Nyheter om Åmli


- Hadde jeg vært 15 år og skulle møte myndighetspersoner alene på denne måten, så hadde jeg hatt vondt i magen

John Lien fra Åmli er svært oppgitt over hvordan juleball-saken er håndtert fra kommunens side. Lien skulle bli med et par av jentene og treffe ordføreren på et møte mandag, men det vi ikke ordfører Bjørn Gunnar Baas (SP).
Les mer om:

Ordfører om juleball: - Jeg kunne ikke gjort noe annerledes

Ordfører Bjørn Gunnar Baas (SP) i Åmli står ved at avgjørelsen om å avlyse ungdommens juleball var riktig. Siri Fossing
Les mer om:

Tidligere arrangør av ungdomskvelder: -Håper de besinner seg

I 35 år bodde Inger Sofie Hagen i Åmli. I mange av de årene arrangerte hun både ungdomsklubb og større, rusfrie fester. Nå håper hun ordføreren snur.
Les mer om:

Ordføreren nekter ungdommen å ha juleball: - Det er dårlig gjort!

I hele høst har en gruppe fra 10.klasse i Åmli planlagt ball for ungdommen. Ballet var planlagt til fredag, men nå har først rektor, så ordføreren satt en stopper for moroa.
Les mer om:

Ordføreren nekter ungdommen å ha juleball: - Det er dårlig gjort!

I hele høst har en gruppe fra 10.klasse i Åmli planlagt ball for ungdommen. Ballet var planlagt til fredag, men nå har først rektor, så ordføreren satt en stopper for moroa.
Les mer om:

Selger hundrevis av biler fra Åmli - men bilforhandleren vil ikke kjøre elbil

Blant de over 100 ganske nye bilene som står til salgs på Agder Bilsenter i Åmli, får vi ikke øye på en eneste elbil. - Det er ikke etterspørsel etter slike nisjeprodukter her, sier Tobias Tangen som driver dette bilsenteret.
Les mer om:

Planlegger vindkraftverk i Åmli - ber om møte med politikerne

Vindkraftselskapet Fred Olsen Renewables har konkrete planer for et anlegg på Bjørnstigfjell i Åmli kommune, og ønsker nå å informere kommunestyret om dette prosjektet.
Les mer om:

Politikerne vil selge boliger for sju millioner

Rådmannen i Åmli ville kvitte seg med fire kommunale boliger og pusse opp fire andre. Politikerne bestemte seg for å selge alt.
Les mer om:

Johanne Flottorp plukket ut som vinner av musikkpris

Musikeren Johanne Flottorp fra Åmli ble sist helg tildelt Sparebanken Sørs Musikkpris på 50.000 kroner.
Les mer om:

Dette tjente kjentfolkene fra Tvedestrand, Åmli og Vegårshei

Denne uken kom skatteoppgjøret for 2018, og her kan du se hva kjentfolk som bor eller har flyttet fra våre tre kommuner tjente ifjor.

Han er Åmlis aller rikeste

Investoren Ove Gusevik troner ensom på inntektstoppen i Åmli. I skatteåret 2018 endte han med en inntekt på 10 millioner kroner. Rundt halvparten av dette gikk til felleskassa.
Les mer om:

Oppdaget ved en tilfeldighet at gården var i ferd med å få nytt navn

Tenk å våkne en morgen og oppdage at gården din, som har vært i familiens eie i generasjoner, plutselig har skiftet navn. Det holdt på å skje for Bjarne Katteraas i Åmli.
Les mer om:

Disse eiendommene ble kjøpt og solgt i Vegårshei og Åmli i oktober

Sjekk de siste eiendomsoverdragelsene.
Les mer om:

Stor markering på Nidarå i Åmli: Moderniserer for 60 millioner kroner

Antall ansatte på Bergene Holm avdeling Nidarå har vært det samme i flere tiår, mens produksjonen har mangedoblet seg. Etter den siste investeringen ligger det an til nok en økning.

Oppløste formannskapet på grunn av for få kvinner - valgte et nytt med enda færre kvinner

Formannskapet som Åmli kommunestyre valgte 10. oktober, besto av 4 menn og 3 kvinner. Valget var kanskje ikke lovlig, konkluderte flertallet på kommunestyremøtet torsdag. De opphevet derfor formannskapet - for å velge et nytt som var identisk med det forrige. Sånn gikk det ikke.
Les mer om:

Kjører tolv timer med buss for å komme på kamp: Emilies nye liv som proff i Tyskland

Emilie Olimstad (18) fra Åmli har flyttet til Tyskland. Tidligere i år signerte hun en proffkontrakt med det tyske volleyball-laget Lib Aachen, og i august begynte hennes nye tilværelse.
Les mer om:

Foreslår å selge flere kommunale boliger

Åmli kommune kommer til å selge fire utleieboliger på Nelaug, hvis politikerne støtter administrasjonens forslag i en sak som er utredet for kommunestyret.
Les mer om:

Magasinet Lev Landlig: Det er mange fine saker i Åmli

Magasinet Lev Landing har hatt flere reportasjer fra hjem i Åmli. Redaktøren har lagt merke til at det er mange flinke folk i den vesle sørlandsbygda.
Les mer om:

Dagene begynner å bli kortere: Dette blir ukens vær

I uken som gikk kom det litt snø nattestid både på Vegårshei og i Åmli. I uken som kommer vil det bli lite nedbør, men de indre bygder kan oppleve nattefrost.
Les mer om:

Har bygd opp millionbutikk: Sender saueskinn, stearinlys og strå ut til hele landet

På Engenes i Åmli holder en av Norges største nettbutikker for hjem og interiør til. Nå har de akkurat feiret sin åttende bursdag, og millionomsetningen øker fra år til år.
Les mer om:

- De må ha fyrt med noe plastikk eller noe

Pipebrannen i Åmli var høyst sannsynlig ikke en pipebrann i det hele tatt.
Les mer om:

Utrykning til pipebrann

Østre Agder brannvesen i Åmli rykker ut.
Les mer om:

To fra Vegårshei og en fra Åmli søker på ny lederjobb i Gjerstad

Gjerstad kommune skal omorganisere, og leter etter en person som kan lede en ny, sammenslått enhet. Nå er kandidatene klare.
Les mer om:

Mange ville bidra med hjelp til kvinner i fattige land

Inntektene fra søndagens TV-aksjon for CARE går til kvinner i fattige land. I Tvedestrand, på Vegårshei og i Åmli var bøssebærere i sving på søndag for å samle inn penger til CARE og kvinnene.

Støtter bunadsproduksjon, blikkenslagerverksted, kafè og dyrlege

Det regionale næringsfondet har bevilget Jones Gilje et tilskudd på. 160.000 kroner til etablering av en bunadstilvirkningsbedrift i Gjøvdal i Åmli.
Les mer om: