Nyheter om ÅsanePolitiet mener han ble drept - dette er hans siste bevegelser

ÅSTED NORGE (ÅSANE): I tidsrommet mellom klokken tre på natten til klokken ti på morgenen 1. juni mener politiet at Ronny Nygård (43) blir drept. Selv om en person er siktet i saken, ønsker politiet hjelp fra publikum til å belyse hva som har skjedd.

Stortap for Snøgg

Åsane tok sine første poeng siden 29. juni da Snøgg ble slått 4-0 i 1. divisjon kvinner i fotball for kvinner lørdag.
Les mer om:

Småskuffa etter poengdeling

De opprykksjagende fotballherrene til Grorud var høyt oppe etter seier i toppkampen mot Åsane i forrige serierunde. I helgen ble det kun ett poeng da Sotra kom på besøk og Grorud aldri fikk opp dampen...
Les mer om:

Tre frå indre Ryfylke som kjempar for plass på fylkestinget

Med hurtigbåten i spel og med ei erkjenning av at indre Ryfylke må stå saman i kamp for vegen og distriktstilboda, står fylketingskandidatane for Ap og KrF side om side, sjølv i valkampen. Asle Rafdal (49) står på 12. plass på Aps fylkestingsliste, og med tretten representantar inne i dag, er sjansen der for at han får fast plass, sjølv om pollofpolls.no per nå gir Ap elleve representantar basert på ferske meiningsmålingar.

Ungdommer avhørt om drap på 43-åring i Bergen

En ungdomsgjeng som politiet ønsket å komme i kontakt med i drapssaken i Åsane i Bergen, er avhørt og har status som vitner i saken.
Les mer om:

Åsane slo Sotra i toppoppgjør: Kjemper om opprykk

Både Åsane og Sotra ligger blant de fire beste i sin avdeling i 2. divisjon. Dermed ville utfallet av lokaloppgjøret bety et stort steg nærmere opprykk.
Les mer om:

Åsane slo Sotra i toppoppgjør: Kjemper om opprykk

Både Åsane og Sotra ligger blant de fire beste i sin avdeling i 2. divisjon. Dermed ville utfallet av lokaloppgjøret bety et stort steg nærmere opprykk.
Les mer om:

Mann siktet for drap i Bergen i juni

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en mann (43) ble funnet død på en parkeringsplass i Åsane i Bergen 1. juni.
Les mer om:

Mann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)

Politiet går ut med navnet på mannen som ble funnet død på en parkeringsplass i Åsane 1. juni. Onsdag ble en mann siktet for drap.
Les mer om:

Ny seier for Asker

Innbytter Simen Hjerkinn Hammershaug sikret tre poeng for Asker da Åsane ble slått 4-3 i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball for menn lørdag. Lars Fuhre scoret to av målene. Det var Askers tredje strake seier.
Les mer om:

Bekreftet: Bodø/Glimt-spiller hopper av gullkampen og skifter klubb

Geir André Herrem har vært med på å spille Bodø/Glimt gode denne sesongen. Nå må gullkandidaten klare seg uten 31-åringen. Herrem kom fra Åsane i mars ifjor, og har notert seg med 7 scoringer i Elitesereien for Glimt.

Åsane og Fram Larvik delte poengene

Det ble poengdeling mellom Åsane og Fram Larvik på Myrdal gress i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball søndag.
Les mer om:

Engdal-dobbel for Byåsen

Malin Engdal sikret seieren med sin 3-2-scoring for Byåsen mot Åsane på Byåsen arena i 1. divisjon kvinner i fotball. Byåsen-spissen scoret to av målene.
Les mer om:

Skjøt Åsane til topps

Med to scoringer skjøt åkrabuen Kristoffer Stava sin nye klubb Åsane til tabelltopp i 2. divisjon avdeling 2.
Les mer om:

Oppsal stresset Åsane til det gikk rett vest

Før pause hadde Oppsal topplaget fra Bergen i kne. Så var det slutt på moroa. Åsane snudde 0-1 til 5-2, og Oppsal sliter på sisteplass i Postnordligaen.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det vanligvis over av kliss ny musikk, men det er litt slappere i juli. Vi er dog i det rause sommerhjørnet og tar med en stor jafs av dagens norske slipp. Innen flere sjangere. Myra «Motorola» #reklame? NMG/G-Huset-artisten er ute med ny tilbakelent banger. Den stilige Oslo-baserte bergenseren Regina Tucker (23) alias Myra slipper den stiligste singelen siden, vel… Sin forrige?

Tyske nettforum tipser bobilturister om å parkere på Ikea

ÅSANE (NRK): Ikea er blitt en av Bergens mest populære campingplasser. – Her kan vi kjøpe frokost i kaféen og ta gratisbussen til byen, sier begeistret turist.
Les mer om:

Kristoffer Stava bytter klubb: - Det er et steg opp

Kristoffer Stava går fra Sotra til Åsane – og tror på opprykk til 1. divisjon.
Les mer om:

Kontroll på brann i industriområde i Bergen

Brannvesenet har kontroll på brannen som oppsto i et industriområde i Åsane i Bergen torsdag ettermiddag. Ingen personer er meldt skadd eller savnet.

Eksplosjonar og brann på industriområde i Åsane

Brannvesenet har sløkt brannen på eit industriområde i Bergen. Det er ikkje meldt om personskade.

Andrea (20) debuterte i 1. divisjon for Kaupanger

Etter fire strake tap for grønntrøyene i Kaupanger var det på tide å skifte keeper. Andrea Skattebo fra Fagernes fikk søndag tillit fra start i bortekampen mot Åsane fra Bergen.
Les mer om:

Poengdeling mellom Åsane og Kaupanger

Ingen av lagene klarte å score da Åsane og Kaupanger møttes på Myrdal gress i 1. divisjon kvinner i fotball for kvinner. Åsane har tatt poeng i fem hjemmekamper på rad.
Les mer om: