttåvågen.

Mann truet bilfører i Bergen med kniv

En bilfører kom uskadd fra det etter at en mann truet ham til å kjøre fra Møhlenpris til Åsane i Bergen.
Les mer om:

«Vi orker ikke mer enn én sesong i strekk med Åsane, Grorud, Ull/Kisa, Raufoss, Strømmen»

Paul Richardsen blogger om Start en drøy måned før seriestart.
Les mer om:

«Vi orker ikke mer enn én sesong i strekk med Åsane, Grorud, Ull/Kisa, Raufoss, Strømmen»

Glatte veier i Sirdal - tre biler involvert i ulykke
Les mer om:

Henter tilbake Tomas Kristoffersen fra Sogndal

Sportssjef i Sogndal Håvard Flo er ikke glad for å ta farvel med midtbanespiller Tomas Kristoffersen. Det ble totalt 41 kamper for Sogndal og to mål siden han kom fra Tromsdalen i august 2019. Kristoffersen gjennomførte medisinsk test i Bergen i formiddag. Deretter signerte han en avtale frem til sommeren 2022 fPremier Leagues beste signerer for merør han stakk direkte på Åsane-trening. – 27-åringen startet 27 seriekamper da han spilte for Åsane i 2018-sesongen.

Henter dødballekspert Kristoffer Larsen

Det var en meget fornøyd gjeng som inviterte til pressekonferanse på onsdag. – Badet i sol og «lykke» kunne Odd presentere sin nye signering, Kristoffer Larsen. – En midtbanespiller som med sine 29 år har blitt en gammel traver i norsk fotball. Nå sist spilte larsen for Åsane. – Se velkomtsintervjuet på Odd sine sider. Larsen, som kommer fra Askøy utenfor Bergen, var på plass i Skien og hadde sin første trening med klubben tirsdag. I etterkant ble han presentert etter å ha skrevet under kontrakt ut kommende sesong.

Glimt forsterker med to spillere

Både Vegard Kongsro og Sigurd Kvile er klar for regjerende seriemester Bodø/Glimt foran 2021-sesongen. Bodø/Glimt bekrefter signeringene på sine nettsider torsdag. Begge spillerne kommer fra 1. divisjon, der de har spilt for henholdsvis Ull/Kisa og Åsane. Kongsro har spilt to sesonger for Ullensaker-laget, mens Kvile spilte den siste halvdelen av fjorårssesongen for Åsane.
Les mer om:

Vurderer å utsette FFK-starten til mai

FFK skal etter planen serieåpne mot Åsane i Bergen 6. april. Nå diskuterer Norges Fotballforbund 2. mai som en mulig startdato.
Les mer om:

Denne bergenseren er på vei til Bodø/Glimt

Etter bare 14 kamper for Åsane selges Sigurd Kvile til Norges beste lag.
Les mer om:

Møter FFK i seriepremièren: – Definitivt en av overgangsvinnerne

Åtte spillere inn, like mange ut. Slik er status for Åsane, FFKs motstander i seriepremièren, fem uker før avspark i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Han var forberedt på å legge opp. Nå blir det ett år med måljakt i Åsane.

Geir André Herrem fortsetter karrieren.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Deler av gigant­anlegget i Åsane har åpnet dørene. Se bildene!

Ti nye smittetilfeller i Stavanger
Les mer om:

Flere av hallene i Åsane Arena har åpnet dørene: – Ser ut til å gå i riktig retning

Forsinkelsene fortsetter, men denne uken har deler av gigantanlegget åpnet dørene. Se bildene fra innsiden her.
Les mer om:

Toppscorer tilbake i Oslo

Spissen Henrik Udahl er tilbake i Vålerenga fem år etter han forlot Oslo til fordel for Follo, det etter en sesong på andrelaget. – Det har blitt en ørkenvandring i noen år før han for alvor slo igjennom sist sesong for Åsane. Henrik Udahl banket inn 19 mål og ble toppscorer i OBOS-Ligaen. – Det var nok til å vekke interessen fra hans gamle klubb, som desperat trenger spillere som vet hvor målet står.

Vålerenga signerte måltyv fra Åsane

Henrik Udahl ble toppscorer i 1. divisjon forrige sesong. Nå er han klar for en retur til gamleklubben Vålerenga. Det bekrefter både Oslo-klubben og Åsane på sine nettsider mandag. Udahl returnerer til Vålerenga fem år etter at han forlot klubben. 24-åringen fra Askim har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen. – Dette er et stolt øyeblikk for meg. Det ligger mye arbeid bak å komme meg tilbake til Vålerenga, og da er det ekstra deilig når det går i boks, sier han.

Kristoffer Valsvik drar hjem til gamleklubben

Et halvt år før utløpet av kontrakten har Åsane blitt enig med Sogndal om en overgang for Kristoffer Valsvik. 25-åringen kommer fra Sogn og har også tidligere spilt for klubben han nå returnerer til. Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, sier avtalen med Sogndal er grei for alle parter: Primært ønsket vi å forlenge avtalen med Kristoffer. Men selv om Åsane er i voldsom vekst, så kan vi foreløpig ikke konkurrere med klubbene på høyeste lønnsnivå i OBOS-ligaen eller Eliteserien.

Åpningen av klatrehallen i Åsane Arena er flere måneder forsinket: – Frustrerende og håpløst

Det er store forsinkelser i Åsane Arena etter at hovedentreprenøren gikk konkurs i fjor.
Les mer om:

Knalltøff FFK-åpning- stuper rett ut i bortemøter mot fjorårets topplag

FFK serieåpner borte mot Åsane tirsdag 6. april. Første hjemmekamp blir mot Sandnes Ulf seks dager senere.
Les mer om:

Ny Kisa-trener på plass: – Vi skal spille utviklende, underholdene og attraktiv fotball

Sindre Tjelmeland (31) har vært med på et eventyr i Åsane. Trigget av et stort potensial flytter han nå til Jessheim for å være med på å bygge noe han tror kan bli veldig bra i Ull/Kisa.
Les mer om:

Truende mann pågrepet i Bergen

Etter det som angivelig var truende oppførsel med øks mot flere personer, ble en mann pågrepet av politiet i Åsane fredag ettermiddag.
Les mer om: