Nyheter om Ålesund


Søndag landet en tidligere Crystal Palace-spiller på Ålesund lufthavn Vigra

Stor glede hos Aalesund som ikke har tenkt til å besøke OBOS-ligaen igjen med det første. Søndag ettermiddag landet den tidligere Crystal Palace-spilleren Jordon Mutch på Ålesund lufthavn Vigra. Veien gikk videre med bil til Color Line Stadion, hvor 28-åringen gjennomførte medisinsk test og skrev under på en avtale med tangotrøyene ut 2020-sesongen. «Skal gi alt for AaFK» Les: Toppkamper avlyst etter virus alarm «Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning.

– Eit slikt tilbod har vi ikkje i Ålesund(pluss)

Med regn og sludd utandørs var det mange som ville aktivisere seg i Møre Skatehall i helga. Fleire hadde reist langt.
Les mer om:

Sandstorm på flyplassen på Gran Canaria – fly til Ålesund må vente til i morgen

OSLO (NRK): Ordblinde Trine Skei Grande har så mange bøker at hun bruker en egen app til å loggføre dem.

Vil bygge parkeringshus ved Color Line Stadion(pluss)

Ålesund Stadion KS og Ålesund Storhall As har startet forprosjekt med sikte på å bygge parkeringslegg på Volsdalsneset, like øst for AaFK sin storstue. Tegningene er levert av Kosbergs Arkitektkontor AS i Molde.
Les mer om:

Kallar Ålesund eit monsterkommunestyre

Et kommunestyre bør ha maks 50 politikere, mener ekspert. Ålesund har landets største kommunestyre med 77 representanter.
Les mer om:

Hurtigruten vil øke liggetiden i Ålesund og redusere i Molde(pluss)

Nye seilingstider for Hurtigruten kan få store konsekvenser fra i sommer.

Frykter maratonmøter i landets største kommunestyre

Ingen annen kommune i landet har så mange politikere i kommunestyret som Ålesund. Resultatet har blitt møter på opptil et halvt døgn. Nå vil ordføreren begrense taletiden.
Les mer om:

Vidar vant over naboene: Røking ikke utkastelsesgrunn

Vidar Antonsen i Ålesund er glad for at ikke naboene vant frem med søksmålet der de krevde at han skulle selge sin eierandel i huset. – Dette kan få betydning for flere, også nå når folk blir mer flerkulturelle, sier Vidar.
Les mer om:

Burettslag får ikkje kaste ut røykaren Vidar (51)

Burettslaget i Ålesund får ikkje medhald i retten for å kaste ut Vidar Antonsen sjølv om røyklukta frå leiligheita hans plagar naboane. Det slår Sunnmøre tingrett fast.

Nabo dømt for ærekrenkelser

ÅLESUND (TV 2) I seks år har det vært en bitter krangel mellom naboene. Nå er en mann dømt for ærekrenkelser mot fire av naboene.
Les mer om:

Fryktar ytre rappar ekspressen til Ålesund(pluss)

Ørsta kommunestyre presiserer overfor fylkeskommunen at bussekspressen mellom Volda og Ålesund, framleis skal gå langs E39.
Les mer om:

Naboane vil kaste ut Vidar fordi han røyker i si eiga stove

ÅLESUND (NRK): Naboar kjenner seg så plaga av røyklukt frå leilegheita til Vidar at dei har gått til rettssak. – Dei har sarte nasar, svarar Vidar Antonsen.
Les mer om:

Lars Bohinen tester midtbanespiller Jordon Mutch

Det er tydelig Aalesund ikke har tenkt at deres retur til Eliteserien skal bli av det korte slaget. Hovedtrener Lars Bohinen ønsker å ta med seg farten fra sist sesongs OBOS-Liga mesterskap sammen med forsterkninger inn i årets sesong. Denne uken har de Jordon Mutch på prøvespill. 28-åringen kan skilte med over 100 kamper for klubber som Birmingham, Cardiff og Crystal Palace.

Bekrefter snittmåling i tunneler

Samferdselsdepartementet har bestemt at det blir gjennomsnittsmåling i to nye tunneler, i Seljord og Ålesund.

Terje mener vindskipet hans kan forandre verden

ÅLESUND (NRK): Oppfinneren Terje Lade har jobbet med å utvikle det spesielle lasteskipet i nesten 30 år. Han mener skipet vil forandre verden, men investorene har ikke latt seg lokke.
Les mer om:

Innfører snittsmåling i tunneler i Ålesund

I 40 år begår bygdas populære idrettstrener overgrep mot en rekke unge gutter. Ingen tør si i fra.
Les mer om:

Sjå bilde frå floda i Ålesund sentrum

Det ble funnet både døde og avmagra dyr i fjøset da Mattilsynet og politiet fredag aksjonerte mot et gårdsbruk i Overhalla.

Direktesending fra Ålesund: Høy vannstand i Brosundet

Reiselivet i Russland forventer store økonomiske tap på grunn av utreiseforbudet i Kina. Samtidig sier reiselivsaktører i Nord-Norge at de er lite påvirket av virusutbruddet.

Ekstremværet «Elsa»: Kjemper mot vannmassene i natt

Ekstremværet «Elsa» flytter seg nå nordover langs kysten og i Ålesund kjemper man i natt mot vannmassene.
Les mer om:

Mann i 70-årene skadd etter utforkjøring ved Vigra

En mann er bevisstløs etter at en bil kjørte av veien sør for Ålesund lufthavn natt til søndag. En kvinne som også befant seg i bilen, framstår som uskadd.
Les mer om:

Satte i gang søk etter observasjon av tom seilbåt

Torsdag kveld har politiet fått melding om en observasjon av en seilbåt utenfor Volsdalsberga i Ålesund. Seilbåten så ut til å være tom, og det er satt i gang søk.
Les mer om:

Slåsskamp i Ålesund – mistenkte løp fra stedet, kun iført boksershorts

Det har vært en slåsskamp i Skarbøvik i Ålesund, melder politiet torsdag kveld.
Les mer om:

Fylkesordføreren frykta sjøsjuke – dropper årsmøtet til Ålesund arbeiderparti(pluss)

Fylkesordfører Tove-Lise Torve skulle etter planen delta på årsmøtet i Ålesund Arbeiderparti onsdag kveld, men måtte melde avbud i siste liten. Årsaka er vind og bølger på Romsdalsfjorden.

Georg Johnsen blir sjef for Klinikk Molde sjukehus

Her er de fire sjukehussjefene: Georg Johnsen for Molde sjukehus, Åge Austheim for Kristiansund sjukehus, Elisabeth Siebke for Ålesund sjukehus og Knut Nautvik for Volda sjukehus

– En stor skam å fjerne sengeposten(pluss)

Mange trosset regn og sludd for å demonstrere mot forslaget om å legge ned Alderspsykiatrisk døgnpost ved Ålesund sjukehus.
Les mer om: