Nyheter om Åland


Nico J. Åland fra Lenvik skal være med i serien «Sjette gir»

Ei har 22 biler hjemme på tunet. En har mistet førerkortet fire ganger på to år. Dette er de 20 deltakerne som kniver om å vinne NRKs nye bilserie «Sjette gir».
Les mer om:

– Dødskult å være med på dette TV-programmet(pluss)

Nico Åland (26) fra Aspelund har siden i januar i år deltatt i TV-serien «Sjette gir» som starter opp på NRK1 2. januar 2019.
Les mer om:

Tilfellet Åland

Verden holder pusten når Catalonia, Kurdistan og Skottland aksler seg til selvstendighet. Men i Norden finner vi et helt annerledes nasjonsbyggingsprosjekt. Det går under radaren.
Les mer om:

EM, VM og OL-stjerne trener troppene

I helga hadde handballgjengen jenter 14 i Bjugn Idrettslag besøk av Ida Alstad fra Byåsen Idrettslag. – Hvis toppklubbene tar ansvar for bredden, så gror det, sier Einar Åland i Bjugn Idrettslag.
Les mer om:

Oddrane lager liv i Mariehamn

MARIEHAMN: Etter rundt 70 mil i buss og mange timer på ferja til Åland er Oddrane klare for å hjelpe laget sitt videre ut i Europa.
Les mer om:

Det er fullt på flyet, men denne gjengen vet råd

SKIEN: Oddrane supporterklubb skal ta buss til Åland for å se returkampen mellom Odd og Mariehamn. De har flere ledige plasser og vil gjerne ha deg med.
Les mer om:

Flytrøbbel for Odd

SKIEN: Odd fikk bare tak i ett 78-seters fly. Dermed blir det ikke plass til supporterne på Odd-flyet som reiser til Åland.
Les mer om:

Finsk og Walisisk motstand for Stabæk og Odd

Stabæk møter Connah's Quay Nomads fra Wales, mens Odd skal til Åland for å møte finske IFK Mariehamn i første kvalifiseringsrunde til europaligaen.
Les mer om: