Nyheter om Ås


Minneord Halldis Rørvik

Halldis blei født den 8. juni i 1922 på garden Rørvik. Foreldra var Serina og Andreas og Halldis va yngstabadne i ein søskenflokk på fem jenter. Hu snakte litt om det, av å te, at det sikkert va ein skuffelse for morå å faren atte hu òg va ei jenta. Dei hadde nok sitt føre seg – og håpa på ein odelsgut denne gongen. Men ka sko nå dei med nåken odelsgut, så hadde fått fem så flotte og flinke jenter. Halldis gjekk på skulen på Ås. Det var lang veg, minst ein time å gå i allslags vêr og vind.

To biler kolliderte

Det har skjedd et trafikkuhell på Ås på Sem.
Les mer om:

Kjedekollisjon på E6 – lange køer

Fire biler er involvert i en trafikkulykke på E6 mellom Vestby og Ås. To personer er sendt til helsesjekk. Nå melder politiet om lange køer.

Klimaeffekten Norge glemte

VANG/ÅS (NRK): Hva om kjøttet du blir bedt om å kutte tvert i mot kan være en del av løsningen på klimakrisa?
Les mer om:

Selbak nær ny kontrakt - fikk hjelp av Østsiden

Selbak tok et lang skritt mot ny kontrakt fredag kveld, da de beseiret Ås med 3-0. Nå kan de sende en takk til Østsiden som sikrret et poeng mot Idd på overtid.
Les mer om:

Viken er konstituert: – Vanskelegare å tenkje seg ei dårlegare byrjing

ÅS (NRK): Høgre og Frp sine representantar starta historia til fylkestinget i Viken med å rase mot det raudgrøne fleirtalet som vil jobbe for å løyse opp seg sjølv.
Les mer om:

Ber høgskulen om å behandle Rotevatn si klage

ÅS (NRK): «Jordbærplukkeroboten» kan jobbe døgnet rundt og snart erstatte bøndenes behov for sesongarbeidere.
Les mer om:

Fryktar kutt vil ramme elevane

ÅS (NRK): «Jordbærplukkeroboten» kan jobbe døgnet rundt og snart erstatte bøndenes behov for sesongarbeidere.
Les mer om:

Denne roboten overtar plukkejobben

ÅS (NRK): «Jordbærplukkeroboten» kan jobbe døgnet rundt og snart erstatte bøndenes behov for sesongarbeidere.
Les mer om:

Kom langveisfra til allsanghyllest for Jahn Teigen

Fra Bodø, fra Hamar, fra Spikkestad og Ås kom de – men flest fra hjembyen og omegn. Tønsbergs egen Jahn Teigen er en elsket artist.

Brann i kjele på serveringssted

Nødetatene rykket ut til Ås.
Les mer om:

– Jeg har ikke opplevd maken til kø, dette hadde jeg ikke trodd

Det var kø og full parkeringsplass på Ås skole i Eidsvoll på selve valgdagen
Les mer om:

Guttas sexy firbente dame jakter gullet

SKIEN: Alexander Heisholt opplevde sine største seirer på travbanen med Cecena Ås, pappaen til 3-årshoppa med det herlige navnet, Oh U Sexylady. Søndag kan hun toppe det hele for skiensmannen og eierne.
Les mer om:

SISTE: FFKs Riki Alba med fem mål

(Ås-FFK2 1-10) Riki Alba (24) ble før helgen hentet inn for å score mål for FFK. Mandag kveld presenterte han seg med et lynraskt hat trick og til sammen fem fulltreffere i bortekampen mot Ås.
Les mer om:

Østsiden klatret opp på tabelltopp - Selbak på nedrykk

(Idd - Østsiden 0-4, Ås - Selbak 4-1) Østsiden knuste Idd på bortebane, og leder nå Amedialigaen. Selbak finner vi nå i den andre enden av tabellen.
Les mer om:

Østsiden herjet med Ås, FFK2 vant enkelt og Rolvsøy scoret ti(!) - slik gikk det i lokalfotballen mandag

Ajob Adow scoret tre mål da Østsiden nedsablet Ås med 5-1 mandag kveld.
Les mer om:

21.000 elever gjør som dem, og tilbringer en ferieuke på skolen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: - Jeg er veldig glad for at Osloskolen har et slikt flott tilbud til elevene i sommerferien. Og det er stas å se at de strømmer på, forventningsfulle og spente, sier Marte Gerhardsen.I tre uker har hun vært direktør i Utdanningsetaten. Hun forteller om besøk på flere av skolene i hovedstaden, og at det er mye nytt å sette seg inn i.- Det har vært utrolig gøy, og litt overveldende.

Christel Alsos er forlovet: - Håper jeg aldri lander

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Alsos delte nyheten med resten av verden på Instagram tirsdag formiddag.Hun har lagt ut to bilder på tjenesten, med ring på fingeren. Den heldige partneren er Finn-Erik Rognan fra Mo i Rana, som Alsos har vært sammen med siden de møttes på settet av innspillingen til serien "Hver gang vi møtes" på TV2, LYKKELIG. Christel Alsos er forlovet.

Ungdom må kanskje skulke skolen – Til Skien for å ta «lappen»

VESTFOLD: I en utredning er det foreslått å legge ned trafikkstasjonen på Ås. Mange må i så fall reise hele den lange veien til Skien for å kunne kjøre opp til førerprøven.
Les mer om:

Vil mekle seg fram til E18-løsning: – Lytt til oss som bor her

PORSGRUNN: Politikerne håper å kunne mekle seg fram til en løsning om kryssløsningen på Ås med Statens vegvesen. Velforeningene i området ber veivesenet bruke sunn fornuft.

Demonstrerte for ny E18: - Ta befolkningen på alvor

PORSGRUNN: Politikerne ble møtt av demonstranter fra velforeninger på Heistad og Skjelsvik, som ønsker seg to halve kryss, i stedet for et fullt på Ås - og tunnel på Skjelsvik.
Les mer om:

Nestleder for Vinomonopolet på Lambertseter blir polsjef i Ås

Bård Wangen (59) er beviset på at de ikke er for seint å endre kurs i arbeidslivet når man nærmer seg de 50. Nå blir han ny sjef for Vinmonopolet i Ås.
Les mer om:

Åpningsdato for brua er klar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Allerede i februar ble brua stengt i forbindelse med vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider. - Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen.

Trafikkstasjonen på Ås kan bli lagt ned

Foreslår å flytte tjenester nærmere Tønsberg sentrum.
Les mer om:

FFK2 vant komfortabelt, Rolvsøy snudde og vant, mens Begby fosser videre

Samuel Gray scoret mot gamleklubben da FFK2 lekte seg med Ås og vant 5-0 på Fredrikstad Stadion mandag.
Les mer om: