Nyheter om Åmli


Rektor måtte kutte flere fag: nå har politikerne klaget til Fylkeskommunen

Tvedestrand- og Åmli Videregående skole må kutte i fagtilbudet til sine elever. Det vil ikke politikerne i Tvedestrand uten videre gå med på.
Les mer om:

Åpner for gaupejakt i Aust-Agder og Telemark

Det er åpnet for kvotejakt på gaupe igjen i et begrenset område som omfatter Åmli kommune i Aust-Agder og sju kommuner i Telemark.
Les mer om:

Åpner for gaupejakt i Aust-Agder og Telemark

Det er åpnet for kvotejakt på gaupe igjen i et begrenset område som omfatter Åmli kommune i Aust-Agder og sju kommuner i Telemark.
Les mer om:

Dukene vil sende bekymringsmelding: - De kan ikke rasere tilbudet ett år før den nye skolen åpner

Ordfører Jan Dukene er på rehabilitering på Rauland, men havnet fort i jobbmodus igjen da han leste om programfagene som kuttes ved Tvedestrand- og Åmli Videregående skole.
Les mer om:

Rektor må kutte flere fag: Tilbudet til elevene svekkes og fare for at lærere kan miste jobben

På Tvedestrand og Åmli Videregående skole er det for første gang bare en parallell. Det går hardt utover tilbudet skolen kan gi til elevene. Flere fag forsvinner. Dette kan også bety at lærere kan miste jobben.
Les mer om:

- Med en trailer til 2 millioner og billast verdt 4 millioner tar jeg ingen sjanser

Mareks Dukalskis fra Auto Transportservice AS i Drammen er på vei til Agder Bilsenter i Åmli.
Les mer om:

Flere elever deltar og fullfører

Rektor Line Marie Poppe ved Tvedestrand og Åmli Videregående skole er veldig tilfreds med fraværsresultatene ved sin skole. På fem år er fraværet nesten halvert.
Les mer om:

Vil raskt i gang med å planlegge ny vei her

En ny Biozin-fabrikk på Simonstad kan gi ekstra fart i veiutbyggingen mellom Tvedestrand/Vegårshei og Åmli de nærmeste årene. Blant annet skal det bygges en ny vei opp Songedalskleivene på Vegårshei.

Line Marie Poppe søker ny lederjobb i fylket

Rektoren på Tvedestrand og Åmli vgs, Line Marie Poppe, har søkt stillingen som assisterende utdanningssjef i Aust-Agder.

Best i fylket på å få elevene gjennom videregående

Samlet sett gjør ikke de videregående skolene i Aust-Agder det spesielt bra i forhold til å lose elevene gjennom skoleløpet. Men det er store forskjeller mellom skolene, og aller best i fylket er Tvedestrand og Åmli vgs.

Her er E18 nesten ferdig - skiltet til Tvedestrand allerede på plass

Et stort skilt som profilerer det store Grendstøl-krysset, med avkjøring til Tvedestrand og Åmli, er nå satt opp på den nye E18.
Les mer om:

Satser milliarder på biodrivstoff: Kan gi 70 arbeidsplasser

I løpet av 2022 kan et nytt produksjonsanlegg for biodrivstoff, Biozin AS, stå klart i Åmli. Anlegget, som har en prislapp på over tre milliarder, kan gi 70 arbeidsplasser.
Les mer om:

Milliardsatsingen fortsetter - her skal avansert bioråolje produseres om fire år

Biozin Holding AS fortsetter arbeidet med å etablere et fullskala produksjonsanlegg for avansert bioråolje, biozin, i Åmli. I løpet av 2019 skal det investeres 250 millioner kroner.
Les mer om:

Fylkesrådmannen vil kvitte seg med «hestelinja»

Tre år etter at politikerne vedtok å gjenopprette heste- og hovslagerfagslinja på Tvedestrand og Åmli vgs, ønsker fylkesrådmannen å legge den ned.
Les mer om:

Syklist omkom i kollisjon i Åmli

En syklist omkom i en kollisjon med en lastebil på riksvei 41 i Åmli i Aust-Agder.

Kvinnelig syklist omkom i trafikkulykke

En 71 år gammel kvinne er bekreftet omkommet etter sammenstøt mellom sykkel og vogntog på riksvei 41 i Åmli.

Kvinne (71) døde etter kollisjon med lastebil

Dødsulykke på sykkel i Åmli.
Les mer om:

Syklist (71) omkom i ulykke på riksvei 41

En kvinnelig syklist (71) er bekreftet omkommet i en ulykke på riksvei 41 i Åmli mandag formiddag. En lastebil var også involvert i ulykken.
Les mer om:

Syklist mot lastebil på riksvei 41

Mandag formiddag har nødetatene rykket ut til en alvorlig trafikkulykke på riksvei 41 i Åmli.

Syklist omkom i ulykke på riksvei 41

En syklist er bekreftet omkommet i en ulykke på riksvei 41 i Åmli mandag formiddag. En lastebil var også involvert i ulykken.
Les mer om:

Vaktmester ble kalt inn på teppet - dette sier han etterpå

Fredag møtte vaktmester Jens Arild Nordheim frem på kontoret til rektor Line Marie Poppe på Tvedestrand og Åmli vgs. Temaet var oppstusset rundt Nordheims flaggingsnekt. Vaktmesteren sier seg godt fornøyd med møtet. - Her har det vært en kommunikasjonssvikt, sier han.
Les mer om:

Debatten om regnbueflaggene tar helt av - krasse meninger kommer til syne

Regnbueflaggingen på Tvedestrand og Åmli vgs skaper reaksjoner. I sosiale medier er temperaturen høy, mens rektor Line Marie Poppe sier de står samlet på skolen.
Les mer om:

Vaktmester nekter å heise regnbueflagget - har fått fri

Han har ordnet seg fri for å slippe og heise regnbueflagget på skolen. Vaktmesteren på Tvedestrand og Åmli vgs, Jens Arild Nordheim, føler seg krenket over at flagget skal heises på arbeidsplassen hans.
Les mer om: