Nyheter om Ålgård


Hva skjedde egentlig med dugnaden?

Hvordan vi klarte å ta det fineste ordet i ordboka og fylle det med en kaskade av kjeks, saft, dopapir og verdikuponger, spør trebarnsfar Asbjørn Hjørnevik fra Ålgård.
Les mer om:

Tar rassikring opp med Vegvesenet

For to uker siden gikk det flere steinras på fylkesvei 1 mellom Frøytlog og Ålgård i Sokndal. Onsdag skal ordføreren diskutere rassikring med Vegvesenet.
Les mer om:

Ålgård-drapet: Følte seg truet på livet i ukene før han døde

Kjetil Kilen Aase følte seg truet på livet den siste tiden før han ble funnet død i en omsorgsleilighet på Ålgård 12. august i fjor. Det forklarte avdødes mor i Jæren tingrett onsdag.
Les mer om:

Bjarne Berntsen: - Vegvesenet kjører over et lokalsamfunn med dampveivals

Figgjo-bu Bjarne Berntsen reagerer sterkt på at Statens vegvesen overkjører politikere og fylkesmann, og kommer med et nytt forslag på E39-trasé mellom Ålgård og Hove.

Drapssak fra Ålgård for retten

Mandag starter saken i Jæren tingrett etter drapet på en 26-åring i Ålgård i Rogaland i august i fjor.
Les mer om:

Tiltalt for drap og likskjending – mandag starter rettssaken

GJESDAL: En 30 år gammel mann fra Ålgård møter mandag i Jæren tingrett, tiltalt for å ha drept 26 år gamle Kjetil Kilen Aase i august i fjor. 30-åringen har erkjent drap og likskjending, men nekter straffskyld.

26-åring drept med bandasje

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha drept en mann på Ålgård i fjor. Dødsårsaken var kveling med et gasbind, ifølge påtalemyndigheten. Rettssaken starter 17. september på Jæren.
Les mer om:

Beboere langs veien er bekymret

Steiner har rast ned på fylkesvei mellom Frøytlog og Ålgård i Sokndal. Beboere langs veien er bekymret.
Les mer om:

Undheim-lærer tar et oppgjør med landets mest delte Facebook-innlegg

– Det virket som om folk reagerte helt ukritisk med heiarop og delinger. Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i beskrivelsen verken som lærer eller som mamma, sier Camilla Hagevold fra Ålgård.
Les mer om:

AK28 med kruttsterk cupseier

Det nyopprykkede 2. divisjonslaget AK28 slo 1. divisjonslaget Ålgård ut av NM.
Les mer om:

Vil ikke gi E39-garantier

Både Rogaland og Vest-Agder truer med å si nei til garantiene som skal til for å få bygd E 39 Lyngdal - Ålgård, melder Fædrelandsvennen.
Les mer om:

Fylkene vil ikke gi milliardgarantier for ny E 39

Både Rogaland og Vest-Agder truer med å si nei til garantiene som skal til for å få bygd E 39 Lyngdal - Ålgård. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) mener de opptrer urimelig.
Les mer om:

Fylkene vil ikke gi milliardgarantier for ny E 39

Både Rogaland og Vest-Agder truer med å si nei til garantiene som skal til for å få bygd E 39 Lyngdal - Ålgård. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) mener de opptrer urimelig.
Les mer om:

Trur på auka tilflytting til Gjesdal etter Blinkfestivalen

GJESDAL: For tredje året på rad starta Blinkfestivalen på Ålgård onsdag. Gjesdal- ordførar Frode Fjeldsbø trur det vil føre til både auka handel og tilflytting til kommunen.
Les mer om:

Etter skiløpet fortsatte festen på Ålgård

CC Cowboys spredte god stemning under gratiskonserten påÅlgård den første kvelden under Blinkfestivalen.
Les mer om:

Stenger vei på Ålgård i forbindelse med Blink-løp

Ole Nielsens vei på Ålgård, ved Outlet-en, stenges i dag klokken 17.00. Blink-løperne går på flere veier, men disse holdes åpne. Sjåfører må regne med ventetid når løperne passerer.
Les mer om:

Blink Classics samler de beste av de beste - Dette er favorittene

Verdenscupeliten møter langløpseliten i det 60 kilometer lange Blink Classics fra Ålgård til Sandnes 1. august.
Les mer om:

Tøft å vere ung kristen: - Eg må kvar dag forsvare trua mi

ÅLGÅRD: Ungdommane seier det er vanskeleg å vere kristen i kvardagen. Éin av fem nordmenn er skeptiske til kristne, viser fersk undersøking.
Les mer om:

Ung Landsmøte er i metoo-beredskap

ÅLGÅRD: Frå tysdag er fleire tusen kristne samla i Kongeparken gjennom Ung Landsmøte. I år er arrangørane ekstra obs på seksuell trakassering.
Les mer om:

Kontrollerte tryggleiken i Kongeparken

ÅLGÅRD: Kongeparken har ingen store manglar, men kan bli betre på enkelte områder, konkluderer kontrollørar frå det nederlandske sertifiseringsselskapet TÜV.
Les mer om:

Jette Bjorland i Jærbuen utvider til Ålgård

Hun er drivkraften bak Kafé Jærbuen på Nærbø. I august åpner Jette Bjorland (46) catering på Ålgård.
Les mer om:

Moi om livet i fjerdedivisjon: - Naturstridig og sinnssykt gøy

- Det er i grunnen naturstridig at vi på Moi skal spille offisielle kamper mot Ålgård, Klepp og Eiger. Men det er sinnsykt gøy - spesielt når vi hevder oss, sier Moi-trener Kristian Holte.
Les mer om:

Her må du kjøre i kolonne de neste ukene

Statens vegvesen utbedrer veien mellom Ålgård og Bryne. Fram til 15. juli må bilister regne med å vente på ledebil mellom Edland og Eikeland.

Geiteprosjekt: På Ålgård får dei det til - kva med Egersund?

40 geitekje frå Ørsdalen blei fredag sleppte ut i grøntområdet Gitlaberg i eit byggefelt på Ålgård. To år etter at geiteprosjektet i Varberg blei lansert, har ennå ikkje Egersund fått sine bygeiter.
Les mer om:

Ny bortebanefadese for Eiger

Eiger hadde ballen mest, skapte de største sjansene og fremstod som det klart beste laget de første 45 minuttene fredag. Likevel gikk lagene til pause med 1-1 etter at Ålgård utliknet Eigers ledelse. Deretter gikk det bare feil vei.
Les mer om: